Tiina Wiik pitää puheen Helsingissä itsenäisyyspäivänä

Suomi Herää -itsenäisyysmarssi järjestetään itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

Aktivismi

Kansalaisaktivisti Tiina Wiik pitää puheen Helsingissä itsenäisyyspäivänä järjestettävässä Suomi Herää ‑tapahtumassa. Järjestäjät tiedottivat asiasta keskiviikkona julkisuuteen.

Wiik on tehnyt nimeä kansallismielisissä piireissä viime vuosina politiikka-aiheisilla lähetyksillään sekä Tuonen Joutsen ‑blogillaan. Hän on myös pitänyt puheita kansallismielisissä tapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on myös varakaupunginvaltuutettu.

Partisaani seuraa tiiviisti marssin ympärillä tapahtuvaa tiedotusta. Voit seurata kulkueen tiedostusta myös sen nettisivuilta suomiheraa.com sekä virallisilta somekanavilta: TwitterTelegramVKInstagram.

Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Suomi Herää Tiina Wiik Vihapuhe FM Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eero Tillanen

  Vastaa

  Onko tämä se sama Tiina Wiik (on!) joka alkoi lyödä minua shitterissä kuin vierasta sikaa elokuisen Kukkavirta-tapahtuman jälkeen, kun olin mukana päälläni paita, missä on Suomen hakaristi ja sen yläpuolella teksti Suomi ja alapuolella teksti Isänmaani? Kuulemma oli ”tilaisuuden arvokkuuteen nähden sopimaton pukeutuminen hakaristin takia”.

  Samaan kuoroon yhtyi Terhi Kiemunki ja alkoi haukkua minua julkisesti VK:ssa. Kun kysyin että onko Suomen ja sen kansan puolesta taistelleiden miesten ja naisten käyttämä symboli hänen mielestään ”sopimaton”, niin vastaus oli kiertelyä ja kaartelua.

  ”Ikävä” juttu oli se, että sain paljon myönteistä palautetta paidan käytöstä kulkueeseen osallistuneille. Ensi vuonna tuskin viitsin sinne mennä kun asenne on tuo, pitäkööt tunkkinsa.

 • Nimetön

  Vastaa

  tikkapussi kallanen öööö hö

 • Nimetön

  Vastaa

  tillanen on oikeassa ei hakaristissä ole mitään vikaa. wiik on pelkuri hyökätessään omiensa kimppuun

 • Hakaristi paree

  Vastaa

  Vaikka olenkin Tiinan kanssa samaa mieltä monesta asiasta, en pidä hänen tyylistään hyökätä erinäisistä syistä toisten kansallismielisten kimppuun. Kansallismielinen rintama kaipaa pikemminkin eheyttäjiä kuin hajottajia. Tillanen, jatka samaan malliin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi