Suomi Herää ‑itsenäisyysmarssin mainosvideo julkaistu!

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän marssin Helsingissä järjestää Suomi Herää -niminen kollektiivi, jossa toimii kansallismielisiä aktiiveja erilaisista järjestötaustoista.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivänä isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Helsingissä järjestetään tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän marssi, vaikka 612-soihtukulkue peruttiin koronatilanteeseen vedoten. Kaupungissa on perinteisesti järjestetty yksi poliittisesti kantaaottava itsenäisyysmarssi sekä poliittisesti neutraali mutta isänmaallinen 612.

Tänä vuonna marssin järjestää Suomi Herää ‑niminen kollektiivi, jossa toimii kansallismielisiä aktiiveja erilaisista järjestötaustoista. Voit vierailla Suomi Herää ‑tilaisuuden kotisivuilla osoitteessa https://www.suomiheraa.com/

Kollektiivi on julkaissut nyt mainosvideon tapahtumasta. Voit katsoa videon yllä ja jakaa linkkiä sosiaalisessa mediassa markkinoidaksesi tapahtumaa!

Tiedotuskanavat: Twitter, Telegram, VK, Instagram.

Suomi Herää ‑kulkueen mainosmateriaalia.
Suomi Herää ‑kulkueen mainostusta.

Suomi Herää ‑yhteisön julkilausuma

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.

Juureton ja rahakeskeinen maailmankulttuuri lyö kättä suurten puolueiden edistämän väestönvaihtopolitiikan kanssa. Samalla kun markkinat ja viihdeteollisuus korvaavat suomalaiset perinteet amerikkalaisella rihkamakulttuurilla, syntyperäiset suomalaiset korvataan ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla. Suomen väestönkasvu on jo vuosien ajan perustunut kokonaan maahanmuuttoon.

Suomi Herää ‑kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Ilman suomalaista perintöämme kansamme suhde olemassaolon perustaviin kysymyksiin olisi pinnallinen, kyyninen ja hyväksikäyttöön perustuva. Suuryhtiöt, media, yliopistot ja muut kansamme mieltä muokkaavat instituutiot kasvattavatkin nykysuomalaisista laskelmoivia hyväksikäyttäjiä, joille omaisuuden häikäilemätön haaliminen ja narsististen viettien tyydyttäminen ovat ainoat ”menestyksen” merkkipaalut elämässä. Suomi Herää tahtoo tälle lopun.

Globalisaation vuoksi Suomi on nyt historiansa risteyskohdassa. Tahdommeko, että tulevat sukupolvet ovat ulkomaalaisten suuryhtiöiden palkkaorjia, joiden elämän perustavin arvo on voitonmaksimointi? Vai tahdommeko irtaantua ylikansallisesta materialismista ja herättää isiemme perinnön jälleen henkiin? Suomi Herää ‑yhteisön valinta on luonnollisesti jälkimmäinen. Tahdomme, että Suomi on suomalaisten maa, jossa jokainen kansalainen muodostaa jo nuorena elävän siteen esi-isiinsä, kansanviisauteen ja suomalaiseen luontoon.

Symboliksemme olemme valinneet kalevalaisen Runonlaulajan kädet ‑merkin. Suomalaisuuden kulta-aikoina runonlaulajat välittivät heimoviisautta suomalaisille näiden säätyyn ja varallisuuteen katsomatta valaen kaikkiin elävää kansallishenkeä. Symbolivalintamme ei kuitenkaan merkitse sitä, että tahtoisimme palata menneisyyteen. Suomalaisuus ei näet kuulu tiettyyn ajanjaksoon vaan se on ajatonta. Tahdommekin luoda uuden tulevaisuuden, jossa kansallishenki ei ole museotavaraa vaan jokaisen kansallinen luonnollinen tapa elää ja toimia.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää ‑kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa.

Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Politiikka Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Jos olet todellinen vihreän aatteen (Vihreät on olemassa turvatakseen ympäristön, ihmisten ja [politiikan-sana poistetaan] tulevaisuuden. ) kannattaja, sinun paikkasi on kulkueessa. Jos kannatat vihreiden politiikkaa, ajatus varmaan tuntuu täysin mahdottomalta.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Sitten vaan jakoja somessa lisää aiheesta 😉
  Twitter toimii siinä paremmin kuin fb 😉
  Seppo Lehto
  Kohti vapautta 😉

  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Hienoa!

 • jari turpeinen

  Vastaa

  tietenkin osallistun. tämä tunnus oli mielestäni samankaltainen smp;n vaali ilmoituksissa ‑7o luvulla ? eipä haittaa, joensuusta ajelen.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Ei mitään uutta auringon alla:jo 1600-luvun hallinnon kontrollivalta perustui maanomistuksen ja tämän omistamisen ylöskirjaamiseen erilaisiin verotusluetteloihin, joiden ainoa tarkoitus oli kartuttaa valtakunnan kassaa valtion käymiä sotia varten.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Juuri näin! Kansallissosialismi on ainoa oikea vaihtoehto ja todellinen vihreä aate! Hieno mainosvideo ja julkilausuma. 👌🏻Nähdään itsenäisyyspäivänä. 🇫🇮 Suomi Herää! Kohti Vapautta!

  • Anonyymi

   Vastaa

   Tämä viesti piti olla vastauksena nimim. ”Rahaa tyhjästä”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi