Fixit-mielenosoitus keräsi satoja osallistujia – valtamedia harmissaan

Valtamedian toimittajat aloittivat tapahtuman mustamaalaamisen jo etukäteen.

Aktivismi

Tänään Helsingissä järjestetty EU- ja eurovastainen mielenosoitus keräsi satoja osallistujia arkipäiväajankohdastakin huolimatta. Suomalaiset ovat raivoissaan hallitukselle, joka ottaa kansalaisten nimissä velkaa lahjoittaakseen rahat muun muassa italialaisille pankkiireille ”koronaelvytyksen” nimissä.

Valtamedian toimittajat aloittivat tapahtuman mustamaalaamisen jo etukäteen, mutta suuri osallistujamäärä osoitti, etteivät lehdistön valheet enää pure suomalaisiin. Toimittajat muun muassa väittivät tapahtuman olevan ”Venäjä-trollien” tai ”QAnon-salaliittoteoreetikkojen” kokous. Kaikki kritiikki EU:ta ja hallituksen taloustoimia vastaan pyritään nykyään leimaamaan ”Putinin informaatio-operaatioiksi”, sillä eliitti pelkää unionin romahtavan seuraavassa kriisissä.

Paikalla pidetyt puheet käsittelivät paitsi EU:n tuoreinta velkapommia myös esimerkiksi 1990-luvun pankkikriisiä seurannutta lamaa. Tapahtuma muistuttikin siitä, että suomalaiset poliitikot ovat olleet jo kymmeniä vuosia ulkomaisen finanssieliitin talutushihnassa.

Tunteet kuumenivat

Paikalla oli nimekästä väkeä, kuten Perussuomalaisten tinkimättömämpään siipeen kuuluva kansanedustaja Mauri Peltokangas. Muutamien poliitikkojen antama tuki EU-kriittiselle mielenosoitukselle saikin erityisesti globalistivasemmiston tunteet kuumenemaan.

Päivän draamasta vastasi Yleisradion ja Helsingin Sanomien hovihistorioitsija, sionisti Oula Silvennoinen. Poliisi joutui saattamaan aggressiivisen Silvennoisen pois, kun tämä kävi käsiksi EU-vastaiseen kuvaajaan.

Päivän suosituimman puheen piti Marinin hallitusta aiheellisesti ruoskinut ekonomisti Tuomas Malinen, jonka näkemys Suomen politiikasta oli synkkä. Malisen mukaan jopa kansannousu ja hallituksen kaataminen muuttuvat ajankohtaisiksi tavoitteiksi, mikäli EU:n sanelemalle velkaorjuudelle ei saada loppua.

Aktivismi Euro Euroalue Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Kotimaa Mauri Peltokangas Oula Silvennoinen Petri Korhonen Politiikka Sanna Marin Talous Tuomas Malinen Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • I do not partake

  Vastaa

  Mikä ihme pelle tuo Oula oikein on ? En koko tyypistä muuta tiedä, kuin sen, että pari kertaa vuodessa aina netissä joku video missä heppu kovistelee ja uhittelee jotain kuvaajia ja sivullisia.

  Kummallinen oman elämänsä sankari. Jos kuvaaminen harmittaa noin paljon, niin miksi tyyppi aina hakeutuu julkisiin paikkoihin joissa ilmi selvästi kuvataan , ei järki päätä pakota Oulalla.

  Tällä kertaa sentään oikeus voitti ja narsistinen öykkärihäirikkö vietiin sinihaalaristen toimesta. Vaikka oikeampi paikka noin patoutuneelle agressiohepulle voisi olla ne valkohaalariset jotka antaa pakkopaidan ja rauhoittavia lääkkeitä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Maliselta rohkea kannanotto! MEIDÄN MALINEN!

 • Rauha on aika kahden sodan välissä

  Vastaa

  Elämme keskellä kulttuuri ja talous-sotaa. Joko pidämme puoliamme tai katoamme ikuisesti historiaan. Tilallemme tulee monikulttuurinen kehitysmaa, jossa asioita hallitaan väkivallalla.

 • Pk88

  Vastaa

  Kyllä jos hallitus ei ala tottelemaan kansan tahtoa!!!. Niin sitten kansa vaihtaa päättäjät!!. Vaikka kesken 4vuotis kauden!!.

  • Nimetön

   Vastaa

   Joo

 • Luusalmi

  Vastaa

  Eiköhän tuon oulankin karman laki korjaa pois.. Kai sitä pelottaa kun rahoitus loppuu ja pedofiilejä on alettu ottaa kiinni, tiedäppä mitä oulankin historiasta löytyy, voi alkaa oleen jännä kakka alla..

 • Jorma Perälä

  Vastaa

  Nykyisen hallituksen politiikka tuhoaa Suomen talouden ottamalla yhteisvastuuvelkaa eu:n pohjattomaan kassaan. Lisäksi se velkaraha on vastoin eu:n perustamissäännöksiä. Ei Suomi liittynyt euroopan unioniin joka jatkuvasti rikkoo omia sääntöjään. Heti irti eu:sta Suomi joka on joutunut jatkuvaan maksajan rooliin.

 • kari k

  Vastaa

  syksy räsänen on myös vaarallinen anarkisti samoja käytös malleja nähtiin viime itsenäisyyspäivänä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi