Poliisi: Kukkavirrassa ja vastamielenosoituksessa yhtä paljon väkeä

Siinä missä kulttuurimarxistien suhteellinen edustus kaduilla on laskusuhdanteinen, kansallismielisten edustus on noususuhdanteinen.

Aktivismi

päivitetty

Turussa järjestettiin tänään kaupungissa 2017 tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistolle omistettu Kukkavirta-tapahtuma. Tapahtuman teema oli White Lives Matter.

Järjestäjät totesivat jo ennakolta aikovansa teemavalinnalla terävöittää tapahtuman poliittista sanomaa. Osa niin sanotuista maltillisista kansallismielisistä pelkäsi rotuaiheisen teeman syövän kulkueen suosiota, mutta pelot osoittautuivat perusteettomiksi.

Poliisin virallisen tiedotteen mukaan ”molemmissa mielenilmauksissa oli noin 300 henkeä, yhteensä siis noin 600 osallistujaa”. Poliisi viittasi Kukkavirta-tapahtumaan sekä äärivasemmiston vastamielenosoitukseen.

Kansallismielisten edustus kaduilla nousussa

Osallistujamäärät kuvaavat erittäin positiivista trendiä. Vastamielenosoitukset ovat perinteisesti saaneet valtavasti vetoapua paitsi valtamedialta myös suurilta puolueilta. Lisäksi ”antirasistiksi” tunnustautuminen ei vaikuta negatiivisesti suomalaisten asemaan työmarkkinoilla ja sosiaalisissa suhteissa, kun taas avointa rotupuhetta ja kansallisradikalismia pidetään edelleen tabuina.

Eliitin mielipidemanipulaatio on kuitenkin alkanut menettää voimaansa. Avoimen rotutietoinen kulkue oli Turussa yhtä suuri kuin  hyveliputtajien vastatapahtuma. Peruskoulusta alkava ja työelämään asti jatkuva ”suvaitsevaisuutta” ja ”rasisminvastaisuutta” pyhimpinä arvoina pitävä aivopesu ei tehoa enää yhteiskunnassa, jossa yhä useampi on joutunut tuntemaan monikulttuurisen todellisuuden kipeästi omissa nahoissaan.

Poliisin virallinen tiedote oli myös kiusallinen takaisku äärivasemmistolle, joka paisutteli julkaisuissaan omaa lukumääräänsä jopa puolella tuhannella ihmisellä. Siinä missä kulttuurimarxistien suhteellinen edustus kaduilla on laskusuhdanteinen, kansallismielisten edustus on noususuhdanteinen!

Lähde: Lounais-Suomen poliisilaitos

Äärivasemmisto Aktivismi Kotimaa Rotu Terrorismi Turku Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Leena

  Vastaa

  Tässä poliisi tiedote. Ja oikeat tidot osallistujien määristä.
  https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/turun_mielenilmaisut_sujuivat_rauhallisesti_83480

  • EV

   Vastaa

   Poliisilla on tunnetusti ollut ihan oma tapa laskea osallistujia, marxistien mielenosoituksiin ja prideihin lasketaan kaikki sivulliset ja ikkunoissa pööpöilijätkin. Tuossakin tiedotteessa hupskeikkaa antifoita olikin taas 500kpl.

  • Riku Salminen

   Vastaa

   Tämä poliisin tiedote on viime vuoden tapahtumasta.

 • White noise

  Vastaa

  Missähän kohtaa antifaa/vasemmistonuoria on mahtanu olla edes muutama sata kun missään kuvissa niitä ei näy kun korkeintaan muutama kymmenen ja ovat jostakin päihdekuntoutuksesta revittyjä mielenvikasia friikkejä.

 • Petja

  Vastaa

  Hieno nähdä että kansallismielisyys on nousussa.Antifasisteille on annettu hyvä kasvualusta mutta kitukasvuinen ei tule koskaan kasvamaan vahvaksi.Toisin kuin kansallismieliset ovat kasvaneet vahvasta siemenestä ja sitä kasvua ei voi pysäyttää.Kasvualustaa ei juuri ole ollut ja juuri siksi se kasvaa sitkeästi.Hienoa toimintaa!!

 • talvi-jatkos sotilaan lapsi

  Vastaa

  Mahtoiko tämäkin aktiivi olla taas paikalla?
  https://www.youtube.com/watch?v=TkpFORWY4D4&ab_channel=Cedistran2

  Männävuosia tampereella oli rasismin vastainen kulkue ja samanlailla heleät tytön äänet huusivat iskulauseita. Mahtoiko miespuoliset olla pubissa lääkitsemässä krapulaansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi