EU taas vihoissaan konservatiiviselle Unkarille: ”Maata ei voi enää kutsua demokratiaksi!”

Bryssel haluaa leikata Unkarin EU-tukia 70 prosentilla rangaistuksena konservatiivisen politiikan tekemisestä.

Ulkomaat

”Unkaria ei voi enää luokitella täysin toimivaksi demokratiaksi vaan sitä tulisi pitää vaaleilla valitun yksinvaltiuden hybridihallintona,” Euroopan parlamentin raportissa julistettiin.

EU siis luokittelee Unkarin epädemokraattiseksi valtioksi, vaikka maan pääministerin, Viktor Orbánin johtama Fidesz-puolue saavutti keväällä massiivisen äänivoiton ja itsenäiset vaalitarkkailijat totesivat vaalien olleen rehelliset ja oikeudenmukaiset.

Brysselin vallanpitäjiä hiertää Unkarin hallituksen tekemä konservatiivinen politiikka, joka ”ei ole EU:n arvojen mukaista” ja EU suunnitteleekin rangaistuksena tästä leikkaavansa maan EU-tukia 70 prosentilla.

”Maksamattomat sähkö ‑ja kaasulaskut, kaatuvat yritykset, lisääntyvä työttömyys ja turvattomuus – nämä ovat asioita, joihin Euroopan tulisi reagoida, eikä harjoittaa poliittista noitavainoa Unkaria vastaan,” Fidesz-puolueen meppi, Balász Hidvéghi, oli kommentoinut.

Lähde: Remix

Demokratia Euroopan unioni Fidesz Kansallismielisyys Konservatiivit Nationalismi Perinteiset arvot Politiikka Talous Ulkomaat Unkari Uutiset Viktor Orbán Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Bolsevikkien hallitsema komissio ja EU:n parlamentti vihaa viimeisiä itsenäsiä valtioita kuten Unkaria, joten mielenkiintoisia aikoja odottaessa. Meille FIXIT

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eli siis, kun kansa äänestää virallisissa vaaleissa EU:n mielestä ”väärin”, on kyseessä todella epädemokraattinen teko ja uhka ”demokratialle”.
  EU pitää yllään illuusiota jostain ”demokraattisesta järjestöstä”, vaikka todellisuus on täysin päinvastainen, EU on harvainvalta, joka ajaa kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden ja siten myös itsenäisyyden kokonaan alas täysin mielivaltaisilla päätöksillä.

 • TT

  Vastaa

  ”Vaaleilla valitun yksinvaltiuden hybridihallinto”. EU käyttää määritelmää itsestään ja projisoi sen Unkariin. Tosin EU:n komission virkailijoita, joilla on EU:ssa korkein valta, ei ole vaaleilla valittu. Kuinka kauan tätä pelleilyä aiotaan katsella. Seuraavaksi EU on Italian kimpussa. Viherkommunistinen EU ajaa Euroopan perikatoon.

  • Nimetön

   Vastaa

   Suomi lienee viimeinen ”valojen sammuttaja”…

   Kenen hanuria sekoomus sen jälkeen siirtyisi nuolemaan, jos EU romahtaisi? Entä muu sosialisti-Suomen järjestelmä? Taas ryssä vai jotain muuta?

   Miten Bryssel suhtautuisi Unkariin, jos sama hegemonia jakautuisi Suomen tavoin 3–4 suurelle puolueelle?

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Noh, nythän on niin että myös Italian kansa on äänestänyt erittäin väärin. Ursula Von Der Leyen on juuri laskenut housuihinsa tämän takia. Luuleeko se vanha harppu että kansa haluaa kärsiä hänen mielikseen… EU on pian historiaa, luojalle kiitos.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Vasemmisto elää uhri-mentaliteetista, joten on heidän etunsa uhriuttaa ihmisiä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Unkarilaisilla on selkärankaa, toisinkuin meidän seteliselkärankaisilla maanmyyjillä.

 • Hh1488

  Vastaa

  nykyään demokratia tarkoittaa homostelua,pedofiiliaa,mamutusta,enemmistön syrjintää keinotekoisesti luodun vähemmistön eduksi,itsestään selvien perus tuotteiden ja palvelujen esim sähkön,terveydenhuollon,auton,polttoaineen ja ruuan saattaminen yllellisyystuotteiksi joihin vain harvalla on varaa.näillä kriteereillä voimme toideta että unkari ei ole onneksi demokratinen maa, ikäväkseen voimme todeta että suomi on.

  • Nimetön

   Vastaa

   Itse miellän ”demokratia” = hegemonia.

   ”Demokratian kriisi” = hegemonian kriisi yms.

   Vasen laita paasaa tästä eniten, yllätys…

   • Kyynikko

    Vastaa

    Ursula, she wolf of WEF hyväksyy kommenttisi.

 • juha II

  Vastaa

  Eikä niin muodoin Italiaakaan!

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Sale tekemään Unkariin Unkarilaisille 1300 ihmisen gallup sopiville ihmisille ja kas kummaa, ukrainaan saataisiin homostelut ja mamutus sekä eu:hun kumartelu käyntiin. Ursula ja lakeijat olisivat taas tyytyväisiä.

 • Salomon

  Vastaa

  Todellista demokratiaa

 • ValhallaX

  Vastaa

  Pyydän Partisaanin toimitusta uutisoimaan Italian uudesta pääministeristä, Giorgia Melonista.

  Kannattaa tutustua esim. Nordfrontin ja/tai Zerohedgen sivustoon ja katsoa videot hänen puheestaan.

  Näin puhuu Euroopan nationalistinen oikeisto, näin puhuu Valkoinen Nainen. Italiankielisessä puheessa Zerohedgen sivustolla kaikuu entisaikojen aito, fanaattinen kansallismielisyys.

  Kuunnelkaa, kansa puhuu! 

  Hän nimeää vihollisen, hän kuvaa vihollisen saatanalliset säkeet. Katsokaa ja kuulkaa, kuinka ihmiset reagoivat, kuinka he rakastava tätä naista.

  Vaikka hän osoittautuisi valeoppositioksi, hän avaa nyt tulisella, anteeksiantamattomalla puheella tien vapauteen. Hän kuvaa helvetin, jossa olemme ja tien ulos sieltä.

  Siksi meitä hallitsevat huorat ja sionistit vihaavat häntä. Ihminen on ns. by definition hyvä ihminen, jos huorat ja juutalaiset vihaavat häntä.

  Ja Giorgia Meloni on Hyvä Ihminen.

  Tänä talvena kansat nousevat, meitä on nöyryytetty, raiskattu, tapettu, velalla orjuutettu, huorat pitävät hovia Isänmaamme lasitemppeleissä, kansa on syösty pimeyteen ja kurjuuteen, mutta, perkele, kumpujen yöstä kuuluu kuminaa, vainovalkeat syttyvät ja aikanaa huorat ajetaan tästä maasta.

  • Topi

   Vastaa

   Totuus: mitään ei tule tapahtumaan. Kukaan ei nouse ketään vastaan. Sirkus jatkuu.

 • Topi

  Vastaa

  EU-mallimaa-Suomessapa on keksitty keino energiakriisin selättämiseen: käytetään sähköä vain öisin! Eli teollisuus alkaa painaa öisin hommia. Toki teollisuus nytkin on toiminut kolmessa vuorossa, joten ei tässä Energiaviraston väläyksessä ole mitään uutta – tai järkeä. Sähkönsäästövaade koskee myös yksityisihmisiä. Suurin osa ihmisistä kuitenkin nukkuu öisin Suomessa, poislukien nämä kolmivuorotyötä tekevät tehdaslaiset, hoitajat, kuskit jne. Täten yöllä sähkönkulutus on pienempi – niillä jotka nukkuvat, luonnollisestikin. Yöllä hereillä olevat kuluttavat sähköä. Luulen aidosti että Energiavirasto ja muutkin instanssit ovat täynnä älyllisesti kehitysvammaisen tasolla olevia ihmisiä. Jos sähköä käytetään vain öisin, niin tuleeko jostakin lisää sähköä maahamme tai pieneneekö sähkön kulutus? Vai mihin tämä ”käytetään sähköä vain yöllä” ‑teoria perustuu? Ja miksei tätä ole keksitty jo ennen? Miksi näin saatanan mahtavaa ideaa piti pantata vuoteen 2022 asti? Tulee hieman mieleen se, kun kävin eräässä maassa jossa islam on merkittävässä osassa. Siellä kapakassa sai juoda illalla auringonlaskun jälkeen, kun eteen laitettiin sermi, jottei Allah näe. Yöllä käytettävään taikasähköön liittyy myös jokin samanlainen juttu selvästikin.

  Teollisuuden sähkönsäästökampanjaan liittyy myös sitoumus kulutuksen pienentämiseen. Energiavirasto ylimalkaiseen tapaansa sanoi, että näillä yrityksillä on erinäiset instrumenttinsa sähkönkulutuksen pienentämiseen. Suomeksi sanottuna tuo tarkoittanee sitä että ainakin Marinin & Ohisalon miesten sekä joidenkin raharikkaiden pohattojen tilit tulevat pian saamaan täytettä erinäisistä tuki- ynnä kannustinrahoista. Ja wattiakaan sähköä ei missään vaiheessa siis säästetty; se vain fifflattiin eri nimellä ja eri kellonaikaan töpselistä savupiipun kautta taivaalle kuten aina ennenkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi