Disney boikottiin: 68% amerikkalaisista ei kaipaa yhtiön lapsille suunnattua homopropagandaa

Rappiomateriaalin tuottaminen tulee mahdollisesti käymään Disneylle kalliiksi.

Uutiset

Disney-tuotannon vastustettua julkisesti floridalaista lakimuutosta, jolla vanhemmat saavat kieltää kouluja altistamasta lapsiaan homopropagandalle, on saanut monet amerikkalaisvanhemmat boikotoimaan yritystä. Lisäksi Disney on ilmoittanut aikovansa muuttaa 50 prosenttia tuotannostaan LGBT-aiheisiksi vuoteen 2050 mennessä.

Mielipidemittauksia suorittava Trafalgar Group kysyikin tämän seurauksena kansalaisilta seuraavaa kysymystä: ”Uutisraportit paljastavat Disneyn keskittyvän luomaan sisältöä, millä altistetaan lapsia seksuaalisille ideoille. Saako tämä sinut tekemään enemmän vain vähemmän liiketoimintaa Disneyn kanssa?” Vain 9,4 prosenttia vastasi ”Kyllä,” kun taas 68,2 prosenttia taas aikoi vähentää liiketoimintaa.

Vaikka eri poliittisten puolueiden kannattajien välillä olikin prosentuaalisia eroja, myös silti ”edistyksellisiä” arvoja kannattavien demokraattien keskuudessa luku oli 48,2 prosenttia. Republikaaneja äänestävien keskuudessa luku oli taas 85,3 prosenttia.

Kulttuurimarxististen rappioteemojen väkisin tunkeminen viihteeseen tulee todennäköisesti käymään kalliiksi Disney-yhtiölle. Ylipäätään useampi suuren budjetin elokuva viime vuosina on flopannut esimerkiksi väkinäisten feministisen teemojen takia.

Lähde

Disney Homolobby LGBT Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Känkkä

  Vastaa

  Juuri tuossa yhtenä päivänä mietin Aku Ankkaa ja siinä ilmenevää Sudenpentujen käsikirjaa. Ajatus kirjasta, jossa on vastaus kaikkeen on tietysti hassu tavallaan, mutta onkohan niin, että kysymyksessä on oikeasti Raamattukritiikki ja pilkka sitä, kristinuskon arvoja tai kristillistä elämäntapaa kohtaan.

  Mikä taas tarkoittaisi sitä, että Disney on tehnyt systemaattisesti rappiokulttuurin työtä vuosikymmenien ajan, mutta sehän sopii tiettyjen ihmisten agendaan.

 • Pissney

  Vastaa

  Kuuluvat porukkaan joka haluaa vähentää ihmisiä ja loput tulisi olla mentaalisesti heikkoja ja suggestiivisia. Maailman vanhin konsti ja nyt on viimeiset keinot käytössä koska ihmiset ovatkin heränneet…

 • Nimetön

  Vastaa

  Ekaks ne varasti meiltä entisaikojen vapauden symbolin mc Donaldsin, sitten ne vei meiltä Aku Ankan. Sieluani ja vapaata tahtoani ette ikinä tule saamaan saatanan pirut. Boikottiin vaan kaikki syöpäläisten saastuttamat brändit!

 • Sit pitäis uskoa tulevaisuuteen:)

  Vastaa

  Tuskin on enää koko Disneytä vuonna 2050 kuten ei myös enää juuri mitään muutakaan. Tää nykyinen hullu meno tuhoaa yhteiskunnat. Tätä tuhoa syötetään niin monelta taholta, kuten koronapiikit, maahanmuutto, ylivelkaantuminen, ilmastonmuutos ja nyt sokerina pohjalla Naton järkkäämät sodat.

  Tää menee niin vidun pahasti päin seinää, ettei sitä pysty edes kuvittelemaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Historian tutkijat ovat merkittävässä asemassa. Näiden pitäisi selvittää historiasta, mikä on johtanut yhdyskuntien kehittymiseen ja parantamaan elämisen laatua ja mitkä tapahtumat ovat johtaneet yhteiskuntien tuhoon. Nämä suuntaukset tulisi selvittää, vaikka niistä seuraisi syytteitä ihmisryhmien tuntemista loukkauksista tai harjoitetun politiikan virheitten paljastamisesta.

  Eksperimentaalinen tiede on kehittänyt menetelmiä, joilla elämän laatua on parannettu. Energian käyttö on lisännyt mahdollisuuksia vapauteen tehdä muutakin, kuin käyttää kaikken aikansa ravinnon hankintaan. Nyt mallihin perustuva toiminta on johtanut halvan energiankäytön kieltämiseen, vaikka ei ole mitään eksperimentaalisia havaintoja, että ilmaston lämpötilan kohoamien johtuisi ihmisen energian käytöstä.

  Sanan vapauden rajoittamien ja Cancel-kulttuuri on saanut ilmastohysterian kehittämään merkittävän ilmastopolitiikan, koska tehtyjä virheitä paljastavaa tietoa rajoitetaan.
  Seksuaalinen vapaus voidaanko sitä rajoittaa? Seksuaalisuutta koskevat luonnon lait, joita ei voi muuttaa. Siten tiedon levittämisessä olisi huomioitava luonnon lait, joten luonnottomuuksien opettamista nuorille ihmisille ei tule sallia. Tasapuolisuuden korostajatyypit puhuvat ihmismaidosta, vaikka luonnontieto osoittaa, että maitoa voi tuottaa vain naaras, emo tai äiti.

  • Tzi

   Vastaa

   60 – luvun eläinkokeet antavat viitteitä siitä, että ravinnon yltäkylläisyys ja petoeläinten puuttuminen korreloisi vahvasti hedonistisen käytöksen kanssa. Suomeksi; Laboratoriohiiret alkoivat mm. homostella, lihota ja ”sikailla” kun saivat elää muutaman sukupolven yltäkylläisyydessä. Minusta se on vähintäänkin mielenkiintoista.

 • TT

  Vastaa

  Narsismia ja riettautta ruokkivat LGBT-teemat tai jopa kriminaalit pedofilia-tunnelmat ovat sietämättömiä lapsille suunnatussa ohjelmistossa. Miten vaikea tätäkin on ymmärtää?
  Isoilla firmoilla näyttäisi olevan valtava tarve mennä mukaan negatiivisiin maailmanparannusteemoihin ja patsastella näillä kuvottavasti hyvesäteillen. Vihreys ja hiilineutraalius on lähinnä huijausta kansojen kurjistamiseksi, mutta melkein jokainen yritys toitottaa sitä, kuinka vihreitä ja luontoystävällisiä ne muka ovat. Samoin mainoksissa vilistää epäuskottavasti neekereitä enemmän kuin Afrikassa. Firmojen terveysteemoihin kuuluvat pakkopiikit ja covid-naamarit.

  Isot firmat, mitä ne muka ovat?: valtava lauma sieluttomia huijareita, jotka tahkovat voittoja suursijoittajille ja samalla ajavat läpi näiden sairaita agendoja yhdessä ”Young Leader” poliitikkojen kanssa ja tekevät maailmasta globohomo-maailman eli kaikkialla on kaikki samanlaista, esimerkiksi arkkitehtuuri.

 • Piilopedarit

  Vastaa

  Samaa paskaa on Euroopassa. Wokea tyrkytetään. Monia elokuvia tai sarjoja tehdään uusiksi woke käsikirjoituksilla jne. Esim BBC. Nämä stnan friikit jne, voisivat perustaa oman valtion. Jonnekin syrjään.

 • Eikka

  Vastaa

  Disneyn LGBT-toiminta tähtää lasten seksualisoimiseen ja sen voi huoletta rinnastaa pedofiliaan. Hyi helvetti sentään millaista touhua.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Mielipiteenmuokkaus on aloitettava nuorena.

 • EV

  Vastaa

  2 prosenttia muuttui 50 prosentiksi nopeasti, näkyyhän tämä sama joka paikassa nykyään.

 • gulermo

  Vastaa

  samaan sarjaan menee noi netflixin historialliset sarjat, mitkä on vedettu aivan päin vittua laittamalla sinne ties minkä väristä apinaa heilumaan 1600 luvun lontooseen jne. ei vaan saatana pysty kattomaan

 • juha II

  Vastaa

  Kun hulluus ulottuu selkäytimeen asti. Mädättyneille ihmisille puhdas mielisyys on täyttä hebreaa. Tosin em. kyllä ymmärtänevät sitä varsin hyvin ”omassa koulukunnassaan”!!!
  Disney alkoi heti mennä kirjaimellisesti päin persettä kun Walt Disneyn perikunta myi firmaan juutalaisille!!!
  Ja muka vielä Herran kansa?!!!
  Uudessa ”uljaassa” maailmassa tuo 68% vietäisiin linnaan tai kuopan reunalle aivan kuten Kanadassa rekka johtaja ja Yhdysvalloissa 6. päivän turistit mätänevät vielä tänä päivänäkin!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Televisiossa pyörii ainaki Foxilla disneyn mainos missä näytetään kännykän kameralla luettavaa qr-koodia. Se näyttää linkin mitä kautta voi vastata Disneyn kyselyyn missä kysymyksiä on kaksi.
  Ensimmäinen on tyypillinen asteikolla 0–10 kuinka todennäköisesti suosittelisit. Seuraava kysymys on jotenkin muotoa ”Mitä voisimme tehdä paremmin että suosittelisit muille?” mihin voi kirjoittaa vapaasti.
  Kannattaa vastata jos Disneyn politisoituminen ja homopropagandan tyrkyttäminen ärsyttää.

  • Kumo

   Vastaa

   Miksi Roope on mies? Miksi Aku on valkoinen? Miksi Hannu on hetero? Miksi Tupu, Hupu ja Lupu pukeutuvat lippalakkeihin? Miksi Leenu, Liinu ja Tiinu pukeutuvat mekkoihin ja pinkkiin? Miksi Hessu ja Mikki ovat CSI-heteroja? Miksi Plutokin on CSI-heterokoira ja on kiinnostunut tyttökoirista?

   Tehkää Akusta edes ruskea ja homo, niin olemme oikealla tiellä.

   • Jubjub

    Vastaa

    Täydellinen esimerkki siitä miten homovähemmistöt keksii ongelman ihan mistä tahansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi