Convoy Finland ‑tapahtuma alkaa perjantaina kello 18.00 – tarkoitus tukkia Helsinki autoilla

Vaatimukset ovat koronarajoitusten täydellinen purku, bensaveron lasku sekä hallituksen eroaminen.

Aktivismi

Kanadassa valtavaksi kansanliikkeeksi noussut Freedom Convoy ‑tapahtuma saa oman versionsa myös Suomessa. Suomessa vastaavan tapahtuman sosiaalisen median kanaville on liittynyt jo kymmeniä tuhansia ihmisiä; esimerkiksi Facebookissa on lyhyessä ajassa tullut yli 40 000 jäsentä ja Telegramissa yli 10 000.

Suomessa vastaava tapahtuma alkaa ensi perjantaina Helsingissä kello 18.00. Tarkoituksena on ajaa ensisijassa rekoilla, mutta ylipäätään millä tahansa ajoneuvoilla Helsingin keskustaan ja tukkia se kokonaan. Tapahtumalle ei ole ilmoitettu mitään päättymispäivää. Päättyminen olisikin tarkoitus tapahtua sitten, kun hallitus suostuu mielenosoittajien vaatimuksiin.

Vaatimukset ovat koronarajoitusten täydellinen purku, bensaveron lasku sekä hallituksen eroaminen.

Järjestäjät kirjoittavat itse tapahtumasta seuraavasti:

Olemme nyt kansan vaatimuksesta ja ylläpidon yhteisestä päätöksestä sekä selkeisiin Facebook- ja Telegram-äänestystuloksiin perustuen sopineet, että Convoy Finland järjestetään

Pe 4.2.2022 klo 18 eteenpäin Helsingin keskustassa.

Vaatimuksemme Helsingin sulun purkamiseksi ovat seuraavat.

1) Kaikki koronatoimenpiteet ja ‑rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän.

2) Polttoaineiden (sekä bensiinin että dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava pois 50%.

3) Suomen nykyisen hallituksen on erottava.

Kun nämä vaatimukset ovat täytetty, puramme Helsingin sulun.

Toivoo, Convoy Finland 2022 Ylläpito

Aktivismi Convoy Finland Facebook Helsinki Kanada Kapina Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Marinin hallitus Mielenosoitus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Polttoaine Rokotepassi Rokotteet Sosiaalinen media Suora toiminta Talous Teknologia Telegram Ulkomaat Uutiset Valvontayhteiskunta Vastarinta Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

41 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Jokaisen aktiivikansalaisen tulee nyt valita puolensa. Olet joko koronakommunismin kannattaja tai sitä vastaan. Välimuotoa ei ole, pois lukien demarieläkeläiset, joilta ei voi odottaa valveutuneisuutta. 

    Suomessa kansan aivopesu on sitä luokkaa, että tämä ”convoy”-kierros jäänee vielä harjoitteluksi. Myös virkavalta kaivaa pasinsa, mörköautonsa ja G‑mersunsa talleista ja ryntää paikalle. Suomalaisen virkavallan on kunnostauduttava Brysselin herrojensa edessä. Mutta nämä vastakampanjat aina herättävät joukon lampaita unestaan. Toivotaan ainakin.

  • jupi

    Vastaa

    asiallista

  • Nimetön

    Vastaa

    En näe mitään syytä estää kaupunkia varsinkaan viikonloppuna. Yleislakko olisi ollut tehokkaampi.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Minä näen monta syytä toimia suomalaisvastaista systeemiä vastaan.
      Pääasia, että jotain tapahtuu, eikä porukka vaan manaa ”jonkun pitäisi tehdä jotain”, nyt siihen tekemiseen olisi mahdollisuus.

      • Vierestä Nauriskelija

        Vastaa

        Tekemisen voisi kyllä kuitenkin suorittaa järkevämmällä tavalla tai edes oikeiden tavoitteiden vuoksi, koska nämähän tavoitteet ovat aivan naurettavia 😀

        • 96KBKrieger

          Vastaa

          Eli ½ alennus ”benzoveroon” on naurettava tavoite? 95:kin on pyörinyt kahden euron kipukynnyksellä jo hyvä tovin.

    • Jupi

      Vastaa

      Mutta kun ammattiliitot ovat eliitin hallussa. Jokainen jätkä nyt mukaan, tästä tulee vastavärivallankumous. Itse kun asun 8000 km päässä niin osallistuminen jää digitaaliseksi

      • Pertti

        Vastaa

        Tekosyy. Itse asun 18 000 km:n päässä. Mielestäni 8000 km:n päästä on vielä kohtuullista mennä paikalle. Tietysti jos ei ole varaa, niin ymmärrän.

    • Nimetön

      Vastaa

      Yleislakko kuten muutkin lakot, poliittisia toimia joita ohjaa ja asioista päättämässä olevat tahot ovat joko liittoja tai suoraan politiikkoja.

      Nyt toimien ohjaus politiikkoja vastaan on pois politiikan ja liiton toimijoilta. Sopimus syntyy kun vaatimuksiin suostutaan ilman välimuotoja.

  • nimellinen

    Vastaa

    Toivotaan rekkamiehille-ja naisille paljon tukijoukkoja. Sinnikkäitä toki ovat ja logistiikka nyt vaan on sellainen ala että jos se ei rullaa niin kusessa ollaan. Hallituksen sekoilut alkanut jo tosissaan ottamaan päähän ja mulla ei ole muuta vaihtoehtoa niille kuin EROTKAA, ei tule ikävä.

  • K.Lehto

    Vastaa

    Ajoistus viikonlopulle on myös kanadassa. Tämä on kyllä yksityiskohta, joka saa vähän epäilemään, että mitäköhän nyt oikeasti onkaan taas menossa, onko kyseessä aito kansannousu vai joku osa isompaa teatteria taas.

  • K.Lehto

    Vastaa

    Yleislakon toimivuudesta en ole niin varma. Kun enemmistö on aivopesty se ei ehkä toimisi, mutta tällainen blockade mielenosoitus on ehkä mahdollista tehdä tehokkaasti merkittävän vähemmistönkin tuella. Vaikea kuitenkaan analysoida itse vaikutusta, kun järjestelmän romahduttaminen ei taida COVID agendan ajajia hirveästi haitata, mutta mikä tahansa tällainen tapahtuma voisi olla ponnahdus jollekin toimivalle. Se toimiva olisi ehkä juuri kokemus ja verkostojen muodostuminen edistämään ja alustamaan mahdollisen vaihtoehtoisen talouden muodostamista. Muonitusjärjestelyt ja kaikki mitä suuret ja pitkittyvät tapahtumat vaativat ovat jo sinänsä askel siihen suuntaan, että kasvatetaan riippumattomuutta vihollisen kaappaamiin rakenteisiin.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Tämä on vasta alkua. Viime vuonna muutama henkilö oli hiljaisissa, lähes huomaamattomissa mielenosoituksissa. Nyt vallanpitäjät pakotetaan kuuntelemaan. Mielenilmaus, joka ei satu , ei myöskään toimi. 

    Edessä on suuria mullistuksia ja muutoksia. Mikä tahansa muutos on nykytilanteeseen verrattuna parannus. Myös kansallismielisille avautuu mahdollisuus muuttaa yhteiskuntaa.

  • pää määrää

    Vastaa

    Jotenkin hallitus on pantava eroamaan. Tämä on yksi keino. Lopetetaan liikenne tukkimalla tiet.
    Miten valita uusi hallitus? Se lienee mahdotonta. Kuka valitsisi sopivat ministerit?
    Parasta valita suoralla kansanvaalilla eniten ääniä saanut diktaattori kolmikko.

  • ds

    Vastaa

    Hienoa

  • Totuus ensin

    Vastaa

    Trudeau: lla kusiset paikat, lukekaapa tuolta tuo tuomioistuimen päätös pdf:nä.
    https://feelmorethanfine.eu/global-breaking-news-jabs-prohibited/

    • GLGL

      Vastaa

      Selvä hoax. Ei kannata availla linkkejä ja pdf:iä.

  • Convoy 666

    Vastaa

    Ei ole mitään hyötyä. Itseasiassa ajaa Suuren Nollauksen agendaa. Ottakaa selville itse. Halvempaa sekä tehokkaampaa olisi ollut kieltäytyä heti alussa kaikesta k0rona kyykytyksestä eli maskeista, nokkien tikutuksesta, rokotuksista sekä karanteeneista. Ei kannata olla hyödyllinen idiootti.

  • Pressa

    Vastaa

    Hei, te partsut kun olette helposti höynäytettäviä niin joko olette liittyneet siihen amerikkalaiseen ” linnut eivät ole lintuja vaan drooneja” järjestöön. Se tuntuisi sopivan näitten partsujen ajatusmaailmaan. Se oli ihan läpällään heitetty hullutus usassa ja eikö vaan isosta USA;sta löydy Trumpin kannattajia, jotka ovat ihan tullen menne höynäytettävissä. Liittykää ihmeessä!!!

    • Hh1488

      Vastaa

      Ei me tiedetä mistää kulttuurimarxistien inside jutuista. Meille miehet on miehiä, naiset on naisia ja linnut on lintuja

    • Helposti höynäytettävä

      Vastaa

      Onneksi kuitenkin nämä maskimiehet ja naiset eivät kuulu tähän joukkoon.He käyttävät orjallisesti maskia ja käyvät piikittämässä itseään toistuvasti kokeellisilla rokotteilla.Ja edelleen pelkäävät kusi sukassa koronaa, vaikka rokote antaa myyntimiesten mukaan ”tehokkaan suojan”, mutta ei niin tehokkaan että vouhotusta voisi lopettaa.Ja kun iltikset sanoo, että rokottamattomat pitävät meitä muita panttivankeina, niin uskotaan sekin jetsulleen totena.
      Liittykää ihmeessä!!!

  • tutkija

    Vastaa

    YLE on ollut kohta viikon sanomatta sanaakaan kanadasta, samoin koko valtamedia,
    tällähän pääsee kohta GUINNESIN ennätysten kirjaan.……

    • K.Lehto

      Vastaa

      Jep, valtamedian hiljaisuus viittaa vuorostaan siihen, että kyseessä voisi olla aito ruohonjuuritason kansannousu.

  • Nimetön

    Vastaa

    Ei tapahdu mitään.

  • Frank Virtanen

    Vastaa

    Melko naurettavaa pelleilyä.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Oliko sinulla mitään oikeaa sanottavaa?
      Pääasia, että jotain tapahtuu ja ihmiset alkavat taistella tätä koronakommunismia vastaan.

  • Vierestä Nauriskelija

    Vastaa

    Nyt kyllä saa nauraa ja makiasti kun näin moni ihminen oikeasti uskaltaa näyttää koko kansalle, kuinka totaalisen älyttömiä he osaavat olla 😀

    • Jäkätti

      Vastaa

      Veit sanat suustani, täällä höyryää Trumpin kannattajat ja luulevat edelleen, että Trumppi voitti, ja partsut elää omassa kuplassaan ja lukevat kaikenmaailman hömppähihhuli lehtiä.

      • Nimetön

        Vastaa

        Mikä suuri suunnitelma teidän mielestä tässä on meneillään?
        Illuminatin paluu kenties?

      • Illuminatin lähettämä koronakommunisti

        Vastaa

        Ihanaa että on sentään jotain järkeä olemassa!!

  • Historiaa

    Vastaa

    Koskaan en ole osallistunut mielenilmaukseen, mutta nyt on isoista asioista kyse, joten kaukaakin lähden. Historiaa ja maailman politiikkaa seuraavana ihmisenä ymmärrän miksi tämä on tärkeä asia.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Mun mielestä noihin henkilöihin ei voi luottaa, he ovat näitä jotain vitun vanha paskoja jotka puolustaa näitä helvetin konservatiiveja jotka haukkuu Sinimustaa ja Partisaania. Edes kun puhuin yhden kanssa Pohjoismaan Vastarinteen liikeen mielenosoituksesta he kaikki vaan haukkuu minua ”natsiksi” ja selittää että ”te vitun natsit haluatte vain poistaa meidän ihmis lakeja ja laittaa enenmän korona lakeja”
    Nyt vittu oikeasti. Turvat kiinni perhana vie.

    • Pressa

      Vastaa

      No jos jotkut on natseja niin te. Laikki Suomalaiset mieltää partsujen kaltaiset kieroutuneet holokaustin kieltäjät natseiksi. Sitähän juuri ne natsit teki, ampuivat lapsia äitinsä syliin jotta ammuksia säästyi hyi velvetti teitä!!!

      • Plääh

        Vastaa

        Lapsia ampuivat kylläkin vain se toinen osapuoli eli natsien viholliset.

        Kaikki on käännetty päälaelleen ja massat tukevat kauhistuttavia rikollisia

  • Tyhmäku saapas

    Vastaa

    Te tähän uskovat olette kyllä täysiä pellejä. Tuskin tulee edes kokonaista yhdistelmää paikalle 😂

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Elokapinallisia lienee pyydetty sulkemaan reittejä mielenilmaukseen tulevilta, mutta heistä ei ole nyt apua kun on talvi ja ulkona on kylmä.

  • Komisario Palmu

    Vastaa

    Ikävä havaita, että tälläiseen rajat ylittävään liikehdintään lähdetään mukaan. Tämähän vain kertoo siitä, että nykysukupolvet ovat unohtaneet sen mitä aiemmat sukupolvet ovat rakentaneet ja mistä syistä. Kannattaisi matkustella vaikkapa vähän muuallakin kuin ruotsinlaivalla ja Virossa hakemassa viinaa. Sitä kun matkustelee alueilla, joilla terveydenhuolto ja rokotukset eivät ole samalla tasolla ja näkee miten se manifestoituu koko yhteiskunnassa. Se on silminnähtävää.

    Kyllähän tälläisillä toimilla yhteiskunta saadaan ajettua kaaokseen, ja sitten voidaan kysyä, että onko kiva kun yhteiskuntarauha on mennyt ja todellista sortoa ja väkivaltaa kohdistetaan teihin ja lapsienne sukupolveen. Siinä vaiheessa on turha valittaa, että haluttiin vain sitä mitä me ansaitaan – kannattaa suhtautua kiitollisuudella, nyt sitä ansaittua tulee, kun pamppu iskeytyy omaan kupoliin.

    • Aijaa, otan tästä kopin

      Vastaa

      Milloin viimeksi olen ollut ruotsinlaivalla ja Virossa hakemassa viinaa? Ja mille alueille minun pitäisi matkustaa, jotta musta tulisi kaltaisesi kaikkitietävä? Haluaisin kovasti samanlaiseksi kuin sinä, kuinka se onnistuu?

      • Arkki-Meedes

        Vastaa

        Oisikkohan ollu joskus siinä parikymppisen tietämillä viimeks kaljareissulla?
        Mut alueista pieni vinkki: Ota juna pietariin, tutki paikkoja ja tutustu ihmisiin kuukauden tai kahden verran. siittä jatka samalla menopelillä kiinaan, pysähdy matkalla venäjän puolella muuallakin kuin pietarissa, ja junaile ittes tietenkin mongolian läpi. Jatka bussilla Kiinasta Singaporeen samaa kaavaa toistaen, pysähdellen matkalla ja muuallakin kuin isoissa kylissä. Matkanvarrella ota pari olutta tai jos rahoissas oot tai muutenvaan absolutisti niin vaihtoehtoisesti vettä suomalaisten turistienkaa jossain thaimaan rannikko kohteista. Singaporesta voit lentääkkin jo takasipäi, Eli pysähdy siinä Intian kohilla, kulje itäistä rannikkoa pitkin läntiselle rannikolle ja aina pakistaniin asti. sieltä voit jatkaa liftaten Turkkiin. Muista pysähtyä matkalla välillä yöpymässä jossain tuppukylässä. Turkista mee jalkaisin syyriaan ja koita päästä israeliin, jossei onnistu ui tai vaihtoehtoisesti käytä kumivenettä jotta pääsisit Egyptiin, muuten lennä israelista. Matkaa Niiliä pitkin syvälle etelään, aina eteläiseen sudaniin asti. Liftaa kyyti Toyota land cruiserin lavalla Kongon demokraattiseen tasavaltaan. Jatka Norsutaksilla Kongon tasavallan, Kamerunin, Nigerian ja Nigerin kautta Maliin, ja muista edelleen ne vapaavalintaiset kylät joissa pysähdyt. Malissa vaihda menopeli Kameliin jolla kätevästi suhauttaa Saharan poikki Marokkoon, sieltä pääsetkin lähes hypäten takaisin Eurooppaan ja Espanjaan.
        Vuokraa skootteri ja aja vapaavalintaista reittiä Espanjan halki Toulouseen, Ranskanmaalle. Liftaa itsesi Itävaltaan, hyväksy kyytejä vain Peugeot merkkisiä autoja ajavilta henkilöiltä. Itävallassa osta käkikello ja sukset joilla Hiihdät Slovenian, Unkarin, Slovakian ja Tsekin kautta Dresdeniin, Saksaan. Dresdenissä vaihda sukset BMW merkkiseen autoon ja ajele kiertotietä Berliiniin jossa myyt auton. Berliinistä jatkat bussilla Kööpenhaminaan, vietä 2 kuukautta pelkästään kyseisessä kaupungissa, metroile itsesi Malmöön jossa voit odotella kevään tuloa. Keväällä lähdet kohti Tukholmaa josta otat Laivan Turkuun, muista ostaa laivalta paljon kaljaa ja pari pulloo Finlandia Vodkaa kavereille tuliaisiksi.

        Kas noin, näin sinusta tulee Komisario Palmun kaltainen ”kaikkitietävä”, tietämystäsi voit vielä myöhemmin kehittää käymällä päiväntasaajan eteläpuolella. mm Australia, eteläinen afrikka, ja etelä-amerikka ovat ihan käymisen arvoisia kohteita ja saattaapi sieltä niksi tai toinenkin jäädä taskunpohjalle. Myös pohjois ameriikoissa voit tehdä 9kk kiertueen ja vertailla Usa sekä Kanadalaisten burgereiden eroavaisuuksia. muista lentää tukholman kautta niin pääset samalla risteilemään Turkuun ja saat ostettua aina tuliaisia tuttavillesi.

        • Aijaa, otan tästä kopin

          Vastaa

          Tänks.Ja jos toi kaikki onnistuu vielä ilman koronakommaripassia niin mikä ettei…

  • Nimetön

    Vastaa

    Yhtä hyväksyttävää kuin elokapinan touhut

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi