Koronadiktatuuri: Miehelle 30 päivää vankilaa naisystävänsä luona vierailun vuoksi

Englantilaismies tuomittiin 30 päiväksi vankilaan naisystävänsä luona vierailun vuoksi - virallinen syy vankilaan passittamiselle on koronarajoitusten rikkominen.

Uutiset

Virallisesti yksin asuvan naisen kotoa oli kuulunut miesvieraan ääntä, mikä herätti poliisin mielenkiinnon Britanniassa. Koronadiktatuurin ikeessä ihmiset pakotetaan olemaan yksin kotona tapaamatta muita, joten mahdollinen seurustelusuhde oli luonnollisesti rikosasia.

Poliisin tarkastaessa asuntoa mies piiloutui suihkuun. Piilo ei ollut ilmeisesti paras mahdollinen, sillä hän löytyi sieltä varsin pian.

Korona on toiminut hyvänä tekosyynä pitkin maailmaa pakottaa ihmiset koteihinsa sekä riisua näiden oikeudet kokonaan pois. Rajoitusten lupaillaan aina kestävän vain muutaman viikon, mutta aika tuntuu venyvän koko ajan.

Monet ovatkin jo todenneet, että kerran pois otettuja oikeuksia ei helpolla anneta takaisin. Kansalaisia suositellaankin taistelemaan perusoikeuksistaan jälleen kerran, sillä muuten kohtalona on alistuminen kodin ja (jos hyvin käy) työpaikan välillä suoritettavaan oravanpyörään ilman muita oikeuksia.

Lähde: BBC

Uutiset

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tästä pyritään luomaan uusi normaali manipuloimalla ihmismieliä mm. valtamedian välityksellä.
  Kaikki tämän shown kyseenalaistajat leimataan välittömästi ”salaliittoteoreetikoiksi” (salaliittoteoreetikko = itse asioita selvittävä ja itsenäisen ajattelukyvyn omistava henkilö).
  Muistakaa, että hallitus ei ole teidän puolellanne, ei heitä kiinnosta vanhusten hyvinvointi tai heidän suojeleminen, heitä käytetään vain poliittisena välineenä tässä teatterissa.
  Perusoikeuksista on syytä pitää kiinni, jos niitä oikeuksia poistetaan pala palalta, ihmiset eivät edes välttämättä huomaa sitä kaikkea ja sitten on myöhäistä palauttaa ne.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Totalitarismin sisäänajo ja normalisointihan tämän koronanarratiivin tarkoitus on oikeasti.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  40 vuotta pedofiilirinkiä ei olisi tuonut mitään tuomiota.. hieno maa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi