Ukraina sodan melskeessä – kansallismieliset kolmatta tietä rakentamassa

Suomalaisten kansallismielisten tulisikin Ukrainan konfliktissa tukea ensisijaisesti kansallisradikaaleja ruohonjuuritason vapaaehtoisia, jotka pyrkivät pitkässä juoksussa saamaan poliittisen vallan käsiinsä maassa.

Pääkirjoitukset

Ajatellaan hypoteettinen tilanne. Olet kansallismielinen suomalainen, joka vastustaa Marinin hallitusta. Nato-kiimainen Marin haastaa riitaa naapurille ja Suomessa syttyisi sota Venäjää vastaan, jolloin suomalaisten olisi puolustettava istuvaa hallitusta – siis sitä, jota vastustamme. Mitä tekisit tässä tilanteessa? Sodat ovat poliittisten ristiriitojen viimeinen selvitystapa, jossa kansalaiset ovat lähinnä teuraalle marssitettavaa karjaa.

Mikäli puolustaisit Marinin hallitusta, puolustaisit hallitusta, joka ajaa suomalaisten tuhoa hienovaraisemmin keinoin kulttuurimarxismin, monikulttuurisuuden sekä taloudellisen painostamisen kautta. Jos taas et puolustaisi Suomea ulkoista hyökkääjää vastaan, olisit sotilaskarkuri. Miten kansallismielisenä perustelisit tämän ensin itsellesi ja sen jälkeen lopuille suomalaisille?

Ukrainan kansallismieliset ovat juurikin tällaisessa tilanteessa. He sotivat Venäjää vastaan, mutta eivät missään nimessä kannata oman maansa hallitusta, jonka sekä presidentti että pääministeri ovat juutalaisia. Esimerkiksi National Korps-puolueeseen kuuluva, Suomessakin vieraillut Olena Semenyaka kertoi vuonna 2018 erään suomalaismedian haastattelussa, että he toimivat järjestelmän sisällä, mutta ovat samaan aikaan avoimessa konfliktissa sen kanssa. He rakentavat kolmatta tietä, josta kirjoitimme keskiviikkona.

Keskiviikkona julkaistussa kirjoituksessamme selvitimme kolmannen tien kantamme, jossa varoitamme ihmisiä sortumasta putinismiin ihan vain Naton vastustamisen vuoksi sekä muistutimme, että Nato on alunperinkin perustettu vastustamaan nationalismia. Emme siis voi seistä idän emmekä lännen puolella. Kirjoituksen alle tuli kommentti, jossa valiteltiin konkretian puutetta: mitä kansallismielisten sitten tulisi tehdä käytännön tasolla?

Ukrainassa sota on ollut konkreettinen asia aina Maidanin mellakoista lähtien. Sinä aikana kansallismieliset ovat ovat järjestäytyneet sekä rintamalla että kotirintamalla. Ukrainan kansallismieliset näyttävätkin monessa suhteessa esimerkkiä ympäri Eurooppaa.

Kun Maidanilla alkoi tapahtumaan, olivat kansallismieliset katutaisteluiden etulinjassa. Mielenosoitukset olivat laajempia hallituksen vastaisia mielenosoituksia kuin vain kansallismieliset vastaan hallitus, mutta kansallismieliset haistoivat tilanteen ja saapuivat sankoin joukoin paikalle.

Maidanin tapahtumien jälkeisessä sekasorrossa kansallismieliset ryhtyivät järjestäytymään. Maahan syntyi sekä maailmalla tunnetut Azov-pataljoona että tämän poliittinen siipi National Korps. Azov saa valtiolta tukea, koska se toimii virallisesti valtion alaisuudessa ja on siis osa maan armeijaa.

Azov tunnetaan joukkona, joka ei pelkää taisteluita. Kansallismielisistä vapaaehtoisista koostuva Azov onkin saavuttanut valtavaa menestystä rintamalla. Koska Azov saa valtiolta rahaa, on sillä ollut varaa rakentaa myös muuta infrastruktuuria toimintansa tueksi. Se esimerkiksi ylläpitää kasarmien lisäksi useita urheilukeskuksia sekä järjestää sotilaallista-sekä kulttuuritoimintaa. Lisäksi se kouluttaa sotilaitaan myös isompaa rytäkkää varten – asia, joka saattaa konkretisoitua pian. Azovilla on huomattavat määrät aseita sekä sotilaallista osaamista takanaan, mistä on varmasti monessa suhteessa hyötyä.

Poliittinen puolue National Korps nauttii samoista rahoista. Sekin on saanut rakennettua kansallismielistä yritysinfrastruktuuria aggressiivisella rahoittamisella sekä johdonmukaisella laajentumisella. Puolue myös järjestää aktiivisesti monipuolisia koulutusleirejä kaiken ikäisille. Ukrainalaiset vauvasta vaariin voivat käydä puolueen järjestämillä leireillä, joissa opetellaan maanpuolustustaitoja sekä kouluttaudutaan poliittisesti. Monipuolinen kriisiaikojen osaaminen yhdistettynä hyväntekeväisyyteen sekä ymmärrykseen poliittisesta maailmankatsomuksesta on voimakas kombo.

Nämä asiat eivät tietenkään rajoitu vain näihin kahteen ryhmään. Maassa on sodan myötä muodostunut vahva kansallishenki aina alakulttuureista hieman helpommin lähestyttäviin ihmisryhmiin. Maassa on vuosien ajan toiminut kansallismielisiä ryhmiä, jotka eivät saa rahallista tukea valtiolta, mutta jotka järjestävät esimerkiksi itsepuolustus- ja sotilaskoulutusta. Nämä eivät siis ole valtion alaisuudessa toimivia ryhmiä, eivätkä ne myöskään toimi valtion asettamilla ehdoilla. Ampumaharrastus on ollut kasvavassa suosiossa ja eri ryhmät järjestävätkin aktiivisesti ampumakoulutusta, koska se saattaa tulla tarpeeseen ihan siviilienkin kohdalla, mikäli invaasio todella tapahtuu.

Samaan aikaan kansallisradikaalit alakulttuurit esimerkiksi jalkapallon ja musiikin kautta elävät voimakkaina. Vaikka joidenkin alakulttuurien poliittisen ideologian taso saattaa olla ihan vain ”anti-antifa”, on niitä tietoisesti politisoitu kansallismielisten toimesta pitkän aikaa. Lisäksi nämä ryhmät tarjoavat tietyissä tilanteissa paikalle massaa, kun sitä tarvitaan. Näin kävi esimerkiksi Maidanin mielenosoituksissa.

Tällaisilla asioilla on merkitystä etenkin sen jälkeen, kun sota on ohi ja suurimmat sotasankarit löytyvät kansallismielisten piiristä. Sisäpolitiikan teko helpottuu huomattavasti, kun sen tekijöinä on miehiä, jotka olivat sekä etu- että kotirintamalla aktiivisia kriisiaikana. Silloin kansallismieliset voivat päästä lähemmäs todellista valtaa maassaan.

Vaikka suurta konfliktia ei syntyisikään, vaan sotaa pyritään pitkittämään samanlaisena suht hiljaisena sotana kuin mitä se on jo vuosia ollut, on kansallishenkeä nostattavat vapaaehtoisten kodinturvajoukot varsin terveellinen yhteiskunnallinen asia. Sen edistäjinä ovat ensisijassa juurikin kansallismieliset.

Mikäli kansallismieliset saavuttavat maassa vallan, ei se kumarra itään eikä länteen. Maan kansallismieliset tukevat Intermarium-projektia, jossa Itä-Euroopan maita pyritään saaman saman puolustusliiton alle, jolloin nämä valtiot muodostavat uskottavan ja maantieteellisesti toisiaan lähellä sijaitsevan puolustuksen sekä lännen liberalismia että idän imperialismia vastaan.

Suomalaisten kansallismielisten tulisikin Ukrainan konfliktissa tukea ensisijaisesti kansallisradikaaleja ruohonjuuritason vapaaehtoisia, jotka pyrkivät pitkässä juoksussa saamaan poliittisen vallan käsiinsä maassa. Mikäli vallan saaminen onnistuu Ukrainassa vaikkapa sodan jälkeen, on sillä järisyttäviä seurauksia myös muualle valkoiseen maailmaan – eikä suinkaan negatiivisessa hengessä.

Aktivismi Azov Filosofia Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Nato Pääkirjoitukset Poliittiset viholliset Sanna Marin Ukraina Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

76 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Johan Natalia ehti olla melkein 30 v vapaalla jalalla.

 • Der dritte Road = DDR

  Vastaa

  Nyt kannattaa selvittää esim. ketkä näitä pataljoonia komentavat ja keitä niissä on. Sekä se mitä ne ovat tehneet.

  Toinen asia joka kannattaa selvittää on se mikä on ukrainalaisten geeniperimä. Eli mistä he ovat tulleet ja mitä he ovat nykypäivänä.

  Sen jälkeen aukeaa kokonaisnäkemys nykypäivän tilanteelle. Mutta tutkimuksen joutuu aloittamaan sieltä 600–700 luvuilta. Ja silloisista tapahtumista. Sen jälkeen ymmärtää miksi ukrainalaiset vieläkin vihaavat venäläisiä. Ja ovat niille katkeria.

  • Plääh

   Vastaa

   Kyllä Ukrainassa on paljon kauniita naisia. Geeniperimästä on turha vihjailla. Venäjällä on paljon sitä kyseenalaisempaa porukkaa.

   • Slaavilaiset piirteet

    Vastaa

    Kyllä, mutta ne kauniit naiset ovat venäläistä geeniperimää. Katso niitä Femenin naisia, ne on niitä kasaarin jälkeläisiä. luiskaotsia, poskipäättömiä. Eli ei meidän mielstämme viehättäviä.

    Sen sijaan slaavilaiset ksavonpirteet luonnostaan viehättävät meitä. Toisaalta, venäläisiä ei suotta sanota ”maailman kauneimmiksi teineiksi”. Koska lähes koko muu maailma pohjaa kasaarien jälkeläisiin ja sekarotuisiin.

 • Leo (se vanha Leo)

  Vastaa

  Ei ole mitään kolmatta tietä jota USA/CIA rahoittaa. 

  USAn intressin mukaan sytyttää sotaa Euroopassa, niin että EUn markkinat olisi irrotettu Venäjältä ja Amerikwalainen kaasu olisi myyty EU:lle. Kumaa juttu että kansallismieliset puhuvat aina niin paikallisella tasolla (urheilukerhot yms.) mutta eivät näe sitä SUURTA kuvaa. Sitä, että EU on USAn kaupallinen kiplailija, ja että ensisijainen tavoite on vaikeuttaa kilpailijan asemaa katkaisemalla kilpailijan halvan energian saantia – ja tarjoamalla sille omaa.

  ”Sodasta” huolimatta tänäänkin, 24.2.2022 ”Ukrainan” kautta kulkee Gazpromin kaasu. Eikö ole hassua? Miettikää tätä!

  • Azov vs. Ukrainan armeija

   Vastaa

   Tuola jo väitettiin että nämä Azovit ja Ukrainan armeija olisivat ryhtyneet tulittamaan toisiaan. Samalla kun Luhanskin ja Donetskin kansanarmeijat yhdessä Venäjän kanssa työtävät niitä pohjoiseen. Liekkö nyt Ukrainassa samaan aikaan ihan oikea sisällissota jossa koitetaan saadan alueen hallinta itselle.

   Ja miksi itselle? Se on juuri tuo kaasu. Se joka hallitsee kraanoja, se saa tuotot läpi menevästä kaasusta. Sama asia mitä Iso-Britania, Ranska ja USA (2+4 sopimus) yrittävät Saksan pohjoisrannalla. Se yritys joka omistaa sen maapalan missä kraanat ovat on GmbH, eli osakeyhtiö. Ja nämä kärkkyjät haluaisivat saada sen maapalan sekä kraanat haltuunsa että pystyisivät rahastamaan siitä kaasusta joka venttiilin läpi menee.

   Tosin, noita malinjoja pitkin kaasu ei kulje enää kauaa. Ne ovat kuluneet jo niin ohuiksi että painetta pitää laskea koko ajan. Siksi Venäjä teki uudet kaasulinjat merenpohjaa. Ja ikävä kyllä eurooppalaiset ovat niin tyhmiä etteivät osaa ottaa niitä käyttöön.

   Voihan olla että jossain vaiheessa venäläiset joukot työtyvät Kiovaan asti ja kääntävät venttiilit kiinni. Siinä tulee kiirus avata se toinen venttiili pohjois saksassa. Mutta se onkin sitten kokonaan toinen juttu se.

  • Arvo

   Vastaa

   No hassua siinä on ainoastaan se, että niillä kaasusta saaduilla maksuilla EUsta Putin kustantaa nyt ihmisten tappamista Ukrainassa.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus, josta olen pääosin samaa mieltä ja miettinyt samoja kysymyksiä, koska länsimaiden johto on tällä hetkellä kansallismielisiä kohtaan vihamielinen, mutta kyse on kuitenkin meidän kotimaista. On kuitenkin olemassa myös toinenkin vaihtoehto tilanteessa, eteenkin jos vastutaja on niin ylivoimainen, että kansallismieliset joutuisivat vain uhraamaan henkensä globalisteja suojellakseen. Se vaihtoehto on läheisten ja omiensa suojelu, mutta taisteluiden välttäminen ja antaminen maan tulla valloitetuksi ylivoimaisen vihollisen taholta. Tarkoituksena syrjäyttää nykyjohto ja hivuttautua valtaan valloittajan avulla. Tämä on erittäin nihilistinen ja kylmä taktiikka, mutta pääasia on päästä valtaan.

  • Ilmari

   Vastaa

   Maanpetoksellinen suunnitelma. Ensin annetaan vihollisen valloittaa maa ja sitten ryhdytään yhteistoimintaan se kanssa. Naamiot putoavat.

  • T . T

   Vastaa

   Nyt kuulostaa säälittävältä kansanpetturilta, joka ei ole sen parempi kuin kulttuurimarxisti globalistit. Häpeä!

 • Hajoita ja hallitse

  Vastaa

  Itse en ihannoisi Azovia. Juutalainen Ihor Kolomoyskyi rahoittaa sitä. Olisiko tarkoitus tapattaa mahdollisimman paljon porukkaa kuten toisessa maailmansodassa..?

  • sokea-reetta

   Vastaa

   Juuri näin!

   Ihmeellisen positiivissävytteinen kirjoitus, näistä siviiliväestön törkeitä murhapommituksia harrastaneista palkkasotilaista. Ihan silkasta pahuudesta kertovia videoita oli netti pullollaan jo v2014. Kansallissosialistit eivät käyttäydy noin.

   Nämä Azovit ja käsittääkseni muutamat muutkin ovat nimenomaan näitä juutalais-oligarkkien kätyreitä, pitämään tätä tilannetta yllä, kun muuten saattaisi maamiehet toisiinsa liiaksi tykästyä.Se miksi Venäjämielisille on jatkuvasti mielitekona puhua ”natseista” on mysteeri itselleni. Haluavatko he eliitin edustajina ajaa kansallismieliset/kansallissosialistit ahtaalle vai käyttävätkö he tuollaista nimitystä yleisemmin hyväksynnän saannille, saattaakseen tuholaiset tuormion partaalle? 

   Kuka onkaan kirjoittanut tämän jutun? Silmät auki ja kätyrit ulos tai ymmärtämättömät koulun penkille.

   • Leo (se vanha Leo)

    Vastaa

    Mikäli olet lukenut George Orwellin ”1984” tiedät että uuskielen luominen on yksi keinoista muokata sheeplen ”ajatukset”. Alk. 1930–40 luvuilta NL:ssä oli luotu uuskieli, jossa sanat ”fasisti” ja ”natsi” tarkoittavat Absoluuttista Pahuutta. Nämä on haukkamasanoja, joiden merkitystä sheeplelle ei koskaan selitetä. Vain toistetaan ja toistetaan jatkuvalla syötöllä: ”Kaksi jalkaa hyvä! Neljä jalkaa paha!”

    Hallitsijan keskeisenä huolena aina on sheeplen ohjattavuus. Ja ohjattavuutta ei saa vaarantaa, siksi iskulauseita ei muuteta. Totuudenmukaisuudella ei ole minkäänlasta merkitystä sheeplen ohjaamisessa. On tärkeä myös olla koskaan selittämässä sheeplelle mitään, miksi kaksi jalkaa eikä kolme tai viisi. Sheeple oppii kaiken ulkoa, ymmärtämättä mitään.

    • Zardex

     Vastaa

     Oppilaitoksetkin on tehty estämään ihmisiä ajattelemasta, ymmärtämästä ja tutkimasta. Jos lapsen koulunkäynti saadaan sujumaan hyvin, ei älylliselle kehitykselle ole enää toivoa sen lapsen kohdalla.

 • EV

  Vastaa

  Eli… käytännössä nämä kansallisradikaalit taistelevat eturintamassa sen hallituksen edessä, jota vastustavat, eihän ne taistele missään kolmannessa armeijassa. Hallitus noudattaa tiettyä linjaa tai hallitus kaatuu, yhteen hallitukseen ei mahdu kansallisradikaalit ja juutalaisjohtoinen ”länsinäistävä” hallitus. Takuita valtaanpääsystä näillä kansallisradikaaleilla kuitenkaan ei ole, siihen ei kannata liian optimistisesti varautua, se on melko varmaa että Ukraina tulee olemaan täydellisessä kaaoksessa sodan laannuttua (mutta tuskin pitkään pitkään aikaan ”loputtua”). Toisekseen Suomi ja Ukraina eivät ole millään tasolla vertailukelpoisia tämän asian suhteen. Suomessa ei samanlaisia radikaaliryhmiä ole hallituksen alaisuudessa, ei ainakaan avoimesti ja järjestäytyneesti ja jos olisi, nykyisessä järjestelmässä ne pyrittäisiin siivoamaan sieltä heti pois. Suomalainen yhteiskunta on melko heikossa tilassa, kuten muutkin läntiset rappioituneet hyvinvointivaltiot, Ukraina sen sijaan on tottunut jo kurjempaan ja vaativampaan elämään, eikä heillä ole pitkä aika siitä, kun pääsivät vihdoin vapaaksi Neuvostovallan alta. Sotatilanne saattaa toki muuttaa asenteita ja radikalisoida Suomessakin, mutta sitä kolmatta tietä ei tällä hetkellä ole kukaan järjestelmän sisällä rakentamassa. Sinimusta on yksi potentiaalinen tekijä sille, jos vain saisivat vihdoinkin kannattajakorttinsa kasaan, mutta kyseisen puolueen suosio ei ole taattua ja heillä on edessä pitkä ja kivinen kolmas tie valitettavasti. Eihän juuri kukaan taistelisi tämän päivän heikoissa länsimaissa hallituksen puolesta, vaan monet oman isänmaansa, kulttuuriperintönsä ja PERHEENSÄ puolesta ja osa ihan oman itsekkään itsensä takia.. sitten meiltä kyllä löytyy pelkureita läjäpäin, jotka mielummin karkaisivat vaikka maailmanääriin vastuuta ja velvollisuuksia. Tätä kommenttia ei pidä ymmärtää väärin, toki tahdon vahvan Euroopan ja rakkaan Isänmaani takaisin sekä nähdä oikeasti vahvan ja suomalaisten etua ajavan johdon maassa, mutta ei pidä olla liian naiivi ja ajatella liian mustavalkoisesti hyvinkin moniulotteisia asioita.

 • Lugansk Donetsk

  Vastaa

  Ukraina hyökkäsi juuri tunnustetuihin kansantasavaltoihin. Päämiehet näistä tasavalloista pyysivät puolustusapua Venäjältä. Venäjä antaa sitä apua. 

  Mutta media uutisoi yksinkertaisesti että Venäjä vain hyökkäsi jättäen pois oleellisen.

  • Putin ei ole ystävä

   Vastaa

   Jos kerran Ukraina ”hyökkäsi juuri tunnustettuihin kansantasavaltoihin”, niin mikset saman tien mene itse sinne taistelemaan ”ilkeitä natseja” vastaan kommunististen aatetoveriesi kanssa? Puolustamaan yhteistä agendaanne, jonka vuoksi 12 miljoonaa ukrainalaista tapettiin 1930-luvulla nälkään holodomorissa. Voisitte luoda yhdessä uuden, uljaan, monirotuisen Neuvostoliiton.

   • On se

    Vastaa

    Eilen iltapäivästä oli Ukrainalasijoukoille ja Azoveille kerrottu että laskekaa aseenne ja menkää koteihinne. Sillä jos ette puoleen yöhön mennessä sitä tee, alkaa sota. Ja niin se siten alkoi.

    Minä odottelen että tuo sota tulee Suomen maaperälle ja aloitan sitten taistelutoimet Putinin joukoissa.

    • 88 Eino

     Vastaa

     Niin tai ainakin aseapua tarivtaan hallituksen kaatamiseksi ja
     meidän hallitus joutaa tuomiolle verta kypärään

  • mielipide

   Vastaa

   Pakko sanoa, että en ihan täysin ymmärrä näitä mielipiteitä. Putin on neuvosto-venäjän kasvatti ja kyllästetty koko elämänsä kommunismin ideologialla. Nyt täällä palstalle on tullut tosi paljon keskustelijoita, jotka kannattavat Putinin edustamaa ja tavoittelemaa ideologiaa. Siis mitä hittoa oikeasti. 

   Venäjä ei ole Suomen ystävä ikinä! Ei ole ikinään ollutkaan!

   Jotenkin on tosi vaikeaa uskoa, että suomalaiset, älykkäät ja sisukkaat ihmiset oikeasti voisi ikinään olla sitä mieltä, että Venäjä on meidän paras ystävä. Venäjän takia meillä on yleinen asepalvelus, ollut aina… 

   Ja nyt varsinkin venäjän viimeisimmät lausunnut siitä, että jos Suomi päättäisi liittyä Natoon, niin sillä olisi sotilaallisia seurauksia. Eli nämä palstan venäjämyönteiset ”isänmaalliset” kannattaa sitä, että Venäjä päättää meidän asioista. Ei voi olla noin, kukaan isänmaallinen suomalainen ei ole sitä mieltä, että Venäjä päättää meidän isänmaan asioista. Ei ikinä!!!!!

 • Surullinen maailma

  Vastaa

  Raiskaakohan ryssät taas naisia ja lapsia ja ampuu näiden lapsia heidän yrittäessä estää äitiensä raiskatuksi tulemisen. Vittuku tätäkään tilannetta ei olisi jos WW2 olisi mennyt toisin.

  • ihminen

   Vastaa

   Ukrainassa on jo kauan odotettu, että Venäjä tulee auttamaan ja puhdistamaan maan väkivaltaisista natsimielisistä palkkasotilaista, jotka ovat terrorisoineet ja raiskanneet koko Ukrainaa.
   Venäjä on nyt vastannut kutsuun ja maahan saadaan pian uusi, demokraattisesti valittu johto.

   • Kirjeenvaihtaja

    Vastaa

    Tämän kommentin jälkeen ei Partisaania tarvitsekaan enää seurata. Etsin isänmaallista seuraa, en venäjämielistä saati Venäjän tuottamaa propagandaa. Ette varmaan jää kaipaamaan. No enpä jää minäkään.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Siis joku random-kommentoija lopettaa sinulta Partisaanin seuraamisen?
     Avaisitko hieman tätä logiikkaa?

    • simbasseng

     Vastaa

     Kommentikenttä on vapaa, joten janukset ja johanit lipsahtavat väliin myös lässyttämään donbasseistaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tätä itsekin mietin, hemmetti, että tämä maailma on kuvottava paikka.
   Selvää tässä koko touhussa on ainakin se, että sionistit nauttivat ja varmasti hyötyvät tästä tilanteesta.
   Naruja he vetelevät molemmilta puolilta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Samaa mieltä, toki. Mutta onhan tämä klassinen sionistinen operaatio.

  Riidankylväjä ja sotakiimainen sionismi on tässä takana, selvä kuin pläkki. Koko operaatio on puhtaasti juutalaisjohtoinen niin Ukrainassa kuin ns. Lännessä. Ukraina on totaalisesti juutalaisten käsissä ja Länsi vähintään yhtä vahvasti.

  Putinismi on tietenkin yksi asia sekin, mutta mitä olisi hysteerinen sionistivaltio Israel tehnyt, jos sen ympäristöön olisi asettunut sotaa lietsova ja hyvin aseistautunut NATO? Siis ei-sionistinen NATO? Joka ilmoittaisi ajavansa sitä kuuluisaa ”demokratiaa” nyt Israeliin ?

  Mieti sitä.

  Kyllä on pakko sanoa, että Putin näyttää paljon uskottavammalta kuin tämä sotakiimainen NATO, dementikko Bidenin johtama pommitusautomaatti, joka kusee housuihonsa, jos israelissa joku yskäisee…

  Silti, on hienoa, jos tästä nousee kansallismielinen radikalismi, mutta en pidätä hengitystäni, kyllä sionismin brutaali, sieluton media niin tätä karusellia pyörittää. 

  Seuraavaksi meitä vaaditaan nyt NATO:n jäseneksi ja kohta meilläkin partioi NATO:n neekeriarmeija, jonka rooli on ampua Suomenkin kansaa, jos emme heti polvistu globalistisen sionismin edessä asiassa kuin asiassa.

  Pahin vihollinen on sionismi ja kaukana sen takana ns. putinismi, swidu.

  Mutta olkoon, odotellaan, katsotaan, nouseeko tästä tuhkasta muuta kuin sionismin iloinen kasvo… Sitä iloisempi, mitä suurempi tuho.

  • Plääh

   Vastaa

   Pikkuisen pitää olla sekaisin tai siis oikein kuin seinäkello, jos Putin uskottavammalta näyttää tai yleensä uskottavalta. Btw. hänkin sekä muut oligarkit Venäjällä ja mafia ovat juutalaisia

   • Arvo

    Vastaa

    Niin uskottava Putinhan ei tainnut toistaa kuin 10 kertaa vähän ennen hyökkäystä, että ei hyökkää Ukrainaan.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Avenanmaan saisi antaa Ruotsille. Ei se kuulu etnisesti Suomeen. Miksi venäläiset alueet eivät saisi irrota Ukrainasta. Nationalistina kannatan oikeutta muodostaa omia valtioita. Ukraina ei suostunut hajoamaan ilman sotaa. Saman teki Jugoslavia jota USA pommitti. Espanja vangitsi Katalonian äänestystä tehneet ja EU potki pois EU parlamentista.Vain NL hajosi ilman sotaa.

 • NS

  Vastaa

  ” Jos taas et puolustaisi Suomea ulkoista hyökkääjää vastaan, olisit sotilaskarkuri. Miten kansallismielisenä perustelisit tämän ensin itsellesi ja sen jälkeen lopuille suomalaisille?”

  Miten? Helposti.
  Suomalaiset ovat niin retardia porukkaa nykyään, vaikka tilanne menisi ohi, sama pakkomonikulttuurisuuden äänestäminen, EU-liittovaltiokehitys, homoilu, transuilu, koronakiima, nato-lobbaus ja sukupuolettomien oikeuksien ajaminen jatkuisi niin kuin ennen.
  Tätä mieltä jotkut ovat nykyään ja valitettavan oikeassa näkyvät olevan.
  Suomi on niin monilta osin pilattu, eikä kansakunnan tila näytä tulevaisuuden suhteen yhtään paremmalta, sama aivoton meininki jatkuu ja jatkuu…

  • ValhallaX

   Vastaa

   Aivan.

   Samson-optio voisi olla win-win, jos sen ehdot täyttyisivät ja sen seurauksena muutama degeneroitunut eurooppalainen ”multikultiparatiisikaupunki” menisi saman suunnitelman mukaisesti…

 • Pressa

  Vastaa

  Te maan petturit nyt turpa kiinni tai teidät teloitetaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ukrainalaiset ovat itse äänestäneet juutalaisen johtoportaan itselleen, niin vähän vaikea uskoa, että jatkossa kansallismieliset saisivat niin merkittävän vallan, jolla pääsee suurempaankin rooliin päättämään maan asioista.
  Toisaalta kysymyksiä herättää myös se, että vaikka kansallismieliset saavuttaisivatkin vähän suurempaa suosiota tämän selkkauksen jälkeen, mikä estää kansainvälisiä sionisteja laittamasta kansallismielisten johtoporrasta vankilaan ja kieltämään National Korpsin ja Azovin?
  Azov ja kumppanit kuitenkin toimii laillisesti juutalaisen valtiojohdon alla, eikä heitä ole vieläkään yritetty kieltää, se tässä herättää epäilyksiä.
  Olihan Kultainen Aamunkoittokin ihan laillinen puolue, hyvällä menestykselläkin ja jokainen varmasti tietää mitä heille kävi.

 • Valkoisen Suomen, Ukrainan ja Venäjän puolesta

  Vastaa

  No more brothers wars! 

  Tämä on kyllä täyttä kommunismia ja valkoisen slaavikansan murhaa. Israel ja pankkiirit tahtovat voittaa ja tuhota nationalistisen kansallisradikalismin molemmilta puolita – Ukrainalta sekä Venäjältä.

  Ukrainan Kansallinen Liitto (National Union of Ukraine), Ukrainalaisten Nationalistien Kongressi, Oikea Sektori, Svoboda sekä Azov, nyt sitä päättäväisyyttä juurisyihin eli oikeaan viholliseen jonka jo sanoin tuossa aikaisemmin. Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia!

  • Anonymous

   Vastaa

   Mistä helvetistä puhut? Sotikoot ryssät vaan keskenään! Suomalaisilla ei ole mitään tekemistä noiden slaavilaisten ali-ihmisten kanssa!

  • Anonymous

   Vastaa

   Tosin itse tuen Azovia ja National Corpsia ja ehdottomasti kannatan Ukrainan vapaustaistelua ryssän ikeen alta! Ainoa ongelma on, että Ukrainan johto on, presidenttiä myöten on juutalaisia USA:n sätkynukkeja ja haluaa NATO jäsenyyttä. Kun ovat ratkaisseet sodan ryssien kanssa heidän tulisi katkaista ”päättäjiensä” ja presidenttinsä päät ja rakentaa uusi uljas Ukraina!

 • Plääh

  Vastaa

  Venäläismielisiltä kommentoijilta toinen toistaan tolkuttomampia komentteja. Mitä hyötyä tuosta eri keskustelupalstojen täyttämisestä roskakommenteilla on?

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Juutalainen Talmud ja islamilainen Koraani kehottavat valehtelemaan vihollisille. Juutalaisen äidin poikana Putin toimii kuten pyhä kirja käskee eli valehtelee joka suuntaan esittäen milloin harrasta ortodoksia, milloin diplomaattisia johtajaa. 

  Putin on geneettisesti niin juutalainen, että voisi saada luvan asua Israelissa. ”Pyhien valheiden” lisäksi hän on rikollispomo ja diktaattori, jolla on narsistisia piirteitä.

 • Plääh

  Vastaa

  Marin ja Scholtz näyttävät ulostulojensa puolesta Venäjän kätyreiltä. Ei Nato-kiimaisilta. Marinin esikuva on Tarja Halonen…

 • juha II

  Vastaa

  En lähde vuodattamaan vertani presidentti Niinistön, Sanna Marinin hallijtuksen, EU:n enkä nyt ainakaan Bidenin takia sen enempää NATO:nkaan.

  Ukraina uhitteli NATO:n, EU:n ja Bidenin antamalla väärällä mielikuvalla siitä, ettei se olisi yksin Venäjää vastassa. Hyvä ja ikävä vaihtoehto ukrainan kansalle ettei kukaan muu ei puutu, koska se tietäisi ydinsotaa, joka sentään pystyttiin välttämään koko kylmän sodan kuummpinakin päivinä.
  Ukraina on yhtä monietninen ja hajanainen maa kuin oli Jugoslaviakin, jota piti kasassa voimakastahtoinen partisaani presidentti Tito aina kuolemaansa v. 1980 asti. Sen jälkeen asiat alkoivat kohta mennä päin sisällissotaa piilossa kyteneiden skismojen takia eri etnisten ryhmien ja uskontojenkin välillä. Neuvostoliitto hajosi v. 1991 ja sama villi, mutta järjestyneisempi ja maltillisempi ”hajaannus” eli eri osavaltioiden itsenäistyminen alkoi. Jopa neuvosto aikana oli paperilla perustuslaissa osavaltion eroamisesta pykälä, jossa se pelkällä ilmoituksella olisi voinut erota Neuvostoliitosta. Mutta tämä oli yhtä kuollut kirjain kuin ”uskonnonvapauskin” tuossa ateistisessa maassa. Ortodoxinen kirkko oli kommunistisen puolueen tiukoissa pihdeissä ja se jopa harjoitti vakoilutoimintaa ja kommunistisen aatteen levitystä ulkomailla pidetyissä eri kirkkokuntien kansainvälisissä kokouksissa.
  Sotaa on ajettu kuin käärmettä pyssyyn ja se kuuluu NWO:n ja korona tyrannian ohella yhtenä osana pyrkimyksenä mullistaa kokonainen maailmanjärjestys WEF:in haluamaan tyranniaan. Yhden maailmanhallituksen tiellä on Putin, joka ei halua myydä Venäjää vaan haluaa pitää sen suurena kuten Donald Trump sanoi samaa USA:sta. Trump heivattiin pois räikeällä vaalivilpillä, vaikka kuten Putiniakin. Trumpia yritettiin vokotella kahteenkin otteeseen Bilderberg kokouksessa ja Sveitsissä George Soroksen lafkassa myymään sielunsa suurelle rahalle. Mutta tämä suorastaan löi märällä tiskirätillä päin pläsiä ja menestymättömyys oli taatu. Jos clintonin ämmä olisi voittanut v. 2016 kuten piti. Sota Venäjää vastaan olisi jo sodittu ja kuka tietää ketä olisi nyt vielä elossa ydinsodan jäljiltä. Demokraatit ja korruptoituneen globalisti rebuplikaanit vihaavat patologisesti Putinia, koska Jeltsinin ”naurutalo”-Venäjä lakkasi olemasta kun ent. KGB mies tuli valtaan päättäen palauttaa Venäjän kunnian, joka sillä on aina ollut suurvaltana. Sen jälkeen lännen johtajilla ei ole ollut yhtään kivaa niin kuin pikku lapsilla kun jäätelöauto lakkaa kulkemasta. Mälsää!!!

  • #1

   Vastaa

   Paahan vähän linkkiä ja faktaa kehiin. Eihän tätä usko kuin kuuAnonin jäsenet. Nekin vain, koska haluavat uskoa.

 • ihmettelevä

  Vastaa

  Ompas ihme toimintaa. – Geelipäät tulivat Eurooppaan ”pakoon” ja ukrainalaiset miehet saattavat vaimonsa ja lapsensa esim. Puolaan ja kääntyvät sitten takaisin rintamille puolustamaan maataan. Arabialaiset toimivat hieman toisin. Vaimot ja lapset jätetään sotimaan ja itse lähdetään matupatjoja testaamaan.

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  https://youtu.be/TtBH7vCWm54

  Sotakirjeenvaihtajilla nyt kiirettä..

 • ValhallaX

  Vastaa

  Liikuttavan tehokkaasti on kansallismielisiinkin uponnut tämä NATO-propaganda, jonka takana seisoo nykyajan Pravda, eli juutalaismedia, kärkinimenä New York Times.

  Jos en heti ole valmiina kuolemaan taistelussa putinismia vastaan, olen, tietenkin, idiootti, eikö niin? Nyt pitäisi varmaan mennä Venäjän suurlähetystön eteen vaatimaan Putinin kuolemaa ja toisaalta mennä suu itkussa vaatimaan NATO-jäsenyyttä.

  Jos sitä ei näe, että tämä on klassistakin klassisempi juutalainen hajoita-ja-hallitse-operaatio niin minä kysyn, mikä se on? Ukrainan johto on niin juutalaismielinen kuin se vain voi olla ja onko yhtäkään NATO-maata, joka ei suutelisi juutalaista rautasaapasta Israelissa? Minäpä vastaan. Ei ole. Ja sitä asiaa ei muuta miksikään se, että Venäjäkin on heidän käsissään.

  On hienoa, jos tästä nousee aito kansallinen radikalismi, Ukrainassa tai meillä, tai missä vain, kunhan se radikalismi on selkeästi tietoinen siitä, kuka näitä sotia kutoo ja kuka niitä provosoi. Ei se lohduta meitä valkoisia kansoja, jos saadaan kuolla yhdessä Ukrainan kansan kanssa, jos se juuri olikin sionismin johtoajatus, ja voin lyödä vetoa siitä, että se on se johtoajatus.

  Heidän oli pakko tuoda sota Eurooppaan, sillä meille kudottu narratiivi on suoraan helvetistä ja me emme sitä hyväksy jollei sitä helvettiä tuoda tänne keskellemme.

  Kenties meidän nyt pitäisi julistaa sota Venäjälle ja urhoollisesti kuolla multikultin puolesta, sitten jäisi enemmän tilaa afrikkalaisillle ja vastarinta hiipuisi samaan tahtiin ruumisarkkujen kanssa?

  Tämä on sionistinen peiteoperaatio ja sen tarkoitus on jakaa valkoiset kansat toisiaan vastaan. Kaikki julistukset Ukrainan puolesta, tai Venäjän puolesta, ovat suoraan sionismin käsikirjasta. Ainoa oikea julistus on tuomita ne perkeleet, jotka elävät meidän verestämme.

  • Leo (se vanha Leo)

   Vastaa

   Kirjoitan tämän 26.2.2022, klo 11.
   Ukraina ei vieläkään julistanut sotaa Venäjälle. Venäläinen kaasu virtaa EUvostoliittoon häiriöittä sodasta huolimatta. Miettikää tätä.

 • Kaikki on kontrollissa

  Vastaa

  Kuten tuolla todettiin niin mitään kolmatta tietä ei ole juutalaisjohtoisen valtion rahoittamana. Miten idiootti pitää olla että tukee jotain Azovia tai National Korpsia. Kyllä Suomessakin selvästi samaa yritetään kun kaikki kansalllismieliset liikkeet ovat Supon johtamia kuten PVL:kin oli ja Sinimustaliikekkin. Terhi on selvästi Supon agentti ja ties vaikka Tuukkakin. Ja medioista tämä Partisaanikin on. Magneettimedia on ainoa aito media.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjä on juutalaisvaltio. Siksi vihaatte Azovia ja PVL:ää. Supo lakkautti PVL:n

   Magneettimediaa vetää swedenborgilaislahkoon kuuluva Putkosen Verkkomedian entinen toimittaja, jonka jutut Venäjän suhteen ovat melko outoja, vaikka juutalaiskytkös onkin esillä

   • Kaikki on kontrollissa

    Vastaa

    Tässä on aika hyvä video joka avaa taustakuvioita kuinka etenkin Svoboda on täysin jenkkien ja juutalaisten tukema vaikka mukamas vastustaa juutalaisuutta. ”I am a Ukrainian” identiteetti promootio videon tuottajakin on juutalainen Larry Diamond joka on Council of Foreign Relations jäsen. 

    https://www.bitchute.com/video/6RjMSLbwBAAt/

    Ja kuten sanottu, nuo neonatsit heiluttavat Naton lippuja rinta riinnan swastikan kanssa joka on suoranaista oksennusta aidon arjalaisuuden päälle. Terroristiporukkaa.

    • Plääh

     Vastaa

     Kyllä Svoboda oli ainakin 2014 ihan oikea nationalistiporukka. Tuolla nyt vain on koko kansan puhallettava yhteen hiileen, kun on sota ja Venäjä uhkaa tuhota koko kulttuurin

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuota noin, onko sulla kaikki ihan kunnossa?
   Avaisitko hieman ajatusmaailmaasi tämän kommentin taustalla vai onko tarkoituksesi muuten vain näyttää retardilta?
   Joo, SuPo perusti PVL:n ja Polpo sitten halusi kiivaasti sen lakkauttaa.
   Tiesitkö muuten, että PVL on Ruotsissa perustettu kauan ennen Suomea?

 • Historiaa epäilevä

  Vastaa

  Tavja voisi mennä, kauniimpana osapuolena ”soutelemaan ja juttelemaan” Putinin kanssa Nevalle. Toinen vaihtoehto olisi mennä Kultarantaan, jos Sauli antaa luvan. Alfred Cordelinilta ei enää tarvitse lupaa pyytää. Säätiöhän rahoittaa jo ”vaikka mitä.” Tavja voisi ottaa mukaan myös ystävänsä Veijo Baltsarin, uimataidoton vaikka onkin.

 • Anonymous

  Vastaa

  Venäjän hyökkäys ei oikein onnistunut, vaan päättyi ryssien verilöylyyn:
  Ukrainan mukaan Venäjä oli iltapäivään kello 15 mennessä menettänyt 2 800 sotilasta, 80 panssarivauna, 516 panssaroitua taisteluajoneuvoa 10 lentokonetta ja 7 helikopteria.
  klo 22:04: Ukrainan maajoukkojen mukaan Venäjän eteneminen on onnistuttu pysäyttämään Konotopissa maan koillisosissa. 

  - Heillä on ongelmia polttoaineen ja huollon kanssa. 

  Kaupungin ulkopuolella oli noin 40 tuhottua Venäjän yksikköä.
  Venäjän kohtaama vastarinta on amerikkalaisarvion mukaan suurempaa kuin se odotti. 

  Venäjä uhkasi myös Suomea sotilaallisilla toimilla: Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova uhkasi Suomea sanomalla, että mikäli Suomi liittyy Natoon, se kärsii ”vakavista poliittisista ja sotilaallisista seurauksista”.

  Hienoa Ukrainan kansa ja sotilaat!
  Kuolema ryssille!

  • A.Hoegmann

   Vastaa

   Syy ei ole Venäjän, vaan Putinin, ala-arvoisen.

   Putin, Zakharova, Medvedev, Zhirinovski ja koko putinistijoukko ovat vastuussa tästä sodasta.

   Venäjän ”kuoleman” vaatiminen ei ainoastaan osoita tietämättömyyttänne, vaan myös poliittista ja historiallista tietämättömyyttänne Venäjästä. 

   Venäjä lakkasi olemasta vuoden 1917 jälkeen, ja nyt on jatkoa Venäjän Federatiiviselle sosialistiselle neuvostotasavallalle-(Putinistiselle) Venäjän federaatiolle.

   Ehkä se Maria Zakharovan asenne muuttuisi, jos Suomen kansa omistautuisi Naton tukemisen sijaan hoitamaan sisäisiä asioitaan ahkerammin. Ja NATO on vastuussa myös Ukrainan nykyisestä sodasta, ei vain Putin.

   Olet vain tietämättömyyden hedelmä ja siksi puhut paskaa muita maita vastaan.

 • A. Hoegman

  Vastaa

  Tässä on jotain pahasti vialla:

  Venäjä ei ole hyökännyt Ukrainaan. Sen on tehnyt diktaattori Putin. Venäjä kuoli, kun viimeinen keisari kaatui.

  Sinun täytyy tietää, että Putin on KGB:n agentti; näin se on muodostunut. Ja tuon Neuvostoliiton verisen poliittisen poliisin agenteilla, joka jatkaa toimintaansa täysin vahingoittumattomana tähän päivään asti, ei ole kotimaata.

  Diktaattori Putinin käynnistämä sota vaikuttaa eniten Venäjän etuihin. Koska Ukraina tulee kärsimään, mutta Venäjän kansa tulee kärsimään eniten.

  Mutta, mikä on kaiken tämän konfliktin esihistoria?

  Vaikka Ukrainalaiset Nationalistit eivät halua rinnastaa itseään Venäläisiin, he ovat olleet osa samaa Kansaa yli 1000 Vuotta. Venäjän alue on kuitenkin kulkenut kädestä käteen, koska monta vuotta sitten Venäjän aluetta on yritetty heikentää.

  Tässä menee Venäjän historian siirtymävaiheessa Lenin: keisari Nikolai II Romanovin kukistumisen jälkeen Venäjä jaettiin poliittisesti ja Lenin itse piirsi kartalle 16 neuvostotasavaltaa, mukaan lukien Ukraina. Kuitenkin eräänä päivänä, kun Neuvostoliitto hajoaa, äskettäin itsenäiset tasavallat huomaavat miljoonien venäläisten rajojensa sisällä; venäläiset, jotka olivat asuneet siellä vuosisatoja.

  Putin perääntyi Georgiaan, Armeniaan ja… Ukrainaan (vuonna 2014). Ukraina oli vuonna 2014 kevyesti aseistettu, ja Putin onnistui saamaan Lounaismaan täyden hallintaansa. Ja silti, hän ei, koska hän ei ole kiinnostunut Venäjän imperialismista, kuten monet virheellisesti kuvaavat sitä.

  Ja tässä on varsin selkeä alkuperä ja se, miksi NATOlla on perustavanlaatuinen rooli konfliktissa. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen vuonna 1991 George Bush Sr lupasi, että heikkoa Neuvostoliittoa lähelle ei perusteta tukikohtia, mikä ei aiheuttanut vaaraa Natolle, hajoamisprosessissa olevalle valtiolle. Mutta silti tämä tapahtui. Ja loppujen lopuksi se on myös Naton syy kaikessa, mitä tässä sodassa tapahtuu, ei vain Putin. 

  Vapaaehtoistyö on myös vaarallinen, koska apua ei tule lännestä, vaan ihmisiltä itseltään, jotka voivat liittyä pseudofasistisiin järjestöihin (kuten Azov (juutalaisten hallitsema)). Putin tietää varsin hyvin, ettei hän voi hyökätä alueille, joilla Venäjä-vastainen viha on uskomatonta. Siksi nukkehallituksen ylläpitämiseksi Putinin on hallinnoitava miljoonia ja miljoonia pääomana rahoittaakseen sotilasakseliaan, samalla kun Venäjän kansa vertaa alhaisista palkoista ja COVIDista lähellä heitä.

  Päätän siis seuraavaan: Azov ei ole ratkaisu eikä edusta kansan, vaan juutalaisten, arvoja ja ihanteellisia periaatteita.

  Toivon, että tämä selvennys avaa monien suomalaisten silmät, jotka jatkavat venäläisvastaisuuttaan ymmärtämättä historiallisia syitä. 

  Venäjän kansa vuoti verta eniten Neuvostoliitossa, ja sitä ei lueta virallisessa mediassa, että vuoden 1918 lopulla Zinovievin kaltaiset juutalaiset tuomitsivat 10 miljoonaa venäläistä tai, älkäämme unohtako salamurhaaja Genrikh Jagodaa. Ja se oli vasta helvetin alkua…

  • Plääh

   Vastaa

   Ukrainalaiset eivät ole samaa kansaa venäläisten kanssa, vaan maa yritti itsenäistyä jo 1918. Venäjä valtasi Ukrainan vasta 1700-luvun kuluessa. Sitä ennen se kuului Puola-Liettuaan, Puolaan ja tämän jälkeen Osmanien valtakuntaan. Itäosat kuuluivat kauan Itävalta-Unkarin valtakuntaan.

   Miten voit saada Azovista jonkun juutalaisplutoonan? Putinin mukaanhanse muuten on natsiporukka. Nimenomaan se osapuoli, joka huutaa kuolemaa natseille, on tämä Venäjän porukka. Putin (taustaryhmineen) on alistanut sen täysi, joten Venäjän kansa on Putin ja Putin Venäjän kansa

  • Plääh

   Vastaa

   Aleksanteri Ahola-Valo kertoo, että vielä tsaarinvallan loppuaikoina jopa Novgorodin asukkaita kutsuttiin Moskovan alueella ”tsuhniksi”. Järin yhtenäistä siis ei eri valloitusalueiden kesken kansallistunne ollut

   • A. Hoegman

    Vastaa

    @Plääh:

    ”Putin on Venäjän kansa, ja Venäjän kansa on Putin.”Et voisi olla tietämättömämpi typerämmällä lauseella.
    Jos sanoisin, että Suomen kansa on Sanna Marin (ja toisinpäin), olisitte varmasti tulessa, jos halveksitte taitamatonta Marinin hallitusta.

    Jos Venäjän kansa on Putin, niin miksi sadattuhannet uusnatsit ja fasistit (ja jopa miljoonat venäläiset) vastustavat Putinin hallintoa? 

    Venäjän ja Ukrainan kansa on ollut sama, mutta Itävalta-Unkari ja muut vihollisjoukot ovat yrittäneet jakaa Venäjän keisarikuntaa separatistisilla liikkeillä.
    Ukraina on vain Venäjän vihollisten juurruttama separatistinen tunne (puolustamatta Venäjää)ja jakamalla maataan. 

    Jos ihmiset, joilla on yhtä tyhmä mieli kuin sinulla, tulisivat ehdottomaksi enemmistöksi tässä maassa, en epäilisi, etteivätkö he olisi vastuussa Venäjän hyökkäyksestä. 

    Sinä päivänä, kun entinen KGB-agentti Nikolai Patrushev ehdottaa ballistisen ohjuksen käyttöä Suomeen, itkisit varmasti kuin ämmä ja yrittäisit poistua maasta. 

    En myöskään usko, että sadattuhannet venäläiset, jotka tulevat osoittamaan mieltään Putinia vastaan ja pyytävät hänen eroaan, ovat Putinia itseään.

    Kuten eräs Tolstoi-hahmo asian ilmaisi: ”Herra on älykäs, mutta hänellä on imbesilli mieli.”

    • Plääh

     Vastaa

     No niin kauan kun eivät vastusta nyrkit pystyssä, vaan ovat totalitaarisen hallinnon alamaisia, niin he ovat putin. Kuten Korean kansa on se pomo tai johtoporras ja he ovat kansa

     • A.Hoegman

      @Plääh
      Putin nousi valtaan, kun Neuvostoliiton jälkeisen valtion presidentti Boris Jeltsin nimitti hänet hallituksen puheenjohtajaksi. Ja kun Jeltsin luopui perustuslaillisista valtaoikeuksistaan korkeimpana auktoriteettina, toiseksi suurimpana auktoriteettina toiminut Putin otti uuden aseman valtion presidenttinä eli valtionpäämiehenä.

      Lisäksi 2000-luvun seuraavissa vaaleissa Putin oli (ja on yhä) käsi kädessä Roman Abramovitschin kaltaisten juutalaisten oligarkkien kanssa. Näin Putin on pelannut kahden edellisen vuosikymmenen vaaleilla korkeimman valtansa turvaamiseksi.

      Putin ja oligarkit ovat ensisijaisesti vastuussa korruptiosta Venäjän federaatiossa, ja Navalany on tuominnut tämän useita vuosia.

 • Ilmari

  Vastaa

  Täällä kirjoittavat ovat käsittääkseni etupäässä nuoria miehiä. Te kirjoitatte , miten ”kansallismielisten” tulisi tässä tai tuossa tilanteessa menetellä. Yritätte peitellä sitä, että ette uskaltaisi mennä sotaan, jos kutsu kuuluu.

  Olette suuria raukkoja ja tässä tulee mitatuksi teidän isänmaallisuutenne. Jos tulee kriisitilanne, teidät kyllä kaivetaan koloistanne.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Oletko jo aloittanut kaivamisen vai oletko taas menossa sinne rokotejonoon määkimään?

 • exsdp

  Vastaa

  Nyt Natoon muiden kansallismielisten pienten valtioiden joukkoon, jumalauta! Näiden tarjahalosten ja erkkituomiojien takia tämä kansa on tuhon oma!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi sinulla on noin kova hinku tukea sionismia ja sitä kautta Euroopan tuhoa?

   • Plääh

    Vastaa

    Koska muutoin Putin tuhoaa Suomen ja Putin on myös sionisti

 • Nimetön

  Vastaa

  >Emme siis voi seistä idän emmekä lännen puolella.
  tämä vaatisi että suomella olisi oma ydinasearsenaali

 • Taisto Laine

  Vastaa

  Juutalainen koomikko presidenttinä, on sivistysvaltion korkein saavutus. Onneksi meillä on Seinfeld.

 • Kaikki on kontrollissa

  Vastaa

  Sori vaan mutta Ukrainassa on ihan hyvää geneettistä ainesta. Sieltä kerättiin naisia saksalaiseen siirokuntaankin. Monet ihan pohjoismaista tai germaanista perimää siis. Ei miätän slaavipohjsakkaa. Trollikommentti tuollainen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hieman pohdittavaa!

  -Suomi on liitetty EU:n osavaltioksi vuonna 1995. Asumme siis osavaltiossa, jolla ei ole edes omaa rahayksikköä, ja jonka asioista päätetään arviolta 85% muualla kuin Helsingissä. Tämän maan hallitus on siis osavaltion hallitus. – Onko tämä maa itsenäinen? Yksiselitteisesti ei ole.
  Mahdollisessa sotatilanteessa suomalainen mies joutuu siis sotimaan tällaisen EU:n osavaltion ”kuvernöörien” vallan puolesta, mutta ei Suomen valtiollisen itsenäisyyden puolesta, sillä se meni jo hupsista vaan vuonna 1995. On totta että täällä on ”oma” armeija, mutta johdetaanko sitäkin jopa rapakon takaa? Siltä vaikuttaa. Venäjään kuuluvissa tasavalloissa näyttää kyllä kurjalta, ja ajatus pääkaupungin siirtymiseen Brysselistä Moskovaan tuskin sekään ilahduttaa. Mutta jospa pääkaupunki olisikin vielä kerran Helsinki?

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Halla-Aho ilmoitti olevansa täysverinen EUrokommunisti. Sivuutti täysin Ukrainan 8 vuotta ja 14 000 henkeä vaatineen sisällissodan joka olisi ratkennut jakamalla Ukraina Minskin sopimuksella.

 • Plääh

  Vastaa

  Jaetaanko me Lappi Venäjälle muuten sota?

 • Carlos

  Vastaa

  Venäjän trollitehdas väittää, että Nato ei hyäksy kansallismielisiä tai isänmaallisia itsenäisiä valtioita. Nato nimenomaan hyväksyy kansallismielisyyden. Suomessa on kerätty 50 000 allekirjoitusta neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä Suomen liittymisestä Natoon. Lähes kaikki Euroopan maat kuuluvat Natoon ja myös Suomen ja Ruotsin on siihen liityttävä.
  Ukrainan armeija ja Azov-pataljoona toimivat yhdessä Venäjän fasistista hyökkäystä vastaan. Sillä ei ole mitään merkitystä Ukrainan puolustamisen kannalta, että presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia, sillä he ovat valittu valtaan demokraattisesti.
  Suomen liittyminen Natoon antaa meille turvatakuun vihollistamme Venäjää vastaan. Puolustusvoimien doktriinissa on aina mainittu, että Venäjä on Suomen pahin mahdollinen vihollinen. Koko Suomen rajalle on rakennettava 1300 km kattava ilmatorjuntaohjusten rivistö. Maasta laukaistavat ilmatorjuntaohjuksien kantama tulee olla yli 10 km. Onneksi Suomella on isäntämaa sopimus Naton kanssa, sillä tästä on lyhyt matka Naton täysjäseneksi. Suomen puolustusvoimat on vuosien ajan rakennettu Nato yhtenäiseväksi. On merkillistä, että Sinimusta Liike tyrmää meidän kansallismielisten ja isänmaallisten suomalaisten tahdon ilmaisun liittyä Natoon, sillä se on ainoa itenäisyytemme turvaava vaihtoehto Suomelle Venäjää vastaan.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei se noinkaan ole. PVL kiellettiin ja natsit on kielletty mm. Saksassa. Holokaustia ei saa epäillä pian edes täällä. Juuri persu-Puopolo teki häväistys-podcastin Azovista. Kaikki kuppikunnat täällä haukkuvat vastapuolta natseiksi, koska se on heistä pahin haukkumasana mitä voi olla. Nato edustaa ”fasismin vastaista taistelua”. Nato tappaa hitaasti, kun Venäjä tappaa heti.

   Eläköön fasismi! Jos se ei kelpaa, mitä jää kansallismielisyydestä jäljelle?

 • Zardex

  Vastaa

  En voi väkisinkään muodostaa kuvaa tuosta Olena Semenyakasta, että se olisi kansallissosialistinen ajattelija. Kaikki puheet, mitä se on pitänyt, vaikka väkisin yrittäisin jotain järjen juoksua ja logiikkaa niiden sisällöistä löytää, jotakin, joka viittaisi siihen millaisia tosiasiallisia etuja pyrkisi aikaansaamaan meille suomalaisille yhteistyöstä hänen edustamansa liikkeen kanssa, en sellaista löydä. En myöskään mitenkään onnistu pudistelemaan pois sitä vaikutelmaa, jonka saan, että hän puhuu kuin juutalainen, kaikenlaisien tarinoiden kautta jatkuvia tunteisiin vetoamisia, joiden lomassa minun kaltaiseni, järjen ja logiikan keinoin ajatteluun ja oivallukseen tottunut oppimista ja aivopesua vierastava henkilö, ei kykene oikeastaan edes hahmottamaan lauseiden sisältöä ja rakennetta.

 • Zardex

  Vastaa

  Suomi tarvitsee vahvan puolustuksen ja itsenäisellä Suomella se on helposti kunnossa. Yhtäkään tykkiä ei NATO:lta saa, NATO ainoastaan haittaa turvallisuutta. Hyvät suhteen Venäjään samanaikaisen vahvan puolustuksen kanssa on Suomelle luontaisin järkevä tapa toimia. NATO on jo näyttänyt mitä se haluaa masinoimalla Suomen sijoittamaan varansa täysin toimimattomiin hävittäjähankintoihin, jotka ajavat vain ja ainoastaan NATO:n hyökkäyssotien intressejä. Mitään puolustuksellista ei niissä ole. Venäjän potentiaalisia hyökkäyksiä vastaan voi ja kykenee Suomi puolustamaan vain jalkaväen ja tykistön avulla ja niiden voimasta huolehtimiselle Suomella on hyvä kokemusperinne ja kapasiteetti. Ne tulevat myös halvemmaksi pitää hyvällä tasolla, kuin kalliit ja nollakeleissä ruostuvat monitoimihävittäjät, joita lähinnä sälytetään halleissa jotta niitä voidaan joskus kuskata kaukomaille.

 • T . T

  Vastaa

  Nyt meinaa monelta kansallismieliseltä unohtua, että mies taistelee maansa ja kansansa puolesta, kuten Azov. Kiistat maan johdon kanssa (tässä tapauksessa sen syrjäyttäminen kansanpetturuuden vuoksi) selvitetään sen jälkeen kun välitön uhka kansan ja itsenäisyyden olemassa ololle on torjuttu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi