Partisaani – Sähkeitä miehitetystä Pohjolasta

Kansainvälisen sananvapauden päivänä 3.5. Partisaani lähettää ensimmäisen sähkeensä miehitetystä Pohjolasta.

Pääkirjoitukset

päivitetty

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Sähke on osoitettu kaikille itsenäisyysmielisille, radikaaleille ja toimintakeskeisille suomalaisille, jotka luottavat kynän ja miekan liittoon sekä kansalliseen uudelleensyntymään.

Partisaani ei ole yhdenkään puolueen tai järjestön oma julkaisu vaan sen tavoite on kasvaa kansallismielisiä yhdistäväksi voimaksi. Partisaani ei kaivaudu vaihtoehtomedioiden juoksuhautoihin kilpaillakseen muita julkaisuja vastaan. Sen sijaan Partisaani tuo näkyvyyttä pirstoutuneen vaihtoehtomediakentän monille toimijoille tuottaen samalla omaa sisältöä yhteisen kamppailun tueksi.

Julkaisu aloittaa yhden partisaanin projektina ja käynnistää välittömästi uusien kirjoittajien rekrytointikampanjan. Sitä mukaa kun uusia partisaaneja ilmaantuu tuottamaan sisältöä, julkaisuvirta kasvaa. Lopulta kasvun ainut raja on suomalaisten kansallismielisten työmotivaatio ja mielikuvitus. Monipuoliset kansallismieliset mediaprojektit ovat saavuttaneet suuren suosion eri puolilla Eurooppaa, joten on aika luoda vastaava instituutio myös Suomeen.

Miksi liittyä partisaanijoukkoon ja ryhtyä sisällöntuottajaksi?

Partisaanin kilpailuvaltti tulee olemaan sen laaja aihekirjo, sitoutumattomuus ja sensuurin puute. Emme tule tukahduttamaan keskustelua poliittisista tabuista, joita valtaosa jopa kansallismielisistä medioista kaihtaa niihin liitettyjen leimojen vuoksi. Emme myöskään vaadi kirjoittajilta sitoutumista tiettyyn aatteeseen tai järjestöön, kunhan tekstien ideologinen perusta on ehdoton rakkaus omaa kansaa kohtaan.

Partisaani tarjoaa alustan syvälliselle kulttuurilliselle analyysille siinä missä räväköille hyökkäyksille nykyeliitin rappiota vastaan. Voit liittyä joukkoon joko vakituisena kirjoittajana tai yhden tekstin panoksella. Voit mainostaa kauttamme verkkoradiotasi, isänmaallista urheiluseuraasi, konserttiasi tai esimerkiksi järjestämääsi mielenosoitusta. Kansallismielisen maailmankatsomuksen ohella merkittäviä reunaehtoja ovat ennen kaikkea uskottava lähteiden käyttö (Partisaani ei julkaise valeuutisia) sekä hyvä kielioppi (julkaisu ei käytä resurssejaan huolimattomasti laadittujen artikkeleiden uudelleen kirjoittamiseen).

Visio Partisaanin tulevaisuudesta on yksinkertainen:

Julkaisusta kasvaa Suomen aktiivisin, sisällöltään laadukkain, poliittisesti tinkimättömin ja vallanpitäjien kannalta vaarallisin vaihtoehtomedia. Partisaani tulee olemaan paikalla, kun isänmaalliset suomalaiset rakentavat poliittisia vaihtoehtoja, luovat kulttuuria, urheilevat, tutkivat kansallista perintöään ja haastavat vihollisensa.

Tulevaisuudessa Partisaani ei ole vain uutismedia vaan radio, poliittisten tapahtumailmoitusten keskus, videoiden tuottaja, kansallismielisten yrittäjien markkinointialusta ja paljon muuta. Jotta pitkän tähtäimen tavoite saavutetaan, on toimintakutsun aika.

Mikäli tahdot olla osa uudenlaista suomalaista vaihtoehtomediaa joko vakituisesti tai satunnaisesti, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Yhteydenoton voi tehdä joko omalla nimellä tai anonyymisti. Kerro taidoistasi ja ideoistasi sekä lähetä tuottamasi uutinen, artikkeli tai mielipidekirjoitus osoitteeseen contact@partisaani.com.

Jos sinulla on puolestaan uutisvihje, joka voi kiinnostaa toimitusta, lähetä se osoitteeseen tips@partisaani.com.

On aika murtaa miehitys ja vapauttaa Suomi!

Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Pääkirjoitukset Partisaani

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Streicher

    Vastaa

    Tämähän vaikuttaa mainiolta aloitteelta. Seurantaan!

  • Marjaana Toiviainen

    Vastaa

    Eniten tässä huolestuttaa, että tulee taas yksi uusi ”isänmaallinen ja kansallismielinen” media, joka levittää laitonta vihapuhetta. Lisää mukalaisvihaa somessa ja netissä.
    ‑Silakkaliike

  • Nimetön

    Vastaa

    näyttää hienolta 😀

  • Tuomas

    Vastaa

    Asialliselta vaikuttava sivusto. Selkeys ja kattavat aihepiirit antavat hyvän vaikutelman. Ehdottomasti lisään luettavien sivustojen listalle ja toivon partisaanille menestystä jatkossa. Toivottavasti joukkoon ilmaantuu enemmän sisällöntuottajia ettei uutisvirran ylläpitäminen ole yhden partisaanin harteilla ja saadaan lukijat pysymään poissa vallanmedian klikkisivustoilta.

  • JK, Kpo

    Vastaa

    Mainiolta vaikuttaa, käytännöllinen ja mutkaton ote, hyviä ideoita! Toivotaan että käynnistyy hyvin, ja useat osallistuisivat sisällön tuottamiseen.

  • Tero

    Vastaa

    Hyvä hyvä!

  • Lasten Hautausmaa

    Vastaa
  • Metsäveljet

    Vastaa

    https://jput.fi/Metsaveljet_saavuttivat_t.htm
    🆓
    ”Metsäveljien taistelun innoittamana mm. nuoriso ryhtyi aktiiviseen ja passiiviseen vastarintaan miehittäjää vastaan. Sitten toisinajattelijat rupesivat nakertamaan miehityksen perusteita – taas innoittajanaan metsäveljien uhrautuva taistelu.”

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Haistelkaamme oikein ”silakoita” ennen paistamista, mieluummin kuin kommarihorojen valheita kansamme elintilasta ja oikeudesta omaan maahamme 😉
    https://kantaa-vihreiden-komuvalheisiin.blogspot.com/
    Seppo Lehto kuntavaaliehdokas 2021 Tampere
    Valkoisen Suomen ykkösehdokas

  • hieno homma

    Vastaa

    Tälle verkkojulkaisulle on selkeästi tilaus nykypäivän Suomessa, henkilökohtaisesti pidän siitä notta asioista kirjoitetaan niiden oikeilla nimillä👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮

  • Tuukka

    Vastaa

    Miksi paljon kirjoituksia juuri juutalaisten väitetyistä huonoista puolista? Vaikuttaa kansallissosialistiselta natsisympatialliselta sivustolta, joka jokaisen järkevän ihmisen kannattaa kiertää kaukaa.
    Lisäksi monet jutut, niiden tyyli, sekä itse sivuston nimi antaa vaikutelman nimenomaan äärioikeistosta. Kiertäkää järkevät ihmiset kaukaa tällaiset sivut.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi

    Partisaani vihreällä taustalla