Soturi- vai soijakulttuuria?

Henkinen muutos on mahdollista, mutta se ei tapahdu itsestään. Ole siis esimerkillinen - Ole soturi.

Kolumnit

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Partisaanissa julkaistiin torstaina sosiaalisessa mediassa levinnyt video, jolla näkyy, kun Ranskaan kuulumaton syyrialainen jahtaa lapsia puukolla toimittaen useita sairaalaan. Kyseessä on yksinkertaisesti sairas teko, johon syypäitä ovat tekijän lisäksi poliitikot sekä muut lobbarit, jotka ovat päästäneet Euroopan mätänemään sisältä avoimien rajojen politiikallaan.

Videolla näkyy kuitenkin huolestuttava esimerkki vätyksistä, mikä sai minut hieman pohtimaan pelkurin tietä sekä sitä, miten sellaista voisimme välttää. Videolla näkyy, kuinka paikalla ollut ”mies” ensin piiloutuu liukumäkeen jättäen naiset ja lapset alas puukkoterroristin uhreiksi, ja lopulta pötkii täyttä vauhtia karkuun vilkaisemattakaan rattaissa olevaa lasta, jonka hän on valmis uhraamaan oman nahkansa pelastamisen nimissä.

En tiedä teistä, mutta minä kuolisin häpeään, jos syyllistyisin tuollaiseen pelkuruuteen, tai jos edes tuntisin videolla näkyvää pelkuria. Minkälainen omahyväinen luuseri jättää rattaissa olevan lapsen puukkomiehen armoille ja pinkoo karkuun lapsiin kohdistuvan hyökkäyksen äärellä, oli ja on edelleen reaktioni.

Mutta kun miettii asiaa hetken, ei kyseisen luuserin reaktio ole varsinainen yllätys. Euroopan, varsinkaan Länsi-Euroopan, valtioissa keskimääräinen mies ei ole koskaan kohdannut väkivaltaa. Jo tarhasta lähtien opetetaan, ettei esimerkiksi kiusaajaa saa lyödä takaisin, vaikka se olisi keino lopettaa kiusaaminen. Itsepuolustus on monissa maissa laitonta, mikä tarkoittaa, etteivät lainkuuliaiset kansalaiset tahdo liata käsiään asianajajapalkkioiden maksamiseen. Kulttuurimarxilaiset pyrkivät tekemään maskuliinisuudesta jotain, mitä ei tulisi tavoitella ja mitä pitäisi suorastaan hävetä.

Yritä siltä pohjalta saada ihmisiä taistelemaan puukkomiestä vastaan, kun keskiverto vastaantulija kadulla, varsinkin kaupungeissa, on kynäniskainen hiiri, joka katsoisi muualle, mikäli vastaantulija löisi näiden naisystävää nyrkillä naamaan.

Kyse ei ole pelkästään ongelmasta, joka näkyy terrori-iskujen aikana. Kyse on myös yhteiskunnallisesta ongelmasta, joka tulee esille viimeistään siinä kohtaa, kun päälle iskee jonkinlainen merkittävä kriisi – äärimmäisenä esimerkkinä sota, jollainen raivoaa tälläkin hetkellä Euroopassa. Ukrainassa rintamalle lähtijöiden joukossa heti ensimmäisenä päivänä olivat miehet, jotka olivat kasvaneet miehisessä sosiaalisessa kulttuurissa (eli nationalistit).

Mitä soijaisen sukupolven ongelmalle voisi sitten tehdä? Kyse on epäilemättä laajemmasta kysymyksestä kuin mitä tässä alan käsittelemään, mutta muutamia ”arkisia” tapoja paremman sukupolven kasvattamiseen tulee mieleen. Koska olemme nationalisteja, vaikuttavat elämäntapavalinnat tietysti myös koko nationalismin esiintymistapaan ympäristössäsi.

1) Urheile itse. Muutos lähtee aina itsestä. Mikäli haluat, että teoreettisella höpinälläsi kansanterveydestä, maskuliinisista miehistä tai soturihengestä olisi merkitystä, on se merkittävästi uskottavampaa, mikäli näytät itse siltä, että olisit käynyt edes yhden kerran elämässä salilla. Urheilu itsessään kasvattaa yksilön itseluottamusta monien muiden henkiseen hyvinvointiin liittyvien positiivisten puolten lisäksi. Aktiivisesti urheileva mies on aina ikävämpi vastus oikeassa tilanteessa kuin vätys, joka ei urheile.

2) Ole esimerkillinen. Tarkoitan, että kun vaadit ihmisten olevan valmiita puolustamaan perhettään, maanmiehiään tai isänmaataan, olethan varmasti myös itse siihen valmis? Mikäli kipität erilaisten aggressiivisten uhoajien edessä muiden selän taakse, et ehkä omaa oikeutta saarnata kenellekään valmiudesta itsepuolustukseen.

3) Kasvata lapsistasi sotureita. Vaikka lapsia tehneet ihmiset epäilemättä haluavat lastensa elävän turvallisen elämän, on elämän realiteettien kohtaaminen myös lapsillamme edessä ennemmin tai myöhemmin. Kouluissa on kiusaajia, teinit sekoilevat muuten vain kaikilla mahdollisilla tavoilla ja etenkin nuorena aikuisena voi tulla kaikenlaisia tilanteita vastaan. Haluatko, että lapsesi on tässä kaikessa kasan alimmaisena? Älä pakota lastasi nöyrtymään kiusaajien edessä. Älä anna heidän pelata videopelejä aamusta iltaan ilman oikeita harrastuksia. Ole lapsillesi läsnä ja leiki näiden kanssa leikkejä, jotka kasvattavat näiden teräksistä kuorta ottaa iskuja vastaan. Opeta heille soturihenkeen kuuluvia arvoja. Ja ennen kaikkea ole itse se soturi, jota lapsesi haluaa katsoa ylöspäin ja seurata.

4) Levitä soturihenkeä kulttuurissa. Kulttuuri on monia asioita, ja kulttuuria voi levittää monilla tavoilla. Esimerkiksi Salatut elämät ovat (valitettavasti) osa kulttuuria. Väitän jokaisen lukijan tuntevan sarjaa sen verran, että tietää sillä olevan kulttuuria mädättävä vaikutus. Kulttuuria on tietysti myös lähestulkoon kaikki, mitä teemme.

Juuri sinä voit levittää soturihenkistä kulttuuria niinkin yksinkertaisin keinoin kuin ottamalla kuvia omaan sosiaaliseen mediaan urheilu- tai muista vastaavista maskuliinisia aateveljiä kokoavista hetkistä. Moni ihminen toimii etenkin sosiaalisen median aikakaudella visuaalisen esimerkin kautta, ja kuva nyrkkeilyhanskoista tai tangosta täynnä rautaa voi olla suurempi vaikutus ympäristöösi kuin uskotkaan – etenkin, jos se tapahtuu riittävän usein suhteessa muuhun somefiidiin.

Voit tietenkin myös levittää kulttuuria muilla, enemmän kulttuuriksi määritellyillä tavoilla. Muokkaa siis ympäristöäsi sellaiseksi, että se hyväksyy ja ihannoi maskuliinisuutta sekä soturihenkeä, ja sillä on positiivinen vaikutus laajemmalle kuin uskotkaan.

5) Rakenna miehistä kulttuuria. Kun Ukrainassa rysähti viime vuoden helmikuussa, ilmoittautui heti alussa riviin ensisijassa sellaiset miehet, jotka ovat kasvaneet miehisen kulttuurin ympäröimänä. Jalkapallokannattajat, urheiluseuroihin kuuluvia, kansallismieliset poliittiset aktivistit, sekä muita miehisen ja nationalistisen sosiaalisen ympyrän alueella eläneet pitävät itsestäänselvyytenä ja jopa iloisena asiana, että nyt tartutaan aseisiin.

Läheskään kaikki näistä ihmisistä ei ole mitään kansallismielisiä kärkiaktivisteja, vaan parhaimmillaankin ainoastaan yleisöä tapahtumissa, kulttuurin kuluttajia. Näitä ihmisiä oli kuitenkin jo heti alussa tarjolla reippaasti, koska monet ovat aktiivisesti ja pitkään rakentaneet tietynlaista ympäristöä ja kulttuuria.

Eli toisin sanoen, rakenna aktiivisesti omaa, paikallista sosiaalista ympäristöä, jonka piiristä on helppo löytää ihmisiä, joille kriisien aikana tai tietynlaisissa tilanteissa on itsestäänselvää, että nyt mennään eikä teoretisoida.

Ei tarvitse olla nero perustaakseen paikallisen, aktiivisen urheilupiirin. Ei vaadi kuin jäsenmaksun maksamisen, jotta voit liittyä paikalliselle painisalille ja näin tukea maskuliinisuuden pesäkettä. Kansallismielisten kanssa verkostoituminen ei vaadi kuin alkeellisia sosiaalisia taitoja.

Tietenkin suurempienkin kansallismielisten projektien tukeminen kannattaa aina, sillä jokainen askel on askel kohti laajempaa muutosta. Tällä hetkellä on käynnissä Operaatio Kotkanpesä, jonka ajatuksena on ostaa kansallismielinen kulttuuritila, jossa voi järjestää mahdollisimman laajalla skaalalla erilaisia tapahtumia. Kaupungilla liikkuvien huhujen mukaan ajatuksena on myös sekä urheilutapahtumat että tulevien sukupolvien kasvattamiseen liittyvät aktiviteetit. Toisin sanoen, tukemalla tätä tuet myös soturikulttuurin rakennusta.

Koska itse en voi hyväksyä kulttuurin ja koko kansamme alasajoa henkisesti, moraalisesti taikka kulttuurillisesti, toimin aktiivisesti vastaan. Henkinen muutos on mahdollista, mutta se ei tapahdu itsestään. Ole siis esimerkillinen – Ole soturi.

PS. Naiset voivat vastata kommenttikentässä: Soijainen hiiri vai mies, joka uskaltaa puolustaa perhettään?

Aktivismi Filosofia Hyvinvointi Itsepuolustus Jalkapallokannattajat Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansanterveys Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maskuliinisuus Nyrkkeily Paini Rotu Soturikulttuuri Urheilu

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mihin ihminen kasvaa

  Vastaa

  Niihän se on, se pakoonjuossut kaveri oli oikein pelkureiden pelkuri. Meissä jokaisessa asuu taistelu/pako-reaktio joka nykypäivänä ilmenee meissä sanalla ”stressi”. Lääkärit puhuvat paljn stressistä ja työkaveritkin. Mutta juuri kukaan ei sisäistä mitä se tarkoittaa.

  Ihan niinkuin luonnossa peltohiiren mutustellessa jyviä. sille tulee stressi kun se yhtäkkiä juokseekin hyökkäävää haukkaa karkuun. Ja kun se pääsee koloon piiloon, niin stressi helpottaa. Sama haukalla, stressi alkaa kun se havaitsee peltohiiren ja syöksyy sitä kohti. Ja se loppuu siihen kun peltohiri näyttää kieltä ja haukka kurvaa puun latvaan etsimään seuraavaa suupalaa.

  Tämä toistuu luonnossa 15–20min välein. Mutta urbanisoitunut ihminen joka työpäivän aikana pidetään stressissä koko päivän, aina kaupassakäynnin ja harrastusten ajan, valitsee usein ”paon” hyökkäyksen sijaan. Se voi olla mainittu sosialinen media, televisio, nukkuminen, … 

  Sanonta ”kaikkea kohtuudella” pitää ihmisen järjissään ja saa sen toimimaan myös alitajuntaisesti toisin. On luonnollista että asettuu hyökkääjää vastaan heikomman puolelle. Mutta jos koko elämä on ollut töissäkin ”pakoa”, se vääristää suhdetta stressiin. Ja ihminen toimii niinkuin ennenkin.

  Vertaus soijapojista tai kauramaidon juojista ei ole väärä. Mutta että mikäli on mahdollista muuttaa kaavoitettujen alueiden ulkopuolelle, se kannattaa tehdä. Meillä malla on sanonta:”Älä koskaan v****le miehelle joka haisee pihkalle”. Tulispa tänne kokeilemaan onneaan. Täälä sentää puolustetaan vielä naapureitakin.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Kaurajuomasta sen verran, että sen käyttö ei välttämättä ole osoitus nössöydestä, sillä monet käyttävät kaurajuomaa maidon korvikkeena puhtaasti terveyssyistä, eli mm. maitosokerin imeytymishäiriön takia.

 • TT

  Vastaa

  Urheilijoilla on yleensä terveet vaistot, mutta valitettavan usein ovat myös vatipäitä, jotka eivät tiedosta heihin kohdistettavaa poliittista manipulaatiota, eritoten valtamedian kautta syötettäviä demoralisaatio-ohjelmia, jotka johtavat lopulta kansalliseen itsemurhaan. Nykyajan soturi tarvitsee terävät aivot, jotka pystyvät tunnistamaan haitallisen manipulaation, joka on usein kuorrutettu ylevään ilmiasuun ja jonka median luoma joukkopaine miltei pakottaa omaksumaan. Haitallisen aivopesun torjuminen on myös soturiutta.
  Ukrainassa nationalistit on manipuloitu aktivoitumaan väärää vihollista vastaan ja on syntynyt tilanne, jossa slaavit tappavat toisiaan läjiin. Ukrainan infrastruktuurit on tuhottu ja maa elää täysin läntisen hätäapurahoituksen varassa. Maan osaksi on kaavailtu jonkinlaista raunioista rakennettavaa NWO-mallivaltiota, jota kasaarit johtavat mielensä mukaan. Atlantistit ovat aina olleet slaaveja vastaan, oli kyse sitten Venäjästä tai vaikkapa Serbiasta. Me muut valkoiset olemme tappolistalla myös.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

   Vastaa

   Älä viitti pauhata tuota Putlerin propagandaa Ukrainaa vastaan!

   • Plääh

    Vastaa

    Voisitko sanoa vaikka Putsku tms. Putler viittaa Hitleriin ja siis Hitler nähdään sanan käyttäjien taholta negatiivisena tyyppinä ja Putinia samastetaan häneen.

   • Oohohhoo!

    Vastaa

    Ihan samanlainen olet kuin nämä vasemmistolaiset! Millään muulla osata keskustelua voittaa, kuin vaan haukkumalla Puten propagandaksi tai trolliksi. Miten nerokasta 😀

 • Pekko

  Vastaa

  Pelko on luonnollinen reaktio. Opettele hallitsemaan pelkoasi, altista itsesi epämiellyttäviin tilanteisiin, haasta ja raasta ruumistasi ja sieluasi. Tee sitä mitä eniten pelkäät ja inhoat, tutustu pelon anatomiaan. Se joka ei pelkää mitään, on erittäin vaikea vastus kenellekkä tahansa. Neekerit vaistoavat pelon he nauttivat alistamisesta, mutta petoja nämä apinat luonnollisesti karttavat.

 • Tappaa ne homotkin

  Vastaa

  Tapauksesta tekee vielä säälittävämpää se että puukolla sosiva muslimi oli täysräpeltäjä homo neitimäisellä juoksutyylillä. Tämä muslimihomo valitsi uhreikseen rattaissa istuvia lapsia sekä hitaita lihavia naisia koska muita ei olisi koskaan kiinni saanut. Sotilasnäkökulmasta ihan helvetin säälittävä, kelvoton, täyspaska kermaperse-Mohammed. Ranskalainen superpelkuri, liberaali vasemmistolainen ”mies” liukumäessä oli tämänkin EU-sketsin naurettava multihuipentuma.

 • Hema

  Vastaa

  Ajatteleeko joku teistä että oli sattuma, että tuo puukkorikastaja valitsi juuri tuon leikkikentän? Asia minkä jokainen kiusaaja ja henkisesti vähäinen rotta oppii jo alitajuisesti, on huomata joukosta ne jotka eivät todennäköisesti taistele vastaan. Montako kertaa olette nähneet näiden harhaanjohdettujen pikku ämmien hyökkäävän miesten kamppailulajikeskuksiin, tai vaikkapa paloasemalle puukkoineen. Toisin kuin tuo toinen kommentoija, minusta suurin pelkuri yhtälössä on se, joka hyökkää ‑itsensä suhteen- puolustuskyvyttömiin kohteisiin. Toisiksi eniten pelkuri on se karkuunjuoksija. Ei vaadi erityistä rohkeutta tappaa joku. Normaali ihmiset kyllä ymmärtävät sen. Minä en puolustaisi ketään aikakaudella jolloin ihmiset kuvaavat puhelimillaan tilannetta, jossa pitäisi toimia. Seuraisin silti hyökkääjää paikkaan jossa kameroita ei ole. Ainoastaa lähipiirini suhteen tekisin tässä poikkeuksen. Kaikki me tiedämme että suurimmat ongelmat seuraisivat vasta sen jälkeen kun hyökkääjä on taltutettu. 

  Kaikkein suurimmat syylliset aikamme ongelmiin eivät ole (ÄO‑0,8) imbesillit hiekkakentiltään tai sisäsiittoiset heinäsirkat pohjois afrikasta (samaa kulttuurista aluetta ja ideologiaa), vaan maailman suurimaat valehtelija-pelkuri-vehtaajat rajojemme sisäpuolella, joita yhdistää se että he saavat palkkansa ‑muiden tileiltä VARASTETUILLA- verorahoista. Me maksamme joka päivä oikeille syyllisille lisää palkkaa. He puolestaan maksavat palkkasotilaille, varkaille, valehtelijoille, PUOSKAREILLE, huijareille ja ennekaikkea EU:n umpikommunisteille joita kukaan meistä ei ole äänestänyt.
  Sota, jota teille tampioille nyt markkinoidaan, tuo kyllä näennäisen maskuliinista tekemistä paperinpyörittämisen ja nettirunkkaamisen ohelle, mutta ainakaan Suomen kansaa se ei tule palvelemaan vähääkään. Sen tarkoituksena on nimenomaan poistaa näille OIKEILLE PELKUREILLE potentiaalisesti vaarallisia yksilöitä lupaamalla heille sankarikuolemia ja sitten lisää mädätystä. Toivon että suurin osa teistä TODELLA ymmärtää, miksi ne kaksi edellistä maailmansotaa on käyty ja kuka niistä selviytyi voittajana. Yksikään maskuliininen, suoraselkäinen ja rehellinen mies ei saanut kuin lässytystä ja messinginpaloja kiitoksena elämänsä uhraamisesta. Koko eurooppa on (homogeeniseltä) miesväestöltään noin kahden askeleen päässä yhteisymmärryksestä, sekä kulttuurisesti ”samalla pihamaalla”. Se on uhka valehtelijoille, jotka haluavat kontrolloida maailmaa. Vaikka yhdyn artikkelin kohtiin positiivisesta mieskuvan rakentamisesta ehdotuksineen, lisäisin loppuun vielä tärkeimmän. Älä lähde taistelemaan muiden sotia !!!

 • Ari

  Vastaa

  Kiitokset loistavasta, opettavasta ja hyvin kannustavasta kirjoituksesta!

  Tämä pisti todellakin miettimään asioita, tuleen ei voi jäädä makaamaan..

 • FCKNWO

  Vastaa

  Niin, sekin riippuu tilanteesta menisikö väliin vai ei, esimerkiksi sellainen tilanne, jossa rotumuukalainen jostain syystä hyökkää tuntemattoman rotumuukalaisen lapsen kimppuun, niin harvapa sitä omaa henkeään alttiiksi laittaa tilanteessa, jossa pitäisi suojella tänne kuulumatonta väestöä.

  ” jopa iloisena asiana, että nyt tartutaan aseisiin.”
  Just joo, harvapa tuollaisessa asiassa ilosta pomppii, tuskin ainakaan heidän perheet ja muu lähipiiri, jotain realismia voisi käyttää näiden fantasioiden sijasta.

 • -fenrir

  Vastaa

  Yöllä pari suomalaista yritti puuttua tilanteeseen bussissa, kun monikulttuuriset puukottivat kuskia. No, saivat itsekin sitten pataansa. Rohkeutta osoittava teko, mutta jäi puolitiehen kun ei ollut voimaa/aseistusta voittaa isompaa porukkaa tappelussa. Tästäkin voi oppia jotain. Mitäkö? Sitä minä en sano, sillä varmaan syyllistyisin johonkin rikokseen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sitä, että menkää sinne kamppailusalille. Ja tietenkin että opetelkaa hyödyntämään kättä pidempää myös laillisten tavaroiden osalta – esimerkiksi nahkavyön kun rullaa käteen ja jättää metallisoljen ruoskapäähän, niin apinalla tulee afrikkaa ikävä.

 • A

  Vastaa

  Se arabi oli kristitty eikä muslimi joten sitä ei käsitelty terrori-iskuna…

 • Hmm..

  Vastaa

  ”jopa iloisena asiana, että nyt tartutaan aseisiin”

  Niin, eli tämänkin voisi ymmärtää että Partisaani haluaa kannustaa suomalaisia menemään vapaaehtoiseksi tuonne Ukrainaan tykin ruoaksi, sotaan, mikä ei edes liity meihin tai ottamaan iloisesti vastaan mahdollinen tuleva sota Suomeen! Toivoa sitä. Mahdollistaa sen tuleminen, jos mahdollista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla