Kanadan Convoy – Miten yksi mielenosoitus riisuu maskin liberaalien kasvoilta

Convoy on pakottanut liberaalina tunnetun Kanadan riisumaan liberaalin naamionsa kasvoilta ja paljastamaan todellisen luonteensa.

Kolumnit

Justin Trudeau

Koko maailma seuraa tällä hetkellä jännittyneenä Kanadaa – maata, joka ei aikaisemmin ole herättänyt tunteita muuten kuin jääkiekkokisojen aikana. Maassa jo viikkoja jatkunut Convoy-mielenosoitus pitää edelleen pintansa ja jatkaa suunnitelman mukaisesti pitämällä autot parkissa, kunnes hallitus myöntyy mielenosoittajien tahtoon.

Mielenosoitus on hyvin mielenkiintoinen monestakin syystä. Ensinnäkin se on uudenlainen tapa osoittaa mieltä. Se ei ole muutaman tunnin käväisy puheidenpitopaikalla. Se ei ole mellakointia. Se ei ole muutaman tunnin kansalaistottelemattomuutta istumalla keskellä tietä.

Se on kansalaistottelemattomuutta, jossa hyödynnetään kalustoa, jonka siirtäminen pois on hyvin työläs projekti valtiovallalle. Lisäksi kalusto on mielenosoittamisen vuoksi pois työelämästä, minkä vuoksi asialla on todellisia taloudellisia vaikutuksia ja siten se pakottaa valtion huomioimaan tapahtuman ja kuuntelemaan mielenosoittajia.

Tapahtuman sensurointi on mahdotonta näin sosiaalisen median aikakaudella. Lisäksi sen valtava koko ja tapa suorittaa mielenosoitus pakottaa ihmiset huomioimaan sen, vaikka kaikki tieto itse tapahtumasta valtion toimesta sensuroitaisiinkin. Tämä epäilemättä harmittaa Kanadan valtaapitäviä.

Convoy onkin levinnyt ympäri maailmaa – myös Suomeen – vaikkakaan ei samanlaisena menestyksenä. Kyse onkin enemmän tai vähemmän tukimielenosoituksista Kanadalaisille. Kanadalaiset, teidät on huomioitu myös Euroopassa, pitäkää pintanne, on täkäläinen viesti.

Tapahtuma on mielenkiintoinen myös toisesta syystä: se on pakottanut liberaalina tunnetun Kanadan riisumaan liberaalin naamionsa kasvoilta ja paljastamaan todellisen luonteensa. Vaikka tapahtumat ovat väkivallattomia, ei se ole estänyt poliisia pahoinpitelemästä ja pidättämästä mielenosoittajia.

Hallituksen vastustajia uhataan tilien sulkemisella, lasten kidnappaamisella sosiaaliviranomaisten haltuun, kotieläinten tappamisella, työvälineiden ja ‑lupien takavarikoinnilla sekä perumisella ja osallistujia sekä tukijoita tutkitaan terrorismilainsäädännön kautta.

Tämä on vähintään mielenkiintoinen kehityskulku ottaen huomioon, että liberaalit mainostavat itseään vapaudella osoittaa mieltä ja omata erilaisia poliittisia näkemyksiä. Mihin nämä kauniit mainoslauseet nyt siis katosivatkaan?

Liberaali Eurooppa tietenkin kääntää katsettaan muualle, sillä Kanadassa ei ole mitään nähtävää. Ajatelkaa, jos Unkari tai Puola syyllistyisi samanlaiseen väkivallattomien mielenosoittajien kohteluun…

Kanadan tapahtumat todistavatkin sen, että todellinen valta on valtaapitävien sijaan massoilla, mikäli he vain yhdistyvät sekä pitävät pintansa pahimpien painostuskeinojen yli. Valtion valta perustuu mielikuvaan, ettei valtiota voi voittaa. Yksittäinen ihminen tai epäyhtenäinen orjakasti ei voikaan voittaa valtiota, mutta vain muutama prosentti aktiivisia kansalaisia pystyy jo kävelemään sen yli niin halutessaan.

Lisäksi tapahtumat todistavat liberaalin todellisuuden. Mainoslauseiden takaa löytyy todellisuudessa kylmäverisiä kommunisteja, joille ihmisten perusoikeudet ovat yhtä arvokkaita kuin käytetty vessapaperi. Taitavasti järjestetty mielenosoitus on repinyt maskin pois kasvoilta, ja voimme vain sekä ottaa siitä mallia että tiedottaa ihmisiä todellisuudesta, joka meitä kaikkia odottaa, mikäli Trudeaun kaltaiset sosiopaatit saavat tahtonsa läpi.

Convoy Kansalaistottelemattomuus Kolumnit Koronakommunismi Koronarajoitukset Koronavirus Liberaalit Mielenosoitus Poliittiset viholliset Sosiaalinen media Suora toiminta Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Liberalismi ja demokratia ovat olleet jo kauan juutalaisvallan synonyymejä. Lopputuloksena ei voi olla mikään muu kuin kommunismi

  • Nimetön

   Vastaa

   Taitaa olla kaikilla kommunisteilla (arhinmäki ja muut anderssonit) sama suunta. Saada rahat itselle vääryydellä ( tekemättä mitään) vallan kautta.

 • pertti grandell

  Vastaa

  pikku-kalle tuli koulusta kotiin.…kysyi isältään, isä, mitä tarkoittaa demokratia? isä : noh, se tarkoittaa kommunismia! p‑kalle: mitä kommunismi on? isä: se on väkivaltaa se.…

 • KPPJ

  Vastaa

  Kieltolaki on oiva esimerkki, että kansalla on valta niin halutessaan. Aikaa meni, mutta kansa voitti.

  • Pertsa

   Vastaa

   Ja ennen kun voitettiin niin tuotiin Virosta tai keitettiin itse:)

 • pää määrää

  Vastaa

  ”Tämä on vähintään mielenkiintoinen kehityskulku ottaen huomioon, että liberaalit mainostavat itseään vapaudella osoittaa mieltä ja omata erilaisia poliittisia näkemyksiä. ”

  Liberaali tarkoittaa todellakin vapaamielistä ja suvaitsevaista. Puoluetoimissa liberaali on muuttunut ahdasmieliseksi (suovaitsemattomaksi, tuomitsevaiseksi, jyrkäksi) politiikaksi.
  Tämä toteutuu ainakin terveydenhoidossa, ilmastossa, maahanmuutossa, biologiassa ja geopolitiikassa. Liberalismi vääristyy vastakohdakseen typeryyden ja vallanhalun syrjäyttäminä.

  • Minä

   Vastaa

   Noillehan aatteet onkin kääritty kauniisiin papereihin. Suvaitsevainen on todellisuudessa suvaitsematon. Antifasisti on todellisuudessa fasisti. Antirasisti on todellisuudessa rasisti, joka ryhmittelee ihmisiä rodun perustella: valkoinen on alin kasti. Tuohon malliin. Niiden kakku on päältä kaunis petos, joka on silkkoa sisältä.

 • TT

  Vastaa

  Klassinen liberalismi on korostanut kansalaisten vapautta tyrannimaisen keskusvallan otteesta. Keskusvalta korruptoituu aina. Esimerkiksi pienessä Suomessa valtiovalta koki, että se on liian lähellä kansaa ja niinpä valtiaamme ovat halunneet liittää Suomen osaksi EU:ta tai vielä globaalimpia valtakeskittymiä, joiden politiikkaan kansalla ei ole mitään sanomista. Kanadassakin vaikuttaa vahvasti ainakin WEF-järjestö. Mielenosoitusten yhteydessä on puhuttu myös siitä, että maahan lähetetään YK:n joukkoja, jotka eivät epäröi käyttää väkivaltaa kanadalaisia vastaan. Kanadan syrjäosissa on vaikea masinoida paikallisia poliiseja kansalaisten kimppuun.

  Uusi ”liberalismi” poikkeaa klassisesta liberalismista täysin ja sen tavoitteena on mahdollisimman painostava ja ihmisten mielipiteitä ja käyttäytymistä tiiviisti valvova keskusvalta. Sen tavoitteena on myös betonoida tilanne, jossa 0,1% maailman väestöstä omistaa lähes kaiken. On käsittämätöntä, että Suomenkin vihervasemmisto tukee näitä voimia täysin rinnoin tai joku Kokoomus.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Todella mahtava veto kanadalaisilta kommunismin vastustajilta!

 • pöh

  Vastaa

  Vasemmistolaisten maailamanlaajuinen diktatuuri alkoi sillon kun huijasibat seniili bidenin presidentiksi.
  Kutsutaan sitä sitten sosialismiksi tai miksi vain, niin tämä tulee päättymään vain sodalla.
  En sitä toivo mutta niin se tulee menemään.

  • Hh1488

   Vastaa

   Ehkä se sota vaan lopettaa tän hulluuden. Itse ainaki toivon, sillä nään sen ainoana hulluuden lopettavana voimana

 • Nimetön

  Vastaa

  Eivätkös ne poliisit, jotka mielenosoittajia muiluttivat, ajaneet itselleen – ennen mielenosoituksia – vapautta olla ottamatta rokotteita?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi