Yle Watch: Vastuullinen Yle pimittää mustan terroristin etnisyyden ja valkoiset uhrit

Ylen agendaan ei sovi, että Amerikan mustat esitetään pahantekijöinä, varsinkin kun kaikki uhrit ovat vielä valkoisia.

Kolumnit

Musta terroristi Darrel E. Brooks ja valkoiset uhrit.

Yle syyllistyy jatkuvasti harhaanjohtavan informaation levittämiseen, mutta sitä on silti vaikea syyttää oikeudellisesti, sillä ovela mediajätti varoo valehtelemasta suoraan. Koska vain ilmeisistä valheista voi tulla sanktioita, Ylen valhestrategia keskittyy tietojen pimittämiseen ja asioista vaikenemiseen. Vaikka journalismissa olennaisen tiedon kertomatta jättäminen ei olekaan lakiteknisesti tuomittavaa, pidetään sitä rikoksena esimerkiksi oikeuden todistajanvalassa, jossa sanotaan muun muassa: ”(…) minä todistan ja kerron kaiken totuuden tässä asiassa siitä mitään salaamatta tai siihen mitään lisäämättä taikka sitä muuttamatta”. Näin ollen Yle syyllistyy vähintään moraaliseen vääryyteen, kun se jättää esimerkiksi rikosuutissaan systemaattisesti kertomatta tekijän etnisyyden ja taustamotiivit. 

Viimeksi Ylelle tyypillinen pimitys sattui muutama päivä sitten, kun se kertoi Yhdysvaltain Wisconsin osavaltion Waukeshan kaupungissa tapahtuneesta tahallisesta yliajosta, jossa kuoli ainakin viisi ihmistä. Lupauksestaan huolimatta Ylen uutisessa Wisconsinin joulukulkueeseen ajanut mies saattoi olla pakenemassa rikospaikalta, kaksi lasta kriittisessä tilassa – tämä kaikki tiedetään nyt ei kerrota kaikkea mitä meidän pitäisi iskusta tietää. 

Ensinnäkään Yle ei kerro tekijän nimeä, joka on Darrell E. Brooks. Nimeä ei mainita luultavasti siksi, koska nopealla googlettamisella tekijäksi paljastuisi taitelijanimeä Mathboi Fly käyttävä musta räppäri. Ylen agendaan ei nimittäin sovi, että Amerikan mustat esitetään pahantekijöinä, varsinkin kun kaikki uhrit ovat vielä valkoisia. Koska tekijän ja uhrien etnisyyttä ei mainita, lukijalle jää uutisesta mielikuva valkoisesta mielipuolesta, joka ajoi autollaan satunnaisesti valittujen uhrien päälle.

Lähinnä vasemmistolaista CCN:ää lähteenään käyttävä Yle kiistää joukkomurhaajan terroristisen motiivin: ”Poliisin mukaan tapauksessa ei ole terroristisia motiiveja”. Mikä voisikaan olla kauempana todellisuudesta, sillä musta räppäri on tukenut näkyvästi valkovihamielistä Black Lives Matter ‑liikettä facebook-ja twitter sivuillaan. Nyt suljetuilla tileillään joukkomurhaaja on lietsonut väkivaltaa valkoisia kohtaan ja hyökännyt aggressiivisesti Donald Trumpia vastaan. Mikäli muuttujat muutettuina kuvitteellinen valkoinen tekijä olisi lietsonut vihaa mustia vastaan, uhannut presidentti Joe Bidenia ja lopulta ajanut surmatarkoituksessa mustaan väkijoukkoon, valtamedialta ei olisi mennyt nanosekuntiakaan julistaessaan teon rasistiseksi ja terroristiseksi. 

Yle myös kaunistelee mustan rotuterroristin rikoshistoriaa kertomalla ylimalkaistesti tekijän vain viimeaikaisista rikosta, joihin kuuluu mm.  pahoinpitely, järjestyshäiriön aiheuttaminen ja virkavallan vastustaminen. Tosiasiassa Darrel E. Brooks on George Floydin tapaan piintynyt taparikollinen, joka oli ennen terrori-iskuaan päässyt takuita vastaan vapaaksi, vaikka hän oli syyllistynyt niinkin vakaviin rikoksiin kuin ryöstö, yliajo (sic) ja ampuma-aseen laiton hallussapito. Brooks on saanut tuomion myös pedofiliasta ja hänen nimensä löytyy Yhdysvaltojen seksirikollisten rekisteristä. Pedofiliasta hän ei ole luopunut missään vaiheessa, sillä hän on myöntänyt eräällä nettiin lataamalla videollaan parittavansa lapsia.

Valtamedia rehvastelee mielellään kuinka se tuo esiin yhteiskunnallisia ongelmia ja rikkoo vallitsevia tabuja. Vain valkoisia surmanneen mustan amerikkalaisterroristin vähättelevä ja pimittävä uutisointi kuitenkin kertoo, ettei tällaiselle ylimielisyydelle ole katetta. Suomen tiedotusvälineistä varsinkin Yle pitää yllä Amerikan vasemmistomedialta opittuja tabuja, joissa ei vahingossakaan kerrota mustien valkoisia paljon yleisemmästä ja murhaavammasta rasismista. Koska tieto on valtaa ja tietämättömyys osattomaksi jäämistä, Yle salaa suurelta yleisöltä ne asiat, jotka voisivat havahduttaa ne todellisuuteen. 

Alkuperäinen artikkeli: Yle Watch

Darrell E. Brooks Kolumnit Mediakritiikki Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Propaganda Rikos Rotu Sensuuri Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Pakkoverolla rahoitettu kommunismin pesäke Yle on rikollinen uutistietolähteen myrkyttäjä. Onhan se jo kumma, ettei kansa ymmärrä, kuinka sitä vedätetään. Jos olisin diktaattori, niin määräisin kansalle puoli vuotta ilman mitään uutisia. Johan alkaisi kummasti ihmisten psyyke parantumaan ja hymyt palata naamoille ja terve järki päähän.

 • N.N.

  Vastaa

  Suomen mediat ovat niin vieraiden pauloissa, että vääntävät itsensä vaikka solmulle antakseen meille vääränlainen kuva maailman valloittajista.

  Tavallisella kansalaisella ei ole paljon mahdollisuutta saada äänensä kuuluviin.

  Luin lapsen pahoinpitelystä sen koulussa. En tiennyt tekijöistä mitään, mutta annettiin ymmärtää, että kantikset ja rasismi y.m.

  Nyt kävi ilmi kun rehelliset ihmiset kertoivat asian oikea laitaa, että kyllä; ne toiset…, kiitos kun sain tietää, ettei tämä kansa ole turmeltunut siinä määrin kuin annetaan ymmärtää, oli vaikea kuvitella suomalaislapset joukolla kahakoimassa. 

  Ehdotan ja vaadin laajasti potkut kaikille jotka on ollut toimimatta kun olisi pitänyt toimia, yhtykää nyt siihen.

  Vielä ehdotan toimitukselle, että perustatte sivuston joka ei ole sidottu kiinteästi mihinkään aiheeseen, vaan voidaan kirjoittaa siihen huolista ja epäkohdista.
  Minä nyt kirjoitin koulukiusaamisesta Kärn-sivustolle kun en muuta löytänyt.

  PS sivustolla tahtoo minun kirjoitukseni tippua nopeasti pois, mitä pahaa siinä on kun kirjoitin, että Räsäsen rumista syytteistä ulkomaat pitää ottaa yhteyttä unilukkariin joka antoi syyteoikeus väärälle ihmiselle väärään aikaan ja että kuka tahansa meistä voi saada syytteen monen kymmenen vuoden vanhoista kirjoituksista ja puheista, että meidän oikeusturvamme on viety.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juuri näin.

  Huoramedia valehtelee aina. Joka kerta, erehtymättä. Huoramedian ainoa funktio on valkoisten ihmisten ja valkoisten kansojen tuhoaminen. He eivät aja ns. vähemmistöjen asiaa, vaan tämä ns. vähemmistöjen asia on vain yksi ase siinä arsenaalissa, joka on kerätty meidän ympärillemme meidän tuhoamiseksi.

  Ja kun tietää, että läntiset mediat ovat yksiselitteisesti sionistisia ja toisaalta sionistien hallussa niin silloin ymmärtää, miksi näin on. Huoramedia on huoramedia, koska se palvelee sionisteja ja sionismia. Sionisti ja sionismi vaatii alamaisiltaan huoraamista. Median on toimittava kuin huora, se on median tehtävä sionismissa.

  Näin ollen musta on valkoinen, valkoinen on musta, totuus on valhe ja valhe on totuus. Se ei voi olla muuten, koska totuus on antisemitistinen ja valhe taas on sionistinen, Toisaalta sionismille musta on valkoinen ja valkoinen on musta, sillä niin mustalla kuin valkoisellakaan ei ole mitään arvoa sionismissa. Arvoa syntyy vain jos musta tai valkoinen huoraa sionismin hyväksi. Huoraaminen on sitä, että, kuten stubbit, lähettää twitteriin pakolaiskriisin aikana viestin ”monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta”. Ja kuten huora, niin stubbikin saa sitten palkkion: viran, korkean viran ja elinikäisen hyvinvoinnin. Ja onhan näitä, jokainen meppi Brysselissä on korkealuokkainen sionismin huora.

  Media ei ole enää media, se on avoimesti propagandistinen kansaa ja maata alistava vihollisen ase, joka hitaasti ja vääjäämättä murhaa kansan ja maan. Juuri nyt, vuoden 2021 lopussa tämä murha toteutuu tuhansin pienin teoin.

  Velalla ryöstetään ja orjuutetaan kansat. Maamme kansat uhrataan ja tuhotaan myös massamaahanmuutolla. Israelin rajat ovat kiinni, Israel ei edes pysty pelaamaan jalkapalloa naapuriensa kanssa, ehei, silloin kun urheillaan, he ovat eurooppalaisia. Mutta kun rajat avataan, he ovatkin Lähi-Idästä. Euroviisuissa homoillessaan he ovat taas eurooppalaisia. Naapureita he lähestyvät intiimisti Hellfire-ohjuksilla.

  Nämä pienet nyanssit huoramedia missaa.

 • TT

  Vastaa

  Jos tämä terrori-isku edistäisi Polpon agendaa, niin media laittaisi pystyyn valtavan kampanjan, jossa iskua jälkipestäisiin viikkokaupalla. Kaikki ainekset draamaan olisi olemassa, mutta kuvio on nyt väärä. Punavihreä agenda ei näillä aineksilla etene.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi