Sauli Niinistö ja Uusi maailmanjärjestys – ”outo salaliittoteoriako”?

Niinistö itse on useaan otteeseen puhunut valtamedian haastatteluissa Uudesta maailmanjärjestyksestä.

Kolumnit

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä ja sen toimitusjohtaja Juha Kärkkäistä vainoava valtamedia julkaisi eilen uutisen ”presidentti Niinistöä koskevasta oudosta salaliittoteoriasta”, jota toimitusjohtajan kerrotaan levittäneen sosiaalisessa mediassa.

Kärkkäisen Facebook-kirjoitus sai kimmokkeen Sauli Niinistön vierailusta Malmön niin sanottuun holokaustikonferenssiin. Kuten Partisaani on uutisoinut, toi Niinistö tapahtumasta tuliaisena vaatimuksen, että suuret teknologiayhtiöt kiristävät Internet-sensuuria, jotta juutalaisten kritisoinnista tulisi hankalampaa.

Kärkkäinen totesi kirjoituksessaan Niinistön olevan NWO-kätyri. NWO-kirjainyhdistelmällä viitataan Uuteen maailmanjärjestykseen (’New World Order’), jota Iltalehti pitää ”outona salaliittoteoriana”. Uusi maailmanjärjestys viittaa muun muassa poliittisen, taloudellisen ja kulttuurillisen vallan keskittämiseen ylikansallisen eliitin käsiin.

Tapaaminen Uuden maailmanjärjestyksen pääideologin kanssa

Kärkkäisen kirjoitusten kutsuminen ”oudoksi” on kuitenkin itsessään… noh, outoa. Niinistö itse on nimittäin useaan otteeseen puhunut valtamedian haastatteluissa Uudesta maailmanjärjestyksestä, kuten yllä olevilta videoilta voi kuulla.

Niinistö on myös rehvastellut suhteestaan juutalaiseliitin kärkinimiin lukeutuvaan Henry Kissingeriin, joka on toiminut muun muassa Yhdysvaltojen ulkoministerinä. Kissinger on syyllistynyt sotarikoksiin lukuisilla eri mantereilla pyrkiessään alistamaan itsenäisiä kansakuntia osaksi Uutta maailmanjärjestystä. Kissinger julkaisee kotisivuillaan ja valtamediassa säännöllisesti artikkeleita, joissa termi ’New World Order’ toistuu.

Niinistö ja Kissinger tapasivat viimeksi syyskuussa. ”Hieno tapaaminen tohtori Henry Kissingerin kanssa. Pohdimme juurta jaksain valtapolitiikkaa ja teknologiaa,” Niinistö kommentoi Twitterissä tapaamistaan Uuden maailmanjärjestyksen pääideologin kanssa.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat, The Wall Street Journal, Henry Kissinger

Eliitti Globalismi Henry Kissinger J. Kärkkäinen Oy Juha Kärkkäinen Juutalainen lobby Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Kolumnit Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Sauli Niinistö Sionismi Uusi maailmanjärjestys Yhteiskunta

Keskustelu

49 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yhtälö

  Vastaa

  Suomessa 1 732 uutta koronatartuntaa – sairaalassa olevien määrä nousi viikonloppuna 215 potilasaaseen

  eikö jo olisi syytä tunnustaa että ne korona rokotetut sairastavat koronaa ilman oireita
  ja tartuttavat sitä eniten muihin 

  eihän korona passittomat rokottamattomat erakot
  pääse edes ravintoloihin niin miten helvetissä
  ja missä he voisivat tartuttaa näin paljon ihmisiä kysymys THL lle

  • HUS:in piikkivisa

   Vastaa

   En oikein tiedä miten tuo teksti liittyy NWO:hon ja sen kätyreihin mutta ei mennä asioiden edelle.

   Dr/prof/dosentti Housuunpasko Lärvinen piti juuri opettavaisen Piikkivisan. Siinä kävi selville että ensimmäisen piikin ja joutuu sairaalaan 20 vuorokauden kuluessa piikin saamisesta, tilastoidaan ROKOTTAMATTOMAKSI. Samoin toisen piikin saanut joka sairastuu viiden vuorokauden kuluessa, tilastoidaan ROKOTTAMATTOMAKSI. Kunte myös välittömästi piikin jälkeen sairaalaan joutunut tilastoidaan ROKOTTAMATTOMAKSI.

   Niin että kun sieltä (vale, emävale…) tilastoista poistetaan kaikki nämä ”tilastolliset rokottamattoma”, niin jäljelle jää ne oikeasti rokottamattomat. Ja niitähän ei ole koko Suomen maassa kuin se 33kpl.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    VOI VEE TAAS: No kun rokotuksen vaikutus alkaa vasta kahden viikon 10..14 päivän kuluttua ja 1. rokotus ei sellaisenaan tuo suurta suojaa. 2. rokotus sen antaa, mutta juuri tuo pari viikkoa. En ala selvittämään mistä tämä itämisaika johtuu, mutta näin se on LUKEKAA LEHTIA; KATSOKAA UUTISIA NIIN TIEDÄTTE!!

 • pää määrää

  Vastaa

  On varsin outoa, ettei maailman politiikkaan liittyvistä suunnitelmista puhuta rehellisesti. NWO voisi olla jopa hyvä idea, jos siitä voitaisiin puhua rehellisesti ilmoittaen, mihin pyritään. Epäilyksiä herättävää on NWO aikeissa, kun tavoitteita ei julisteta. Puhutaan salaliittoteorioista, jos joku epäilee piilossa olevia tavoitteita.
  Kaipa ihmiskunnalle olisi edullista välttää sotia ja käydä rehellistä kauppaa, jossa eri kulttuurien asema olisi tasapuolinen. Tasaveroinenhan se ei voi ehkä koskaan olla historiallisista syistä, joka sekin pitäisi olla hyväksyttävää julkista tietoa.

 • pöh

  Vastaa

  Tottakai rokotetut on superlevittäjiä.
  1. Kuvittelevat että eivät voi sairastua ja levittää tautia, mikä ei pidä paikkaansa.
  2. Osa heistäkin sairastuu vakavasti.
  3 Ne heistä jotka sairastaa lievänä levittää koska luulevat ettei voi olla korona koska on otettu ”rokotteet”.
  4. Tutkimuksen mukaan rokotetuilla sairastuneilla on yli 200 kertaa suurempi viruskuorma sieraimissa rokottamattomaan sairastuneeseen nähden.

  Joka paikassa tapaukset lisääntyy sitä mukaan mitä enemmän ”rokotetaan”, varmaan osa ”koronaan sairastuneista” on sairastunut itse asiassa siitä piikistä, mutta tilastoidaan koronaan sairastuneeksi, ihan niin kuin rokotettujakin tilastoidaan rokottamattomiksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kärkkäinen on täysin oikeassa ja koska hänen mielipiteensä eivät ole ”poliittisesti korrekteja”, hän joutuu jatkuvasti roskamedian maalittamisen kohteeksi.
  Kipapää-Sauli on useissa keskusteluohjelmissa, sekä haastatteluissa maininnut kyseisen ”uuden maailmanjärjestyksen”, sekä hänellä on erittäin tiiviit ja hyvät välit useisiin globalistieliitin toimijoihin.
  Kyseessä ei siis ole mikään salaliittoteoria.

  Muistakaahan keskittää ostoksenne Kärkkäiselle, sekä hänenlaisilleen suoraselkäisille toimijoille.

  • Eri kauppa

   Vastaa

   Kärkkäinen sai mainiot rapsut hulluista natsi kirjoituksistaan eikä sitten vielä itse ymmärrä miksi hänet tuomittiin. Se on kaikkein suurinta hölmöyttä ensin syyllistyä rikokseen ja tuomion saatuaan ei ymmärrä mitä teki väärin. En kyllä pitkällä tikullakaan koske Kärkkäisen oveen ja monet tavaratoimittajatkin ovat irtisanoneet sopimuksensa sen kanssa. Iso on joukko tavallisia kansalaisia jotka ovat kääntäneet selkänsä Kärkkäiselle jos edustaa tiettyä uskonlahkoa.

   • Spherical Sapphire

    Vastaa

    ”Iso joukko” ei pajon todista. Minä ainakin keskitän hankintojani yhä enemmän Kärkkäisen suuntaan. Jos sen valikoimasta muutama mädätysmerkki putoaa silloin tällöin pois, niin mitä sitten?

   • hyvä Suomi

    Vastaa

    Kärkkäisen verkkokauppaa pyrin käyttämään aina kun mahdollista. Kun olen käynyt Kärkkäisen myymälässä, on se ollut aina täynnä suomalaisia.
    Boikotissa on iso liuta globalisti-suvakki-kauppoja ja valmistajia: kaikki ruotsalaiset ja norjalaiset, Fazer jne.
    Kärkkäisen asiakasmäärät sen kuin vaan lisääntyvät, kun ihmiset näkevät valta-paska-median valheiden läpi.
    Kiitos Juha Kärkkäinen työstäsi suomalaisten ja totuuden hyväksi!

   • Minä

    Vastaa

    Eri kauppa – Iso joukko kääntänyt selkänsä Kärkkaiselle? Kuinkas sen myynti vaan kasvaa kohisten?

   • Nationalisti

    Vastaa

    Miksi kukaan ei edes pyrkinyt todistamaan Magneettimedian kirjoituksien olevan jotenkin valheellisia?
    Siksikö, että homma menisi liian hankalaksi tai sanoisinko mahdottomaksi?
    Ja mistä ”isosta joukosta” sinä selität? Oletko katsonut talouslukuja vai räävitkö vain turpaasi todistaen tietämättömyytesi?

   • Montakohan artikkelia?

    Vastaa

    Jaa jaa… Taidat olla näitä ”shvaperunatietäjiä”. Kuinkas monta natsi-juttua Kärkkäinen kirjoitti? Minulle ei tule ensimmäistäkään mieleeni. Kyllä ne jutut oli otettu ihan historian kirjoista sekä rikos tuomioita. Eikä Juha tainnut olla ensimäisenkään artikkelin kirjoittaja.

    Mutta joo… Minä ostan tavarani pitkälti Kärkkäiseltä kuten polttoaineenikin. Se kun on sieä yleensä 7c/l edullisempaa kuin kotikylän mittareilla tai naapurikaupungeissa.

    Renkaatkin ovat sielä edullisempia kuin Saksassa. Joten, ”se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa”.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Näinhän se juuri on rokotettujen sairastaminen on lähes oireetonta koska heidät on suojattu 2:lla rokotteella. Ne joilla rokotetta ei ole sairastavat ja saavat vakavan tartunnan. Tuohan on selvä yhtälö kukaan ei ole sitä kieltänyt. Ja nyt tulee se pointti rokottamattomat tulevat olemaan se ryhmä josta viikatemies valitsee ne joiden matka loppuu aika tuskallisesti, tukehtumalla. Uskokaa nyt hakekaa se rokotus ja koronapassi niin pääsette tekin yökerhoon JEE JEE Jee rock’n Roll soi !!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi sitten viime vuonna kehotettiin ihmisiä matalalla kynnyksellä testeihin jopa oireettomina (altistukset) ja lieväoireisina, vaikka 100% oli rokottamatta? Johtuiko sekin oireettomuus rokotteista, joita ei edes ollut markkinoilla?

   • Tuomitsija

    Vastaa

    Voithan sinä peloissasi uskoa piikkiin ja ottaa sen 8.nen buusterin ennen 9. niin jos olet hengissä.

  • Plääh

   Vastaa

   Paitsi ne, jotka sairastuvat vakavasti 1. piikistä ja luokitellaan rokottamattomiksi. Tai kahdestakin, kun on vain muutama viikko kulunut piikityksistä. Ja hussilaista husuttelua kun tarvitaan, jos ei vielö ole tarpeeksi rokottamattomia, niin väärennetään lisää tilastoja

  • rokotukset paskaa ja pakotukset roskaa

   Vastaa

   Rokotetut vaalivat terveyttään piikityttämällä moskaa itseensä, jotta pääsisivät kiimaisina natsipassein varustettuna baareihin tuhoamaan tämän vaalimansa terveyden viinalla. Että sellainen yhtälö. Viikatemies iskee rokotettuihin, koska rokottamattomat eivät voi saada rokotehaittoja eikä mitään vaarallista koronaa ole edes olemassa.

 • Raha sanelee

  Vastaa

  Voi teitä kun ette ymmärrä, siis Kiina ja Japani ovat kasvavia maita taloudellisesti ja totta kai niiden ääntä kuunnellaan entistä enemmän sitä vastoin Venäjä on taantuva ja USA ei enää oikein edes noteeraa Venäjää sen köyhtymisen vuoksi. Venäjä on elänyt fossiilisesta energiasta ja nyt maailma on siitä luopumassa. Venäjältä ei tule yhtään mitään hyvää sanoi Obamakin aikoinaan, ehkä niitä sinkkiämpäreitä, mutta kun muoviämpärit on nekin jo syrjäyttänyt.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Kukaan rokotettu ei luule ettei sairastu lukekaa lehdistä. Rokotetut sairastuvat ihan yhtä herkästi, mutta niiden sairaus saattaa olla aivan oireeton tai pienen flunssan tapainen. Rokotetut on siis suojassa, mutta muut kärsivät. Missähän on sellainen tutkimus, että on 200 kertaa suurempi viruskuorma. sano se linkki ja laita näille sivuille. Jos se on MV lehden tutkimus tai Kärkkäisen lehdessä joku etelä-amerikkalaisen tohtorin tekemä niin saat pyyhkiä sitä ruskeaa. Sitä tohtoria ei ole. Älä levitä väärää tietoa mieti mikä tieto on oikeaa ja mikä kontaminoitunutta. Niin rokotukset lisäävät tartuntoja koska ne ovat vaarattomia meille rokotetuille ja se onkin suotavaa vastustuskyvyn kannalta, että rikotettuna saa tartunnan. Painakaa tämä päähänne ja menkää ottamaan se rokotus niin saatte myös passin ja sitten Italiaan lomalle

  • Joutilas

   Vastaa

   Usko laatumediaan on näköjään vankkumaton. Näytä minulle tutkimus, jonka perusteella minun tulee ottaa kokeellinen rokotus virusta vastaan, mitä ei ole edes laboratoriossa onnistuttu eristämään. Tunnut olevan kovin varma tämän rokotuksen hyödyistä verrattuna haittoihin ja kiinnostaisi tietää mihin perustat väitteet, että se siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Rokotteen, jonka teho on niin hyvä, että sitä pitää piikittää lisää suoneen n. 6kk välein. Tautiin, joka on niin vakava ettei sitä edes huomaa ilman virallista testiä.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Tässä sinulle tilastotietoa eli jokainen sairaalaan tuotu on laskettu ja katsottu kellä on rokotus!! Sairaalahoitoon joutumisen riski on ollut suurin 50−79-vuotiailla, rokottamattomilla henkilöillä, ja 18-kertainen ikäryhmän kaksi kertaa rokotettuihin nähden. Syyskuun aikana sairaalahoitoon joutuneista 74 prosenttia on ollut rokottamattomia. Vakavien tapausten estäminen ja sairaalahoidon tarpeen kääntyminen laskuun edellyttäisi sekä rokotuskattavuuden kasvua että tapausmäärien selvää vähenemistä. Siis 18 kertainen riski on sinulla !!!

    • Nationalisti

     Vastaa

     Toivottavasti ”passipoliisin” kaltaisia ei ole kauhean paljoa, mikään tilastodata ei mene perille ja ameebana toistetaan sitä mitä lääkeyhtiön korruptoima terveysviranomainen on televisiossa kertonut.

    • Herätys psykoosista

     Vastaa

     Passipoliisi on hyvä esimerkki ihmisestä, joka ei kykene omaan ajatteluun, saatikka kyseenalaistamaan mitään mikä ns. virallisena totuutena esitetään.

     Miksi te rokotetut vouhkaatte suu vaahdossa, että ”kaikki pitää rokottaa”? Jos rokote antaa suojan k‑virusta vastaan ja estää tartuttamisen ja viruksen saamisen, niin mikä hätä teillä on? Tehän olette silloin suojassa taudilta.

     Jos rokote todella toimisi niin kuin on luvattu, niin ei olisi mitään syytä tälle riitelylle. Mutta kun se ei toimi. Rokotetut sairastuvat ja levittävät k‑virusta jopa enemmän kuin rokottamattomat. Variantit johtuvat rokotteista ja kukaan ei tiedä mitä haittoja piikeistä tulee pitkällä aikavälillä. Piikkeihin kuolee enemmän ihmisiä, kuin tautiin jo nyt. 

     Suomessa ei ole yksikään alle 30-vuotias kuollut k‑virukseen. Silti piikkiä tyrkytetään 12-vuotiaille.

     Mitä te rokotetut oikein pelkäätte?

     Seuraava vaihe tässä valehtelussa on se, että rokotekuolemista aletaan syyttää jotakin supervirusta. Ja ihmiset ryntäävät taas kuoleman pelossaan piikille. Piikille, joka on vieläkin tappavampi kuin tämä k‑piikki.
     https://tokentube.net/v/1272551880/Pandemian-suunnitelma-seuraavaksi-tappava-Marburg-pandemia

     Tauti on korvien välissä. Ihmiset ovat menettäneet kykynsä käyttää maalaisjärkeään. Suuri osa ihmisistä on joukkopsykoosin vallassa ja tekee paniikissaan täysin järjettömiä ratkaisuja.

   • J

    Vastaa
  • Tekijämies

   Vastaa

   Vaikutat asiantuntijalta. Oletko mahdollisesti Mika Rämet tai Hanna Nohynek?

   Mitä mieltä olet itse artikkelista? Eikö ole mielenkiintoista, että Suomen presidentti on juutalaisen huora!

 • Matti

  Vastaa

  Sauli käy pitämässä puheita synagogassa..tasapuolisuuden nimissä suotavaa olisi esiintyä myös kirkon saarnastuolissa ja moskeijan matolla..ehkä myös vapaa-ajattelijoiden puhepöntössä ja ateistien korokkeella..pastafarien siivilä saattaisi myös koristaa Saulin piirteitä.

  Mikäli edellämainittua ei tule eikä tapahdu joudun olettamaan että Niinistö puhuu niiden puheita ja niissä paikoissa joiden puheita hänen halutaan ja hän itse haluaa puhua.

  Niinistö esittää usein vaikeastitajuttavaa ja on tässä asiassa onnistunut..en voi ymmärtää mitenkään että Suomen Tasavallan presidentti käy jorisemassa synagogassa muttei muissa palvontapaikoissa.

 • goy

  Vastaa

  suomessa on tähän mennessä kuollut reipas 1100 ihmistä koronaan puoleentoista vuoteen. katso thl sivuilta miten löyhästi koronakuolemat lasketaan ja kuolleiden keski-ikä 82v. kuolleisuus tavallisen nuhakuumeen tasolla. mene vain hakemaan boosterishotteja loputtomasti ettet kuole, minä koitan selviytyä ilman piikkejä. antaa luonnon tehdä valintansa

 • Timppis

  Vastaa

  Minkä helvatan takia menisin ottamaan roketteen että pääsisin levittämään varianttia muihin ihmisiin

 • Nimetön

  Vastaa

  Kärkkäinen on paras kauppa koko Suomen maassa!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  En ole ns. alan koulutusta saanut, mutta jos lukisit lehtiä ja katsoisit uutisia sinustakin tulisi yhtä hyvin perillä oleva henkilö!

  Mitä tulee tuohon kysymykseesi niin siinähän puhuttiin eri valtioiden vaikutusvallan kasvusta ja luepa tämä lainaus ”Voi teitä kun ette ymmärrä, siis Kiina ja Japani ovat kasvavia maita taloudellisesti ja totta kai niiden ääntä kuunnellaan entistä enemmän sitä vastoin Venäjä on taantuva ja USA ei enää oikein edes noteeraa Venäjää sen köyhtymisen vuoksi. Venäjä on elänyt fossiilisesta energiasta ja nyt maailma on siitä luopumassa. Venäjältä ei tule yhtään mitään hyvää sanoi Obamakin aikoinaan, ehkä niitä sinkkiämpäreitä, mutta kun muoviämpärit on nekin jo syrjäyttänyt.”

  • Missä ne potilaat ovat?

   Vastaa

   Minulla muuten sattuu olemaan alan tutkinto, sekä työskentelen terveydenhoidon parissa suurella paikkakunnalla. Tähän mennessä en ole tavannut yhtään ainoaa koronatapausta, enkä tiedä ketään sairastunutta. Luultavasti seuraavaksi alkaisi tenttaaminen tarkemmasta koulutustaustastani, sekä minkä tyyppisessä yksikössä työskentelen. Se ei ole mielestäni oleellista, tärkeämpi kysymys on että minkä vuoksi vaikuttaisi aivan kuin koronaa ei olisikaan kuin lehdissä ja uutisissa. 

   Tarkempia yksityiskohtia en ala tässä kertomaan. Viis siitä jos saisin potkut sen vuoksi, että olen käynyt tällä sivustolla. Mutta kuka silloin hoitaisi työni? Täytyy ajatella muittenkin ihmisten hyvinvointia.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Kauppa sinänsä ja valikoima on hyvä , mutta jos kauppiaana on tuollainen nihilisti ja natsiaatteita palvova henkilö ja henkilöstönsä hengenvaaraan ohjaava rokotusvastainen johtaja niin en halua missään nimessä mennä tukemaan sellaista liiketoimintaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Henkilöstönsä hengenvaaraan ohjaava”. Nyt on kovat psykoosit siellä, ilmeisesti rokote pehmentänyt loputkin aivomassasta.

 • Pitkä työhistoria

  Vastaa

  Jos kaksi ihmistä tekee liiton/liittouman eikä kerro siitä muille, se on salaliitto. Näitä salaliittoja on ollut esim. Suomen vienti euroon. Kuka muistaa salen merkityksen siinä? Ja kuka muistaa yritteliään salen businekset yhdessä rauramon kanssa 2000-luvun taitteessa?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ja montako ihmistä vaaditaan siihen että kysymyksessä on rikollisjärjestö.

 • Sturmoberfuhrer

  Vastaa

  Meidän kattilakuntaan ostetaan pukinkonttiin koottavat kestitysleirit Kärkkäiseltä.

 • Plääh

  Vastaa

  Tuo sairaaloiden rokottamattomien ja rokotettujen tilastointi on kuin Stalinin vaalien ääntenlasku

 • Plääh

  Vastaa

  Sanomalehdet ja uutiset päinvastoin tekevät aivan pihalla olevaksi zombiksi ihmisen. Suosittelen Passipoliisia etsimään kriittisesti tietoa eri lähteistä ja lukemaan oikeita kirjoja

 • N jew world order

  Vastaa
 • Passipoliis

  Vastaa

  Kuulehan natsisti tutkimus on tutkimus, mutta tilasto on oikea mittaamalla tehty tulos. Meteorologi voi ennustaa kuukauden päähän +10 c lämpötilan. Mittaus tuottaa sitten sen oikean tuloksen. Sama koskee vaikka vaaliennusteita. Ne antaa suuntaa, ovensuukysely antaa vielä tarkemman tukoksen, mutta laskenta antaa tarkan tuloksen, paitsi Trumpin tapauksessa jossa kaikki oli valhetta ja varastettua!!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Tjaa.. Oletko ollut saikulla puolitoista vuotta vai miksi et ole hoitotyössäsi tavannut koronaa?? Tuo ei ole uskottava kerrohan minkälaista hoitotyötä teet ja millä paikkakunnalla?? Turha huudella tuollaisia että an kerro missä ja mitä teen. Ei minunkaan työpaikalla ole ollut koronaa teen töitä yksin etänä !!

  • Missä potilaat ovat?

   Vastaa

   Tuo kommentti oli luultavasti minulle. En ole ollut sairaslomalla, vaan tehnyt töitä käytännössä koko pandemian ajan. Sanotaan että pääsen seuraamaan käytännön elämää monipuolisesti varsin laajalla skaalalla. Ja eteläisessä Suomessa. Tarkempia yksityiskohtia on turha kertoa, eiköhän siellä ole kuitenkin vain joku trolli, jota kiinnostaisi keitä täällä käy. Jos joudun hankaluuksiin sen vuoksi, että olen käynyt tällä sivustolla, sitten tapahtuu niin. Mutta jos esimerkiksi mennään kuulusteluihin tai oikeuteen asti, niin en aio sielläkään muuttaa kantaani. En ole tähän mennessä tavannut yhtään ainoaa koronatapausta. Median pelottelemia sitten tuleekin jatkuvasti. Piste.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  NO VOI VEE! Sittenhän suomessa on n. 2 miljoonaa salaliittoa= avioliittoa tuolla perusteella. No johan on salaliittoja!!!??

  • Lasketaan rimaa

   Vastaa

   Lasketaan rimaa hieman että ymmärrät… Avioliitot eivät ole salalittoja koska ne ovat julksisia, ne kirjataan kirkonkirjoihin ja niistä yleensä ilmoitetaan sukulaisillekkin. 

   Salaliitot sen sijaan pidetään sen tehneiden henkilöiden tiedossa. Kuten esim. Suomessa toimivat kartellit. Tai se että lääketiede tietään corona-höpötyksen olevan huu-haata, mutta rahan vuoksi (täyttää petoksen tunnusmeritstön) puhuu vastoin parempaa tietoa.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Hei no nyt sinä voit kertoa minulle mistä kannattaa hankkia oikeaa tietoa, Anna vaikka viisi nettilinkkiä ja saman verran kirjoja? Kannattaako televisiota katsoa vai pitäisikö se heittää roskiin?? PLEASE HELP ME!!!!

  • Neo

   Vastaa

   Olet jo oikean tiedon lähteillä. Lue artikkeleita ja seuraa linkkejä. Kyllä sinäkin vielä heräät Matrixista.

 • Rami

  Vastaa

  Ettei vain ole hävittäjähankinta ”käsirahana” jäsenyydelle, mikähän on loppulasku aikoinaan.

 • Tomppa

  Vastaa

  Sauli on kuuliainen koulupoika valejuutalaiselle pankkimafialle, koska uskoo muiden hyödyllisten idioottien tavoin, että pääse Uuden maailmanjärjestyksen myötä hyvään asemaan, mutta kuten Yuri Bezmenovin haastatteluista tiedetään, nämä hyödylliset idiootit likvitoidaan ensimmäisenä, koska he tietävät asioista eliitin kannalta liikaa. Vanhaa Lapinlahden lintujen sketsiä mukailleen totean, että ”kun sitä tarkemmin ajattelee, niin se oli sille paskiaiselle ihan oikein”.

 • Tuomitsija

  Vastaa

  Jutkut nauraa partaansa näille saastaisille Sauli koille joka vallan ja rahan himossa MYY omat kansalaiset ja maat. Ja palkkioksi hyvästä työstä voi vaikka panna omaa kummilastaan. Ennen kun jutkut tulee ja telottaa. Mitä tälläsillä ukoilla tekee muutakun panee halvalla ja heittää pois.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi