Sauli Niinistön tuliaiset Malmön juutalaistapahtumasta: ”Internet-sensuuria tiukennettava!”

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua "vihapuheen estämiseen".

Sionismi

Sauli Niinistö.

Presidentti Sauli Niinistö osallistui hiljattain äärisionistien konferenssiin Ruotsin Malmössä. Ennalta-arvattavasti juutalaislobbarit käskivät Niinistöä edistämään Internet-sananvapauden kaventamista. Sananvapauden heikentäminen on ollut juutalaisten lobbausjärjestöjen tärkein hanke länsimaissa koko 2000-luvun ajan.

Presidentin mukaan sananvapautta on pyrittävä murentamaan erityisesti sosiaaliseen mediaan kohdistetun painostuksen avulla. Merkittävä osa kansalaisista kohtaa esimerkiksi Israeliin tai juutalaisiin lobbausjärjestöihin kohdistuvaa kritiikkiä ensimmäistä kertaa Twitterin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla. Sionistit tahtovatkin, että tulevaisuudessa sosiaalisessa mediassa on tarjolla ainoastaan juutalaisten kannalta edullista informaatiota.

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua ”vihapuheen estämiseen”. Hän ehdotti, että someyhtiöille nimitettäisiin vastaavat julkaisijat, jotta juutalaisia ärsyttävistä mielipiteistä voitaisiin vastaisuudessa nostaa helpommin rikossyytteitä. Niinistö lupasi juutalaisille isännilleen ottavansa asian puheeksi somealalla työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Niinistön osallistuminen konferenssiin herätti kummastusta, sillä tilaisuudessa juhlistettiin palestiinalaisvastaista rasismia ja väkivaltaa kannattavaa IHRA-juutalaisjärjestöä. Niinistö itse on vaatinut, että Suomi pitää rajansa auki maahantunkeutujille. Vaikuttaakin siltä, että Suomen presidentin mukaan aggressiivinen etnonationalismi on sallittua juutalaisille mutta ei suomalaisille.

Lähde: Sveriges Radio

IHRA Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Korruptio Kotimaa Lobbaus Mielipidevaino Mielipiteenvapaus Mielipiteiden manipulointi Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sananvapaus Sauli Niinistö Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Vihapuhe”-termin alle yritetään lyödä kaikki ne totuudet, joita ihmiset somealustoilla jakaa sionistisen eliitin toimista mm. 2015 pakolaisvyöryn aikana, keitä he rahoittavat, ketkä omistaa mediat ja pankit jne..
  Nämä ovat asioita, joista ei saisi ääneen keskustella.

  Sensuuria vaaditaan, koska globalisteja pelottaa yksi asia, totuus.
  Sauli on todella vastenmielinen presidentti, kaksinaismoralismi oikein paistaa läpi hänen jutuistaan.

  Kannatan avointa keskustelua ja erilaisten näkökulmien ja tietojen jakamista, väkisin pakotettava sensuuri kertoo siitä, että jotain yritetään peitellä, jotain sellaista, mikä ei saisi kansan keskuuteen levitä laajemmin.

 • seant

  Vastaa

  Samassa mediassa oli juttu, Näköjään tuputus on mennyt aika pitkälle, ettei ole mitään rajaa.
  ”Hbtqi-vanhainkotiosastolla ei ole yhtäkään asukasta – ovet avattiin jo reilu kuukausi sitten”

 • TT

  Vastaa

  Niinistö on etova kammotus. Samanlainen hulttio on jesuiitta-paavi, joka vaatii piikkiä kaikille ja sensuurin lisäämistä. Ihmisen muotoiset nilviäiset johtavat planeettaa ja sitä myötä lopullinen ihmiskunnan tappio häämöttää.

  • rellinen

   Vastaa

   Äärivasemmistolainen paavi se on. Tyypillinen kgb-kommunistinen soluttautuja.

 • Urmas

  Vastaa

  Sauli Niinistöä alkaa olla jo vaikea sanoin kuvailla. Ehkäpä emme edes yritä, vaan ihmettelemme vaikka kuinka Suomen presidentti ei toimi lainkaan oman kansansa hyväksi, vaan puhuu aina jonkun muun äänellä käytyään ensin jossain. Sauli 1 saa kuitenkin kansalta valtansa oikeutuksen, palkkansa ja sai ne koskaan ennen milloinkaan missään ikinä näkemämme 63% presidentinvaaliäänistä kritiikkimyrskyn keskellä.

 • Matti

  Vastaa

  Sauli Niinistön sanomista lausumista ei tarvitse välittää ei niin minkään vertaa..
  Ukko alkaa olla jo seniili.
  Lausuu aina sitä mitä olettaa kuulijakunnan haluavan kuulla..diplomaatiksi olisi pitänyt ruveta.
  Sauli luulee että yhteiskunnan rappusissa on vielä muutama pykälä nousuvaraa..ehei..nounou..
  Se on kuule sillai että Saulin viimenen pääty jo häämöttää.
  Kansalle selviää sitten joskus millainen vekkuli meillä oli presidenttinä..ja vielä itse kansa hänet hommaan valitsi..
  Parasta tässä tosiaan on että aika aikaansa kutakin..onneksi ei olla kuningaskunta.

 • PekkaP

  Vastaa

  Kylläpä ällöttää tuo kuva.

 • pää määrää

  Vastaa

  Nyt on sana vihapuhe päässyt jo Suomisanakirjaan
  Selitys sanalle: ”vihantäyteinen puhe tai palaute, jossa selvästi ilmaistaan vihaa yllyttäen vihaan jotakuta tai joitakuita kohtaan; henkilölle tai organisaatiolle tunnekuohun vallassa annettu aggressiivinen palaute; loukkaava tai alatyylinen arvostelu ”
  Aika selkeä selitys. Selityksessä ei mainita sanaakaan, että tietojen levittäminen olisi vihapuhetta, vaikka tiedot ”solvaisivat, panettelisivat” jotakin ryhmää.
  Puheessa tai palautteessa tulisi puhua sellaisesta vihasta, joka YLLYTTÄISI vihaan joitakuita vastaan ennen kuin se on vihapuhetta. Oikeustieteessä yllyttäminen tarkoittaa, taivuttaa joku tahalliseen rikokseen. Rikoslaki kiihottamisesta ryhmää kohtaan on typerä laki, joka voi tulkita tiedon levittämisen vihapuheeksi.
  Vihapuheena määrittelyn mukaan voi pitää sen sijaan aggressiivista palautetta ja loukkaavaa alatyylistä arvostelua, josta tietenkin tunteensa hallitsevä ja hieman älyä omaava pidättyy ja pysyy asiassa. Kommentissaan TT ei näitä pidättyviä ominaisuuksia käyttänyt.

  • TT

   Vastaa

   Mitä sinulla on nilviäisiä vastaan?

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Malmö on Ruotsin köyhin kunta ja siellä enemmistö siirtolaistaustaisia. Juutalaiset paenneet koska muslimit sylkee ja potkii juutalaisia kadulla. Ei liity mitenkään netin vihapuheeseen…

 • Sensuuria, jottei totuus paljastuisi

  Vastaa

  Minulla ei ole presidenttiä tässä maassa. – Eikä pääministeriä, eikä eduskuntaakaan. Ehkä Ano Turtianen on poikkeus. Tämä nimenomainen uutinen Malmöstä ei yllätä yhtään.

  Suren todella syvästi isänmaan kohtaloa. Voimia kaikille Suomen ja suomalaisuuden puolustajille. Ja totuuden puolesta toimiville!

 • J.K.

  Vastaa

  On erittäin surullista ja vihastuttavaa joidenkin länsimaisten johtajien tapa kumartaa sionisteja. Pukeutuvat käskystä kipaan, kuten Presidentti Niinistö. Jos Israelista tulee Suomeen delegaatio lobbaamaan esim. pohjavesien myyntiä, eivät he suostu krusifiksia käyttämään.

  Kysymys kuuluukin, kuinka kauan tätä nöyristelyä on jatkettava ja miten ”anteeksiantorahaa” tulevaisuudessa jaetaan Israelille ja omistamilleen pankkiiriliikkeille? Kohta ei nimittäin löydy ”holokaustiin” vahvasti osallisena olevia Hitler-Jugendin jäseniä elossa joten sionistien seuraavan vedätykseen. Kenties akselivaltoihin kuuluvia ruvetaan rokottamaan miljardeilla – Japania lukuunottamatta, riippuen USA:n painostuksesta.

  Sairasta kuinka kauan tätä on jatkunut. Kiina on jo valloitusretkellä, joten heitä ei koukkunokka pysty koijaamaan. Enkä usko monenkaan kiinalaisen näköisen olevan Kiinassa vakoilemassa Israelin hyväksi.

  Vainojen uhrien muistopäivä tullee maksulliseksi ja Niinistö puoltaa epäilemättä tätäkin, kuten koko huulipunahallitus. Kauan eläköön Saudisrael!

 • teroristi

  Vastaa

  Keskinkertainen juristi, joka löysi sekomuuksen suojatyöpaikat. Ukko parka. Sionistit höynäyttää tsuhnaa, pukee kipaan ja nauraa partaansa. Tekee kiltisti mitä nää käskyttää. Koska Sale I alkaa kohkaan Natosta? (puolustukseks jotain hyvääkin, mm. armahti tuomitun naisen/äidin, joka tuikkasi keklulla muslimiraakalaismiestään)

 • Martti Korpiranta

  Vastaa

  Sauli Niinistö yrittää ehkä nuoleskella juutalaisia. Luulen että hänen älykkyytensä ei ihan riitä niihin porukoihin..??? Korkeintaan käyttävät häntä hyväkseen mutta eihän Sauli sitä tietenkään huomaa..!!! 😊 🇫🇮

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tämä siitä seuraa, kun maassa pidetään epärehellisiä vaaleja, kuten presidentinvaaleja, ja puolueettomat vaalitarkkailijat pidetään poissa häiritsemästä niitä. Tuonkin kipapään äänet generoitiin jollain koodinpätkällä, mistä ei pitäisi olla enää epäilyksen häivääkään!

 • Pauli Saskiainen

  Vastaa

  Onneksi alkaa tuolla valheessa elävällä kuvotuksella olla päivät vähissä.

 • Order of Scientists

  Vastaa

  Jos jotakuta kiinnostaa miten maailma toimii tässäpä hyvä video aiheesta.
  https://www.youtube.com/watch?v=aSxnUGSZGzA G Edward Griffin – miten maailma oikeasti toimii. Kiinan loi Amerikassa asuvat pankkiirit ja Paavin mahtikäskyllä jesuiitat loivat ja kouluttivat Mao Tse Dong:in Foreign Housessa Hunanin maakunnassa. Talon nimi oli tuo, sillä siellä työskenteli hyvin epäilyttäviä ulkomaalaisia. Siihen aikaan ei ulkomaalaisia juuri asunut Kiinassa. Herää kysymys omistavatko samat pankkiirit yhä Kiinan? Kyllä omistavat – myöntämiensä luottojen kautta koko maa on heidän hallinnassaan. Niinistö tietää minne suuntaan kannattaa kumartaa jos aikoo presidenttinä pysyä. Kiina ei pysty mitään jos ei ole tottelu asemassa.

 • Pontius

  Vastaa

  Ai kärkkäinen näkee juutalaissalaliittoja joka puolella? Yhteinen vihollinen muslimien kanssa. Nyt loppu tilaukset tuollaiselta pösilöltä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ketkä omistaa suurimmat mediat? Keitä on johtotehtävissä monissa merkittävissä pankeissa ja mikä ryhmä lobbaa, sekä painostaa poliitikkoja tekemään ”oikeita” päätöksiä?
   Mites monikansalliset suuryhtiöt, sekä lääkeyhtiöt?

   Jos raaputat valtamedian narratiivia syvemmälle, huomaat monia asioita mistä et ole ollut tietoinen.

   ”Nyt loppu tilaukset tuollaiselta pösilöltä”, anna kun veikkaan, et ole koskaan tilannut sieltä mitään.

 • Jatka tilauksia

  Vastaa

  2021 ei pitäisi tulla uutena tietona enää kenellekään, että Israel ja koukut yleensäkin ovat ylimpiä ystäviä isisin, saudien ja muiden kilarimuslimeiden kanssa.
  ”yhteinen vihollinen”, hah …

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi