Sauli Niinistö osallistuu huomenna äärisionistien kokoukseen Ruotsissa

Niinistö osoittaa tukeaan lobbausjärjestö IHRA:lle, joka vaatii, että Israel pidetään tarvittaessa väkivalloin rotupuhtaana juutalaisvaltiona.

Sionismi

päivitetty

Sauli Niinistö.

Presidentti Sauli Niinistö osallistuu huomenna ”Malmön kansainväliseen foorumiin holokaustin muistamiseksi ja antisemitismiä vastaan”. Tilaisuuden isäntä on äärimonikulttuurisuutta kannattava Ruotsin pääministeri Stefan Löfven.

”Malmön Remember ReAct ‑foorumiin osallistuu valtion- ja hallitusten päämiehiä, tutkijoita, asiantuntijoita ja kansalaisyhteiskunnan edustajia noin 50 maasta. Presidentti Niinistö pitää tilaisuudessa puheenvuoron. Lisäksi hänellä on kahdenvälisiä tapaamisia muiden päämiesten kanssa”, presidentin kanslia tiedottaa.

Tilaisuudessa juhlistetaan muun muassa juutalaisen IHRA-lobbausjärjestön perustamista. IHRA on saanut viime vuosina kovaa kritiikkiä kansalaisjärjestöiltä, sillä sen mukaan Israelin sotarikosten ja rasistisen väestöpolitiikan kritisoiminen on ”juutalaisvastaisuutta”.

Sauli Niinistö on ottanut toistuvasti kantaa vapaan maahanmuuton puolesta ja valkoista kansallismielisyyttä vastaan. Huomenna hän kuitenkin osoittaa tukeaan IHRA:lle, joka vaatii, että Israel pidetään tarvittaessa väkivalloin rotupuhtaana juutalaisvaltiona.

Lähteet: Presidentti.fi, The Guardian

IHRA Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Korruptio Kotimaa Lobbaus Maahanmuutto Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Ruotsi Ruotsin juutalaisyhteisö Sauli Niinistö Sionismi Sionistinen miehittäjähallinto Stefan Löfven Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Just joo

    Vastaa

    Sanotaan nyt tästä riippumatta, että kohut ovat seuranneet Sauli Niinistöä, oikein tai väärin. Omat perheasiat joiden myötä säälipisteillä julkisuuteen, avioliitot, EU-junttaus Lipposen kanssa, toimiminen pankkien johtokunnissa 90‑l laman aikaan. EU-kansanäänestyksen laskenta pankkien tietokoneella. Arsenal, roskapankit, yrittäjien kaatamiset ja itsemurhat (14000). Natottaminen, kenraalikunnan vaihtamiset, isäntämaasopimus. Toiminta Palloliitossa ennen presidenttiyttä vapaamuurari Hodgsonin kanssa, huuhkajat, liiton talous. Töölössäkin huhutaan tapahtuneen kaikenlaista mutta se on todella vain huhu.
    Kokoomuksen prostituutiosotku Jaskarin kanssa, eduskunnan sauna. Poliisitutkija joka tutki asiaa lähti tehtävistään. Pöystin ja Toiviaisen nimittämiset. MV-lehti ja Janitskin.
    Aikamoinen grandslam Grand masterilta-ritarikuntansa arvonimi.
    Hienot on nimet ja peltikilluttimet kuin Kimillä Koreassa.
    Jos joku haluaisi painostaa niin antavatko tällaiset siihen mahdollisuuden?
    Rehelliseksi tunnettuja kansalaisia ovat tietenkin kaikki ministerit ym.

    • Tyrsky

      Vastaa

      Listalta puuttui tapaus hybridiosaamiskeskus. Siinä ulkovaltojen toimijoille annettiin valtaa ilman vastuuta, eikä heitä saa tutkiakaan. Asetuksen allekirjoitti istuva presidentti. Lakikirjan mukaan siinä toteutui törkeä valtiopetos.

  • TT

    Vastaa

    Suomea ei enää ole. ”Kaik o mänt”, niin kuin Karjalassa sanottiin. Aito oppositio nitistetään ja imetään kuiviin viimestä veripisaraa myöten. Asialla ovat nämä juutalaisten kätyrit tai maailman rikkaimpien kanssa liittoutuneet viherkommunistit.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Sionisti-Sauli on todella vastenmielinen persoona. Sen oikein näkee, kuinka paljon hän vihaa eurooppalaista kansallismielisyyttä.
    Tuntuu, että ihmiset ovat unohtaneet Niinistön roolin 90-luvun lamassa, Euroopan Unioniin, euroon liittymiset ja pro-Israel toiminnan, sekä Jaskarin kanssa sekoilut, ihmiset vain puhuvat jostain ”meidän Saulista”, vaikka mies on yksi niistä monista, jotka ovat vastuussa tämän maan alasajosta.

  • EV

    Vastaa

    Onhan se Sale myös viime aikoina nostanut maahamuuttokriittisyyttä ja sen ongelmallisuutta esiin.

    • Plääh

      Vastaa

      No ei ole. Kyllä tuo on yksi paholainen ja suomalaisten vihollinen

  • rellinen

    Vastaa

    Kaksinaamaista vastenmielistä porukkaa. Toisella naamanpuoliskolla märistään holokaustista ja toisella naamalla tuodaan sen kaltaista roskasakkia länteen, joka mielellään tekisi holokaustin uudestaan myös länkkäreille.

  • Sionismi

    Vastaa

    Siinä on vain, että eivät ole mitään ”rotupuhtaita juutalaisia” vaan edomilaisia käännynnäisiä, kasaareja.

    • Hylsy

      Vastaa

      Juutalaisia ne ovat. Lopettakaa toi kasaari-paska.

      • Rekyyli

        Vastaa

        Ei siinä ole mitään lopettamista koska nämä ihmiset ovat juutalaisia korkeintaan uskonnoltaan, vakaumukseltaan. Kuten vapaamuuraritkin jotakin olevat, koska tarvitsevat selkänsä taakse porukan asioita varmistamaan. Todelliset juutalaiset löytyvät tänä päivänäkin paikasta joka tunnettiin nimellä Rajasthan.

  • Rotta Sauli 33

    Vastaa

    Hyi vitun Yököttävä maanpetturi rotta homo niinistö

  • Tyrsky

    Vastaa

    Etnistä osoittelua saati vihanlietsontaa ja vainoa ei ole syytä harjoittaa. Kaiketi Partisaanin toimituskin antaa asiaankuuluvasti arvoa näille juutalaisille:

    ”Rigg said he has documented the Jewish ancestry of more than 1,200 of Hitler’s soldiers, including two field marshals and 10 generals, “men commanding up to 100,000 troops.” In about 20 cases, soldiers of Jewish heritage were awarded the Knight’s Cross, Germany’s highest military honor, he said.”
    https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1996–12-24-mn-12209-story.html

    Tiedän kyllä Talmudin, mitä laatua se on, enkä tietenkään pidä sen anteja minään hyvinä hedelminä.

  • Tapani

    Vastaa

    Mulkosilmä Sauli tuskin ymmärtää sitä tosiasiaa, että globaalien finanssi-ja korporaatio juutalaisten/talmudistien silmissä hän on yksi lukuisista ns. hyödyllisistä idiooteista, jotka kaikin mahdollisin tavoin pettävät oman isänmaansa, sekä kansansa pönkittääkseen juutalaisten ajamaa ylivalta agendaa. Niinistö on kaikin tavoin äärimmäisen vastenmielinen maanpetturi, sekä rikollisten psykopaatti-juutalaisten nöyrä nuoleskelija. Häntäänsä heiluttava, makupalaa sekä rapsutuksia kerjäävä kurja rakki.

  • Plääh

    Vastaa

    Kyllä rappari ymmärtää, mutta kun on antanut pikkusormen…

  • Jenni

    Vastaa

    Sale= Suomi alennusmyyntiin. Osta tai ota saat halvalla..

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi