Yle watch: Yle marssittaa nyt rotumuukalaisia vinkumaan olemattomasta suomalaisten rasismista

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Kuka hyötyy jatkuvasta rasismijankutuksesta, joka on suunnattu rasistisesti vain valkoisia vastaan? Vastaus on helppo: puolueellisen puheen ylläpitämisestä hyötyvät ne, jotka vihaavat historiallista Suomea ja haluavat eliminoida tietyllä aikajänteellä maan luoneen etnisen perustan. Ja tämä kaikki jonkun utooppisen maailmanvaltion ja ”paremman maailman” vuoksi.

Valtamediaa seuraamalla huomaa hyvin monenkirjavan väen politisoivan rasismia oman viiteryhmänsä eduksi, mutta yhteistä heille kaikille on suomalaisvihamielisyys ja kiittämättömyys maatamme kohtaan. Puhujasta riippuen valkoisiin kohdistettua psykologista rasismikorttia käytetään eri syistä. Esimerkiksi maamme globalistiset talousvaikuttajat syyttävät suomalaisia kollektiivisesta rasismista silloin, kun osassa kansaa ilmenee vastustusta halpatyövoiman tuonnille ja kansallista yhtenäisyyttä hajottavalle turvapaikkaturismille.

Kaikkein näkyvimpiä rasismista kitisijöitä ovat luultavasti kulttuurialan ja ihmistieteiden vasemmistolaiset vaikuttajat, jotka ovat löytävinään valkoista rasismia mitä mielikuvituksellisimmista asioista. Heidän rasisminvastaisuuteensa kääritty rotuviha kohdistuu pääasiassa tavallisiin suomalaisiin, jotka eivät ole välittömästi taipuneet Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikoilla kehitettyihin hullunkurisiin muotiaatteisiin. Tämä melko varakas hyvesignaloiva luokka saarnaa myös mielellään monikulttuuria, mutta eivät tietenkään itse halua asua rikastetulla alueella ja panevat lapsensakin mieluiten tasokkaisiin valkoisiin kouluihin.

Kun media nostaa yksipuolisen tarkoitushakuisesti puheeksi rasismin, se on alkanut haastatella myös entistä enemmän tänne päästettyjä rotumuukalaisia. Suuntaus on voimistuva niin kauan kun poliittinen viides kolonna tervetoivottaa maahamme kutsumattomia vieraita. Politisoituneissa pseudotieteissä näitä uuskolonialisteja kutsutaan ”rodullistetuiksi ruskeiksi ihmisiksi”, jotta yhteiskunnallinen vapaamatkustajuus voitaisiin selittää sorroksi. Heistä äännekkäimmät ja nokkelimmat ovat pääseet julkisuuteen valittamaan kuvittelemastaan rasismista jopa siinä määrin, että eräille siitä on tullut yksi tulonhankintamuoto.

Tästä tunnetuin tapaus lienee somalialaissyntyinen muslimifeministi (sic) Maryan Abdulkarim, jonka ainoa missio maailmassa näyttää olevan kiittämätön haistattelu suomalaisille ja suomalaisuudelle. Valtamediassa näitä toteemin asemaan nostettuja suomalaisvihamielisiä rasisteja pidetään kuitenkin aitoina suomalaisina, koska he sattuvat tallustelemaan Suomen maaperällä.

Monesti rotumuukalaisten ”suomalaisuuden” korostaminen saa tiedotusvälineissä koomisia piirteitä kuten mustan naiskoripalloilija Awak Kuierin tapauksessa. Varsinkin Yle jaksoi muistuttaa jatkuvasti Kuierin ”suomalaisuudesta”. Tällaisen kielipelin lähtökohtana ei ole enempää eikä vähempää kuin median ja sen sidosryhmien genosidaalinen rasismi suomalaista alkuperäisväestöä vastaan.

Yhdysvalloissa juutalaisten kiistämättömästi hallitsemassa mediassa mustia on nostettu vuosikausia julkisuuteen pääasiassa urheilun ja halpahintaisen viihteen saralla. Koska mustat eivät tunnetusti juhli tieteen Nobel-palkinnoilla, viihdemaailman tähdiksi korottamalla heistä yritetään tehdä menestyjiä edes jossain. Edellä mainitun koripallon lisäksi tämä ilmiö näkyy Suomessa myös valitettavan suositussa rap-musiikissa. Primitiivisenä puhelauluna tunnetun rapin mustia juuria on viime aikoina korostettu myös täällä. Yle on esitellyt jo monta Suomessa pesivää mustaa räppääjää, mutta toisin kuin musiikkilehdissä, pääteemana ei ole ollut räpin monotoninen papatus, vaan ”artistien” suomalaisvastaiset puheenvuorot.

Viimeksi eilen Yle kertoi verkkosivuillaan ja tv-uutisissaan mulattitaustaisesta naisräppääjästä nimeltä Yeboyah. Verkkosivujen jutussa Yeboyah kritisoi n‑sanan käyttöä räpissä, sitten sähköposti täyttyi vihasta – ”Työmahdollisuuksia menettää, kun vähemmistön edustajana puhuu näistä asioista” räppääjän oikean nimen kerrotaan olevan Rebekka Kuukka. Hänen äitinsä on monikulttuuria julistava kuvataitelija Raakel Kuukka ja isä ghanalainen, josta ei löydy ainakaan Internetissä mitään mainintoja. Monien länsimaissa asuvien mustien miesten tapaan hän otti luultavasti ajat sitten hatkat perheellisistä vastuista.

Kuvataitelija Raakel Kuukka.

Joka tapauksessa provosoivalla parinvalinnallaan Raakel Kuukka on iskostanut tyttäreensä sukupuolinarsistisen feminismin ja rotupreferenssin, jossa syntipukin rooliin saa valkoinen mies. Vaikka Yeboayhilla on Suomessa moninkertaisesti paremmat oltavat kuin isänsä kotimaassa, hän ei moiti afrikkalaisten saamattomuutta ja vastuuttomuutta, vaan projisoi kaunansa suomalaisiin.

Jo jutun otsikko on peilikuva todellisuudesta: nimittäin oikeassa elämässä työpaikkansa menettää todennäköisimmin, jos uskaltaa kannattaa suomalaisten etnistä etua ja kertoa värillisten suomalaisiin kohdistamasta rotuprofiloidusta väkivallasta. Silti lyriikoissaan Yeboyah näkee ylitse muiden ongelmana mustiin satunnaisesti kohdistetut rasistiset sanat ja heitot:

”Palottelen sut kirveel mun takaboxiin
joku huutaa mulle Hakaniemen toril.
Jengi kattoo maahan ja kävelee mun ohi.”

Näin Yeboyah riimittelee omakohtaisista kokemuksistaan kappaleella Mitä tarviit (2021). Räppärin mukaan hän haluaa herättää keskustelua siitä, että rasismi koskettaa meidän kaikkien elämää.

Hän on halunnut tuoda Suomi-räppiin takaisin yhteiskunnallista keskustelua, joka siitä on puuttunut. Yeboyahin mukaan se on kuitenkin olennainen osa räp-kulttuuria sen alkuajoista lähtien. Yhdysvalloissa nuoret mustat ovat purkaneet räppiin tuntojaan kohtaamistaan vääryyksistä.

Keijo Kaarisateen sarkastisen lohkaisun mukaan valkoisen naisen raiskaus kestää vain hetken, mutta rasistiset sanat jättävät ikuisen arven. Niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa mustat kohdistavat rasistisen murhanhimonsa moninkertaisesti valkoisiin kuin toisin päin, mutta hallitseva vasemmistoliberaali media on saanut pahantekijät uskomaan olevansa uhreja. Heidän rotuveljensä- ja sisarensa kaikkialla maailmalla puolustavat mitä tahansa valkoisia terrorisoivaa rikollista, sen jälkeen kuin valkovihamielinen media on tehnyt hänestä enkelimäisen uhrin.

Jutun perusteella värillisen räppääjän yhteiskunta-analyysi näyttää tiedostavan lukiolaistytön kaoottiselta ja pinnalliselta mielenmaisen tuotteelta. Siksi kriitiselle lukijalle ei tullut yllätyksenä Yeboyhanin mieltymys punavihreiden naisten suosimiin taikauskon muotoihin:

Yeboyah hakee vastapainoa yhteiskunnallisten vääryyksien käsittelemiselle Tarot-korteista ja horoskoopeista, joista hän on ollut kiinnostunut lapsesta lähtien. Ne edustavat hänelle tietynlaista hengellisyyttä, sillä ne voivat antaa suuntaa, vinkkejä ja motivaatiota elämään.

Toisin kuin Ylen juttu väittää, olemattoman rasismin jahtaaminen ei ole vastapainoa horoskoopeille, sillä vallitseva rasismidiskurssi on itsessään taikauskoinen tapa havannoida maailmaa.

Lähde: Yle Watch

Afrikkalaiset Awak Kuier Elintasopakolaisuus Feminismi Kolumnit Koripallo Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Maryan Abdulkarim Poliittiset viholliset Politiikka Raakel Kuukka Rappiokulttuuri Rebekka Kuukka Rikos Rotu Suomalaisvastaisuus Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Viihde Yeboyah Yhdysvallat Yhteiskunta Yle Yle Watch

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  kiittämättömyys on maailman palkka, menisivät omaan synnyinseuduilleen kitisee.…jollei ole hyvä olla, miksi ”roikkua” tom of finlandiassa työtätekevien kustannuksella..yle kyllä täytyy saada pois koko planeetalta,

 • Räppi on paskaa

  Vastaa

  Ylen urheilupläjäys jaksaa muistuttaa sekä nostaa jalustalle jotain sudanilaista koripalloilijaa harva se päivä. Kun muistellaan erästä musiikkoa, joka ns parodioi maahanmuuttoa jne, syyte. Kun päinvastoin tummempi pigmentti räppää ja lietsoo vihaa sekä väkivaltaa valkoisia kohtaan, niin se on upeeta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Näitä negridin kanssa paritelleita yh-äitejä mulattiäpäränsä kanssa näkee välillä uimarannalla ja joka kerta se naurattaa yhtä paljon. Kerran jopa eräs yh-äiti hermostui nauramisesta niin paljon, että nappasi jälkeläisensä kainaloon ja lähti rannalta pois samalla kovaan ääneen väitti ”sään pilaantuneen”. Tosiasiassa aurinko paistoi ja lämpötila oli 28 astetta. Uimaranta on pieni ja käytännössä kaikki uimarit ovat siellä valkoisia. Erittäin suosittu ja turvallinen ranta lapsiperheille.

  Kaikki ulisijat vaan Afrikkaan. Siellä ei ole ”rasismia”.

 • Matti

  Vastaa

  Afrikka on hieno maa..mustille..siellä on paljon mahdollisuuksia..mustille.

  Menkää mustat Afrikkaan..ottakaa homma haltuun ja toteuttakaa musta unelmanne.

  Euroopassa te..mustat..tulette aina olemaan vain ja ainoastaan asemassa jota polkevat niin ählämit kuin valkoisetkin.

  Eikä sitten huudella perään sieltä Afrikasta että ”KEHITYSAPUU”..omillaan on pärjättävä.

  PS..YLE on onnistunut viimeaikoina kuvaamaan mustia joilla on työvaatteet päällä..näitä kuvia tuupataan nyt ruutuun illasta toiseen..huvittavaa aivopesua..YLEltä budjetti puoleen koska puolet tuotannosta on kelvotonta #tuottajavastuu.

  • N.N.

   Vastaa

   ”YLEltä budjetti puoleen koska puolet tuotannosta on kelvotonta #tuottajavastuu.”

   Siinä olisi työsarkkaa uudelle hallitukselle. Potkut nyky YLElle ja uudet kansanmieliset työntekijät sisään. 

   Milloin YLE oli kansallismielinen, ei koskaan, sillä ennen se oli täyspunainen ja siitä jopa pyysi anteeksi Neuvostoliiton menty nurin, no äkkiä se löysi uuden palvontakohteen, ei omia ajatuksia vain muukalaisihailua.

 • TT

  Vastaa

  Mediakenttää hallitsevat juutalaiset kommunistit ja muut kulttuurimarxistit ovat luoneet mustista eräänlaisia golemeita eli kauko-ohjattavia hahmoja, joilla he käyvät valkoisen väestön kimppuun tätä rasismista syyllistäen. Joskus golemit karkaavat kuitenkin ohjauksesta. Juuri nyt kävi näin, kun mustien katukaaosta luonut BLM-järjestö kääntyi herrojaan vastaan ja alkoi vastustaa pakkorokotuksia USA:ssa. Rotuerottelu on tullut USA:han takaisin rokote-erottelun muodossa. Mustat eivät luota hallituksen suosittelemiin rokotteisiin, mikä on ihan järkevää.

 • Olli

  Vastaa

  Täällä puhutaan asiaa. Jos on nahka päässyt paahtumaan voi ostaa menolipun afrikkaan. Siellä voi elää ja olla huoletta ei ole rasimia voi olla ja elää kaltaistensa kanssa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kummasti POC-pallerot vain roikkuvat Suomessa, vaikka eivät tunnu täällä viihtyvän.

 • Minä

  Vastaa

  Rasistisista rikoksista tuomittujen joukossa on aika pienenä vähemmistönä suomalaiset. Nämä tummemmat ovat siinä enemmistö, vaikka ovat maassa vähemmistö. Koska Yle kertoo tuon?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tässä on nyt joku kampanja menossa. 

  Ilta-Sanomat julkaisi 24.9.2021 jutun ”Chisu tajusi tehneensä valtavan virheen Vain elämää ‑ohjelmassa – pahoittelee asiaa jo etukäteen”. 

  Katui, että oli letittänyt hiuksensa tavalla, jota suositaan muun muassa Afrikassa. Jotenkin asia liittyy ”värillisiin” ja eriarvoistaviin rakenteisiin. Hän kertoi vasta erään keskustelun myötä heränneensä omaan etuoikeutettuun asemaansa valkoisena ihmisenä.

  • JK

   Vastaa

   ”Chisun ulostuloa Diarra pitää hyvänä asiana.

   – Se kertoo sen, että Chisu ymmärtää oman asemansa!”

 • Ekko Millilä

  Vastaa

  No hyvä että tieto YLE-watch-blogista leviää laajemmalle. Olen seurannut sitä vuosia, tekevät todella hyvää työtä.

 • Valkoinen hetero

  Vastaa

  Awak ei ole suomalainen enkä minä neekeri. Samalla tavalla verrattavia asioita.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Awak ei ole suomalainen ”

   Hyvä pointti. Awak Kuier itsekin identifioituu sudanilaiseksi. Kuuluu dinkojen heimoon.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Awak_Kuier

   Sanaa ”suomalainen” käytetään nykyään kahdella tavalla. Henkilö voi olla perimältään suomalainen tai hän voi olla muuperimäinen Suomessa asuva henkilö. 

   Suomalaisuuden laajentaminen muihin kuin perimältään suomalaisiin häivyttää perimän merkitystä. Tämä lienee valtaeliitin tarkoituskin.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Tämä sama Yeboyah jatkaa sanomansa levittämistä heti perään sunnuntaina ”riippumattoman” toimittajan Arto Nybergin ohjelmassa. Samassa ohjelmassa myös valkopestään Afganistanin ”evakuointioperaatiota”.

 • Rema

  Vastaa

  Roudaa neekeri Suomeen ja neekeri ei sopeudu Suomeen ja sen kulttuurin. Miten tuosta saa ”rasismia” väännettyä mitenkään? Pitäisikö vajaan 5 miljoonan suomalaisen siis sopeutua parinsadantuhannen neekerin lakeihin ja tapoihin omassa maassaan? Eihän se noin voi toimia, kun ei se toimi noin missään muuallakaan: mene Afrikkaan, Intiaan, Kiinaan tai Israeliin kokeilemaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi