Vasemmiston raiskauskohu – yllätyitkö?

Vasemmiston ratkaisut asiaan ovat tietenkin täysin älyvapaita: kaikilta heteromiehiltä tulisi kieltää sisäänpääsy tapahtumiin sen sijaan, että ajettaisiin arvoja, jotka vetoavat muihinkin kuin saalistajiin.

Kolumnit

Harvalla lienee mennyt ohi viime päivien kohu, jonka Instagramin Punkstoo-tili sai aikaan. Tilillä kerrottujen juttujen mukaan vasemmistolaisissa punk-piireissä on vuosikymmenien ajan ollut voimissaan ahdistelu- ja raiskauskulttuuri, jonka on annettu elää ja jota on peitelty.

Kyse ei ole vain satunnaisista punkkareista, sillä väitteiden mukaan raiskauksia on suoritettu ja pimitelty nimenomaan keskeisten bändien jäsenten, tapahtumajärjestäjien ja muiden puuhamiesten toimesta.

Tulevatko paljastukset kuitenkaan varsinaisena yllätyksenä? Punk-piirit markkinoivat itseään kulttuurimarxilaisilla ”arvoilla”, anarkialla ja päihteillä. Kun yhdistät ”seksuaalisen vapautumisen”, sekakäytön ja auktoriteettien kieltämisen, niin luulisi olevan lähestulkoon selvää, että piireihin eksyy lähinnä ihmisiä, joilla ei ole mitään moraaliarvoja.

Otollinen ympäristö seksuaalisille saalistajille

Kun vielä tiedetään, että vasemmistolaisissa piireissä on paljon nuoria naisia, on se loistava paikka seksuaaliselle saalistajalle kokeilla onneaan. Esimerkkejä tällaisesta ”miesfeministien” seksuaalirikollisuudesta paljastuu koko ajan.

Tarinoiden läpi lukeminen kertoo myös karua kuvaa vasemmistopunkkareiden ”normaalista” arjesta: useissa tapahtumakuvauksissa kerrotaan voimakkaiden päihteiden käytöstä ja huumeita vastaan tarjottavasta seksistä. Alaikäisten teinien pyöriminen nelikymppisten päihdeongelmaisten punkkareiden kanssa ja seksin harrastaminen näiden kesken on normaali toimintapa. Haluaisitko oman tyttäresi eksyvän tällaiseen kaveripiiriin? Entä haluaisitko poikasi olevan se teini-ikään jumittunut nelikymppinen päihdeongelmainen pedofiili? Näissä piireissä sellainen on yleisesti hyväksyttyä.

Vasemmiston ratkaisut asiaan ovat tietenkin täysin älyvapaita: kaikilta heteromiehiltä tulisi kieltää sisäänpääsy tapahtumiin sen sijaan, että ajettaisiin arvoja, jotka vetoavat muihinkin kuin saalistajiin. Tapahtumissa pitäisi olla omat sammumispisteet, jotta sammuneita ei raiskattaisi! Se kun on oletus, että naiset juovat itsensä sammuksiin/huumeilla koomaan ja heidät raiskataan!

Terveempi toimintaympäristö

Miksi tällaisia ongelmia ei ole tarvinnut käsitellä kansallismielisten keskuudessa? Kansallismieliset tekevät potentiaalisille seksuaalirikollisille harvinaisen selväksi, mitä sellaisesta perseilystä ollaan mieltä. Mikäli joku keksisikin raiskata naisen, ei asiaa jätettäisi sikseen ja hiljennyttäisi vaivaantuneena. Raiskaaja ymmärtäisi varmasti, ettei ole enää tervetullut mihinkään.

Kansallismielisissä tapahtumissa tai piireissä eivät myöskään huumeet ja yleinen sekakäyttö ole erityisen kovassa huudossa. Päihteet altistavat monen muun ongelman lisäksi myös seksuaalirikoksille. Ei siis ole pelkoa, että tyttäresi päätyisi huumeita vastaan tarjoamaan seksiä jollekin huumeongelmaiselle skenejäärälle.

Nyt käsittelyssä oleva kohu tulee varmasti aiheuttamaan valtavan muutoksen punk-piireissä: mikäli kaikkien heteromiesten täytyy ryhtyä piiskaamaan itseään vain olemassaolonsa vuoksi, ei se luultavasti vaikuta normaaleille ihmisille kovinkaan houkuttelevalta alakulttuurilta, johon mennä. Näin ollen punk-piireistä muodostuu transujen, naisten, homojen ja muiden erikoistapausten alakulttuuri, kun normaalit ja terveet ihmiset viettävät aikansa mieluummin terveemmissä piireissä.

Äärivasemmisto Huumausainerikos Huumeet Kolumnit Kotimaa Kulttuurimarxismi Punk Raiskaus Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti jokainen nyt ymmärtää mitä kaikkea äärivasemmiston sisäpiireissä tapahtuu. Teennäisesti he julkisesti esittävät olevansa ”naisten oikeuksien” ja ”tasa-arvon puolella”, mutta näyttävät itse kuitenkin olevan niitä pahimpia sortajia ja hyväksikäyttäjiä.
  Näkyy olevan yleinen tapa punk-piireissä tuo raiskaajien ja ahdistelijoiden suojelu ja ymmärtäminen.
  Vastenmielistä sakkia.

  Kansallismielisissä piireissä ei kuitenkaan vastaavaa tapahdu, voinette jo arvata jo miksi?
  Siellä ollaan aidosti sitä mitä sanotaankin olevan, eikä tuollaista käytöstä kukaan katselisi.
  Jos tulisi ilmi jokin ahdistelutapaus, niin uskoisin, että tietynlainen muistutus ja porttikielto tapahtumiin tulee hyvin nopeasti.

 • Bändien sisällä

  Vastaa

  Odotan vielä josko sieltä paljastuisi raiskausrinkejä joissa nuoria naisia kierrätettiin pakistanilaisten tavoin. Mutta odotellaan milloin joku osaa yhdistellä asioita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Punk skenessä toimii Huora niminen bändi jossa on naislaulaja. Sitten vielä ihmetellään miksi siellä ei kunnioiteta naisia. LOL

 • Upi

  Vastaa

  Ideologeja ja pseudotieteen maistereita

 • Tomppa

  Vastaa

  Tervemenoa vain punk-piireihin vihervasemmistolaiselle aivopesulle itsensä vapaaehtoisesti altistaneet nuoret naiset. Olette omaa typeryyttänne ansainneet kohtalonne. MInulta ei teille heru minkäänlaista myötätuntoa.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Oletko tullut torjutuksi ja jäänyt ilman? Nyt sitten itket yksinäisyyttäsi. Miten kummassa tämänkin saatte väännetyksi vasemmistolaisten syyksi, kun musiikkipiireissä on edustettuna kaikki poliittiset suuntaukset. Ihan tarkoitushakuista touhua. Teidän edustamalla taholla naisten asema on toimia hellan ja nyrkin välissä sekä synnytyskoneena.

   • Really?

    Vastaa

    No kuka tai ketkä ovat niitä kansallismielisiä muusikoita jotka raiskaavat, kun kerran ilmiö en rajoitu vasemmistoon? Laitappa nimet kehiin, haluamme kitkeä seksuaalirikolliset pois keskuudestamme.Sillä mitä enemmän saadaan seksuaalirikollisia kuseen, niin sitä turvallisempi ympäristö luodaan naisille.

   • Tomppa

    Vastaa

    Älä Jussiboy psykologisoi. Eli oleta tietäväsi, mitä pääni sisällä likkuu, koska amisjonnen älykkyytesi ei siihen yksinkertaisesti riitä. Nythän on puhe nimenomaisesti vasemmistolaisesta punk-skenestä, jos et ymmärtänyt, ei koko musikkiskenestä. Sinun, Jussiboy, kannattaisi nyt aluksi alkaa treenata sisälukutaitoa, ettet tekisi itseäsi jatkuvasti naurunalaiseksi. Ja sitten kun sisälukutaitosi alkaa kohentua, voisit alkaa ajattelemaan ihan itse sen sijaan, että toistelet vihervasemmistolaisia olkiukkoteesejä, jotka sinulle annettu ylhäältä. Ehkä sitten osaisit reagoida vähemmän tunnevetoisesti sellaisiin mielipiteisiin, jotka poikkeavat omista mielipiteistäsi, ja kenties jopa muuttaa maailmankuvaasi vähän avarammaksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi