Boikottia tehokkaampaa toimintaa

Mikäli haluaa, ettei yritys enää mainosta homoagendalla, tulee muuttaa kulttuuria koko ympäristössämme.

Kolumnit

Viime viikkoina tapetilla ollut homolobbaus sai kansallismielisissä ja konservatiiveissa aikaan perinteisiä vastareaktioita, kun joka tuutista mainostettu homostelu alkaa tulemaan korvista ulos. Erityistä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa sai Karhu-oluen homolobbaus, joka sai monet ilmoittamaan boikotista kyseistä olutmerkkiä kohtaan.

Kulttuurimarxilaisia arvoja levittävien yritysten boikotointi on tietenkin arvostettavaa ja oikein. Miksi antaisimme rahaa tahoille, jotka käyttävät sitä sitten roskan markkinointiin?

On kuitenkin hyvä tiedostaa, miksi yritykset levittävät näitä arvoja ja miten pelkästä yksityishenkilön boikotista voi tehdä tehokkaamman niin, että isoa yritystäkin alkaa kiinnostamaan, mitä se ulospäin viestii. Käytän tässä nyt esimerkkinä Karhua, mutta sama ajatusmalli toimii myös muualla.

Boikotti?

Moni ilmoitti, ettei enää aio juoda Karhua, koska ei halua tukea homolobbausta. Käytännössä tämä koskee varsin pientä osaa kyseisen merkin kuluttajista, sillä muutamien satojen ihmisten boikotointi ei paljoa kyseisen yrityksen kassaa paina.

Yritys mainostaa homostelua siksi, että se on muotia ja se tuo sille näkyvyyttä. Kyse on siis bisneksestä, ei todellisista yrityksen arvoista. Sateenkaarilipulla yritys pyrkii värväämään uusia asiakkaita kuluttajikseen. Potentiaalisia uusia asiakkaita voisi sanoa olevan jokainen hallituspuolueita äänestänyt henkilö.

Mikäli haluaa, ettei yritys enää mainosta homoagendalla, tulee muuttaa kulttuuria koko ympäristössämme, jotta nationalistiset ja konservatiiviset arvot ovat yritykselle kulttuurimarxismia kannattavampi vaihtoehto. Yritykselle kyse on liikevoitosta, joten jos nationalismilla tienaa enemmän kuin kulttuurimarxismilla, muuttuvat yrityksen julkilausutut arvot yhdessä yössä.

Vaihtoehtoja

Toisaalta, koska kulttuuri ei yleensä muutu ihan yhdessä yössä, on boikotoijille tarjottava vaihtoehto, sillä muuten boikotti ei luultavasti kestä ainakaan, mitä tulee isompiin ihmisjoukkoihin.

Kansallismielisiä arvoja levittävä olutmerkki (tai mikä tahansa muu kaupallinen tuote) omaisi epäilemättä jo nyt kohdeyleisön, joten kysyntää varmasti olisi. Se myös toisi homostelun mainostajalle kilpailijan markkinoille: ”Mainostakaa vain homostelua, niin me saamme teidän asiakkaanne!” Tarpeeksi isoksi kasvaessaan se pakottaisi kulttuurimarxistin miettimään uusia markkinointikeinoja – mielellään sellaisia, jotka ei hätistä omia asiakkaita kilpailijan luokse.

Esimerkkejä vastaavanlaisesta tuotekehittelystä on nähty maailmalla. Englannissa, tässä teen lipittäjien valtakunnassa, Patriotic Alternative ‑järjestöön kuuluvat kansallismieliset perustivat teemerkin vastalauseena paikallisten teen tuottajien kulttuurimarxismille. Yritys on vasta alkutekijöissään, mutta se on ollut jo nyt menestys. (Kiinnostuneille tiedoksi, että kyseinen merkki on nimeltään Grandma Towler’s.)

Sanoista tekoihin

Suomessa esimerkki kasvavasta yrityksestä on tavarataloyhtiö Kärkkäinen. Vaikka valtakunnan suurimmat mediat ovat vaatineet kaupan boikottia ja vaikka esimerkiksi poliitikot ovat pyrkineet estämään sen kivijalkamyymälöiden leviämistä, on sen liikevaihto kasvanut joka vuosi. Joka kerta, kun sosiaalinen media täyttyy boikottivaatimuksista, ruuhkautuu sen nettikauppa. Kauppias itse tunnetaan kansallismieliset arvot omaavana herrasmiehenä.

Jatketaan vielä hetki artikkelin alkupuoliskon Karhu-olutesimerkin kehittämistä.

Koska nyt kyse oli oluesta, olisi tietenkin mukavaa, jos ihmiset lopettaisivat kokonaan sen juomisen, käyttäisivät ne rahat vaelluskamppeisiin ja salikorttiin sekä ottaisivat täysin uuden asenteen elämään. Realismin nimissä on kuitenkin todettava, että luultavasti ihmiset eivät ole suurissa määrin ryhtymässä totaalisiksi absolutisteiksi, joten kulttuurimarxilaisen olutkauppiaan muuttaminen ja kaataminen vaatii toisenlaisia keinoja – esimerkiksi kansallismielisen yrittäjyyden käynnistämistä.

Boikotti J. Kärkkäinen Oy Karhu Kolumnit Kotimaa Kulttuurimarxismi Patriotic Alternative Politiikka Pride Raha Rappiokulttuuri Talous Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Zxvw

  Vastaa

  Alkoholi pitäisi boikotoida muutenkin, mainosti se sodomiaa tai ei. Ei tee hyvää kansallismieliselle sabotoida omaa ruumista ja kuntoaan terveyttä heikentävillä alkoholi juomilla. Surullisen monilla suomalaisilla se kaljamaha kuitenkin kasvaa.

  • Saman huomannut

   Vastaa

   Olen itse havainnut saman, että joillain ihmisillä älykkyys laskee kovasti kun ollaa humalassa, sekä uhon taso nousee kovastikin. Sekä riidan haastaminen. Taitanee olla ihan perinne Suomessa tämä. Ihmettelen oikeasti, onko tämä selvinpäin oleminen niin mahdotonta ja hankalaa sitten.

   • Bisse

    Vastaa

    Tykkään juoda saunaoluen tai joskus tölkillisen ruuan kanssa. Humalajuomista en harrasta. Nykyään saa alkoholitonta olutta, se on hyvä palautusjuoma liikunnan jälkeen. Tai saunan jälkeen.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Kieltäminen toisi vaan entistä enemmän ongelmia. Rikolliset nauttisivat!

   • Saman huomannut

    Vastaa

    Aikamoisesti se tuottaa jo nyt ongelmia tuo alkoholin läträäminen. Kesällä paljon hukkumisia, autolla ulosajoja, tapaturmia ja onnettomuuksia, väkivaltaa paljonkin kun alkaa nyrkit heilua aivan naurettavastakin asiasta siellä kuppilassa, taikka kuppilan pihalla. Tai sitten kotona aletaan rähistä. Ajoihan tämä eräskin tapaus kännissä sen 16v lenkkeilijätytön kanssa hengiltä, aivan turha kuolema tämäkin yhden tyhmän takia, kenen piti lähteä autoilemaan humalassa. Onko tämä kännäys oikeasti, ainoa tekeminen monilla viikonloppuisin. Kyllä sitä muutakin tekemistä kuvittelisi ihmisten keksivän, kuin tuo. No, saahan poliisi ainakin töitä tällä meiningillä jos positiivista. Muistui myös mieleen se eräs BMW-kuljettaja ja bimmerparty vuonna 2007. Jossa menehtyi poliisi tämän sankarin ansiosta, kun lähti ajamaan pakoon humalapäissään tuolta mainitusta tapahtumasta.

    • YhteiskuntaOnMeidän

     Vastaa

     Nuo kärkihetkien tapahtumien juokseentuminen(härskiintyminen/ pilaantuminen) tuottaa sen ongelman silloin kun pitäisi olla puhdaspäisyyttä mutta puhdas analyytttinen taito on kadoksissa. Se on ihmisissä jotka luulevat ja haluaisivat olla ykkösiä mutta pitäisi vielä oppia. Mm. poliisi:n mp:ssä asiattomuus loistaa ja tilalla itse-egoinen höpöhöpökulttuuri. Mutta hyvä johtaja löytää hyviä miehiä hyviin tehtäviin.

 • Tanskan kuninkaalliset

  Vastaa

  Karhua valmistava Sinebrychoff ei ole enää suomalaisessa omistuksessa, vaan tanskalainen Carlsberg osti sen. En tiedä, mutta luulenpa että rahan saaminen pride-agendalla ei ole heidän ainoa motiivinsa. Se ei sovi karhun juojaprofiiliin. Koff on erittäin jyrkästi vähentänyt väkeä viime vuosina. Esimerkiksi kuljetuspuolella on siellä vapaamuurareita esimiesasemissa.

 • Kotimaani ompi...

  Vastaa

  Rivien välistä, tämä kyseinen teemerkki ilmaantumassa kärkkäisen valikoimiin ?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Itseänikin kiinnostaisi tämä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kannattaa laittaa kauppiaalle vinkki nettisivujen kautta että tämmöstä tuotetta toivotaan valikoimiin

 • Nimetön

  Vastaa

  Money talks. Tehokkain boikotti joka toimii firmoja vastaan on RAHA. Kun kassavirta heikkenee, syitä tälle etsitään välittömästi. Jos syynä on v‑mäinen homostelu somessa, firma lopettaa sen siihen paikkaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ilman muuta Karhun litkiminen loppui tuohon mainokseen. Kysyn kyllä terassillakin minkä merkkistä olutta tuovat ja pumppaavat lasiin. Jos on pelkästään Karhua niin vaihdan paikkaa!

 • Sari M

  Vastaa

  Venäjällä kauppaketju VkusVill pyytää asiakkailtaan anteeksi käytettyään LGBT-ihmisiä mainoskampanjassa.

  – Russian food chain store apologises for advertising LGBT people

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jokaisen kansallismielisen tulee ehdottomasti boikotoida mahdollisimman montaa sellaista yritystä, jotka julkisesti tukevat tätä pride-saastaa, kehoittakaa myös lähipiiriänne olla ostamatta sellaisten yritysten tuotteita.

 • Kuinkas on

  Vastaa

  Onko Karhu siis homojen juoma? Vai onko Koff tehnyt juoman homoille? Kas siinäpä vasta kysymys.

  Tiesittekö, että jos 100g:ssa on noin 2000–4000 jyvää, niin yhden olutpullon valmistamiseen käytetään noin 13:sta jyvän maku. Eli, ei ihme että suomalainen olut on litkuvettä.

 • MKa

  Vastaa

  Toisaalla somessa kerrottiin kokemuksia liikkeistä, joissa liikkeiden harjoittajat eivät alistu orjanaamioiden a.k.a. naamavaippojen suosituksille. Vapaasti hengittävät tahtoivat hankkia palvelunsa tällaisista liikkeistä. Homma kuitenkin tyrehtyi, sillä vastapuoli aloitti vihakampanjat näitä liikkeitä kohtaan sitä mukaan kun niistä kerrottiin. 

  Sahtia kannattaa opiskella tekemään. Tai kotiviiniä. Parhaimmillaan tulee kelpojuomaa. Kyllä joskus tarvitsee lomaa ihminen itsestään, vaikka kuinka terveesti muuten elelisi.

  • Tolkku Takaisin

   Vastaa

   Homokarhua ei ole pakko juoda, mutta naamavaippojen ja rokotteiden osalta tilanne on paljon pahempi. Kommunistit pyrkivät saamaan nämä terveyttä ja itsemääräämisoikeutta uhkaavat asiat pakollisiksi eli jatkossa valtio omistaa ruumiisi. Ei ole edes korona-vouhottajien etu se, ettei heillä jatkossa olisi mitään oikeutta päättää itse terveydenhoidostaan.

 • Pekka Peitsonen

  Vastaa

  Kärkkäisen liikkeiden levinneisyys maassamme on valitettavasti edelleen melko suppea. Itselläni kotoa lähimpään Kärkkäisen kauppaan on n. 70 km vaikka asun etelä-Suomessa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kärkkäisen verkkokaupassa on helppo asioida, suosittelen!

 • Että näin

  Vastaa

  Koko kaljan lipittäminen on tasapäisten hommaa, se on puhtaasti opittu virhe esimerkin kautta.
  Ja kun vuosikymmenet ihmisille tarjotaan vain yhtä ja samaa, niin ei voi tietää paremmasta, ainoastaan muiden puheista kuultu myyttejä ulkomaiden oluiden paremmuudesta.
  Sinebrychofikin mainostaa että on pannut olutt yli 100 vuotta, mutta ei vieläkään ole onnistunut, kaljaa sieltä vain tulee, samaa kuravettä kuin lapin kulta yms. bulkit.
  Jos haluaa nauttia oluesta, kannattaa rohkeasti suosia pienpanimoiden tuotteita, koska nämä suosivat enemmän laatua kuin määrää, todella perineitä vaaliva on Finlandia Sahti Ky ja tuotteet ovat erinomaisia.
  Kansallismielisen ei pidä muutenkaan läträtä alkoholilla, ei perjantaiperseitä (”yksi saunakalja”), vaan kohtuus ja nautinto, muuhun ei ole mitään pakottavaa tarvetta määrällisesti/sosiaalisesti.
  Ei edes A.Hitler ollut ns. absolutisti, vaan hän joi vehnäolutta ruoan kanssa (mikä sopii oikein hyvin kasvispainoitteisen ruokavalion kanssa), toki muille pöydässä olijoille sallittiin snapsien otto ja konjakki kohtuullisuudessa ruokailun yhteydessä.
  Henk.koht itse en ole alkoholiorientoitunut ja yksi pienpanimo-olut kerran 3. kuukaudessa on ihan riittävä, taloudellisestikin.
  Mielestäni julkistaloudellisten esim. kelan pitäisi irtisanoutua koko Pridestä, koska se on ensisijaisesti poliittinen agenda, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeuksien yms. kanssa, päinvastoin se korostaa vahingollista (sodomia, pedofilia) erilaisuutta ja asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan tällä agendalla.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Juurikin näin. Jos toivot seksuaalista tasa-arvoa, suot sen myös pedofiileille, kuolleidennussijoille ja kaikille muillekin pervoille. Homojen oikeuden on aivan eri asia. Ellet salli pedofiliaa, et puolusta tasa-arvoakaan, eli olet umpinatsi. Kuulostaa aivan arvonimeltä.

 • seppo heikura

  Vastaa

  Ei boikotointi auta asiaa vaan painostaminen. Esim asikaspalvelun s‑postit jne tukkoon siihen asti kunnes hinntiparaatin tukeminen loppuu. Koskee muitakin hinttailua kannatavia yrityksiä. Sitähän antifakin käyttää ja näyttää toimivan

 • Bisse

  Vastaa

  Koff muuten julisti ettei niitä haittaa jos asiakkaita lähtee pride-mainonnan takia. Kai ne pitää vääränlaisina asiakkaina.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Partisaani näyttää hyvää esimerkkiä siitä, kuinka kansallismieliselle ihmiselle tärkeää on terveys, hyvinvointi ja halu elää vahvasti joka hetki. Nämä tavoitteet voi ihminen saavuttaa täysimittaisesti vain käytännössä päihteettömänä. 

  Alkoholin ja muiden päihteiden käytön vähentämiseksi kiellot vaikuttavat kuitenkin varsin mitättömästi; lähinnä vain saatavuuden kautta ja siksi terveen elämän halun on lähdettävä ihmisestä itsestään. 

  Tätä henkilökohtaista kehitystä, jossa ihminen nousee ympäristölle alisteisesta asemastaan oman itsensä herraksi eikä enää kuvittele tarvitsevansa tai yleensäkään enää halua käyttää päihteitä, on tuettava suomalaisuutta edistävällä kulttuurilla, jossa päihteiden käyttöä ei perinteiseen tapaan glorifioida. Tästä kiitos Partisaanille.

 • HenkkaR

  Vastaa

  Olipa hyvä artikkeli tuhtia asiaa, vieläpä ilman turhaa lennokkuutta.

  Mutta yksi tärkeä tieto/neuvo oli jäänyt pois: VAIHTOEHTOJAHAN LÖYTYY!

  Nimittäin kauppojen hyllyiltä löytyy paljon erilaisia TSEKKILÄISIÄ oluita, joista on löytynyt toinen toistaan parempia makujakin, joista Suomen suvakkipanimot voivat vain haaveilla!

  Parashan tosiaan olisi olla kokonaan ilman alkoholia, mutta kun kukapa sitä… Itse käytän kohtuudella, mielestäni. Sen mitä juon, olen viime viime vuosina suosinut Tsekkiläisiä, ja tarjoilen kavereille kanssa. Tsekki kun ajaa hyvää kansalliskonservatiivista politiikkaa, niin kotimaassaan kuin promoaa sitä muuhunkin maailmaan mm. EU:n sisällä kapuloita rattaisiin heitellen.

  Suosikkini on tumma Kozel. Krusovicet myös rulaa, niin tummana kuin vaaleana.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Tuskin niitä haittaa pridekuukausi tehtaan portillakaan, kuukauteen ei yksikään tuote liiku.

 • Bisse

  Vastaa

  Tänään ostin pari tölkkii saunajuomaksi, piti ihan itseä muistuttaa ettei koffia, otin iisalmelaista. 🙂 stadissa syntyneenä, mutta muualla tosin asuvana, on se tottuuttelua vaativaa mutta siihen se on mentävä, pönden panimoo on suosittava. 🙂

 • Bisse

  Vastaa

  edit: tai siis pöndelle se koffikin muutti jo ajat sitten, toki Keravalle vain =-O

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi