Lukijan kynästä: Pelottava kysymys

”Jos lukija yllättyy havaitessaan juutalaisten käden jäljen joka puo­lella Venäjän keisariperheen murhajutussa, hänen tulee muistaa, miten pelottavan ylivoimaisia juutalaiset olivat lu­ku­määräisesti neuvosto­hal­lin­nossa.”

Lukijan mielipide

päivitetty

On yksi kysymys, jota puolueettomat vaihtoehtomediatkaan eivät aina uskalla tuoda julki: Sionismin eli juutalaisten valta kansainvälisessä politiikassa. Menkäämme ensin Venäjän vallankumoukseen.

Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtaja Robert Wilton kertoo juutalaisten osuuden Neuvostohallituksessa vuonna 1919 kirjassaan ”The Last Days of the Romanovs”: Silmiinpistävä piirre Robert Wiltonin Venäjän melskeistä vuosina 1917–1919 koskevassa tutkimuksessa on hänen vilpitön tapansa käsitellä kriit­tisen tärkeää juutalaisten roolia bolsevikkihallintoa vakiinnutettaessa. Tästä aiheesta vaietaan koulukirjoissa.

”Jos lukija yllättyy havaitessaan juutalaisten käden jäljen joka puo­lella Venäjän keisariperheen murhajutussa, hänen tulee muistaa, miten pelottavan ylivoimaisia juutalaiset olivat lu­ku­määräisesti neuvosto­hal­lin­nossa”, Wilton kirjoitti.

Neuvostohallitus eli ”kansankomissaarien neuvosto” (josta käytet­tiin myös nimitystä ”Sovnarkom”) muodostui seuraavista jäsenistä, Wil­ton totesi:

Ministeriö, Nimi, Kansallisuus

Puheenjohtaja V.I. Uljanov (Lenin) venäläinen*

Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen

Kansallisuudet J.Dzhugashvili(Stalin) georgialainen

Maatalous Protian armenialainen

Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen

Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen

Armeija ja laivasto L.D. Bronstein (Trotski) juutalainen

Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen

Valtion maat Kaufmann juutalainen

Työvoima V.Schmidt juutalainen

Sosiaaliapu E. Lilina (Knigissen) juutalainen

Koulutus A. Lunatsharski venäläinen

Uskonto Spitzberg juutalainen

Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen

Terveydenhoito Anvelt juutalainen

Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen

(ja G.Sokolnikov) juutalainen juutalainen

Lehdistö Voldarski (Goldstein) juutalainen

Vaalit M.S. Uritski juutalainen

Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen

Pakolaiset Fenigstein juutalainen

Pakolaiset Savitsh (apulainen) juutalainen

Pakolaiset Zaslovski (apulainen) juutalainen

”Sovnarkomin” 22 jäsenestä, Wilton esitti, kolme oli venäläisiä, yksi ar­menialainen ja 17 juutalaisia.

*(Leninin suhteen Wilton erehtyy. Leninin isä oli juutalainen Zederbaum, mutta Uljanov oli adoptoinut hänet. Lenin pu­­hui sujuvasti jiddisiä, mikä oli yleisin kieli neuvostohallinnon sisä­piireissä. Suom. huom.).

Toimeenpanevan keskuskomitean, Wilton jatkaa, muodostivat seu­­raavat jäsenet:

J.M. Sverdlov (Solomon) (puheenjohtaja) juutalainen

Avanesov (sihteeri) armenialainen

Bruno latvialainen*

Breslau latvialainen(?)

Babtshinski juutalainen

N.I. Buharin venäläinen

Weinberg juutalainen

Gailiss juutalainen

Ganzberg (Ganzburg) juutalainen

Danitshevski juutalainen

Starck saksalainen

Sachs juutalainen

Scheinmann juutalainen

Erdling juutalainen

Landauer juutalainen

Linder juutalainen

Wolach tsekkiläinen

S. Dimanshtein juutalainen

Encukidze georgialainen

Ermann juutalainen

A.A. Ioffe juutalainen

Karhline juutalainen

Knigissen juutalainen

Rosenfeld (Kamenev) juutalainen

Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen

N. Krylenko venäläinen

Krassikov juutalainen

Kaprik juutalainen

Kaoul latvialainen

Uljanov (Lenin) venäläinen

Latsis juutalainen

Lander juutalainen

Lunatsharski venäläinen

Peterson latvialainen

Peters latvialainen

Roudzoutas juutalainen

Rosine juutalainen

Smidovitsh juutalainen

Stoutchka latvialainen

Nahamkes (Steklov) juutalainen

Sosnovski juutalainen

Skrytnik juutalainen

L. Bronstein (Trotski) juutalainen

Teodorovitsh juutalainen (?)

Terjan armenialainen

Uritski juutalainen

Telechkine venäläinen

Feldmann juutalainen

Frumkin juutalainen

Souriupa ukrainalainen

Tshavtshevadze georgialainen

Scheikmann juutalainen

Rosental juutalainen

Atshkinazi imeretiläinen

Karahane karailainen

Rose juutalainen

Sobelson (Radek) juutalainen

Schlichter juutalainen

Schikolini juutalainen

Tshklianski juutalainen

Levine (Pravdine) juutalainen

Niinpä, Wilton päätteli, 61 jäsenestä viisi oli venäläisiä, kuusi lat­vialaisia, yksi saksalainen, kaksi armenialaisia, yksi tsekkiläinen, yksi imereti­läi­nen, kaksi georgialaisia, yksi karailainen, yksi uk­rainalainen ja 41 oli juu­talaisia. *(Monet latvialaisiksi nimetyistä olivat itse asiassa Latvian juu­talaisia. Suom. huom.).

Moskovan erikoiskomissio (Tseka) – Neuvostoliiton salainen po­liisi ja GPU:n, NKVD:n sekä KGB:n edeltäjä – muodostui seuraavista:

F. Dzerzhinski (puheenjohtaja) puolalainen

Y. Peters (varapuheenjohtaja) latvialainen

Tshklovski juutalainen

Heifiss juutalainen

Zeistine juutalainen

Razmirovitsh juutalainen

Kronberg juutalainen

Haikina juutalainen

Karlson latvialainen

Schaumann latvialainen

Leontovitsh juutalainen

Jakov Goldine juutalainen

Galperstein juutalainen

Kniggisen juutalainen

Katzis latvialainen

Schillenkuss juutalainen

Janson latvialainen

Rivkine juutalainen

Antonof venäläinen

Delafabre juutalainen

Tsitkine juutalainen

Roskirovitsh juutalainen

G. Sverdlov (toimeenpanevan keskuskomitean

puheenjohtajan veli) juutalainen

Bjesenski juutalainen

J. Blumkin (kreivi Mirbachin murhaaja) juutalainen

Aleksandrovitsh (Blumkinin rikostoveri) venäläinen

I. Model juutalainen

Routenberg juutalainen

Pines juutalainen

Sachs juutalainen

Daybol latvialainen

Saissoune armenialainen

Deylkenen latvialainen

Liebert juutalainen

Vogel saksalainen

Zakiss latvialainen

Näistä 36 Tsekan virkailijasta yksi oli puolalainen, yksi saksa­lainen, yksi armenialainen, kaksi venäläisiä, kahdeksan lat­via­lai­sia ja 23 juutalaisia.

”Ei siis”, Wilton esittää, ”ole syytä yllättyä juutalaisten hallit­sevasta roo­lista keisariperheen murhassa. Päinvastainen tilanne olisi pikemmin­kin ollut yllättävä”.

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn toteaa: ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Yllä olevasta selviää siis, että juutalaiset johtivat Venäjän vallankumousta. Nykypäivän USA:n johdossa on myös silmiinpistävä osuus juutalaisia. Tästä löytää materiaalia sivulta https://islam-radio.net/ .

En ole antisemitisti enkä hyväksy natsien juutalaisvainoja, mutta olen sitä mieltä, että juutalaisten osuus maailmanpolitiikassa tulisi tutkia. Israelin pääministeri Ariel Sharon on todennut: ”Me, juutalainen kansa, hallitsemme Amerikkaa.” Ukrainan presidentti on myös juutalainen.

Historia Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kommunismi Kommunistit Lukijan mielipide Marxismi Rikos Rotu Sionismi Ukraina Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Yhdysvallat

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Totuus

  Vastaa

  Juutalaiset ovat jumalan ruoska, evoluution eteenpäin työntävä voima.

 • Veena

  Vastaa

  Anvelt oli virolainen.
  Oli talonpoikaistaustainen eli siis ei myöskään Viron juutalainen.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Täsmälleen ja naulankantaan.

  Neuvostoliitto oli juutalainen Helvetti, suoraan Helvetistä. Rappion ja tuhon aika alkoi juuri siitä. Elämme parhaillaan aikaa, jota hallitsee toinen Helvetti, toinen suuri juutalaisten saavutus: EU ja USA.

  Kaikki hyvä tuhoutuu silmiemme edessä, ja sionisti Helvetistä pitää hovia. Kaikkien valkoisten maiden talous on jo tuhottu tai tuhoutumassa. Valtaa pitävät ovat joko kliinisesti idiootteja (esim. Biden, Trudeau, erilaiset idioottinaispoliitikot) tai selkeitä juutalaisten huoria.

  Kokonaisten valtioiden varallisuus on siirtynyt velkaantumisen ja anarkistisen sionistisen ”talouspolitiikan” (lue: ”mikä on hyväksi juutalaisille”-politiikka) kautta yksinkertaisesti juutalaisille. Kaikissa valtaa pitävissä globaaleissa keskuspankeissa istuu, tietenkin, juutalainen johto, joka valvoo sitä, että juutalaiset rikastuvat – ja me köyhdymme.

  Samaan aikaan lohduton demografinen Helvetti kolmannesta maailmasta, surkeimmasta sonnasta, vyörytetään meille, jotta tuhoudumme myös ihmisryhmänä. Jotta sulaudumme sontaan ja häviämme ja sionistit Helvetistä voivat hallita rakentamaamme maailmaa.

  Eikä tässä vielä kaikki. Juuri nyt sionisti Helvetistä lietsoo ja rahoittaa sotaa ja on täysin mahdollista, että tämä Peto, tämä Perkele, tämä Demonien Demoni, saa aikaan Kolmannen Maailmansodan ja koko sivistyksen tuhon.

  Tätä kaikkea sontaa ”johtavat” valkoiset huorat, typerykset, omaa etuaan ajavat moraaliposeerajat, surkeista surkeimmat joukostamme. On ilmastonmuutosfanaatikkoja, on näitä perkeleen pormestareja, on loputon joukko lastemme kimpussa hyöriviä pedofiileja ja transuja, sanalla sanoen sonta on nostettu johtoon ja pätevimmät ihmiset on kriminalisoitu, ajettu nurkkaan.

  Juuri nyt Ukrainassa valkoisia ihmisiä grillataan hiljaiselle tulella ja kummankin osapuolen johdossa istuu sionisti Helvetistä. Katsokaa, kuinka tämä Peto rakastaa meidän kärsimystämme, meidän tuskaamme…

  Swidu, on vain Yksi Vihollinen, on vain Yksi Ratkaisu.

  Englanniksi on hyvä sanonta: ”So Help Me God…” Käyttäisin sitä, jos olisin uskovainen, mutta meidän uskovaisemme suutelevat Pedon veristä kättä.

  Lopetan siis sanoihin: ”Swidu, So Help Me God!”

  • Faktat

   Vastaa

   1. Venäjä taistelee nyt tätä JWO:ta vastaan. Suomalaiset vain eivät tätä ymmärrä mitenkään.

   2 . Leninin äiti Maria Israelevna Blank (1835−1916) oli juutalainen. Isä-Ilja Nikolajevitš Uljanov (1831−1886) – Kalmykki. Lenin itse oli juutalainen. Hänellä ei ollut pisaraakaan venäläistä verta. Leninin äidinpuoleinen isoisä oli nimeltään Israel Moishevitš Blank (1799−1870). Samalla linjalla ollut isoisoisä oli nimeltään Moisha Itskovitš Blank (1763−1852).

   • ValhallaX

    Vastaa

    Tervepä terve,

    1. Siltä se näyttää, mutta Wagnerin johdossa juutalainen. Asia on niin, että juutalainen ei koskaan, siis ei koskaan, tee mitään hyvää valkoisille kansoille, ei edes vahingossa. Joukossamme elää toki tavallisenoloisia juutalaisia, yleensä menestyen hyvin ja viattoman oloisina, mutta jos heidän pitää valita juutalaisen ja meidän välillä, me emme saa mitään armoa siltä juutalaismummolta, joka herttaisesti hymyilee kuvissa. Ehei, juutalaiselle olemme kuonaa, jota siedetään, vain jos suutelemme saapasta, joka päälle astuu. 

    2. Tottakai Lenin oli juutalainen, hän oli tappaja ns. parhaimmasta päästä. Ei yksikään bolsevikkijohtaja ajatellut työläistä, tavoite oli päästä tappamaan eliitti ja ottaa valta. Sionistinen Helvetti tuli ja elää juuri nyt kaikissa valkoisissa maissa.

    Tämä Ukrainan ja Venäjän välinen sota on tyylipuhdas juutalaiseliitin valkoisten tuhoamisohjelma, jossa molemmilla osapuolilla on valta sionisteilla. Kaikki muu on teatteria.

    Tosin, jos olisi valittava joko EU/USA:n neekerihelvetti tai Venäjän tuleva sionistihelvetti, valitsisin Venäjän. Koska tämä GayPride/Transu/Pedofiili/WokeHelvetti on vielä pahempi ja venäläinen on kovan paikan edessä kovempi kuin Lännen surkea juutalaisten huora.

 • AP

  Vastaa

  Kannattaisi erottaa juutalaiset ja kasaarijuutalaiset, joilla ei ole juutalaisuuden kanssa muuta tekemistä kuin kääntyivät juutalaisuuteen pakosta uhrattuaan baalille lapsiuhreja Khasarian nyk. Ukrainan alueella. Venäjän keisari antoi vaihtoehdoksi baalin palvonnan lopettamiseksi kääntyä kristinuskoon, muslimiksi, tai juutalaiseksi. Muussa tapauksessa uhkasi hävittää nuo paskat maan päältä. Valitsivat juutalaisuuden…
  Nämä ”juutalaiset” ovat siis noita rikollisia, jotka hallitsevat koko maailmaa ja ovat vannoneet 1000 vuoden takaisista tapahtumista kostoa venäjälle.
  Lopputulos on juuri nyt käynnissä…

  • Kasaariudesta=edomilaisuudesta

   Vastaa

   Jeesuksen aikana ei ollut mitään kasaareja. Baalin ja Moolokin palvonta tulee sieltä kanaanilaisilta ja edomilaisilta, eli israeliittien tapoihin pakkokäännytetyiltä juudealaisilta, jotka aikoinaan lähtivät kasariaa kohti sikäli kun koko teoriassa on mitään perää. Mutta sitä ennen nuo käännynnäiset perversoivat Tooran Talmudiksi kun he eivät olleet enää aitoa Israelin sukukuntaa. Kasaariteoria on monesti debunkattu juutalaisten pyrkimyksenä ohjata syyllisyys pois. Sikäli kun siinä on perää niin ovat käytännössä uudelleen nimettyjä edomiitteja. Ei ole mitään oikeampia hyviä ja tavallisia juutalaisia. 

   https://www.magneettimedia.com/jeesus-ei-syntynyt-nykyjuutalaisten-esi-isille-vaan-heprealaisille/

 • Nimetön

  Vastaa

  Oliko muuten suomessa asiat huonosti vuodet 1945–1992. Eli ne vuodet jolloin suomi oli Neuvostoliiton satelliitti valtio. Oliko orjuutta,nälkää, välitettiinkö perheistä, lasten hyvinvoinnista, koulutuksesta, vanhuksista jne. verratkaa tähän päivään.

  • TT

   Vastaa

   Näitä joskus itsekin pohdin. On muotia väittää, että suomettunut Suomi oli tiukasti Neuvostoliiton ikeen alla ja tämä puuttui meidän sisäisiin asioihimme ja kurjisti ja hankaloitti olojamme. Kuitenkin nuo vuodet olivat Suomen parasta aikaa monessa suhteessa. On toki muistettava, että talous kasvoi noina aikoina lännessä kohisten ja hyvinvoinnin rakentamisen ja teknologian kehittymisen kannalta vienti länteen ja tuonti sieltä oli Suomelle idänkaupan ohella erittäin tärkeää. Jotenkin kauppa onnistui länteen myös ennen EU:ta.

   Neuvostoliitto olisi kai halutessaan voinut blokata talousyhteistyön länteen ja yrittää tehdä meistä kommunistimaan. Suomi osasi kuitenkin pelata korttinsa hyvin kaikkiin ilmansuuntiin vai oliko kyse vain hyvästä onnesta?

  • GG

   Vastaa

   Ei kokemukseni mukaan ollut. En myöskään nähnyt neekeri ja rättipää jengejä/porukoita suomalaisia teinityttöjä houkuttelemassa kämpilleen jossa sitten tarjoillaan alkoholia/huumeita ja ”vähän” muutakin. Mutta, mitäpä vanhoista ajoista kun selvää on että rappiossa eletään niin sosiaaliselta, ekonomiselta, demografiselta kuin kulttuuriselta kantiltakin. Ja alamäelle ei näy loppua.

  • Paul Dittel

   Vastaa

   Jotain kai kertoo, että valtionvelka suhteessa BKT:hen oli 3,0 % vuonna 1974. Nyt se lähentelee 70 %:a. Suomessa oli myös homous rangaistavaa rikoslaissa vuoteen 1970 asti (ei siis mitään homssuisia ryssän homopropagandalakeja). Itse muistan, että YLE esitti useita asiallisia huumeiden vastaisia dokumentteja televisiossa 1980-luvun alussa. Nyt taitaa olla vähän toinen ääni kellossa. 

   Mitä itse artikkeliin tulee juutalaisuus ei ole se pääongelma vaan juutalainen vapaamuurarius ja koska kyseessä on salaseura, on asia salainen. Moniko noista Tsekan tappajista oli vapaamuurari ja mistä he ottivat ohjeensa (puolueväen tappolistat) – kenties valtamerten takaa? Käskyissä on voinut olla Stalinin tai Leninin puumerkki, mutta esittelijöillä on paljon valtaa, kun puhutaan pitkistä nimilistoista. Näkymätön käsi toimii.

 • h

  Vastaa

  ihme että kirjoittaja ei ole kokenut valaistumista ”natsien vainoista”

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomen juutalaiset yrittivät sensuroida Wiltonin kirjan suomipainoksen noin 10 vuotta sitten. Erittäin suositeltavaa luettavaa.

 • BK

  Vastaa

  Nimimerkille ”h” 25.2.2023 klo 15:50
  ”ihme että kirjoittaja ei ole kokenut valaistumista ”natsien vainoista”” Olen perehtynyt juutalaisten vainoihin ja ne ovat olleet kymmenkertaisesti liioiteltuja nykyajan kirjoissa. Juutalaiset julistivat sodan saksalaisia vastaan 1933 ja koko toinen maailmansota oli sota juutalaisten ja saksalaisten välillä, jonka sodan valitettavasti saksalaiset hävisivät. 

 • Schlageter

  Vastaa

  ”…enkä hyväksy natsien juutalaisvainoja…”
  Kansallissosialistit eivät vainonneet juutalaisia. He halusivat vapauttaa Saksan juutalaisista ja juutalaisuudesta. Tavoitteen saavuttamiseksi edistettiin juutalaisten muuttoa Palestiinaan (joka ei tietysti ollut ihanteellinen ratkaisu, kuten nyt palestiinalaisten sorrosta näemme), kunnes englantilaiset sen kielsivät.
  ”Juutalaisvainojen” sijasta tulisi puhua siitä vainosta, jota juutalaiset ovat valkoisiin kansoihin vuosisatojen ajan kohdistaneet.
  Kaikesta huolimatta on nytkin joku vanha juutalainen ehdolla SUOMEN parlamenttiin.

 • society

  Vastaa

  >En ole antisemitisti enkä hyväksy natsien juutalaisvainoja
  Tässä se ongelma on. Eikai Partisaani ole kääntynyt russomaanien puolelle. Saksassa yhtäkään juutalaista vainottu vaikka ois pitäny. Aatu loi Saksasta utopian

 • JonesHenry

  Vastaa

  Älkäämme myöskään unohtako Venäjän suurta sankaria!

  https://www.deathofcommunism.com/stalin-the-jew

  Neuvostoliiton suuri uudistaja ja reformoija!

  https://www.youtube.com/watch?v=lejDbulJN54

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Suomen tuhon tie on suunniteltu näin: Suomen hallitus laitettiin 2017 tekemään laki ”sähköisestä panttikirjajärjestelmästä”.

  Turun Maanmittauslaitos : ”2,5 miljoonaa panttikirjaa sähköiseen muotoon”.

  Tällä lakimuutoksella panttikirjojen hallinnointi poistettiin pankeilta ja siirrettiin siis Turun Maanmittauslaitokselle.

  Mutta sitten alkoi tapahtua; kun panttikirjoja oli täydessä mediahiljaisuudessa muutettu sähköiseen muotoon ja ihmiset saivat velkojaan maksettua alkoi VALEHTELU: ”Ei sellaisia panttikirjoja enää”; ”On kätevää näin saat lainaa pelkällä puhelinsoitolla”; … Panttikirjoja siis tuohon sähköiseen järjestelmään jätettiin pankkien nimiin lukematon määrä.

  Euroopan keskuspankki puustaa tätä järjestelmää eli KUPLAA antamalla pankeille 7 kertaisesti sisäänottolainaa tällaisia ”vapaita panttikirjoja” vastaan.

  Kun sitten kupla puhkaistaan nostamalla euribor-korkoja pankit kaatuvat ja EKP omistaa puolen Suomea; myös jo maksetut kiinteistöt.

  Oman taisteluni kävin 2,5 vuotta sitten vaatimalla panttikirjat omiin nimiin tuossa ”sähköisessä järjestelmässä”; 7,5 kuukauden taistelun ja lukuisten VALHEIDEN kuuntelun jälkeen lopulta sain laskun viranomaismaksusta panttikirjan haltijan vaihdosta omiin nimiini.

  Enää minun taloni ei ole Ukrainan sodan vakuutena; jotta Euroopan komissio voisi sitä vastaan tilata ammuksia USA:n aseteollisuudelta !

  Pankkien piti tuhota panttikirjat samalla, kun ne ”sähköistettiin; mutta tapahtuiko todella näin ? Youtube Fixit 20.10. 2022 ; asioista kerrottu tarkemmin.

  Tämänkin asian vieminen valtakunnanoikeuteen on valtiopetoksella estetty; Suomen ”perutuslain” 118 § 3 momentti… Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Se minne panttikirjat EKP toimittaa lienee selviö tässä keskusteluketjussa.

  Sosialismissa omakotitalon, mökin tai metsätilan omistaja on suuri ja paha kapitalisti … näyttää suunta olevan hyvin selvä.

  90 % Suomen ”äänestäjistä” ei näistä tiedä yhtää mitää; siitä YLE on pitänyt huolen !

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Juutalaiset on aina olleet pankkiireja. Siellä se valta pesii.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Katsoi minne tahansa, aina osuu silmään koukkunokka. Juutalaiset ovat maailman vaikutusvaltaisin ryhmä ja käyttävät valtaansa omaksi edukseen, eli muiden kansojen haitaksi.

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  ”Kansallissosialistit eivät vainonneet juutalaisia. He halusivat vapauttaa Saksan juutalaisista ja juutalaisuudesta. Tavoitteen saavuttamiseksi edistettiin juutalaisten muuttoa Palestiinaan (joka ei tietysti ollut ihanteellinen ratkaisu, kuten nyt palestiinalaisten sorrosta näemme), kunnes englantilaiset sen kielsivät.” Itse asiassa Saksan kansallissosialistit halusivat ratkaista jutkuongelman viemällä kaikki Madagaskarille ja sen sitten Saksan hallinnon alaisuuteen mutta jutkuäpärälle Theodor Herzlille tämä ei sopinut vaan se vaati että Saksan jutikat rahdataan palestiinaan.

 • BK

  Vastaa

  Nimimerkille society
  25.2.2023 klo 22:34
  ”En ole antisemitisti enkä hyväksy natsien juutalaisvainoja” Kyllä natsit ainakin jonkin verran vainosivat, mutta ne on liioiteltu kymmenkertaisiksi. Mitään holokaustia ei tapahtunut. Kasaarit käännytettiin vuonna 740 juutalaisuuteen kuningas Bulanin toimesta. En ole antisemitisti, koska palestiinalaiset ovt seemiläinen kansa, mutta kasaarijuutalaiset eivät ole. 1900-luku oli kasaarien valtaannousu maailmassa. Luher oli kirjaimellisesti oikeassa pitäessään juutalaisia ”ilmielävinä perkeleinä”. Ukrainan konflikti on juutalaisten yritys aiheuttaa kolmas maailmansota. Ensimmäinen ja toinen maailmansota olivat juutalaisten eli Siionin Viisaiden operaatiot.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi