Mitä sinä teit tänään?

Partisaani julkaisee lukijan kirjoituksen omatoimisuuden ja aktiivisuuden merkityksestä jokaisen kansallismielisen arjessa.

Lukijan mielipide

Usein kuulee maamme nykytilasta ja kansamme tulevaisuudesta huolissaan olevan suomalaisen suusta, että ”tämä kehityssuunta on pysäytettävä” ja ”jonkun pitäisi tehdä jotain, että kansa heräisi”.

Miksi se ”joku” et olisi sinä itse?

Kansallismielisen sanoman levittäminen ihmisten keskuuteen on helppoa, suhteellisen vaivatonta ja tehokas tapa toimia. Voit levittää kansallismielistä sanomaa useilla eri tavoilla:

 • Jakaa erilaisista aiheista lentolehtisiä ihmisten koteihin,
 • liimailla ulkoillessasi tai vaikkapa kauppamatkalla poliittisia tarroja kulkemasi reitin varrelle,
 • kirjoittaa artikkeleita vaihtoehtomedioiden sivuille,
 • jakaa tilastodataa ihmisten keskuuteen esimerkiksi väestönkasvuun liittyvästä vieraskielisten osuudesta,
 • osallistua aktiivisesti sosiaalisen median keskusteluihin eri aiheista ja tuoda kansallismielisen vaihtoehdon esille,
 • jakaa keskustelupalstoille kansallismielisten yhtyeiden kappaleita,
 • tehdä banderolleja,
 • sekä käydä vaalitilaisuuksissa julkisesti keskustelemassa ihmisten kanssa ja haastamassa kansaansa pettäviä poliitikkoja; aina on paikalla tavallisia suomalaisia kuuntelemassa keskusteluita.

Vaihtoehtoja on monia ja takuuvarmasti jokaiselle löytyy mieluisa tapa toimia.

Ole sinä se ”joku” ja tee asioita kansamme hyväksi. Vai onko sinulla jokin tekosyy olla toimimatta ja aina olettaa jonkun toisen toimivan esimerkkinä ja suunnannäyttäjänä?

Omalla esimerkilläsi saatat saada muitakin innostumaan aloittamaan omatoimisen aktivismin kansallismielisen sanoman leviämiseksi.

Pääasia on, että teet jotain hyödyllistä etkä tyydy vain voivottelemaan nyky-yhteiskunnan rappiollista tilaa, alati pahenevaa kehitystä ja oleta, että ”joku muu tekisi jotain”.

Aktivismi Elämäntavat Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Lukijan mielipide Politiikka Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N

  Vastaa

  Omatoiminen aktivismi on todella tärkeää toimintaa ja yhä useamman pitäisi toteuttaa sitä, erittäin tärkeä kirjoitus lukijalta!
  Juuri niin kuin jutussakin on mainittu, omalla toiminnallasi edistät kansallismielisen sanoman leviämistä kansan keskuuteen.

 • M

  Vastaa

  Itse olen jo sen ikäinen että tarran liimaus ajat on ohitse mutta olisi tärkeää auttaa toisia. Yksinäisiä vanhuksia on paljon, köyhyys lisääntyy jatkuvasti ja yleinen pahoinvointi. Lahjoitan lasteni vanhat vaatteet ja olen ruokkinut lasteni kavereita yli 10 vuotta. Suomalaisavulle laitetaan paketteja kun oma rahatilanne antaa myöten ja pari kaveriakin on saatu mukaan. Jokainen pystyy tekemään jotain. Se olkoon mottomme.

 • Muutos on tulevaisuutta

  Vastaa

  Tai sitten voi vaikka vain auttaa heikompiosaisia ja omalla esimerkillään näyttää että ”näin toimii kansallissosialisti”. Ajatusmallin muutos ei tule vuodessa eikä ehkä viidessäkään. Mutta viidessätoista jo kaikki tietävät ideologiasi ja ovat sitä mieltä että olet hyvä tyyppi. Aina avulias ja autat jos siihen on mahdollisuus. Raittius, tupakoimattmuus, urheilu, normaalit siistit vaatteet ja hyvä käytös. Ne ovat avaintekijöitä. 

  Ja jos on vapaa-ajan ongelmia vaikka oma perhe onkin etusijalla, niin aina voi vetää jotain ryhmää muitten vanhempien lasten kanssa. Siitä tulee se muutoksen sukupolvi. Tämä sukupolvi on muutokseen jo liian vanha.

 • Sanoma näkyville

  Vastaa

  Tarrojen liimaamisesta puheenollen, olisi ihan hyvä idea kehitellä Partisaanin nettisivuja mainostavia tarroja. Tämä on hyvä sivusto ja tälle pitäisi saada näkyvyyttä myös katukuvaan ja sitä myöten lisää lukijoita.

  Yksinkertaisia tarroja joissa lukee Partisaani.com sekä ehkä myös sapluunoita joita voi spraymaalilla maalata?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Juuri noin, tämä on loistava sivusto ja sitä pitäisi markkinoida myös katukuvassa tarroilla ja julisteilla/lentolehtisillä, uskon sen tuovan lisänäkyvyyttä.

   • QR-koodeilla

    Vastaa

    Eikös sitä itse kukin voisi tulostaa QR-koodeja joissa on www-sivut mainittuna. Ja sitten liimailla niitä pieniä tarroja sinne-tänne. Niiden poistaminen vie paljon aikaa eikä niitä kaikkia koskaan huomata. Eikä kustannuskaan ole suuri.

    Ihmisillä kun on uteliaisuuttaan tapana kuvat ne Qr-koodit ja katsoa mitä niissä lukee.

 • Lemmu

  Vastaa

  Valtaosa ”kansallismielisistä” vastaa. Ympäripyöreää liibalaabaa normojen redpillaamisesta ja kämyhenkisistä työpaikan kahvipöytäkeskusteluista. Kaikki me täällä tiedämme todellisuuden, jopa yhden linkin klikkaaminen on aivan liian suuri vaiva jopa yli 90% ”nationalisteja”. Parempi ratkaisu kuin yrittää äpätoivoisesti saada aktivoitua lähtökohtaisesti laiskoja, pelokkaita tai harhaisia ihmisiä on lähteä oletuksesta, että käytännössä kaiken työn tulee tekemään kourallinen aktivisteja, jota tämä ”hengessa mukana” oleva porukka tukee. Tällä hetkellä lähinnä henkisesti ja se meidän pitää muuttaa. Nationalististen hankkeiden tulee mahdollisimman aikaisessa vaiheessa luoda nopeat, helpot ja vaivattoman jatkuvat rahoituskanavat tuosta massasta näille aikaansaaville aktivisteille.

 • juha.

  Vastaa

  ”Jäänmurtajiahan” tässä ollaan ja kuin ylävirtaan nousevia lohia, joita polpo karhulaumat ovat suurine käpälineen odottamassa, sillä muu ”riista” (rikokset) ei niitä kiinnosta!
  Kansallismielisyys näkyy päälle. Sen tietävät jo globalistikin!

 • Jari

  Vastaa

  On jo flyereita kopioitu näitä uusia tuleeko niistä vielä jokin uusi versio ? ja mille sivulle??
  aina on oltu aktiivinen

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kuinka suuri/pieni osa kansallismielisistä mahtaa oikeasti kannattaa kansallissosialismia? Luulen että äänekkäät holokaustin kieltäjät ovat suurin mainehaitta kansallismielisille. Ei ole kommunistitkaan avoimesti käsitelleet esimerkiksi NL:n vankileirejä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sanoisin, että nykypäivänä yllättävän moni on kansallissosialisti ja myös sanoo asian suoraan, lukumäärä on kasvanut ja uskon kasvun jatkuvan.
   Suurin mainehaitta kansallismielisille on kosher-konservatiivit, jotka eivät edes halua pureutua niihin oikeisiin ongelmiin, eivätkä he todellisuudessa edes ole mitään kansallismielisiä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Heräsin. Söin masennus ‑ja mielialalääkkeet. Kävin ottaas koronavirusrokotteen. Sitten olenkin kyhjöttänyt neljän seinän sisällä yksiössä kattelemalla netflixiä, selailemalla facebookkia ja katsomalla rappiopornoa sekä syömällä roskaruokaa. Rotumuukalaiset tekee hyvää kebabia. Välillä hakenut kaupasta jotai mussutettavaa kasvomaski naamalla. Desifioin käteni sata kertaa päivän aikana. Tämä on sitä mitä useimmat lampaat tekee ja tässä limbossa päivät toistuu.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuo oli erittäin osuva kuvaus, valitettavasti tuo kuvaus osuu myös joihinkin kansallismielisiin, ennen kritisoitiin systeemiä, nyt kuunnellaan orjallisesti sellaisiakin ohjeita hallitukselta, jotka eivät perustu mihinkään tieteeseen.
   Jotkut jopa menevät kiltisti ottamaan rokotteen ilmeisesti siksi, että pääsisi taas matkustamaan (matkustuskorttia globalistieliitti halusikin käyttää painostuskeinona), ilmeisesti se omilla aivoilla ajattelu ja tilastojen tutkiminen oli liian työlästä.

   Mutta, sitten on myös vastapainona jotain hyvääkin, kansallisradikaalien kokonaismäärä on omien havaintojeni perusteella kasvanut viimeisen 5–6 vuoden aikana merkittävästi, kansallismielisissä piireissä urheillaan enemmän ja toiminta on muutenkin monipuolista.
   Kansallismieliset voivat omalla aktivismillaan ja tiedottamisella saada yhä isomman osan kansaa heräämään tähän nykytilanteeseen ja jopa mukaan kansallismieliseen toimintaan, työ vaatii pitkäjänteisyyttä, mistään ei tule hetkessä valmista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi