Lukijan kynästä: Miksi en usko holokaustiin

Länsimaiden oletettu syyllisyys holokaustiin on juutalaisille ja Israelin valtiolle avoin shekki ja ikuiseksi tarkoitettu rahahana.

Lukijan mielipide

Zyklon B -kaasua käytettiin keskitysleireillä vaatteiden desinfioimiseen - ei ihmisten murhaamiseen.

Brittiläinen nainen sai juuri vankeustuomion holokaustin kiistämisestä, vaikka se ei Britanniassa vielä ole rikos. Tämä on vain yksi holokaustin epäilemisestä nostettu syyte. Näitä on ollut ennenkin ja tulee vastakin.

Muinoin oli rikos epäillä Raamatun todenmukaisuutta, sillä tätä pidettiin uskonrauhan loukkaamisena. Holokausti on väkisin ihmisille syötetty moderni uskonto, joka pysyy kasassa vain lain ja lainvartijoiden muskeleilla. Harva joutuu oikeuteen vain siksi, että epäilee holokaustia, vaan siksi, että oikeudenkäynnillä ja sen saamalla mediahuomiolla kansa pelotellaan olemaan hiljaa.

Minä en usko holokaustin tapahtuneen koulussa kerrotulla tavalla.

Minä en tiedä, mitä toisen maailmansodan aikana tapahtui, mutta tiedän olla varuillani, kun vallanpitäjät sanovat minulle ”tämä on totuus ja tätä ei saa epäillä”.

Miksi vain yhtä kansanmurhaa ei saa epäillä?

Jos väitetty holokausti on niin hyvin dokumentoitu ja todistettu fakta, miksi sitä ei saa epäillä? Ihmiset uskovat ja ovat uskomatta kaikenlaisia asioita, mutta vain holokaustin epäilemisestä saa rangaistuksen. Laki ei rankaise ihmistä, joka kyseenalaistaa Ruandan, Bosnian tai kurdien kansanmurhan. Vain juutalaisten kansanmurhan epäilystä saa rangaistuksen. Jos joku sanoo Isonvihan aikaisten suomalaisten joukkosurmien ja orjiksi myymisen olleen normaalia sodankäyntiä, eikä sotarikos tai kansanmurha, ihmiset paheksuvat, mutta eivät vaadi sanojalle lain antamaa rangaistusta.

Vain juutalaisten väitetyn kansanmurhan epäily toisen maailmansodan aikana johtaa oikeussaliin. Vai onko joku joutunut tuomiolle samaan aikaan tapahtuneista mustalaisten väitetyn kansanmurhan epäilystä?

Toinen syy miksi en usko holokaustin tapahtuneen kerrotulla tavalla, on tämä: nykyään on muotia ja suorastaan kehotetaan kritisoimaan, tulkitsemaan uudelleen ja epäilemään historiallisia tapahtumia ja henkilöitä, mutta holokausti on asia, jonka pelkkä epäily johtaa tutkintaan ja rangaistukseen.

Juutalaisten rahahana

Holokausti on muuttunut pyhäksi lehmäksi, josta on olemassa vain juutalaisten kertoma totuus, jota ei saa kyseenalaistaa.

Länsimaiden oletettu syyllisyys holokaustiin on juutalaisille ja Israelin valtiolle avoin shekki ja ikuiseksi tarkoitettu rahahana, joka takaa helpon elämän sukupolville, jotka eivät oletetun holokaustin aikaa ole kokeneet.

Kriittisyys juutalaisia ja heidän valheitaan kohtaan on kuitenkin nousussa, ja holokaustin epäilijöitä tulee joka vuosi yhä enemmän. Antisemitismi on kuin Villi Länsi, se ei koskaan ole täysin poissa kuvioista. Joskus juutalaisiin kriittisesti suhtautuvia on enemmän ja he ovat kovaäänisempiä, toisinaan heidät on vaiennettu lähes täysin, mutta siellä he ovat pinnan alla. Nyt on nähtävissä merkkejä antisemitismin avoimesta ja kovaäänisestä saapumisesta.

Tulevina vuosina kritiikki juutalaisia vastaan tulee nousemaan myrskyn lailla ja myytti holokaustista tullaan repimään auki jokaista saumaa myöten.

Historia Holokausti Israel Juutalaisjärjestöt Kansanmurha Korruptio Lukijan mielipide Poliittiset viholliset Revisionismi Rotu Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Toinen maailmansota Yhteiskunta

Keskustelu

39 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Totuus ei tarvitse lakia ja väkivaltakoneistoa ollakseen totta, vaan juuri näiden käyttäminen osoittaa että tämän päivän ”totuutta” pakottavat ovat juuri sellaisia joiksi ne yrittävät holokaustinarratiivilla vastustajat leimata, niitä oikeita fasisteja. Sama oli nähtävissä kaikissa edesmenneissä diktatuureissa ja totalitarismeissa. Totuus pärjäisi faktoilla ja argumenteilla, holokaustinarratiivin turvaaminen rangaistuksilla osoittaa että se on jotakin muuta.

 • DuPont

  Vastaa

  Holokausti on Toisen Maailmansodan ohella eniten tutkittuja tapahtumia historiassamme. Todistusaineiston määrä on käsittämättömän suurta. Siksi pidän todellisena syvätyperyytenä sitä, että tapahtuman olemassaoloa kiistetään. Tuomittavaa sen toki ei pitäisi olla.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, myös raamatun ja koraanin tutkimus on kiistatta eniten tutkittuja asioita maailmassa, silti niidenkään kertomuksia ei ole voitu todistaa eivätkä nekään eivät ole suojassa kritiikiltä vaikka jälkimmäisen kritiikistä pää irtoaa nykyäänkin. Holokaustinarratiivissa on ristiriitaisia ja jopa täysin mahdottomia kohtia jotka eivät ole voineet mennä niin kuin virallinen voittajien kirjoittama tarina kertoo. Itse en usko että koko asia olisi keksitty, vaan asian mittasuhteita on liioiteltu rankasti kansallissosialismin lopulliseksi demonisoimiseksi. Täytyy myös muistaa konteksti, kansallissosialismi oli ainoa aate joka pystyi nousemaan todelliseksi uhkaksi juutalaisten käsikirjoittamille pörssikapitalismille ja marxilaiselle kommunismille, ja jotka molemmat olivat naimisissa juutalaisten hallitsemien keskuspankkien kanssa.

   • Freak

    Vastaa

    Esimerkiksi väitettyä kaasutusta ei ole todistetusti tapahtunut.
    Miljoonia ruumiita ei olisi millään voitu polttaa siinä ajassa kuin väitetään.
    Punaisen Ristin raportti sodan jälkeen ilmoittaa Auschwitzin uhriluvuksi n. 250000.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Eniten sensuroiduin aihe se on, ei mitään muuta.
   Vai mistä johtuu, että tutkijat eivät ole löytäneet yhtään kaasulla murhattua juutalaisen ruumista tai yhtäkään ”murhakaasukammiota” ei ole tutkittu kansainvälisissä oikeudenkäynneissä?
   ”Kaasutusten silminnäkijöiden” mukaan ruumiit värjäytyivät ihan eri värisiksi kuin ne todellisuudessa värjäytyvät, jos Zyklon B:tä käytettäisiin, ehkä niillä kaikilla ”silminnäkijöillä” oli vaan huono muisti…
   Tuskin kukaan kiistää kaasukammioiden olemassaoloa tai krematorioita, yhtään todistetta ei vain ole löytynyt siitä, että Saksan hallinnoimilla keskitysleireillä oltaisiin käytetty ihmisten murhaamiseen teknisesti soveltuvia kaasukammioita. Mielestäni hyvinkin outoa, jos tämä on niin ”tarkkaan dokumentoitu aihe”.

   • Plääh

    Vastaa

    Niin siis varsinaisissa kaasuhuoneissa kaasutettiin vaatteista täitä. Kukaan ei ole väittänyt niitä varsinaisiksi kaasukammioiksi, paitsi Majdanekissa on esitetty myös tällainen väite ja Stutthofin kohdalla. Väitteet ovat kuitenkin perättömiä.

    Siis oikeastaan holokaustin epäilijät juurikin kiistävät kaasukammiot

    • Nationalisti

     Vastaa

     Sitä tuossa tarkoitinkin, viittasin noilla kaasukammioilla tuholaisten torjuntaan käytettyihin kammioihin, siksi sanoinkin ” yhtään todistetta ei vain ole löytynyt siitä, että Saksan hallinnoimilla keskitysleireillä oltaisiin käytetty ihmisten murhaamiseen teknisesti soveltuvia kaasukammioita.”
     Sellaisista kun ei ole mitään todisteita.

  • Tyrsky

   Vastaa

   @ DuPont

   Tuo kirjoittamasi edusti omaa ajatteluani, tai siis sitä mitä se oli reilu vuosikymmen sitten. Jos koet näiden asioiden suhteen saavuttaneesi ehdottoman varmuuden, katso seuraavista vain ensimmäinen video. Komppaat sitä varmasti:

   https://www.youtube.com/watch?v=0ztdofPc8Rw

   Mikäli kuitenkin haluat ymmärtää miksi todellakaan ei ole mitään syvätyperyyttä haastaa tuon ensimmäisen videon mukaista narratiivia, katso myös tämä:
   https://153news.net/watch_video.php?v=DBNSGX3OW27B

   Siinä tuon ensimmäisen videon esitys revitään kappaleiksi.

   Merkillepantavaa on, että tuo jälkimmäinen video poistettiin joitakin vuosia sitten ensin Youtubesta, sittemmin myös Bitchutesta. 

   Mikäli et vaivaudu näiden parin sinulle vartavasten tarjotun videon vertaa asiaan uppoutua, sinulla ei ole pienintäkään syytä tulla valveutuneemmille selittämään mitään mistään syvätyperyyksistä.

 • totuus on toinen

  Vastaa

  Niin on se erikoista, että viime vuonna Bolognan kaupunki ei pystynyt tuhkaamaan niitä muutamaa sataa väitetysti koronaan kuollutta, kun krematorioiden kapasiteetti ei riittänyt. Mutta toisen maailmansodan aikana tämä eräs viiksivallu kykeni muutamassa vuodessa polttamaan tuhkaksi kuuden miljoonan juden kropat… Pikkasen haiskahtaa tämäkin.

  Se että holokaustia ei saa tutkia eikä kritisoida, on selvä osoitus siitä, että asiat eivät todellakaan menneet niin kuin juutalaiset väittävät.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Bolognan kaupunki tietenkin epäonnistui tuhkaamisessa, koska ei ollut oikeaa kalustoa.

   Jos kaupungin virkamiehet olisivat rakentaneet täysin samanlaisen krematorion kuin Auschwitzissa, niin todennäköisesti siellä olisi poltettu koko maailman koronaruumiit silmänräpäyksessä savuna taivaalle!

   Ehdotankin, että jatkossa kaikki maapallon koronaruumiit siirretään tuhkattavaksi Auschwitziin.

   • Kiskot kolkkaa

    Vastaa

    Krematorioita oli muistaakseni oppaan mukaan alunperin 4kpl, joista 1 on jäljellä Auschwitz I:n puolella ja siellä tuli käytyäkin. Varsin pieni sinänsä, tehokkuutta nyt ei päässyt arvioimaan.
    Sinänsä huvitavaa, miten jenkit tuolla itkeä tihustelivat pitkin kierrosta.

    Kannattaa muuten huomioida, etta juutalaiset vetävät kaikki rahat Auschwitzin tuotoista. Paikallisille ei heru kuin välillisiä tuloja, jos turistimassat sattuvat rahojaan leirimatkalla itse museon ulkopuolella käyttämään.

    Bisnestähän tämäkin vaan on.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kiitos tästä kirjoituksesta!

 • Plääh

  Vastaa

  Väestötilastojen mukaan holokausti on valhetta:

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/tilastollinen-analyysi-paljastaa-etta-holokaustiuhreja-ei-ollut/

  Iso osa ns. kaasutuksista väitetään tehdyn diesel-pakokaasuilla. Näillä ei kuitenkaan voi joukkomurhia suorittaa:

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/dieselpakokaasulla-ei-voi-suorittaa-joukkomurhia/

  Kaasukammioita on väitetty toimineen ruumishuoneissa, joissa ei ilmastoinnin vuoksi pysty kaasuttamaan. Zyklon B:n tilattu määrä ei riitä kuin asiakirjojen mukaiseen vaatedesinfiointiin. Kaasukammioista ei ole mitään todisteita. Polttoainemäärät eivät viittaa kuin asiakirjojen mukaiseen kuolleisuuteen. Krematorioiden kapasiteetti ei riittäisi juuri korkeampaan. Ilmakuvissa ei näy ruumiskokkoja. Tuhkavuoria ei löydy. Koko holohoax perustuu velheellisiin tarinoihin, jotka ovat aivan naurettavia. Mitään todisteita siitä ei ole. Päinvastoin kaikki todisteet kumoavat virallisen holokaustisadun.

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/20/dieselpakokaasulla-ei-voi-suorittaa-joukkomurhia/

  Minkäänlaista murhaamista ei voida todistaa olleen. Vain väestönsiirto, joka ei toteutettu kovakouraisesti. Vankejakin hoidettiin sairaaloissa ja heidän viihtymiseensä panostettiin.

 • Plääh

  Vastaa

  Viimeinen linkki meni väärin. Tämä oli tarkoitettu:

  https://uppochnersehr.wordpress.com/tag/auschwitz-birkenau/

  Artikkelien alapuolella linkkilistassa on monelta keskitysleiriltä oma artikkelinsa

 • Se ei voi olla väärin

  Vastaa

  Joskus aikoinaan oli se video jonka tekivät ne venäläiset nuoret jotka olivat holokausti-uskovaisia. Se oli hilpeä …ja he laskivat yötä päivää monen ihmisen voimin monta vuotta ja päätyivät aina tasalukuun kuusi miljoonaa…

  Ei liene kenellekkään yllätys että sitä videota ei löydy enää julkisesta jakelusta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Holokausti? Ehei, en ole koskaan siitä mitään, joten ei kiinnosta.

  Oma rakas äitini kyllä kertoi minulle Hampurin murhapommituksista, Dresdenin tulimyrskystä ja myös Ukrainan kansanmurhasta, eli Holodomorista kun olin pikkupoika. Näitä asioita ei koulussa opetettu.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Mikä osoittaa polittisen väitteen parhaiten valheeksi? Tietenkin se, että arvostelu kielletään jopa lailla. Näinhän se on ollut uskontopolitiikassakin.
  Galileo Galilei 1600 luvulla kannatti Kopernikuksen teoriaa, että maapallo kiertää aurinkoa, kun kirkon poliittinen totuus oli, maapallo on maailmankaikkeuden keskus. Galileo valmisti kaukoputken, jolla näki, Jupiteria kiertää 4 kuuta, joten hän varmistui teoriasta ja julkaisi kirjan 1632. Teoksen takia Galilei joutui inkvisition eteen ja hänet tuomittiin loppuiäksi arestiin. Galileo pelasti henkensä, sanomalla julkisesti erehtyneensä.
  Kirkon valhejulistus alkoi rapistua ja luonnontieteitten aikakausi alkoi viritä, minkä ansiosta elämä helpottui.

  Nyt länsimaissa on keskiajan kirkon tapainen globalismi, joka luo valheita pysyäkseen globaalisessa vallassa. Globalismi vastaa maakeskeisyyttä, kansallisuusaatteita ei hyväksytä, koska ne ovat uhka globalismille, kuin aurinkokeskeisyys oli aikoinaan uhka kirkon vallalle.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Eihän länsimaita syytetä kategorisesti holokaustista! Fasistisia puolueita kyllä oli monessa muussakin Euroopan valtiossa kuin vain Saksassa, Italiassa ja Espanjassa, mutta tietääkseni ne eivät osallistuneet holokaustin toteuttamiseen.

  Ensimmäinen suuren luokan juutalaisten poishäätö tapahtui Euroopassa vajaa 1000 vuotta sitten, vastaavia on tapahtunut useamman kerran ja käsittääkseni niissä perimmäisenä syynä on ollut raha. Pankkitoiminta oli yksi harvoja juutalaisille sallittuja ammatteja ja he hoitivat asian hyvin. Kun sitten hallinto velkaantui lähinnä sotaretkien takia niin pankkiirit tekivät jossain vaiheessa sen virheen että vihjaisivat velan takaisinmaksusta. Oli helppo häätää varakkaat pankkiirit ja heidän uskonveljensä ja takavarikoida omaisuus, samalla velka mitätöityi. Muutenkin kuin sotimalla velkaannuttiin holtittomasti, historiallisten romaanien lukijat muistavat varmaan käsitteen ”Ranskan valtionvelka” jonka velallinen oli viime kädessä kuningas, ja vallankumouksen jälkeen velkojat jäivät nuolemaan näppejään.

  Jos et juurikaan tiedä mitä 2. maailmansodan aikana tapahtui, niin tuolla argumentillasi voisit yhtä perusteettomasti kyseenalaistaa suhteellisuusteorian, planeettojen radat tai vaikkapa transkedenttiluvut. Kukaan näitä asioita hallitseva ei rupeaisi vänkäämään täysin tietämättömän ihmisen kanssa vain siksi että tämä epäilee vilunkia, ja hän joko perehtyisi asiaan tai jäisi parkumaan salaliittoa.

  Suomessa on vasemmistolle kiusallinen totuus se että sisällissodassa punaiset suoritivat ensimmäisen siviilien joukkoteloituksen. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeenkään ei vankileireihin liittyviä asioita ole Venäjällä terveellistä ruveta penkomaan. Ukrainan 30-luvun nälkään nääntyneiltä viljelijöiltä pakko-otettua viljaa myytiin runsaasti mm. Saksaan. Turkissa käy huonosti jos rupeaa elämöimään armenialaisten joukkomurhasta tai kaveeraa kurdien kanssa. Serbiassa ei tykätä jos turisti kertoo hyväksyvänsä NATOn pommitukset vastatoimena muslimien vainolle. Venäjälle kiusallinen seikka 2. maailmansodan alkupuolelta on se että Saksan ja NL:n joukot kohtasivat Puolassa ja olivat kovin veljellisiä, tätäkään ei kerrottu Puolan tähän liittyvillä muistopaikoilla ennenkuin NL oli romahtanut. Sodan aikana Puolassa osa väestöä avusti saksalaisia juutalaisten ja romanien vainoamisessa ja sodan jälkeenkin oltiin tyytyväisiä että näitä ei enää ollut juurikaan väestössä. Norjassa Quisling on edelleen inhokki #1, eikä Ranskan miehityksen ajan yhteistyössä hallinneita ranskalaisia edelleenkään juuri arvosteta vaikka toimivat pakon edessä. Baltialla oli kaksi huonoa vaihtoehtoa, joko NL tai Saksa, ja näistä Saksaa tietääkseni kuitenkin pidettiin vähemmän huonona. Vastaavia poimintoja voisin kirjoittaa vielä pitkän listan, tässä edustava näyte.

  On käsittämättömän huono peruste epäillä jotain vain siksi että epäileminen on muotia, jos ei tiedä asiasta mitään. Matkailu avartaa, jos tutustuisit Eurooppaan monipuolisesti matkustelemalla pitkän aikajakson kuluessa yhteensä vaikkapa 3 vuotta niin olisit paljon paremmin perillä monista asioista kuin mitä koulukirjoissa on kerrottu.

  Jos Hitler olisi antanut sodanjohdon ammattilaisten käsiin eikä sotkeutunut asioihin joista ei ymmärrä mitään, niin sodan lopputulos olisi ollut toinen ja Euroopan tilanne kovin toisenlainen kuin nyt.

 • juha.

  Vastaa

  Itse en voi hyväksyä holokaust pakkolakia, koska se on maallinen tapahtuma ihmisille tässä ajassa. Versus länsimaissa jo aikaa sitten rikoslaista poistetun ”Jumalan pilkkan” rangaistavuuden rikosseuraamukset sakkoina tai jopa vankeutena. Suomesta poistettiin tuo laki 1960-luvun lopulla stalinistien riehuessa. Kirjailija Hannu Salama oli viimeinen, jota syytettiin tuon lain rikkomisesta julkaisemassaan kirjassa ”Juhannustanssit”, jonka hän teki tietoisesti kommunisti kuin oli. Paljon parjatun ja haukutun ”Lapuanliikkeen” nousuun 1930-luvulla vaikuttiminena oli erityisesti pohjanmaalla ja muualla Suomessa kommunistien suorittamat kirkkojen häpäisyt ja Raamatun lauseiden pilkkalliset ja irvokkaat vääristelyt omissa banderolleissaan ja julisteisaan tarkoituksellisesti provosoimalla Pyhiä uskonnollisia arvoja silkasta vittuilun halusta ja matalamielisestä primitiivisestä uhmakkuudesta johon liittyi loukkaamisen halu.
  Suomen tuolloinen vätys hallitus ei kyennyt tekemään asialle mitään useidenkaan pyyntojen ja kehoitusten jälkeen, jolloin pohjanmaalta kotoisin olevat miehet saivat tarpeekseen tästä vatulkoinnista. Tähän liittyi vielä Helsingin satamissa työssä olevien komjmunisti lastaajien korpilakot, jotka tyrehdyttivät Suomen puu ‑vetoisen ulkomaanviennin kokonaan. Koska tuohon aikaan hiljalleenn jaloilleen päässeen bolsekki Neuvostoliiton oma puuteollisuus ja raaka-aine vienti pyrki maailmanmarkkinoille. Tilattiin sieltä ”toveri apua” Suomen kommunisteilta ja sosialistityöläisiltä kilpailijan sabotoimiseksi pois markkinoilta näin lisäksi pyrkien kurjistamaan ja köyhdyttämään Suomen talouden Neuvostoliiton omien valtapyrkimystensä vuoksi muuttamalla ”valko-suomi” kommunistiseksi liitettäväksi ”Neuvostoliiton suureen perheeseen”!
  Lopuksi: Koska Itse Jumala ei nauti minkäänlaista Pyhyyden lainsuojaa, ei näin ollen voi holokaustiakaan toiusin tulkitsevien ihmisten mielipiteeseen perustuvaa sananvapautta kahlehtia eikä rikosseuraamuksin uhattaen kieltää!!!

 • juha.

  Vastaa

  Niin, vielä sen verran, että pohojalaaset menivät satamaan ja heittivät pers-hankurasta kommarrit huitsin venäjään ja ryhtyivät lastaamaan laivoja kellon ympäri eikä siinä maamiehiä kun olivat kelloon katsottu ja itketty ”sorron öitä” vaan sana: ”Ahtaaja” sai täyden merkityksensä!!!

 • Plääh

  Vastaa

  Tulitikkutytön ei itse pitäisi puhua asioista, joista ei tiedä yhtään mitään. Hitler oli maailman nerokkaimpia sotapäälliköitä, joka kuitenkin antoi liikaa siimaa petolliselle kenraaleilleen. Hiter hävisi, koska maanpetokselliset ja vapaamuurarikenraalit sabotoivat sodankäyntiä ja kertoivat kaikki mahdolliset asiat vihollisille.

  Norjalaisista vain idioottikusipäiden osasto ei ymmärrä Quislingia historian suurimmaksi norjalaiseksi. Sielläkin vastarintaa harjoitti lähinnä kommunistinen aines ja sionistinen idiootti opiskelijaporukka.
  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/01/29/vidkun-quisling-ja-knut-hamsun/
  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/01/29/norjan-miehitysaika/

  Saksassa ja Puolassa ei pidetty juutalaisista, mutta tähän oli syynä lähinnä juutalaisten oma toiminta. Ei tätä ole kukaan salannut. Sen sijaan eri maiden ”apurien” syyttely holokaustista on juutalaispropagandaa.

  Pankkitoiminta hoidettiin huonosti ja korko oli kohtuuton usein keskiajalla. Katolisen kirkon on tyäytynyt olla juutalaiskontrollissa, kun se luovutti kaiken koronkeruun ja pankkitoiminnan juutalaisille. Se takasi käytännössä maailmanherruuden jo 1500-luvulla. Maailmaa voitiin alka aottamaan haltuun, kun talous oli hyppysissä ja kuninkaat ja aateliset luotonottajia. Tuo väite siitä, että velkoja ei olisi maksettu takaisin, on holohoaxin veroinen jättivalhe. Juutalaiset oli tehty periaatteessa välttämättömiksi jo keskiajalla. Alat kuulostaa jo ihan piinkovalta juutalaispropagandistilta.

  Itse et tiedä mistään maailmansodan historiasta. Mitä ihmettelyä Saksan ja N‑liiton veljeilyssä on, kun Hitler on tähän pakotettu ja Stalinin kauaskantoinen strategia oli päästä hyökkäämään sotivien osapuolten selkään?

  Kyllä juutalaisaktivistit syyttelevät kaikkia valkoisia ja länsimaita holokaustista. Etenkin puhutaan kristittyjen vastuusta. Monet euroooppalaiset kätyrit ulvovat samaa. Ainakin kaikki kansat on pantu maksumiehiksi. Tietenkin syytellään monien maiden ”nationalisteja” ja ”antisemiittejä” suorempaan, vaikka pitäisi syytellä juutalaiseliittiä kommunistien suorittamista massamurhista, joissa meni nationalistien (eivät he mihinään satutarinaan osallistuneet) lisäksi massiivisesti muitakin

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Kenraalikuntaan oli varmaan solutettuna monta juutalaista, ja Italiassa niitä mahtoi olla pilvin pimein.

   Mahdatko tietää miksi saksalaisten hyökkäys länteen pysähtyi ja suurin osa vastapuolen joukoista saatiin evakuoitua kanaalin yli, miksi Operaatio Barbarossa viivästyi ja miksi USA päätti liittyä sotaan Euroopassa?

   Maailmassa on ollut eri aloilla lukemattomia neroja joiden alaiset eivät vaan ole pinnistelleet tarpeeksi toteuttaakseen johtajansa/idolinsa suuria suunnitelmia.

   Sodan jälkeen saksalaiset V1- ja V2-asiantuntijat olivat haluttuja niin idässä kuin lännessä.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Se että Dunkirkistä päästettiin brittijoukot evakuoitumaan tuli ihan Hitlerin itsensä aloitteesta, pyrkimyksenä oli vielä silloin saavuttaa rauha Britannian kanssa, jonka kansaa sinänsä Hitler piti arvossa. Täydellinen teurastus rannalla olisi ollut paitsi mahdollinen myös turha, ja myös turmiollinen vielä mahdollisuuksien rajoissa olevalle pysyvälle rauhalle Britannian kanssa. Mitä taas Barbarossan ”viivästymiseen” tulee, asia on päin vastoin, se aloitettiin liian aikaisin ja varustautumattomana koska tiedustelutietojen mukaan Neuvostoliitto oli aikeissa hyökätä Puolan yli Saksaan samoina päivinä kuin Saksa joutui aloittamaan projektin. Näitä päivättyjä tiedustelutietoja ja valmiiksi painettuja sekä päivättyjä Neuvostojoukoille toimitettuja venäjänkielisiä Saksan karttoja on arkistoissa. Toisaalta kyseessä saattoi olla tahallinen tiedustelun ja vastatiedustelun kautta annettu provokaatio Saksan saamiseksi kahden rintaman sotaan sille mahdollisimman epäedullisena ajankohtana. Yhtäkaikki,vaikka tuhoutuikin, Saksa teki aloituksellaan ja taistelun panopisteen viemisellä kauas itään palveluksen kaikille länsimaille, jos Neuvostoliitto olisi päässyt yllättämään niin sillä olisi ollut hyvät mahdollisuudet vyöryä atlantin rannikolle asti ja silloin koko manner-eurooppa olisi ollut kommunistisen imperiumin vallassa ja saattasi olla sitä tänäkin päivänä.

    • tulitikkutyttö

     Vastaa

     Kyllä se Barbarossa oli suunniteltu aloitettavaksi alkukesästä, mutta italialaisten sotasankareiden huono menestys pakotti hoitamaan ensin sivustan kuntoon. Stalin oli juuri tehnyt puhdistuksia NL:n armeijassa ja olisi tyytynyt sovittuihin etupiireihin.

     Hitler teki pahan virhearvion kun hyökkäsi Puolaan ja luuli että Britannia, joka oli taannut Puolan itsenäisyyden, ei julistaisi sotaa.

     Dunkirkissa joukot olivat selkä seinää vasten ja evakuointi ei olisi onnistunut ilman kaikkia mahdollisia siviilialuksia.

     Varsin hyvin tiedetään että Saksan ydinase oli kaukana valmiista kesällä ‑44.

     Saksan armeija oli hyvässä kunnossa jo merkitsevästi aikaisemmin kuin ‑38.

     • Plääh

      Tosiasiassa Hitlerin oli pakko hyökätä Puolaan, koska Puola oli hänet tähän pakottanut. Britannia ja Ranska olivat Puolan takana, koska sen asenne oli mikä oli. Hitler pani toivonsa sopimukseen N‑liiton kanssa, mutta tiesi kyllä, että melko varmasti suursota siitä silti tulee. Hänhän ei heti hyökännyt, vaan pyrki sopimus taskussaan painostamaan Englantia rauhaan. Samalla olisi tietenkin taipunut myös Puola. Puolahan teki hyökkäysyönä oman operaationsa ja vei joukkonsa rajan yli kolemssa kohtaa.

      Stalin olisi hyökännyt heiunäkuussa 1941. Hän ei tyytynyt mihinkään, vaan miehitti alueita yli etupiirirajojen ja vaati uusia alueita ja väitti etupiirin tarkoittavan uusia asioita sovittujen sijaan. Jokainen tietää jo Stalinin keskitykset 1941. Ne merkitsivät selkeästi hyökkäysaikeita.

      Sinun on turha esittää täällä valheita Saksan armeijan kunnosta. Ydinasejuttu on hyvin salattu, mutta kaikki merkit ovat olemassa. Tässäkin siis totuus on pimitetty.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Korj. mahd. Freudilaisen lipsahduksen sisältäneeseen kirjoitukseeni; taistelun painopiste, ei panopiste.

   • Plääh

    Vastaa

    Kenraaleissa oli nähdäkseni juutalaismielisiä solutettuna. Canaris ja co. hääräsivät jo 20-luvulla:
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/02/rathenaun-murhaaja-ernst-von-salomon-ja-konservatiivinen-vallankumous/

    Mahdatko itse tietää, että Dunckerqueen ahtautunut armeija oli vaarallinen vastus eivätkä maasto ja laivaston uhka vähentäneet riskejä koviin tappioihin. Tärkein syy oli kai se, että Ranskan armeijalle ei saanut antaa tilaa järjestäytyä uudelleen, vaan sen päävoimia vastaan oli suunattava jatkuvia iskuja. Hitler tiesi, että ei kuitenkaan voisi nousta maihin. Tuolla on eri näkökantoja esitetty:
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/02/duncerquen-motin-pelastuminen-christa-schroderin-muistelmat-vaikuttavat-vaarennetyilta/

    USA oli koko sodan takana. Se pakotti Euroopan maat Saksan vastaiseen tuhosotaan ja juoni koko ajan Stalinin kanssa. Totta kai se liittyisi siihen, jos vain FDR voittaisi pressan vaalit. Tämän tieivät kaikki
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/02/rooseveltin-tie-sotaan/
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/02/dirk-kunert/
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/02/usa-aloitti-sodan-seka-saksaa-etta-japania-vastaan-ja-oli-taysin-ja-ainoa-syyllinen-naihin-konflikteihin/

    Operaatio Barbarossa viivästyi erinäisistä syistä. Jo Mussolinin hyökkäys Kreikkaan vaaransi aloituksen. Sitten tuli vielä Jugoslavian vallankaappaus ja aggressiivisuus. Myös muita syitä oli. Viivästys ei ollut ratkaiseva juttu menestyksen kannalta. Pikemminkin maasto oli kosteaa panssarisodalle pitkälle kesäkuuhun ja toisaalta NL keskitti koko ajan joukkoja rajan tuntumaan ja ne jäivät sitten ongelmiin, koska eivät olleet ennättäneet ryhmittäytyä ja toimintaakin rajoitettiin sitten. Rommelin panssareita ja Leibstandartea ym. olisi kyllä kaivattu eteläsiivelle. Ylipäänsä moottoroituja joukkoja ym. Saksa oli alkanut varustautua sotaan toden teolla vasta 1938, kun kävi ilmi, että vastapuoli aikoo sotia. Saksa oli satsannut voimavaroja kaikkeen muuhun paljonkin kuin armeijaan. 1939 armeija oli vieläö Ranskan armeijan kokoinen ja huonommin varustettu.

    V‑aseiden valmistukseen oli satsattu, koska ne olisivat kantaneet ydinkärkiä. Saksa oli saanut ydinpommin valmiiksi jo sodan loppupuolella.
    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/28/petos-normandiassa/

 • Plääh

  Vastaa

  DuPont: Dokumentointi ei tarkoita typerien dokumenttiohjelmien määrää tai valheellisten todistajien lausuntojen määrää. Holokaustita ei ole mitään dokumentteja. Kiakki dokumentt osoittavat virallisen version täysin väräksi. Mitään muhaamistoimintaa ei ollut. Vain väestönsiirto. Ota kuitenkin huomioon, että Evianin konferenssissa 32 maata sopi juutalaisten siirtämisestä pois Saksasta ja Puolasta v. 1938. Asiaa rvalittiin hoitamaan Rubleen komitea. Sota tuli väliin kuitenkin. Myös tulee muistaa, että USA internoi keskitysleireille saksalaisväestönsä ja vaati saksalaiset myös Etelä- ja Väli-Amerikanmaista niihin. Monien mielestä Saksalla oli jopa kv. lakien mukainen oikeus internoida juutalaisväestö, koska juutalaisjärjestöt olivat lisäksi julistaneet monta kertaa sodan ja myös sodan aikana kaikki Euroopan juutalaiset vastarintataistelijoiksi. Heitä myös toimi vahvasti vastarintaliikkeissä

 • Shlomo Shekeliläinen

  Vastaa

  ”Dean Irebodd”in dokumentit selittävät todella hyvin mitä holokaustilla tarkoitetaan, mikäli ei ole kyseiseen asiaan syvemmin tutustunut. Suosittelen lämpimästi.

  One Third Of The Holocaust
  https://archive.org/details/OneThirdOfTheHolocaustHDVideoHQSound

  https://archive.org/details/denierbud_onethirdoftheholocaust

  Buchenwald A Dumb Dumb Portrayal Of Evil
  https://archive.org/details/DeanIreboddBuchenwaldADumbDumbPortrayalOfEvil/Dean+Irebodd+-+Buchenwald+A+dumb+dumb+portrayal+of+evil.mp4

  Hyvää kirjallisuutta(ja myös videoita) aiheesta löytyy osoitteesta https://holocausthandbooks.com, useimmista E‑kirjoista on saatavilla ilmaisversio opiskelutarkoituksiin.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  > 😉 Ausvitsistä ;O on kyse 😉
  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere
  PS: 1945 aikana Ausvitsistä tehtiin uusi paikka, mistä muodoitui saksalaisten siviilien ja sotilaiden joukkotuhontapaikka, vaikka oli jo ”rauha” ;)?
  Joten kun siellä käytte muistakaa se 😉

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Ei vaan Buchenwaldista, siellä on erikseen Neuvostoliiton halllinnon aikana kuolleiden/tapettujen uhrien hauta. Lukumääräisesti pieni osa kuolleiden kokonaismäärästä. Oli Itä-Saksan aikana natsien vastaisen propagandan yksi kärkipaikoista, muurin murtumisen jälkeen koko alueen esittely arvioitiin uudelleen ja osa Itä-Saksan aikaisesta rekvisiitasta (sanan varsinaisessa merkityksessä) siirrettiin varastotiloihin.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Muistutin / muistuttaisin Ausvitsin 2‑naisuudesta, miten se rooli saksalaisten sotilaiden ja siviilien tuhontakeskuksena jatkui 1945
  Ko leiri on heidän uhraamisten jäljiltään.
  Mielestäni muistamisen arvoista.
  Ilmeisesti asiaa ei saa unohtaa.
  Molotov-Ribbenrop sopimuksella saku ja sovjet-joukot tapasivat käytännössä vanhalla Saksan rajalla 1 ms ajoilta. Puolaan oli liitettynä saksalaisalueita, missä asui miljoonia saksalaisia.
  Jakoperiaate: Saksalle saksalaiset, Sovjetille slaavit.
  Se siitä.

  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere
  PS: Jos näitäkään näkökantoja ei haluta muistaa niin turha ilmeisesti tänne kirjoitella
  Lähestyin teemaa (Das Thema) jo eilen hieman vappuisasti. Ei julkaistu

 • Ugrimugri

  Vastaa

  Yäk, en pidä heistä, ja yksi suuri syy on se, että osallistuivat Pohjois-Euroopan orjakauppaan. He nimittäin mm. perustivat kastraatioleirejä orjakauppareittien varrelle. He hoitivat tuon likaisen työn, nopeasti ja kuin liukuhihnalla. 

  Asiasta kertoo mm. prof. Jukka Korpela kirjassaan Idän orjakauppa keskiajalla : ihmisryöstöt Suomesta ja Karjalasta (SKS).

  Karjalassa tunnetah vanha sanonta: Hyvä on jeyrei se, pettää! (jeyrei = juutalainen).

 • Ilmari

  Vastaa

  Alunperin osa liittoutuneista olisi halunnut ampua natsijohtajat suoralta kädeltä. Sitten ajateltiin, että on järjestettävä oikeudenkäynti, ettei kukaan pääse sanomaan, ettei mitään rikoksia ole tapahtunutkaan.

  Silloin e kuviteltu, että massiivisesta todistusaineistosta huolimatta sodan jälkeen syntyy ihmisiä, joista osa ei siitä huolimatta usko.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mistä ”massiivisesta todistusaineistosta” sinä puhut?
   Kenties niistä ”uhreista”, jotka värjäytyivät ”silminnäkijähavaintojen” mukaan ”kaasutuksissa” täysin erivärisiksi kuin zyklon B oikeasti värjää?
   Vai kenties Nena Kafkan tarinoista Flossenbürgissa? Vai jopa asiakirjoista, joissa puhutaan yleisesti joukkotuhonnasta? Ai niin, sellaisia kun ei ole tähän päiväänkään mennessä löytynyt mistään.

   Jännä, että kyseessä on maailman sensuroiduin aihe ja aiheen kaikenlainen pienikin kritisointi halutaan vaientaa, mistähän voisi johtua…

 • Plääh

  Vastaa

  Nürnbergissä ei esitetty todisteita holokaustista, Vain kidutuksilla ym. pakotettuja valheellisia lausuntoja. Alunerin etenkin Englanti olisi halunnut tappaa suuren määrän johtajia ilman oikeudenkäyntiä. Se pelkäsi, että liikaa totuutta saattaa tuihkua myös näytösoikeudenkäynnistä. ”Oikeudenkäynneistä” tuli sitten niin primitiiviset näytösoikeudenkäynnit, että tämä huoli oli läöhes turhaa. Puhesääntöjä joudttiin kuitenkin muuttamaan kesken kaiken pääprosessissa. Itse paavi paheksui näytösoikeudenkäyntejä ja voittajien rikollista toimintaa ja rikoksia. Nyt kaikki on aivopesty muihin käsityksiin. Monet tosin valehtelevat tietoisesti

 • Tyrsky

  Vastaa

  @ Ilmari

  ”Sitten ajateltiin, että”

  Et sinä tiedä mitä ajateltiin. Kaikenlaista ajateltiin. Kaikenlaista on oltu myös ajattelematta. 

  ”Silloin e kuviteltu, että”

  Massiivinen todistusaineisto olisi varmaan jo jossain vaiheessa esitetty jos sellaista olisi. Lue ylempi viestini ja totea sen ja siihen liitettyjen videoiden avulla miksi viestisi on täyttä huuhaata. Muuten paljastut trolliksi, joka tyhjänpäiväisten hokemien avulla pyrkii ensin sivuuttamaan ja sitten hautaamaan kaikki keskustelussa jo esiintuodut todisteet.

  esitetyt todisteet pyrkii ensin sivuuttamaan ja sitten hautaamaan

 • Tyrsky

  Vastaa

  @ Ilmari ”Sitten ajateltiin, että” Et sinä tiedä mitä ajateltiin. Kaikenlaista ajateltiin. Kaikenlaista on oltu myös ajattelematta. ”Silloin e kuviteltu, että”. Massiivinen todistusaineisto olisi varmaan jo jossain vaiheessa esitetty jos sellaista olisi. Lue ylempi viestini ja totea sen ja siihen liitettyjen videoiden avulla miksi viestisi on täyttä huuhaata. Muuten paljastut trolliksi, joka tyhjänpäiväisten hokemien avulla pyrkii ensin sivuuttamaan ja sitten hautaamaan kaikki keskustelussa jo esiintuodut todisteet.

  (Pyyntö ylläpitäjälle: Julkaiskaa mieluummin tämä versio edellisen, huonosti editoidun sijaan. Kiitos!)

  Kommenttisi odottaa tarkastusta.

 • Benjamin Kivilohkare

  Vastaa

  Holokaustia ei tapahtunut. Suosittelen osoitetta http://islam-radio.net/finish/index.htm#rev Siinä on suomenkielellä perusteet holokaustihuijaukselle. Juutalaiset puhuivat 6 miljoonasta myös 1. maailmansodan ja Venäjän vallankumouksen yhteydessä. Se on luotu myytti, jolla on rahastettu miljardja ja taas miljardeja. Juutalaisilla on pelottavan voimakkaat painostusjärjestöt kansainvälisesti ja kansallisesti. Ne pitävät yllä holokaustivalhetta. Juutalaiset itse järjestivät Ranskan ja Venäjän vallankumoukset ja kaksi maailmansotaa eli varsinaiset gojimien ”holokaustit”. Juutalaiset pyrkivät lieventämään omaa syyllisyyttään holokaustivalheen avulla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi