Terhi Kiemungin puhe Kukkavirta-tapahtumassa

Partisaani julkaisee Kiemungin puheen kokonaisuudessaan.

Lukijan mielipide

Kuva: Seppo Lehto.

Me kaikki muistamme päivän 18.8.2017. Silloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Kolme vuotta on kulunut, ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme kaksi vuotta. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 13 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Sen lisäksi, että edellinen hallitus sitoi Suomen GCM-sopimuksella avoimien rajojen politiikkaan, uusi hallitus avustaa isis-taistelijoiden perheitä saapumaan Suomeen.

Tänä keväänä Yhdysvalloissa pahoinpitelyistä, ryöstöistä, huumeista ja laittomista aseista tuomitun, pidätystä vastustaneen mustan rikollisen kuoleman suremiseksi ympäri maailmaa masinoitiin anarkistista mellakointia, jota tuhannet suomalaisetkin ovat tukeneet liittymällä BLM-mielenosoituksiin.

Tänä vuonna oman kansansa pettäjien ja Suomessa asuvien muukalaisten unelma on lähestynyt huippuaan. Suomalaiset ovat polvillaan etnisyyden perusteella jalustalle nostetun ihmisryhmän edessä ja vaativat virkavallan aseista riisumista. Valtiovallan kannustuksella on nyt Suomessakin jaettu ihmiselämät tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin ja oikeutettu monikulttuurisuuden puolesta mellakointi ja väkivalta.

Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. BLM-liikkeen innoittamana pahoinpideltiin porukalla hengettömäksi nuori mies äskettäin Helsingissä Kaivopuistossa. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.

Häpeätkö sinä olla valkoinen? Halveksutko omaa suomalaisuuttasi? Sallitko uhanalaisen kansallisuutesi ja kulttuurisi maahan polkemisen?

ME EMME SALLI. ME EMME UNOHDA. VALKOISEN ELÄMÄ ON TÄRKEÄ.

Meitä on kritisoitu, että teemamme ei liity terrori-iskun uhrien kunnioittamiseen, tai että se karkottaa ’tavallisia’ ihmisiä osallistumasta. Tapahtumaa on verrattu 612-soihtukulkueeseen, joka kokoaa tuhansia ihmisiä kunnioittamaan Suomen itsenäisyyttä ja sen puolesta taistelleiden muistoa. Terrori-iskun uhrit niin Turussa kuin muuallakin Euroopassa ovat tässä ajassa olleet valkoisia, tekijät eivät.

Kukkavirran tarkoituksen on mahdollista elää ajassa toisin kuin 612 jonka motiivi on onneksi historiaa ja muuttumaton. Emme me unohda Suomen ensimmäistä islamilaista terroritekoa, mutta valkoisten suomalaisten vainoaminen omassa maassaan ei ole loppumassa, vaan hyökkääjät ovat ryhtyneet röyhkeämmiksi. Heille on vastattava.

Laskemme hetken kuluttua kukat Aurajoen virtaan kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskun uhreja kaikkialla Euroopassa. Tänään lisään tähän surulliseen listaan BLM-liikkeen uhrit sekä kaikki muut etnisyytensä vuoksi uhreiksi valikoituneet valkoiset.

Vietämme nyt hiljaisen hetken heidän muistolleen.

Kotimaa Lukijan mielipide Politiikka Rotu Terhi Kiemunki Terrorismi Turku Väestönvaihto White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mietin vaan

  Vastaa

  Mietin tuota banderollia ja sen tekstiä. Kuinkahan moni jäi tulematta paikalle banderollin vastakkainasettelun myötä?

 • sotatila

  Vastaa

  Jokaikinen joka ymmärtää tilanteen vakavuuden ja miten valkoiset ollaan laittamassa seinää vasten seisovat tuon banderollin takana. Ei kai juuri kukaan halua rotusotaa tai luokkasotaa, mutta kun kyse on eloonjäämis kamppailusta. Itsepuolustuksesta.

 • Mietin vaan

  Vastaa

  Alunperinhän tarkoitu oli muistaa suomalaisia terrori-iskun uhreja. Ei käynnistää poliittista liikettä tai vastata muihin olemassa oleviin liikkeisiin.

  Siksi mietin että tämän banderollin paikka olisi ollut toisen kulkueen etunenässä. Mutta ei ehkä tämän.

 • sotatila

  Vastaa

  Terhi Kiemunki piti myös hyvän puheen.

  Kaikkien kansallisten banderollien on syytä yhdistyä tuon taakse – ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Tapani Lappalainen

  Vastaa

  Mietin vain sitä ja tunnen syvää vihaa sen suhteen,että kiinalaiset villieläinsyöjät,jotka olivat saaneet koronavirustartunnan omassa maassaan tulivat Suomeen turisteina,tartuttivat sen myös suomalaisiin ja voisi jopa sanoa että tahallaan ja nyt siitä kärsitään kaikenlaisine hallituksen säätäminä rajoituksina.Olen vahvasti sitä mieltä että jokainen ulkomaalainen joka sairastuu johonkin viruksen aihettamaan tautiin syötyään villieläimiä,sairastakoon sen omassa maassaan ja älköön tulko sitä tartuttamaan suomalaisiin,pysyköön silloin omassa kotimaassan.Tähän nähden Suomen ulkomaalaislaki tai millä nimikkeellä se kulkeekin on liian vapaamielinen kun se
  sallii sairastuneiden ulkomaalaisten tulla tartuttamaan tautejansa suomalaisiin.Suomi kuuluu suomalaisille,suomalaiset ovat tämän maan rakentaneet ja taistelleet sille itsenäisyyden.Eikö suomalaisilla ole myöskin oikeus sanoa sanaansa sen itsenäisyyden puolesta.On hyvä että meillä on olemassa järjestöjä jotka mielipiteillään ja radikaalilla toiminnallaan uskaltavat puolustaa itsenäisyyttämme,vaikka virkavalta ja nykyiset valtiovallan edustajat tuomitsevat natsijärjestöinä ja kieltävät sekä lakkauttavat niiden toiminnan.Kuten äsken jo mainitsin,Suomi kuuluu suomalaisille ja tulee kuulumaan,se joka haluaa asettua tätä periaatetta vastaan painukoon Brysseliin ja jättäköön Suomi-neidon rauhaan.Euroopn Unioni on porttola,johon Suomi-neito on liitetty peruslain vastaisesti.

 • Tapani Lappalainen

  Vastaa

  Kotimaani ompi Suomi eikä mikään Eurooppa.Eurooppa on vain maanosa ja Suomi on valtio ja sellaisena pysyköön.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi