Huthien iskut rahtilaivoihin aiheuttavat säröjä globaaliin sionistiseen talousjärjestelmään

Kansainväliset toimitusketjut ja rahoitusmarkkinat ovat juutalaisten poliittisen voiman lähteitä mutta toisaalta myös heidän heikko kohtansa.

Sionismi

Israelia vastaan taistelevat huthikapinalliset ovat Jemenissä osoittaneet, että verraten pienillä resursseilla suoritetut vastarintaoperaatiot voivat tuottaa suuria menetyksiä vihollisille. Globaaliin rahtiliikenteeseen kohdistetut iskut ovat merkinneet jo nyt tuntuvia tappioita sionistiselle finanssikapitalismille.

Huthit taistelevat Israelin ja Yhdysvaltojen ylläpitämää sionistista maailmanjärjestystä vastaan Palestiinan Hamasin, libanonilaisen Hizbollahin sekä Syyrian ja Iranin valtioiden rinnalla. Huthit ovat nousseet viime kuukausina otsikoihin näyttävistä operaatioistaan Punaisenmeren reitillä, joka on yksi kansainvälisen merirahdin ja energiamarkkinoiden solmukohdista.

Viime viikkoina kauppaliikenne, mukaan lukien konttialukset, autonkuljetusalukset ja öljysäiliöt, on ohjattu kiertämään Afrikan sarven ympäri välttääkseen riskin joutua Jemenistä suoritettujen lennokki- ja ohjusiskujen sekä konkreettisten takavarikoiden kohteiksi. Ainakaan toistaiseksi edes Yhdysvaltojen armeija ei ole kyennyt suojelemaan aluksia antisionistisilta operaatioilta.

Konkreettisia tekoja sionismin tuhoamiseksi

Englannin keskuspankin varapääjohtaja Sarah Breeden varoitti nousevien rahtihintojen olevan isku monien länsimaiden toiveille inflaation saamisesta hallintaan. The Times of Londonin mukaan Englannin keskuspankin vanhempi ekonomisti on lisäksi varoittanut rahtiongelmien synnyttämien ylimääräisten kustannusten olevan merkittäviä, koska ”tarjontarajoitukset voivat vaikuttaa merkittävästi rahapolitiikkaan” eli korkoihin ja yrityksille tarjolla olevan rahoituksen määrään.

Operaatioillaan huthit osoittavat konkreettisesti, että juutalaisten rikoksilla esimerkiksi Palestiinassa on hintalappunsa.

Kansainväliset toimitusketjut ja rahoitusmarkkinat ovat juutalaisten poliittisen voiman lähteitä mutta toisaalta myös heidän heikko kohtansa. Niihin iskemällä itsenäisyysmieliset liikkeet voivat konkreettisesti vauhdittaa sionismin tuhoutumista eri puolilla maailmaa.

Lähde: Breitbart

Englannin keskuspankki Globaalit toimitusketjut Hamas Hizbollah Huthit Inflaatio Iran Israel Jemen Korko-orjuus Palestiina Rahapolitiikka Rahoitusmarkkinat Rahtiliikenne Sionismi Syyria Talous Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • cairman

  Vastaa

  Huthit ovat osoittaneet olevansa todella hyvin koulutettuja toimimaan sionistien hallinnoimaa voimaa vastaan ja USA:n alueella toimivat laivasto-osastot ovat vaikeuksissa pelätessään ohjusiskuja.

 • TT

  Vastaa

  Onpa maailma mennyt oudoksi, kun tämmöiset huthit tuntuvat sankareilta. Roistovaltiot USA, Israel ja näiden lakeijat on saatava kuriin. Suomalaisista vässyköistä sen sijaan ei ole mihinkään paitsi jenkki- ja EU-perseiden nuolemiseen. Putinille vittuilaan nyt, kun on roistovaltio USA:n muskelit kuviteltuna turvana. USA, tämä lastenmurhaajien varustaja, kaasuputkien räjäyttelijä, maapallon suurin häirikköpaskiainen ja sen raivohullu nilkkiapuri Israel.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Hyvää työtä. Tästä näemme että meidän kaikkien yhteinen vihollinen ovat jutikat.

  • Tommi Rautio

   Vastaa

   Mitäs jos ne jutikat ja saraseenit ovat alunperin samaa porukkaa?

 • Nimetön

  Vastaa

  Huthien takana toimii Iranin vallankuomouskaarti.Ei ne meidän ystäviä ole,Mellumäen imaami on saman lafkan palveluksessa.Mutta jos haluaa tukea niin Mellumäen moskeija ottaa varmasti lahjoituksia vastaan.

 • L.B.D.

  Vastaa

  Ja kansalainen maksaa korotettuina hintoina.

 • KYSEENALAISTAJA

  Vastaa

  Oliko kuitenkin juurikin täysin toisinpäin.

  Toimitusketjuihin tehdyt iskut venyttävät toimitusaikoja sekä leikkaavat samalla tuotettavan tuotteen määrää.

  Mikä on parempi keino korottaa kustannuksia aiheuttavia raaka-aine ja komponettikustannuksia, koska ostajat ostavat niitä kuitenkin ja kun tarjonta vähenee tai saatavuus viivästyy, kohonneet tuotantokustannukset maksaa lopulta tyhmä kuluttaja.

  Ja tyhmä kukuttaja, on tunnetusti valmis luopumaan paljosta muustakin kuin vain rahasta, jotta saa mielestään tärkeitä (monesti turhia) hyödykkeitä/hyödyttömyyksiä.

  Esimerkkeinä monet ihmisten käyttämät sovellukset joita ilman ei nykyihminen muka pärjää, erilaiset etukorttijärjestelmät, maksusovellukset joita käyttämällä käteisen rahan käyttö lopulta kuihtuu pois.
  Ihmisistä tulee tarkoituksella laiskoja sekä tyhmiä, jotka ei enää osaa kyseenalaistaa vastapuolen markkinoimia, väitetttyjä hyötyjä.

  Tätä luonnollisesti on käytetty historian aikana myös ihmisten hallintaan, vapautta rajoittamalla sekä perusoikeuksia rikkomalla, kuten muutama vuosi sitten covid sulkujen ja niiden seurauksina tulleiden piikkipakkojen muodossa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hamas on Mossadin luomus

  • Täh?

   Vastaa

   No mihinkäs tämä tieto nyt perustuu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi