Euroopan väestönvaihtoa juhliva juutalainen Barbara Spectre palasi julkisuuteen ryminällä

Vaikka Spectre pitääkin Hamas-myönteisiä maahanmuuttajia riskinä juutalaisten turvallisuudelle, painottaa hän, että valkoinen kansallismielisyys on suurin uhka juutalaisille.

Sionismi

Pohjoismaissa pitkään vaikuttanut juutalainen aktivisti Barbara Spectre on jälleen noussut julkisuuteen puheenvuorollaan Euroopan tulevaisuudesta ja juutalaisten asemasta. Spectre tunnetaan viime vuosikymmenellä laajaa huomiota saaneesta videosta, jossa hän kertoi juutalaisten suunnitelmista toteuttaa väestönvaihdos Euroopassa. Lisäksi Spectre käytti sosiaalisessa mediassa valkoisten kansanmurhaa juhlinutta aihetunnistetta #EndWhitePeople.

Nyt Spectre on palannut väestönvaihtoaktivismin etulinjaan pitkän hiljaisuuden jälkeen uudella yli tunnin pituisella videolla, jonka voit katsoa alta. Juutalainen kertoo, ettei hän alun perin ollut aikonut astua parrasvaloihin uudelleen, mutta Israelia vastaan tehty yllätyshyökkäys ja väitetty antisemitismi Euroopassa ovat pakottaneet hänet puhumaan.

Uudella videolla Spectre paljastaa omistavansa kolme kansalaisuutta: Ruotsin, Yhdysvaltain ja Israelin. Hän esittelee myös ”uuteen Eurooppaan” liittyvän PowerPoint-yhteenvedon, jota koristaa Paideia-organisaation logo. Paideia on juutalainen lobbausryhmä, joka ajaa monikulttuurisuutta Eurooppaan ja sionistista rotupolitiikkaa Lähi-itään.

Spectre ylistää useita Euroopassa toisen maailmansodan jälkeen tehtyjä globalistisia sopimuksia, kuten Schumanin julistusta 1950, Rooman sopimusta (ETY) 1957 ja Maastrichtin sopimusta 1992, joka merkitsi Euroopan unionin muodollista perustamista. Juutalainen kertoi myös kannattavansa eurovaluuttaa ja unionin laajentamista mantereen itäisiin osiin.

Valkoiset kansallismieliset muslimimaahanmuuttajia suurempi uhka juutalaisten kannalta

Spectre pitää pitkän ja tunteikkaan puheenvuoron EU:n suuruuden päivistä ja eurooppalaisista poliitikoista, jotka hänen mukaansa ovat olleet ratkaisevassa asemassa kansallisvaltioiden hävittämisessä. Juutalaisaktivisti kuitenkin pelkää, että nykyinen eliitinvastainen nationalismi ja populismi uhkaavat Euroopan unionia sekä juutalaisten asemaa.

Spectre toteaa: ”Uskon, että tämä on todellinen uhka, ja meidän on oltava huolissamme Euroopasta. Jos EU hajoaa, uskon, että juutalaisten tilanne muuttuu. EU on ollut yksi juutalaisten parhaista liittolaisista.” Spectren mukaan ”antisemitismin vastustamisen tulisi olla EU:n tehtävä, ei juutalaisten”.

Vaikka Spectre pitääkin Hamas-myönteisiä maahanmuuttajia riskinä juutalaisten turvallisuudelle, painottaa hän, että valkoinen kansallismielisyys on suurin uhka juutalaisille. Siksi hän vaatiikin, että Euroopan rajat pidetään muslimeille auki valkoisen rodun aseman heikentämiseksi. Lisäksi Spectre vaatii, että kaikki Euroopan maat varmistavat, että juutalaisilla on vahva jalansija poliittisessa johdossa.

Lähteet: Magneettimedia, Red Ice, Paideia

Barbara Spectre Euroopan unioni Globalismi Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Maahanmuutto Paideia Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rotu Ruotsin juutalaisyhteisö Sionismi Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • ValhallaX

    Vastaa

    Partisaani loistaa kuin vainovalkea pimeyden keskellä.

    Valuvikainen Barbara on myös erinomainen ryhmänsä edustaja. Ulkoisesti jossakin määrin naisen oloinen, mutta tarkemmin katsoessa mieleen tulee MIB-elokuva, ja huono sellainen. No, ihan kohta hän päässee missiksi Holocaust-missikisoissa, sellaisia tietääkseni järjestetään vieläkin…

    Sionistien totaalinen mediamonopoli antaa tilaa kaikille sionismin pahimmille psykopaateille ja niinpä idioottien ideat nostetaan ja järkipuheet tuomitaan. 

    Oli miten oli, katsokaa hetken aikaa näitä kahta sionistista suuruutta: Kissinger ja Spectre. Ihan rauhassa, ei kiirettä. Tutkikaa heidän hahmoaan.

    Näitä meille syötetään, tätä sontaame kuuntelemme ‑ja uskomme.

    Onko siis ihme, että olemme perikadossa. Kun paskaa ihailee, paska jää käteen.

  • pekka

    Vastaa

    Suomessa Spectren tavoitteita ajaa Temppeliherraksi ylennetty Sauli Niinistö. Väestönvaihto on jo useimmissa EU:n jäsenvaltioissa onnistunut, niistä ehkä paras esimerkki on Ruotsi. Saksa on jo kokonaan alistettu Spectren heimoveljien ja sisarten raiskattavaksi ja Ranskan tilanne pahenee Rotscholdin pankkiirina toimineen Macronin täydellisen piittaamattomuuden vuoksi!

    Läntinen Eurooppa on mennyttä, kaikki kauniit kaupungit ja kulttuuri on tuhottu EU:n ansiosta joten tuhosta voi pelastaa ainoastaan sota! Mieluummin kuolee 50 miljoonaa eurooppalaista sodassa jos tuloksena on Spectren kaltaisten henkilöiden häviö.

  • Spherical Sapphire

    Vastaa

    Lievästi sanottuna vastenmielinen olio.

  • Hitto kun noi juutaloiset korpee

    Vastaa

    eiks noita hulluja saada pois päiviltä.

  • TT

    Vastaa

    Juutalaiset ovat kyhänneet itselleen suojaksi ja työkaluksi uhrihierarkia-himmelin, jonka huipulla he keikkuvat ja jonka he ovat onnistuneet ajamaan valkoisissa maissa läpi yleiseen tietoisuuteen jonkinlaiseksi normiksi. Tästä uhrihierarkiasta on kehkeytynyt pyhä asia tai jopa tabu ja nyttemmin se on betonoitu monen maan lainsäädäntöön siten, että näiden maiden kantaväestö on hierarkian alimmalla portailla vailla lainsuojaa tai puheoikeutta. Esimerkiksi juutalaistarujen kyseenalaistamisesta voidaan rangaista ankarastikin. Hierarkiassa valkoisia ylempänä ovat erilaiset matut ja neekerit ja ylhäällä kuninkaallisessa yksinäisyydessään ovat juutalaiset ja varsinkin näistä röyhkeimmät eli sionistit. Tämä hierarkia onkin lobbaustaidon huipentuma. Juutalaisilla on käytössään mm. rahakone, tehokas järjestötoiminta, media, kristinuskovaiset Israelia palvovat pölvästit ja paljon muuta koneistoa. Tätä rakennelmaa ja verkostoa voisi jopa ihailla ellei olisi itse valkoinen eurooppalainen, jota kaikki saavat potkia päähän.

    • neehi

      Vastaa

      Totta turiset. Pahinta tässä on se, että suurimmalle osalle tämä kelpaa kunhan elämänlaatu pysyy siedettävänä.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    0n nämä juutalaiset melkoisia otuksia. Hieman (ruman) ihmisen näköisiä mutta ei ihmisiä kuitenkaan. Vaarallisia!

  • Otto Korsteeni

    Vastaa

    Kova akka vaatimaan. Ammattivaatija. Lieneekö hänellä tuo vaatiminen kulttuurinen vai jopa geneettinen erityispiirre?

  • MK

    Vastaa

    Kaiken tarkoitus on tyhmentää väkeä, jotta isot massat eivät näe huijausta, vaan seuraavat massapropagandaa. Tyhmentämistä tapahtuu ravinnon kautta, viihteen kautta ja sitten väestönvaihdolla.

  • Schlageter

    Vastaa

    Ainoa antisemitismiä aiheuttava asia on juutalaisuus. Jos antisemitismistä halutaan päästä eroon, täytyy hävittää perin pohjin sen syy.

  • mörkö

    Vastaa

    Tarvittaisiin vain yksi kohta eläkkeelle jäävä poliitikko jota ei enää kiinnosta mitä juutalaismediat hänestä valehtelevat. Voisi avata ihmisten mieliä avautumalla kaikesta tästä roskasta. Valitettavasti raha puhuu ja Suomen etua ajavat laitetaan syrjään.
    Kulmuni hyvä esimerkki kun ei halunnut velkaannuttaa suomea pelastamaan juutalaisten pankkeja. Korvattiin wef kurssin käyneellä muttei sitä kokonaan saatu syrjään. Toivoa siis on kunhan muutama selkärankainen ei anna periksi.

  • p.grandell

    Vastaa

    huh,huh, sitten ihmetellään miksi maailmassa on eripuraisuutta, ihan kaheli on ‚täys pimee..

  • Eugen

    Vastaa

    venäjä edesauttaa väestönvaihtoa työntämällä matuja Eurooppaan. No venäjällä on pitkät perinteet väestönvaihdoista, kommunistinen neuvostoliitto pakkosiirsi eri kansoja.

  • Teemu

    Vastaa

    Irlannin tapaus kertoo kyllä rajua kieltään siitä, miten ongelma sälytetään ”valkoisten terroristien” syyksi. Aikamoista hulluutta. Aletaan heti puhua koraaninpolttajista ja siitä, miten ”yksi henkilö voi aiheuttaa paljon kaaosta” (Sauli Niinistö, 2.12.2023). Jakamaton ihmisoikeus, suojelu ylitse kansallisen turvallisuuden. Tämän ympärillä sitä vain pyöritään eli mikään ei ole muuttunut, eikä muutu. Yle uutisoi miten ”keskustelukulttuuri on heikentynyt”. Heikentyyhän se, kun asioista ei saa puhua. Säädetään oikein lakeja, joilla kielletään keskustelu.

  • Totuuden soturi

    Vastaa

    Hyi stn, mikä rotta! Muistuttaa Nohynekkiä, toista koukkunokka-kansanmurhaajaa! Valkoisten kansojen vihaajia molemmat!

  • Late

    Vastaa

    on kyl niin järkyttävä saasta paska jutku emakko että toi pitäis pilkkoo kirveellä samalla kun se poltetaan elävältä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi