Argentiinan uusi presidentti herkistyi juutalaisen rasistijohtajan muistomerkillä

Chabadin perustaja rabbi Shneur Zalmanin mukaan juutalaisten sielut ovat ”jumalallisia” ja ei-juutalaisten sielut ”eläimellisiä”.

Sionismi

Vasemmalla nukkepresidentti Javier Milei, oikealla maan todellisiin johtajiin lukeutuva rasistinen juutalaisaktivisti Zvi Greenblatt.

Argentiinan uudeksi presidentiksi valittu Javier Milei vieraili maanantaina äärirasistisen juutalaislahko Chabad-Lubavitchin pyhällä kulttipaikalla, rabbi Menachem Schneersonin haudalla, ennen kuin hän tapasi ensimmäistäkään amerikkalaispoliitikkoa. Yhdysvaltojen-matkan vierailujärjestyksellä Milei osoitti selkeän symboliikan keinoin pitävänsä kuolleita juutalaisjohtajia tärkeämpinä kuin Amerikan nykyisiä huippupoliitikkoja.

Rasistinen Chabad-Lubavitch toimii myös Suomessa. Äärijärjestö vuokraa toimitilojaan suoraan Helsingin kaupungilta. Chabadin perustaja rabbi Shneur Zalmanin mukaan juutalaisten sielut ovat ”jumalallisia” ja ei-juutalaisten sielut ”eläimellisiä”.

Anarkokapitalistiksi itseään kuvaava Milei on intohimoinen juutalaisuuden ihailija ja on jopa opiskellut Talmudia sekä harkinnut kääntymistä juutalaisuuteen katolisesta uskostaan. Chabad-muistomerkillä Milei tapasi juutalaisneuvonantajansa, rasistirabbi Simon Jacobssonin, jonka edessä presidentti puhkesi kyyneliin. Tämän jälkeen miehet rukoilivat yhdessä.

Milei herkistyi äärijuutalaisten pyhällä paikalla.

Juutalaisten mentoreiden talutushihnassa

”Minusta [Milei] ymmärtää sen suuremman kuvan, että johtaja tarvitsee näkemyksen, johtaja ei ole vain hallintotehtävissä, hän on myös moraalinen esimerkki, hänen on inspiroitava ihmisiä”, Jacobson totesi medialle. ”Minusta hän näkee [Schneersonin] opetuksissa asioita, joihin hän samaistuu”, juutalaisvaikuttaja jatkoi.

Milei on usein luvannut muuttaa Argentiinan ulkopolitiikkaa entistä sionistisempaan suuntaan. Lisäksi hän on ilahduttanut Yhdysvaltojen juutalaisia pankkiireja aikomuksellaan korvata kotimaansa valuutta dollarilla. Milei tukee avoimesti Israelin rasistisia sotarikoksia Gazassa ja Länsirannalla alueen ei-juutalaista väestöä vastaan. Presidentti tahtoo siirtää Argentiinan suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiiin, seuraten Yhdysvaltojen esimerkkiä.

Milei esiintyy mielellään julkisuudessa heiluttaen Israelin lippua, siteeraten Talmudia, soittaen juutalaisia instrumentteja ja ylistäen dollarin mahtia. Hänellä on juutalaisia uskonnollisia mentoreita niin Argentiinassa kuin myös Yhdysvalloissa.

Lue myös: Maailman kuuluisimman juutalaiskynttelikön suunnittelija kiinni pedofiliasta

Lähteet: Breitbart, New York Post, Press TV

Argentiina Chabad Lubavich Dollari Israel Javier Milei Juutalainen rasismi Juutalainen ylivalta Juutalaisomisteiset pankit Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tuolla ihmisellä on tappajan silmät. On peräti mielenkiintoinen sattuma, että Israelin puolanjuutalainen pääministeri Benjamin Netanjahu on alkuperäiseltä sukunimeltään ”Mileikowsky”. Voi Argentiinaa. Eipä meillä sionisti-Suomessa mene juurikaan paremmin.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Onko toi syönyt koko elämänsä fluorihammastahnaa ja juonut sammakkokahvia vesijohtovedellä?

  • Kehityspsykologin analyysi ressukasta

   Vastaa

   On varmaan. Lisäksi suolistobakteerit eli toiset aivot ovat sekaisin, sisäinen kello on sekaisin, ei liiku, valvoo yöt, vetää roskaruokaa, ei liiku, ei ole sosiaalista verkostos, kaksisuuntainen mielialahäiriö

 • Irmgard

  Vastaa

  Lämpimät onnittelut Argentiinalaiset, saitte presidentiksenne juutalaisia hirviöitä ja massamurhaajia palvovan mielenterveyspotilaan. Way to go Argentina, enjoy the ride.

 • Leif

  Vastaa

  Melkein olisi voinut luulla jonkun vihervasurifeministin kirjoittamaksi ainakin tuon ”rasisti” – sanan käytön perusteella, jota oli pakko tunkea joka toisen sanan väliin. Ei huvittanut lukea edes loppuun. Kyseinen sana on ”fasistin” ohella vihervasemmiston omima työkalu, jolla he voivat rajata keskustelun mukavuusalueelleen. Sana on kokenut täydellisen inflaation, kun se voi tarkoittaa mitä vain. Vasemmisto käyttää tuota epämääräistä termiä vastaavalla tavalla ja he pitävät itseään muita parempina, kun he muka vain ymmärtävät sen sisällön ja voivat mielensä mukaan venyttä sen merkitystä edelleen. Kirjoittakaa te nyt kuitenkin asioista niiden oikeilla nimillä käyttäen järkeviä termejä, vaikka sortuminen vihervasemmiston retoriikkaan tuntuukin helpolta.

  • Plääh

   Vastaa

   Mutta täsähän on kyse juuri siitä todellisesta määritelmänmukaisesta rasismista eli vihasta ja toisten eriarvoistamisesta. Äärimmäisimmästä maailmassa ja mitä voi keksi‑ä. Sellainen poirukka ja koko maailma on jo taskussa!

 • Hema

  Vastaa

  Kuuntelin oikein ajatuksella tuon tuoreen presidentin sanomisia, ja haastatteluja ym. mitä käsiini sain. Hänen puheissaan on noin 80% täyttä asiaa – mikä on noin 100% enemmän asiaa kuin petturiämmä Nii-Stööllä – ‚mutta miksi puhua julkisuudessa kommunikoinnistaan edesmenneen koiransa kanssa, en ymmärrä.
  Anarkokapitalismi on mielestäni paras aate, mitä ihmiskunta on toistaiseksi keksinyt. Itseasiassa kaikki rahatalous oli anarkokapitalismia, kunnes jotkut ihmiskunnan syöpäläiset keksivät korot, futuuriarvon, fiat-rahan, ja muuta nykypäivän uhrirottien välttämättömyyksiä – koska eivät muuten voisi elää ja uhriutua.
  Anarkokapitalismilla nyt ei vain ole mitään tekemistä dollarin kanssa, ja juutalaisuuden kanssa vielä vähemmän. Myöskään kukaan asiaan perehtynyt ei erehtyisi niin luulemaan, joten mitä ilmeisimmin tämä mies pitää kuulijoitaan tyhminä, ja on yksi marionetti lisää teatterissa joka ei muutu tai lopu. Ei ennenkuin sen lopettavat tyytymättömät katsojat.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Oikeaa kapitalismia ei ole kokeiltu.”

   - Hema

 • pekka

  Vastaa

  Media huijaa jälleen kansalaisia uskomaan Millein olevan oikeistolainen presidentti, hän on vain sionistien sätkynukke kuten usiemmat suomalaiset poliitikot! Argentiinan taloudellinen ja moraalinen tuho on edessä ja Peronin perintö on mennyttä!

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Lupaan syödä hattuni mikäli herra Milein nimeä ei löydy WEF:n ’Young Global Leaders’ ‑listalta.

 • Minä

  Vastaa

  Kyllä ovat sikoja nuo jutkut: hesari kertoo, kuinka jutkusotilaat olivat ampuneet nukkumassa olleen seitsemäntoista vuotiaan pojan tämän omaan puutarhaansa, ja kun pojan isä oli ollut viemässä poikaa sairaalaan, olivat nuo saastat pysäyttäneet auton ja vaatineet viedä pojan sairaalaan itse. Myöhemmin pojan isä löysi poikansa ruumiin jutkuelukoiden auton avolavalta muoviin käärittynä eli eivät olleet edes vieneet poikaa sairaalaan vaan antaneet vuotaa kuviin. Minun puolestani juutalaiset saisi kaikki hävittää vittuun. Maailma voisi olla parempi paikka tämän jälkeen. Moni, joka elää suojalasit päässä, ei omaa aavistustakaan siitä, että israelilaiset hallituksen tahot voivat ihan pokkana mm jakaa tappouhkauksia ihmisoikeuksien puolestapuhujille ja toimittajille. Jutkut määräävät mm esimerkiksi Helsingin yliopiston asioista ja tutkijavalinnoista, luoja tietää miten syvällä siellä hallinnossa. Terroristikansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi