Video: Israelilainen tv-juontaja uhkailee arabimaailmaa – ”Tapamme teidät kaikki!”

Juontaja sanoo Israelin olevan valmis myös yhteenottoon Amerikan kanssa.

Sionismi

Israelilaisen Likudnik 14 ‑kanavan tv-juontaja, Shai Golden, antoi lähetyksessä uhkauksen arabeille ja myös koko maailmalle, missä hän uhosi Israelin tappavan kaikki arabit ja olevan valmis myös yhteenottoon Amerikan kanssa.

”Olemme tulossa Gazaan, olemme tulossa Libanoniin,olemme tulossa Iraniin, olemme tulossa kaikkialle. Kuinka paljon tulemme tappamaan? Kuinka paljon tulemme teurastamaan? Ette tule näkemään tällaista tappamista koko arabihistoriassa. Massamurhia, joita ette voi kuvitellakaan. Olemme valmiita yhteenottoon Amerikan ja koko maailman kanssa. Me tulemme tappamaan niin paljon kuin haluamme teitä ja niitä, jotka teitä tukevat. Me tulemme ja tuhoamme teidät.”

Videonpätkä Goldenin murhanhimoisesta uhkailusta on mennyt viraaliksi sosiaalisessa mediassa.

Lähde

Israel Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Israel – yhdessä toisen juutalaisvaltion USA:n kanssa: maailmanrauhan uhkaaja numero 1.
  Tutustukaa Talmudiin, niin huomaatte, että syynä on juutalaisuuden syvin olemus.

 • Tapi

  Vastaa

  jos kaikki aikovat tappaa niin mistä hän luulee löytävänsä vääräuskoisia lapsia uskonnollisiin rituaaleihinsa, juutalaisuus ja islam kun ovat toisiaan varsin lähellä olevia olevia seksikultteja.
  molok rules mf

 • p.grandell

  Vastaa

  tämmösiä ”goldeneita” on pilvin pimein, no hätä. hulluhan se on…

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Eli jutkut aikovat massamurhata kaikki suomalaiset. Tämä on suuri yllätys, jota kukaan ei osannut aavistaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Missäköhän niin sanottiin?

 • Koukkunokkien uhittelua

  Vastaa

  Se on näide askenazi- ja kasaarijuutalaisten syvin olemus: uhkaillaa ja hyökätään joka puolelle koko ajan. Ihan samalla tavalla zelenski puhuu niin että räkä roiskuu, uhkailee ja kiristää läntistä maailmaa sekä EU:ta.

  Olen muuten miettinyt että millä perusteella Ukraina (maa jota virallisesti ei ole olemassa, on vain maa-alue mutta ei valtiota) voitaisiin ottaa EU:N tai NATON:n jäseneksi?

  EU-jäsenyyden ehtoina ovat tietyt talousluvut ja tietyt asia mitkä pitää täyttää. Ukrainan kohdalla yksikään liittymisen ehdoista ei täyty… tai no… ehkä se että kansa haluaa liittyä. Ja ihan sama NATO:ssa… Koko ajan ukraina vaatii länneltä lisää rahaa ja aseita, eikä edes itse pysty siihen vuotuiseen 2% aseinvestointeihin BKT:sta.

  Ja juuri sen vuoksi kun slaavilaiset alueen julistautuivat autonomisiksi alueiksi (ensin Krim ja sitten Donbassin alueet) niin niillä oli valta julistautua myöhemmin itsenäisiksi valtioiksi ja äänestää liittymisestään Venäjän federaatioon. Säilyttääkseen edes sen matalan elintason ja työllisyyden joka heillä oli. Ja säilyttääkseen henkensä sekä viljelysmaansa jotka heillä olivat. Sillä he olivat nähneet mitä ”hyvää” EU tuo tullessaan. Ja slaaveina, he pelkäävät yli kaiken heikkoa johtajaa, kuten zelenskiä.

  Mutta kuten sanottua, kasaari-juutalaiset koittivat ajaa slaaveja pois alueiltaa, aivan kuten palestiinalaisia omalta maaltaan. Ja kas kummaa, näpeille tuli. Saas nähdä miten käy lähi-idässä…

 • TT

  Vastaa

  Parasiitit ovatkin imeneet USA:sta kohta kaiken rahallisen ja aseellisen avun. Sen ne usuttavat vielä Iran-koalitiota vastaan ja kohta rytisee ja viimein kuiviin imetty Amerikka kaatuu velkoihinsa. Sitten esiin nousee Kiina, jonka Belt and Road-projektille jutikat myyvät tulevan Ben-Gurion-kanavan kauttakulkuoikeuksia. Laivat voi tankata gazalaisilta ryöstetyllä öljyllä ja kaasulla. Ennen kaikkea tätä Suomi ottaa vastaan vähintään miljoona arabia, siis ne jotka Israel on armollisesti jättänyt henkiin. Sionistit hurraavat ja ylistävät kansanmurhaajia ja valtavien pakolaisaaltojen aikaansaajia. Sionismi julistetaan Suomessa pakolliseksi.

  • Esko Escobar

   Vastaa

   Suomi ottaa vastaan wagnereita. Miksi elintasowagnerit peittävät naamansa ja ilmoittavat väärän henkilöllisyyden? Lampaiden hallitus.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ihan vain pieni kysymys:

  Mitä helvettiä Israel tekee jalkapallon EM-kisojen karsinnoissa?

  Ensinnäkin, Israel ei ole Euroopassa. Toiseksi, mikä helvetti siinä on, että juutalainen ei voi pelata naapurimaiden kanssa jalkapalloa? Ai niin, juutalainen lähestyy naapuria yleensä Hellfire-ohjuksilla…

  Joka tapauksessa: Hävetkää, ne maat, jotka pelaavat lasten ja naisten teurastajien kanssa jalkapalloa. Hyi helvetti!

  • ...hetkinen...

   Vastaa

   Samaa olen ihmetellyt Euroviisuissa jo vuosia.

   Niinkuin sitäkin että miksi Sveitsi pitää saada EU-päätöksissä niiden taakse vaikka se ei kuulu EU:hun.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Partisaani, sangen viisaasti, on nykyään varsin hiljaa Ukrainan ja Venäjän sodasta.

  Pakko muistuttaa: Heti aivan alussa kirjoitin näille sivuille, että tämä(kin) sota on, taas kerran, sionistien sota valkoisia kansoja vastaan.

  Täytyy olla läpitte sokea pässinpää, jos sitä ei nyt näe.

  Juuri nyt niin Israelin valtion kansanmurha kuin Zelenskyin sionistikekkaloiden kansanmurha omaa kansaansa vastaan ovat täydessä liekissä. Katsokaa rahavirtaa: USA, keppikejäläinen velkavanki suorastaan kaataa rahaa sionisteille niin Israelissa kuin Ukrainassa, jotta sionisti varmasti voi jatkaa paikallista kansanmurhaa.

  Ja niinpä näemmekin, kuten tässäkin artikkelissa, sionistien kiiman ja uhon: Me tapamme kaikki! Me varmasti tapamme Teidät kaikki!

  Syy siihen, että tämä kaikki tapahtuu juuri nyt, on seuraava.

  USA on menossa pikavauhtia raamatulliseen konkurssiin. Ennen niin vauras maa vajoaa juuri nyt silmiemme edessä sionistiseen helvettiin. Ja siksi sodat pitää käydä nyt, sillä kohta amerikklaisten rahalla ei saa edes painon verran paskaa.

  Siksi SOTA NYT! KUOLEMA NYT! Jotta voidaan ryöstetty ruumis ryöstää kalutuksi luuksi. Katsokaa nyt, tätä ei kukaan oista kertaa näe: Sionismi arjessa.

  • Esko Escobar

   Vastaa

   Ukrainaa helpottaisi valtavasti Venäjän toinen sotarintama Pohjolassa. Vain siten he voisivat saada vallattua takaisin alueita Venäjältä. Suomi on antanut aseita pimeille markkinoille sadoilla miljoonilla. Entä jos niitä tarvitaan kohta itse? Oliko viisasta: ei ollut.

 • Just curious

  Vastaa

  Missä mielisairaalassa tuo on taltioitu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi