Israelilaispoliitikot vaativat ”kansainvälistä yhteisöä” lahjomaan palestiinalaisia muuttamaan pois Israelista

Juutalaisten mukaan maailman kansojen pitäisi houkutella kerran maksettavilla tukipaketeilla palestiinalaiset muuttamaan heidän maihinsa.

Sionismi

Likud ja Yesh Atid ‑puolueiden kansanedustajat Danny Danon ja Ram Ben-Barak vaativat Wall Street Journalissa julkaistussa artikkelissaan maailmaa ottamaan käyttöön ennalta suunniteltuja ohjelmia palestiinalaispakolaisten vastaanottamiseksi.

”Maailma kykenee saavuttamaan tämän luomalle hyvin rakennettuja kansainvälisiä uudelleensiirto-ohjelmia. Kansainvälisen yhteisön jäsenet voivat tehdä yhteistyötä tarjotakseen kerran maksettavia taloudellisia tukipaketteja muutosta kiinnostuneille gazalaisille sopeuttaakseen nämä uusiin yhteisöihinsä,” juutalaiset kirjoittavat.

Palestiinalaisista eroon haluavat Danon ja Ben-Barak siis haluavat maailman maksavan Israelin arabiväestön vastaanottamisesta kotimaihinsa. Juutalaisten röyhkeydellä ei ole rajaa.

”Tarvitsemme vain kourallisen maailman kansoja jakamaan vastuun Gazan asukkaista. Jos he kaikki ottaisivat vain niinkin vähän kun 10 000 ihmistä, se helpottaisi kriisiä,” juutalaiset summasivat.

Israelin talousministeri Bezalel Smotrich oli mielissään Danonin ja Ben-Barakin ideasta. Hän on aiemminkin kannattanut ”vapaaehtoista maastamuuttoa” gazalaisille. ”Tämä on juuri se humanitaarinen ratkaisu mitä gazalaiset tarvitsevat,” hän sanoi.

Israel tuhoaa elämisen mahdollisuuden palestiinalaisilta kotimaassaan, ja kun he eivät siitä huolimatta suostu jättämään sitä, juutalaiset vaativat maailman muita kansoja ostamaan heidät itselleen.

Lähde

Israel Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Suomi on varmasti valmis ottamaan vaikka miljoona palestiinalaista, niin sionsitiseksi on tullut koko hallintomme mukaan lukien Jussi Halla-aho! Tulette vielä näkemään tämän kansainvaelluksen päättävän Euroopan Unionin!

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä siellä gazassa on? Kasvaako siellä timantteja puussa kun touhu on tota luokkaa.

  • Sinimusta Liike tietää kaiken

   Vastaa

   Siellä on juutalaisten ”luvattu maa” minne he rakentavat kolmannen temppelin mikä takaa anti-Kristuksen tulon jolloin juutalaiset saavat maanpäällisen taivaan jossa muut ovat heidän orjiansa. Palestiina ei riitä vaan juutalaiset haluavat myös suuren osan Irakista, Syyriasta, Libanonista sekä Egyptistä toteuttaakseen ns ”Yinon suunnitelman” (Suuri Israel suunnitelma).

   Mikäli asiaa haluaa katsoa vain rahan puolesta Gazassa on puolen biljoonan (500 billion/half trillion) dollarin kaasuvarannot sekä mahdollisuus rakentaa aivan uusi kaasuputkikanava Eurooppaan mikä itsessään on satojen miljardin arvoinen kanava.

   • Otto Korsteeni

    Vastaa

    Gaza marine ‑kentän kaasuvarat n. 1 biljoona kuutiojalkaa (engl. 1 trillion cubic feet).
    ”One trillion cubic feet would therefore be worth $3 billion at the wellhead (i.e., to the producer), which is kind of nonsensical because it will take a while to deliver that quantity.

    If you’re contracting for delivery of LNG by tanker, you’re probably going to pay a higher price, probably one based on the energy content on a barrel of oil equivalent basis.

    That would be a price closer to $9.00/mcf. The value of a 1 TCF contract delivered over a several year term would be $9 billion to the purchaser.”
    Siis miljardeja $, ei biljoonia $, näin suomalaisittain. Jenkellehän miljardi on billion ja biljoona trillion.
    Ja tuon yhden, Gaza Marine ‑nimisen kentän tuolta britit löysivät vuonna 2000. Muuta merkittävää kaasuvarantoa ei ole vielä löytynyt.

  • 963

   Vastaa

   Gazassa voi viljellä esim. oliiveja, mutta Gazassa on myös gaazua. Oikeasti, sieltä on vähän ennen tätä eskalaatiota löydetty valtavan potentiaalisia kaasuvarantoja. Israel porasi vinoon Palestiinalaisten alta.
   Eli puhutaan koko kansakuntia (tai miljardöörejä) vaurastuttavasta resurssista.
   Juutalaiset ovat joka paikassa varastamassa kaasua, öljyä jne. Ovatpahan poranneet öljyä Golanilta joka on Syrian alue mutta Israelin miehittämä. Lisäksi juutalaiset suunnittelevat uutta meriä yhdistävää kanavaa joka kulkisi niillä alueilla, eli vaihtoehto Suezin kanavalle. Paljonkohan sillä tienaa vuosisatojen aikana?

   Haluavat toisaalta koko Gazan ihan ideologisista syistä pelkästään. Käsittämätöntä että kansainvälinen yhteisö hyväksyy rosvojoukon rosvovaltion. Se pitäisi lopettaa. Palestiina mereltä joelle on ainoa oikeudenmukainen vaihtoehto. Jos kahden valtion ratkaisu vihdoin toteutuu niin silloinkin terroristirosvot ovat olleet käsittämättömän menestyksekkäitä ja pääsevät jatkamaan maailman sekasortoa mitä harjoittavat ympäriinsä.

   • Juha

    Vastaa

    Juuri näin. Gazan gaazun takia siellä soditaan. Nyt kun ilmasto kylmenee EU tarvii lisää maakaasua. Vastavuoroisesti se ottaa palestinalaiset nurkkiinsa. 

    Presidentti stubido jo lupasi ottaa 50 000 ja siksi nämä kabbalisti rapparit näitä tyhjiä kerrostaloja kilvan rakentaa joka punakaupunkiin.. kuten ennen edellistä invaasiota (esim Kivistö Vantaalla).

    • Tattys

     Vastaa

     Juutalaiset ehdottavat että sinä, minä ja koko maailma maksaa jotta he pääsisivät entistä paremmin tienaamaan.

     Heidän sloganinsa on epäilemättä ”Hei, me kaikki tienataan tällä!”

 • Kenenkäs kotimaaa se on?

  Vastaa

  Miksi kansan pitäisi luopua kotimaastaan jossa aikoinaan oli rikas kulttuuri ja se oli yksi lähi-idän kaupan keskuksista? Vain siksikö että cabbalistit saisivat maaperän luonnonrikaudet ja olisivat jälleen askeleen lähempänä diktatuuria?

  Jo Jeesus sanoi juutalaisista aikoinaan että ”Te olette isästä perkeleestä”. Heitti anekaupan tekijät ulos kirkosta, hajoitti ne neljään ilmansuuntaan ja sanoi ettei niitä koskaan saa päästää takaisin perustamaan israelia.

  No, me emme totelleet ja nyt maksamme siitä kovaa hintaa. Kuten Jeesuskin joka suututettuaan juutalaiset, sai nämä kiduttamaan häntä ja lopulta murhaamaan.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Jeesus tuskin Perkeleestä mitään tiennyt.

 • TT

  Vastaa

  Luulisi tämän palestiinalaisiin kohdistuvan äärimmäisen röyhkeän kansanmurha- ja ajojahtikampanjan avaavan silmiä, mutta ei. ”Israelin ystävät” katselevat touhua kuin lumottuina ja nielevät kaiken kömpelön propagandan, mitä eräs Netanjahu-niminen raivohullu puolanjuutalainen suustaan päästää. Ainoa hyöty kampanjasta on ollut se, että tietää, ketkä kannattavat Lähi-Idän parasiitteja ja ketkä ovat aitoja moraalitajulla varustettuja ihmisiä. Suomalaiseen nk. ”oikeistoon” on tässä ainakin joutunut rajusti pettymään. Myös vasemmisto on pettänyt omansa jo monta kertaa. Aitoa keskustaa Suomessa ei ole ollut vuosikausiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomeen tulee noin 20000–30000 palestiinalaista vuosien 2024 ja 2025 aikana. Tämä on ennuste. Sen jälkeen tulee Indonesiasta 10000 ihmistä vuodessa nousevan meriveden takia. RIP Suomi.

 • TT

  Vastaa

  Tämä onnistuu vain jutikoilta:
  https://www.youtube.com/watch?v=RV0pEUXMz6M

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi