Saksalta lisää arsenaalia Israelin sotakoneistoon

Juutalainen parasiittivaltio on ollut koko olemassaolonsa ajan täysin riippuvainen erityisesti Yhdysvaltojen sekä Saksan taloudellisesta ja sotilaallisesta tuesta.

Sionismi

Saksan asevienti Israeliin on noussut ennätysmäisiin lukemiin tämän vuoden aikana, kertoivat Saksan hallituksen viranomaiset. Juutalainen parasiittivaltio Israel on ollut koko olemassaolonsa ajan täysin riippuvainen erityisesti Yhdysvaltojen sekä Saksan taloudellisesta ja sotilaallisesta tuesta.

Sotilaallisen viennin arvo on yltänyt yli 300 miljoonan euron, mikä on kymmenen kertaa enemmän kuin vuonna 2022. Saksan liittokansleri Olaf Scholz on ottanut voimakkaan kannan, jonka mukaan Israelilla on ”oikeus” teurastaa gazalaisia silmittömästi.

Saksan hallitus on nyt perustanut erityisen työryhmän nopeuttamaan asevientiä Israeliin. Työryhmä koostuu ulkoasiain‑, talous- ja vientivalvontaministeriöiden edustajista. Heidän tehtävänään on käsitellä Israelin asepyyntöjä kiireellisinä.

Lisenssejä on myönnetty laajalle valikoimalle sotilaallista materiaalia, joista osa on luonteeltaan puolustuksellisia, kuten ilmapuolustusjärjestelmien komponentteja. Kuitenkin arviolta 20 miljoonan euron arvosta kuolemaa tuottavia aseita on myös toimitettu. Saksan talousministeriö, jota johtaa vihreiden varakansleri Robert Habeck, on vastuussa aseviennistä, mutta ministeriö on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa tarkemmin.

Israelin armeija on raportoinut iskeneensä yli 14 000 kohteeseen Gazassa. Hyökkäykset ovat johtaneet yli 10 560 palestiinalaisen kuolemaan, ja lisäksi 2 550 henkilöä on ilmoitettu kadonneiksi, kertoo Gazan terveysministeriö. G7-maiden ulkoministerit, jotka tapasivat Japanissa, kehottivat keskiviikkona humanitaarisiin taukoihin pommituksissa, jotta välttämätön apu voisi saavuttaa Gazan ja mahdollistaa ulkomaalaisten sekä mahdollisten panttivankien poistumisen.

Lähde: Financial Times

Israel Saksa Sionismi Talous Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Scholz ajaa innolla asevientiä Israeliin, jotta ei tarvitse auttaa Ukrainaa. Eu on toimittamassa lopulta vain 23 % lupaamistaan miljoonasta tykinammuksesta. Venäjä saa miljoona ammusta joka viikko. Ilmeisesti iso osa tulee Pohjois-Kortesta, Kiinasta ja Iranista
  EIlen S julisti Ukrainan sodan kestävän vuosia. Varmaankin siksi, että Saksa ei toimittanut ohjuksia, joilla voisi romauttaa esim. Kertshin sillan

 • pekka

  Vastaa

  Kaikkien Euroopassa 1900-luvulla käytyjen sotien moottorina toimi kasaarien viha valkoista ihmistä kohtaan ja nyt samat alistetut ihmiset ylläpitävät näiden kasaarien valtiota ja sotakonetta!

 • TT

  Vastaa

  Saksalaiset ovat aina innokkaita heiluttelemaan vihasymboleita. Hakaristi tosin oli alun perin onnen symboli. Tarjolla on ristiriitaista tietoa siitä, missä määrin Natsi-Saksa tahri sen sotarikoksiin tai rikoksiin ihmisyyttä vastaan. On esitetty jopa sellainenkin arvio, että sionisteilla olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa siihen, että Natsi-Saksasta tulee järjestelmällinen ja raaka juutalaisten vainooja. Tämä vainoaminen edisti suuresti heidän suunnitelmiaan. Niinpä elämäänsä liian tyytyväiset eurooppalaiset juutalaiset päästiin ajamaan kohti Palestiinaa. 

  Holokaustista saatiin myöhemmin veruke sille, että Palestiinaan voitiin toisen maailmansodan jälkeen muodostaa ”laillisesti” sionistien sotilaallinen linnake. Aluksi Israel näyttäytyi sosialistisena pehmovaltiona idealistisine kibbutseineen. Siellä juutalaiset saivat hetken rauhassa nuoleskella haavojaan. Sotilaallinen varustelu, militarismi ja raju antisemitismi palestiinalaisia vastaan alkoi kiihtyä vasta kuuden päivän sodan jälkeen. Samalla USA rakensi Israelista itselleen oman valtio- ja banksteriterrorisminsa vahvan tukikohdan Lähi-Itään, jonka raaka-ainekeskittymän ja geopoliittisesti keskeisen sijainnin hallinnan katsoi olevan välttämätöntä itselleen. Israel ei ole mitään muuta kuin USA:n kotkan kauas eteenpäin ulotettu raateluraaja. Se alistaa rajusti myös omia kansalaisiaan. israelin malli on levinnyt kaikkiin länsimaihin, viime aikoina erityisesti myös Suomeen, joka pitkään pystyi pysyttelemään geopoliittisten ristiriitojen, vääntöjen ja sionismin ylilyöntien ulkopuolella.

  • Plääh

   Vastaa

   ”Saksalaiset ovat aina innokkaita heiluttelemaan vihasymboleita. Hakaristi tosin oli alun perin onnen symboli.”
   Oletko suvakki? Mikä ihmeen ”vihasymboli” muka hakaristi? 

   ” Tarjolla on ristiriitaista tietoa siitä, missä määrin Natsi-Saksa tahri sen sotarikoksiin tai rikoksiin ihmisyyttä vastaan.”
   Nimenomaan ei ole tietoa, vaan valehtelua. Saksa ei tahrinut sitä tuollaiseen.

   ”On esitetty jopa sellainenkin arvio, että sionisteilla olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa siihen, että Natsi-Saksasta tulee järjestelmällinen ja raaka juutalaisten vainooja. Tämä vainoaminen edisti suuresti heidän suunnitelmiaan. Niinpä elämäänsä liian tyytyväiset eurooppalaiset juutalaiset päästiin ajamaan kohti Palestiinaa. ”

   Sen arvion nimi on perusteeton salaliittoteoria. Saksa ei ollut raaka vainoaja. Melko järjestelmällinen ehkä. Palestiinaanhan ei eds halunnut lähteä monikaan ja sitten ne, jotka halusivat, joutovat pian pettymään Britannian kannan takia.

   ”Siellä juutalaiset saivat hetken rauhassa nuoleskella haavojaan.”
   Haavojahan ei oikeasti siis ollut. Muilla kyllä, jotka olivat sotineet heidän sotaansa tai sitten vastapuolella, joka hävisi sen sodan

   ”Samalla USA rakensi Israelista itselleen oman valtio- ja banksteriterrorisminsa vahvan tukikohdan Lähi-Itään, jonka raaka-ainekeskittymän ja geopoliittisesti keskeisen sijainnin hallinnan katsoi olevan välttämätöntä itselleen. Israel ei ole mitään muuta kuin USA:n kotkan kauas eteenpäin ulotettu raateluraaja.”
   Tuo on omituinen väite, koska USA:n olisi ollut paljon edullisempi liittoutua arabimaailman kanssa. Israel tai siis maailmanjuutalaisuus komentaa Yhdysvaltoja ja kok maa on nimenomaan siis juutalaiseliitin raateluraaja. Raaka-aineet ym. rikkaudet menevät pääasiassa juutalaistahojen taskuihin

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja Suomi ostaa Israelilta Daavidin lingon Jenkkien luvalla.. Tehkää juttu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi