Ranskalaiskansanedustajat ehdottavat lakia, joka kriminalisoisi sionismikritiikin

Israel ja juutalaiset osoittavat taas valtaansa länsimaisiin poliitikoihin.

Sionismi

16 ranskalaista kansanedustajaa, pääosin republikaanipuolueesta, ehdottivat hiljattain lakia, joka teki.si sionismin kritisoimisesta rikoksen. Lain takana olevan senaattori Stéphane Le Rudulierin mukaan antisemitismin nousu maassa on yhteydessä Israelin vihaamiseen.

Esitelty lakiehdotus sisältää rangaistuksia erilaisille sionisminvastaisille rikkomuksille, kuten Israelin valtion olemassaolon kiistämiselle, josta rangaistuksena olisi 45 000 euron sakoista vuoteen ehdotonta vankeutta. Israelin valtion solvaamisesta rangaistuksena olisi huikeista 75 000 euron sakoista kahteen vuoteen ehdotonta vankeutta. Vihaan tai väkivaltaan Israelin valtiota vastaan yllyttämisestä seuraisi 100 000 euron sakoista viiteen vuoteen ehdotonta vankeutta.

Senaattori Le Rudulier on myös vaatinut Alistumaton Ranska ‑puolueen kieltämistä, sekä myös kaikkien niiden puolueiden kieltoa, jotka osoittavat tukea Hamasille, mikä hänen mukaansa on yhtä kuin Israelin tuhoamisen ja juutalaisten hävittämisen kannattamista

Lähde

Hamas Israel Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yksi risti kaksi

  Vastaa

  Jaa… Entäs sitten kasaarit/kasaarismi? Sehän on vielä jyrkemää kuin siionismi. Mennäänkä tässä nyt taas kerran ”hammastikkujen vuolemiseen”.

 • TT

  Vastaa

  Kansanmurhan arvostelu on rikos.

 • pöh

  Vastaa

  Ei totuus tarvitse lakeja suojakseen, vain valhe tarvitsee suojakseen sananvapauden rajoitusta. Siitä voi päätellä kumpaa edustaa.

  • pää määrää

   Vastaa

   Todella hyvin sanottu, vain valehtelu tarvitsisi sananvapauden rajoittamista ja rankaisemista. Mutta lakiahan ei voi esittää tällä tavalla, koska läntinen politiikka perustuu suurelta osin valehteluun ja tosiasioista vaikenemiseen. EU:ta ajetaan kaiken aikaa kohti pahempaa totalitaarisuutta kuin mikä saavutettiin Mussolinin Italiassa ja natsien Saksassa ja Stalinin Neuvostoliitossa.

 • Kasaarit eivät edes ole oikeita judeja.

  Vastaa

  kasaarithan tuota juutalaisrulettia pyörittää.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ensin julistettiin karkoituksia, jolle saatiin yleinen hyväksyntä Ranskassa. Tämä kuitenkaan ei sopinut ”eliitin” suunnitelmiin, joten jotenkinhan se oli käännettävä muotoon, jota epämääräisesti muotoiltuna voidaan käyttää syntyperäisiä ranskalaisia vastaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun tällaisia lakiehdotuksia tehdään ja jatkuvasti asetutaan valkopesemään näiden sionistien tekosia, niin ihmiset alkaisivat ajattelemaan, että mistä se sionismikritiikki oikein kumpuaa?

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Ole hiljaa, älä ajattele.

 • Plääh

  Vastaa

  Persuilta ja kokkareiltakin on kuulunut samansuuntaisia ulostuloja viime aikoina

 • Kellä korvat on, kuulkoon

  Vastaa

  Toisinajattelijoiden murhatapa paljastuu tekotavasta. 

  Venäjällä tiputetaan kerroksista tai myrkytetään. USA tappaa hukuttamalla ammeeseen tai huumeilla, Mossad ampuu päähän. Zupo vie mielisairaalaan ja myrkyttää vihannekseksi. 

  Zupo onkin suora jatke tsaarin ajan Ohranalle mitä tulee suomalaisten käsittelyyn. Moni jääkäri päätti päivänsä ohranan käsittelyssä.

 • Anteeksi

  Vastaa

  Juutalaisesta kulttuuriperinnöstä vastaava ministeri Amihai Eliyahu on ehdottanut ”yhtenä mahdollisuutena” ”metaforisen” ydinpommin pudottamista Gazaan . Ei hätää sillä jokainen järkevä ihminen kuulema ymmärtäisi, että kommentti oli metaforinen. 

  Ilmeisesti aivan samaan tapaan kuin mikä tahansa vastaava hyväntahtoinen ”metaforinen” kommentti minkä joku tulkitsee poliittisesti väärin ja mikä pitäisi siksi kieltää ja kriminalisoida?

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/israelilaisministeri-ehdotti-ydinpommin-pudottamista-gazaan-yksi-mahdollisuuksista/8813526

 • Nimetön

  Vastaa

  ”To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize”

 • Jupi

  Vastaa

  kielletään seuraavaksi mielipiteet

 • MB

  Vastaa

  Kielletään keskustelu kokonaan. Kielletään kaiken kritisointi. Aina voi joku pahoittaa mielensä, oli kyse sitten politiikasta tai jääkiekosta. Kieltämällä epäkohtien käsittely ongelmaahan ei todellakaan ratkaista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi