Lakiehdotus Saksassa: Ei kansalaisuutta antisemitisteille

Valkoistenvastaiset rotumuukalaiset tulevat edelleen saamaan kansalaisuuksia normaalisti.

Sionismi

Saksalaisia suunnattomasti vihaava sisäministeri Nancy Faeser.

Saksan parlamentissa harkitaan uutta lakiehdotusta, joka kieltäisi maahanmuuttajilta mahdollisuuden saada koskaan maan kansalaisuutta mikäli nämä syyllistyvät antisemitistiin tekoihin, maan sisäministeri Nancy Faeser ilmoitti hiljattain.

”Suunnitelmamme uudelle kansalaisuuslaille, jota käsittelemme Saksan liittopäivillä, sisältää selkeän kiellon antisemitisteille kansalaisuuden saamiseksi,” Faeser oli sanonut lausunnossaan Israelin Saksan suurlähettilään, Ron Prosorin, tapaamisen jälkeen.

Faeser vielä lisäsi kertomalla, että viranomaiset ovat ”erittäin valppaina” Palestiinan Hamas-järjestön tukijoiden suhteen Saksassa, sanoen jokaisen tähän syyllistyvän henkilön ”joutuvan syytteisiin lain täydellä voimalla.”

Saksa siis asettaa tällä lailla juutalaiset erityisen suojelun asemaan oman kansansa sijaan. Valkoisia vastustavia ryhmiä, kuten Black Lives Matteria, kannattavat rotumuukalaiset saavat edelleen normaalisti kansalaisuuksia.

Lähde: JPost

Antisemitismi Israel Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Suht ruma mies tuo nancy. Niinkuin folioinkin aikaisemmin, mitä kaikkea tuo kahina länsi- rannalla tulee tuomaan mukanaa, ei osata edes arvata, no tässä esimerkki. Kohta perutaan kansalaisuuksia saksalaisilta. Junareissuja, pakkosiirtoja, leirejä, vankilaa. Ei yhtään tutulta kuulosta? Lentääköhän siellä ”yhdellä leirillä” kohta tuhka siitä piipusta, mikä ei ole kiinni missään toisessa rakennuksessa?

 • Schlageter

  Vastaa

  Miehitetyn Nyky-Saksan nukkehallinto voi tietysti tehdä mitä typerää tahansa – mutta vain siihen asti, kun Saksa jälleen herää. Silloin maasta lähtevät miehitysjoukot, sionistit, miljoonat turkkilaiset ja muu ylimääräinen väestö.
  Saksan heräämisestä riippuu koko Euroopan tulevaisuus.

 • TT

  Vastaa

  On alkanut muuten ihmetyttää tämä uusien lakien säätämisen vimma. Ennen vanhaan mentiin samalla ohuella lakikirjalla vuosisadasta toiseen. Nykyään yhteiskunta katsoo olevansa pakotettu puuttumaan joka ikiseen pikkuasiaan lainsäädännön ja virkamieskoneiston koko voimalla. Euroopassa byrokraatteja on haalittu mantereen laajuudelta yhteen isoon mätänevään kasaan Brysseliin eivätkä maiden omat hallinnot kalpene tälle keskushallinnolle yhtään mittavuudessa tai kansalaisten kiusaamis- ja verotusvimmassa. Koko Eurooppa on valtavan virkamiesarmeijan kynsissä ja nyt tämä haalii innokkaasti uusia hallintoalamaisia sekä Afrikasta että Lähi-Idästä tai jopa Keski-Aasiasta sitä mukaa, kun USA-Israel ehtii näiden lähtömaita pommittamaan tai muuten sotkemaan kaaokseen. Juutalaisista verenimijöistä tai lastenmurhaaja Israelista eikä varsinkaan byrokraateista tai lainsäätäjistä ei saisi ajatella ja sanoa mitään, korkeintaan saa ylistää näiden neroutta ja näistä koituvaa hyötyä koko ihmiskunnalle.

 • pekka

  Vastaa

  Tämä naisen kuvatus kuuluu suoraan Tel Aviviin ja hänen rodulliset piirteensä eivät ole saksalaiset!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Natsi-Saksa oli ihmisiä kyttäävä poliisivaltio, Länsi-Saksa oli poliisivaltio, Itä-Saksa oli poliisivaltio ja EU-Saksa on poliisivaltio, en tiedä millä nimellä sitä maata kutsutaan 100 vuoden kuluttua, mutta satavarmasti TIEDÄN että se tulee olemaan ihmisiä kyttäävä POLIISIVALTIO. Kaikki muut vaihtoehdot ovat ihan mahdottomia!.

  Saksalaisilla on aina ollut vaikeuksia suhteellisuudentajunsa kanssa. Saksalaiset esimerkiksi tekevät maailman turvallisimmat autot mutta sen vastapainona on vapaiden nopeuksien moottoritiet joita pitkin ajelemalla kolmeasataa ja kolaroimalla saksalaiset pääsevät hengestään.

  Saksalaisilla on myös esimerkillisen ankarat aselait. Saksassahan on tunnetusti helpompi päästä ministeriksi mitä luvallisen aseen omistajaksi. Sen vastapainona Saksassa terroristeilla onkin sitten luvattomia konetuliaseita ja räjähteitä.

  Saksalaiset ei näköjään viisastu ikinä!

  • Plääh

   Vastaa

   Ikään kuin saksalaiset nyt päättäisivät jostain 2. msopdan jälkeen? Pah!

   Ja Itä-Saksa muka kyttäsi mielestäsi vähemmän kuin natsit. No niinhän meille on opetettu, että kommarit olisivat olleet parempia.…

  • Älä levitä huuhaata

   Vastaa

   Kommenttisi on aivan täyttä huuhaata eikä millään tapaa edes lähellä todellisuutta.
   Kolmannen Valtakunnan salainen poliisi (Gestapo) suurimmillaan oli parikymmentätuhatta poliisia yli 80 miljoonan kansalaisen valtiossa. Lähes kaikki Gestapon pidätykset tulivat kansalaisten itse antamista vihjeistä.

   Juutalaisten takaisin valtaamassa itä-Saksassa STASI:lla taas oli miljoonia työntekijöitä alle puolessa Saksaa. Siellä asennettiin kameroita ja mikrofoneja jokaiseen kotiin missä oli edes potentiaalisia juutalaisen kommunismin vastustajia.
   Näitä kahta ei voi verrata toisiinsa millään tapaa.

   Luepa vähän oikeaa historiaa juutalaisten valheiden sijaan niin alkavat palaset loksahdella paikoilleen.

  • Plääh

   Vastaa

   Totta. Hitlerin salainen poliisi ei saanut selville edes Wehrmachtin petoksia. Siellä kytättiin iavan liian vähän

 • Vilho

  Vastaa

  Naisten vihaajat ovat ilmeisesti edelleen tervetulleita. (Kunhan viha ei kohdistu juutalaisnaisiin.)

 • Koska tämä pysähty?

  Vastaa

  Nyt on Nancyn siittämisessä lirahtanut pahasti kusta sekaan. Ei tällaisia aivopieruja mitenkään muuten selitä. Itse en haluaisi maksaa tuollaiselle littovaltiolle tai sen osavaltiolle penningin jeniä veroja.

  Maailma menee koko ajan hullummaksi ja hullummaksi eikä kukaan tee mitään. Jo kauan aikaa sitten olisi tarvittu valkoista versiota ”Bader-Meinhofista”.

 • Saas nähdä

  Vastaa

  Olen pitänyt Olavi Uusivirtaa ihan hupi-ukkona ja toisten persusten nulijana. Mutta tänää täytyy myöntää että olen ollut väärässä. Ja minun pitää muuttaa käsitystäni siitä. Ukkohan pisti tiukkaakin tiukemman tekstin Elinan vastattavaksi, ja ihan persteineen.

  Saa nähdä keneltä Elina nyt hakee apua ja turvaa. Ettei ministeripesti kusase heti nilkoille. No, vähän kun alistuu lisää niin kyllä kohta on viranomaiset Olavin kimpussa.

 • Plääh

  Vastaa

  Kerrankin maahanmuutosta olisi seurannut jotain positiivista, mutta tämä ei tietenkään sopinut eliitille

 • Jones

  Vastaa

  Tuohan pitäisi tarkoittaa muslimeja, mutta tuskinpa tarkoittaa. Juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS nimenomaan auttavat muslimeja Saksaan ja kaikkialle muuallekkin. Ehkä se johtuu siitä, että ne muslimit ovat samaa rotua kuin juutalaiset.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Eli Hamasin jäsenet saavat R‑kioskilta passin, elleivät istu Israelissa salaisessa kidutuskeskuksessa. Jos rätti naamalla töhrii synagogan, on riittävän älykäs saadakseen Saksan kansalaisuuden. Yhdenkään muslimin ”ihmisoikeuksia” ei ole vaarannettu.

  Kun kirjoitan tänne, se on teko, joten kai mut heitetään kohta EU:sta pihalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi