Koomikko Dave Chappelle antoi Israelia kritisoivan puheen Bostonissa – yleisö huusi ”Vapaa Palestiina”, osa juutalaisista poistui paikalta

Esityksen videota ei ole vielä julkaistu.

Sionismi

Musta koomikko Dave Chappelle antoi Israel-kriittisen puheen Bostonissa torstai-iltana, mikä sai osan yleisöstä kannustamaan häntä ja jotkut paikalla olleet juutalaiset lähtivät kesken esityksen.

Eräs paikalla ollut henkilö julkaisi Facebookissa kokemuksensa:

”Hei ystäväni. Tämä on ensimmäinen FB-julkaisuni melkein seitsemään vuoteen… Haluan jakaa teille kokemukseni eilisillalta. Menimme Dave Chappelle-Standup Comedy ‑esitykseen TD Gardenissa… Aluksi ilta oli hupaisa ja iloinen, mutta se päättyi järkytykseen ja pelkoon.

Chappelle mainitsi Israelin sodan loppupuolella esitystään ja kritisoi Israelia Gazan asukkaiden kohtelusta, esittäen monia perusteettomia väitteitä. Yleisössä ollut mies huusi Chappellelle, että tämän pitäisi vaientua, jolloin Chappelle menetti malttinsa… Pahinta oli, kun melkein 20 000 hengen yleisö alkoi huutaa kannustushuutoja Palestiinalle ja Hamasille. Koskaan en ole tuntenut oloani niin turvattomaksi… Miten voimme tietää, mitä tapahtuisi? Käynnistyisikö väkivalta juutalaisia kohtaan?”

Wall Street Journal raportoi:

Chappelle tuomitsi ensin Hamasin 7. lokakuuta tekemän hyökkäyksen Israeliin, mutta kritisoi sitä, mitä hän sanoi olevan sotarikoksia Gazassa, kertoivat paikalla olleet. Kommentit tulivat esiin, kun Chappelle sanoi, että hän ei usko opiskelijoiden menettävän työtarjouksia palestiinalaisten tukemisesta. Chappelle kritisoi Israelin hallitusta veden ja muiden välttämättömyyksien eväämisestä Gazaan ja syytti sitä syyttömien ihmisten tappamisesta.

Jotkut yleisön jäsenet kannustivat Chappellea ja huusivat ”Vapaa Palestiina”, kun taas toiset huusivat ”Entä Hamas?”, kertoivat paikalla olleet. Osa yleisöstä nousi ja lähti.

Lähde: Breitbart

Israel Rotu Sionismi Ulkomaat Viihde

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Maahanmuuton suurin ongelma on se, että ihmiset tuovat mukanaan aina taustansa ja puolensa. Sitten ne sekoitetaan uudessa maassa ja samat ongelmat jatkuvat. Siksi ei pitäisi ottaa maahanmuuttajia mistään kehittymättömistä maista. Vallalla on erittäin rasistinen vasemmiston käsitys siitä, että muuttamalla Eurooppaan tai Amerikkaan ihmisestä jotenkin rapisisi pois se vanha huono kiihkoilu ja takapajuisuus ja hänestä tulisi valistunut ja sivistynyt länsimaalainen yhdessä yössä. Niin ei vain tapahdu edes useassa sukupolvessa. Nykyaikana, jolloin on internet yms. aitoa integraatiota ei tapahdu enää koskaan. Suomessa on omiakin ongelmia ihan tarpeeksi, emme tarvitse yhtään rikollisuuden tuontia ulkomailta.

  • Maahanmuuttajat

   Vastaa

   Näin on. Ja mitä ovat juutalaiset tuoneet mukanaan?

   • Teluku

    Vastaa

    Ovat tuoneet vainoharhaisuutta, pelkoa, vihaa, vastakkainsaettelua, internationalistista sentralisointia, kontrollointia yms.

    Kun sanoo ääneen että juutaiaiset aiheuttavat tiettyjä ongelmia niin juutalaiset pas++vat ja repivät housunsa ja pyrkivät moninaisilla keinoillaan ”lynkata” suunsa avanneet.

    Nämä uhriutuneet ylläpitävät samalla legendaa että heillä itsellään ei ole osaa eikä arpaa mihinkään sellaiseen mikä saa ihmiset väsymään heihin.

    Heidän kollektiivinen psyyke on siis äärimmäisen patologisessa tilassa enkä tiedä muuta ryhmää joka olisi missään vastaavassa noidankehässä, varsinkaan itseaiheutettuna.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Aluksi ilta oli hupaisa ja iloinen, mutta se päättyi järkytykseen ja pelkoon”
  Ai helvetti kun pääsi rehellinen, reipas ja räkäinen röhönauru

 • TT

  Vastaa

  Koomikot ovat lähes poikkeuksetta muita ihmisiä älykkäämpiä ja hyväsydämisiä ihmisiä.

 • Kahden valtion maa

  Vastaa

  Jos joku muistaa niin tuola juutalaisalueella eli aikoinaan mies joka ehdotti kahden valtion maata. Mutta, kas kummaa, se tapettiin kasaarien toimesta.

  Tässä muutamia päiviä sitten keskustelin henkilön kanssa joka edustaa kasaareja. Kun kommentoin että eivätkö kasaarit ole siionisteja, niin hän sanoi että ”eivät”. ”Me ollaan niitä jotka haluaa potkia arabit pois Palestiinasta ja jos ne ei lähde, niin me tapetaan ne. Ihan niinkuin nekin jotka ovat valmiita neuvottelemaan kahden valtion maasta. Me halutaan hallita lipun osoittamien kahden joen välinen alue: Niililtä Tigrikselle”.

  Todettakoon tässä vaiheessa että kyseinen henkilö on valoittanut paljon maailmankatsomustani viimeisen 30 vuoden aikana. Niin politiikasta ja taloudesta sekä niihin liittyvistä kytköksistä ja suhmuroinneista.

  Mitä tulee Ukrainan tilanteeseen ja sen uutisointiin lännessä ja Suomessa hän toteaa:”Minä sanon aina että kysykää paikallisilta. Paikalliset osaavat kertoa miten asiat ovat”. …ja minähän olen kysynyt paikallisilta…

  Jo vuonna 2015 silloin Suomessa asuneet ukrainalaiset ihmettelivät miten Suomessa, täälä perämetsissä, on ihmisiä jotka tietävät alueen oikean tilanteen. Eivätkä ole menneet lännen median retkuun.

 • Väärinajattelija

  Vastaa

  Chapelle on kyllä asia-musta mies ja on ollut sitä aina.

 • PikiMustaNeegeri

  Vastaa

  Dave Chappelle on muslimineekeri joten sen lausunnot eivät tule yllätyksenä.

 • Teemu

  Vastaa

  »Pahinta oli, kun melkein 20 000 hengen yleisö alkoi huutaa kannustushuutoja Palestiinalle ja Hamasille. Koskaan en ole tuntenut oloani niin turvattomaksi… Miten voimme tietää, mitä tapahtuisi? Käynnistyisikö väkivalta juutalaisia kohtaan?”»

  Joo, Suomi–Venäjä- ja Suomi–Ruotsi-lätkäpeleissäkin on aina hirveä tappamisen meininki päällä: ”Hakkaa päälle!” ja pelin jälkeen massamurhataan kaikki väärän joukkueen fanit jäähallin parkkipaikalle. On Jumalan kiroamalla paskakansalla taas sellaiset uhrilahjamyytti- ja satutuntijutut päällä, ettei paremmasta väliä. Ehkä tuo oli jonkun provosointimielessä kirjoittama hupijuttu? Nämä ovat samalla tasolla niiden kertomusten kanssa, joissa isoisä sidottiin sääpalloon keskitysleirillä, nostettiin troposfääriin ja sitten lyötiin kepillä niin, että hajosi jäähileeksi.

 • mörkö

  Vastaa

  Ihmistä voi työntää nurkkaan. Pitkään. Muttei määränsä enempää. Tätä ei jutkut tajua. Jossain vaiheessa se nurkkaan työnnetty työntää takaisin. Se vastaantyöntö on luja kun ei ole enää mitään hävittävää. Tämä pitää kaikkien muistaa jotka sortaa muita.

 • Jupi

  Vastaa

  mä olen noin aika tasan varma siitä, ettei valittua kansaa vihata pääsääntöisesti heidän uskontonsa takia. Joka vihaa, solvaa tai tuomitsee toista tämän uskonnollisen vakaumuksensa perusteella, todistaa olevansa vailla pitävää argumenttia asiassa. Tuomitkaamme (tai vihatkaa) heitä siis heidän tekojensa perusteella. Se on asia johon vai he itse voivat vaikuttaa, kuten me kaikki muutkin. Jos minä saavun kutsumatta mestoille aiheuttamaan yleistä pahennusta, ja kohtaan vihaisia katseita ja arvostelua, niin lähden kyllä peilistä syyllistä etsimään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi