BBC syytettynä antisemitismistä uutisoituaan Gazan sairaalapommituksesta Israelin tekemänä

Uutisointia on verrattu "salaliittoteorioihin" juutalaisten suorittamista rituaalimurhista.

Sionismi

Yhdistyneiden kuningaskuntien valtiollinen media, BBC, on joutunut kohun alle ”antisemitismistä ja terroristien tukemisesta” tämän uutisoitua Gazassa sairaalaan kohdistetun pommituksen olleen Israelin tekemä.

”Al-Ahlin sairaalaan traagisesta räjähdyksestä uutisoiminen BBC:n toimesta oli kuin Verisyytös viime vuosisadan alusta,” hallituksen ministeri Robert Jenrick kommentoi.

Verisyytöksillä tarkoitetaan tapauksia juutalaisten suorittamista rituaalimurhista, joissa he ovat murhanneet lapsia ja käyttäneet näiden verta mm. matsa-leivän valmistukseen.

BBC oli uutisoinnissaan vain sanonut: ”Satoja ihmisiä on kuollut Israelin tekemässä ilmaiskussa sairaalaan Gazassa, palestiinalaisviranomaisten mukaan.”

Myös konservatiivipuolueen sionistinen kansanedustaja, Stephen Crabb, oli raivostunut uutisoinnista.

”Osa brittiläisestä mediasta oli raportoinut sitä faktana, että ne olivat israelilaisia raketteja, jotka olivat iskeneet Al-Ahlin sairaalaan, luottaen terroristien hallitseman Gazan palestiinalaisviranomaisiin lähteinään. Otsikoita on sen jälkeen uudelleenkirjoitettu, mutta sinä yönä ilmennyt juutalaisviha sosiaalisessa mediassa oli kamalaa.”

Sionistit ovat käärmeissään siitä, että ihmiset eivät tahdo niellä Israelin tarinaa siitä, että Hamas olisi ampunut raketteja puolustamansa Gazan sairaalaan, tappaen yli 500 omaa kansalaistaan, ja että Israelilla ei olisi tapahtuneen kanssa oikeasti mitään tekemistä.

Lähde: Remix

Israel Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  En ole kummankaan puolella molemmat on kiihkouskovaisia kuin tuhannen vuoden takaa.
  Mutta kyllähän se oli Israelin hävittäjä kun pommitti ilmassa ennen maahan osumista räjähtävällä ohjuksella sairaalan pihalle jossa oli +1000 ihmistä.
  Ja se ”epäonnistunut raketti” jota on väitetty syylliseksi, Israelin ilmapuolustus ampui sen alas niin kuin videoilla näkyy.

 • pekka parikka

  Vastaa

  Jokainen täysjärkinen ymmärtää sairaalaiskun olleen Israelin ilmavoimien suorittama ja kuvamateriaalia on Al Jazeera julkaissut mikä todistaa asian.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisten röyhkeydellä tai itsekkyydellä ei taida olla mitään rajaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Menossa on 911 2.0.

  Sionistit ovat käynnistäneet, taas kerran, Sodan Terrorismia Vastaan, kuten tehtiin New Yorkin sionististen iskujen jälkeen.

  Taas kerran jokainen järkeä puhuva on, tietenkin, terroristi. Riittää, että kyseenalaistaa minkä tahansa sionistisen valheen: Olet terroristi.

  Kyseessä on Iranin tuhoaminen. Juutalaisvaltio haluaa tuhota Iranin, koska juutalaisvaltio ei voi sietää mitään vastarintaa, vaan kaikkien pitää polvistua juutalaisvaltion edessä, ja nöyrästi, hyvin, hyvin nöyrästi.

  Tämä on Afganistanin operaatio, tämä on Irakin operaatio ja tämä on Libyan operaatio. Tämä on sionismia: Murhaavaa, tuhoavaa, tappavaa, brutaalia sionismia. Ja sionismin röyhkeä huora, USA, antaa rahat, aseet ja sotilaat nöyrästi sionisteille.

  Samaan aikaan maailman kusipääkristityt suutelevat sionistin murhaavaa kättä, kyyneleet silmissä: ”Juutalainen kärsii!”

  Valheiden valtakunta eli sionistien globaalit paskamediat tekevät työtään 247.

  Miettikääpä tätä ”jihadistien sairaalaiskua”. Voi Pyhä Sylvi! Hamas et al on kyennyt ampumaan parhaimmillaankin lähinnä vaarallisia ilotulitusraketteja muistuttavia ”ohjuksia”. Nyt kun, he sionististen valheiden perusteella siis, kykenivät ensimmäisen kerran ampumaan oikean ohjuksen, niin ohjus osuikin omaan sairaalaan. Just just.

  Juutalaisvaltion valheet ovat omaa luokkaansa, koska he tietävät, että meille jokainen juutalaisvaltion valhe tarjotaan absoluuttisena totuutena, olkoon valhe kuinka räikeä tahansa. Me olemme eläneet jo vuosikymmeniä totaalisessa valheessa ja siksi he voivat valehdella kaikesta kaiken aikaa, ja kaikille.

  Armageddon on tulossa. Juutalaisvaltio haluaaArmageddonin, ja jos lähihistoria toistuu, niin juutalaisten valtio saa sodan niin kuin se aina on saanut halutessaan.

  Tulevaisuuden historioitsijat pitävät midän aikaamme Pimeyden ja Pahuuden eli Sionismin Aikana.

 • Pertti

  Vastaa

  Israel väitti, ettei pommi ollut heidän, koska ei ollut kraateria. Eli Hamasillako on käytössä pommeja, jotka pistävät sairaalan paskaksi tekemättä kraateria, vai miten väite pitäisi tulkita? Vähän on siten jäänyt Israel jälkeen asekehityksessä, tai tarinankeksimistaidot on hiukan kohmeessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi