Egypti uhkaa lähettää miljoona palestiinalaispakolaista Eurooppaan

Israelin terrori voi näkyä pian pakolaiskriisinä Euroopassa.

Sionismi

Egyptin hallituksen edustaja oli Financial Timesin raportin mukaan uhannut eurooppalaista virkaveljeään sanomalla maansa lähettävän miljoona palestiinalaispakolaista Eurooppaan, mikäli sota pakottaa heidät pakenemaan Gazasta Egyptiin.

”Haluatte meidän vastaanottavan miljoona ihmistä? Hyvä on, lähetämme heidät Eurooppaan. Jos te kerta välitätte niin paljon ihmisoikeuksista, niin ottakaa te heidät,” Mies oli sanonut.

Toinen Israelin naapurissa oleva arabivaltio, Jordan, jolla on myös merkittävä palestiinalaispakolaisten väestönsä, on kieltäytynyt ottamasta näitä lisää.

”Jordan ei tule ottamaan vastaan pakolaisia, eikä myöskään Egypti,” maan kuningas, Abdullah II, oli lausunut toimittajille.

Israelin armeijan miehittäessä Palestiinaa, kotinsa menettäneiden palestiinalaisten on mentävä jonnekin, ja monet heistä lähtevätkin Eurooppaan mantereen suostuessa vastaanottamaan heidät. Palestiinalaispakolaisia on jo noin 5 miljoonaa levittäytyneenä ympäri Lähi-itää.

Lähde: Remix

Israel Palestiina Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Haavisto

  Vastaa

  Saatanan Arabineekeriraiskaajamaahantunkeutujapakolaisryöstelijöitä en Suomeen halua!

 • Flink wie Windhund

  Vastaa

  Nythän tulisi vastuullisten superjournalistien käyttää joka-toisessa lauseessa määritelmää ”Israelin aloittama hyökkäyssota” jotta kansalaisille ei vaan muodostuisi kuvaa puolueellisesta tiedonvälityksestä.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Eikö tämä yhteenotto alkanutkaan Hamasin hyökkäyksestä?

 • Kausaalisuus

  Vastaa

  Sinänsä ihan OK juttu. Mutta eikös niiden palestiinalaisten pitäisi puolustaa kotimaataan ja jälleenrakentaa sitä sen jälkeen kun miehittäjät on saatu tapettua?

  Toki, kun arabilauma joutuu paniikkiin niin jäljelle ei jää kuin kasa sandaaleita. Ja se että arabilauma joutuu paniikkiin, siihen ei tarvita paljoa.

  • Q-asiantuntija

   Vastaa

   Niillä on vastassa Israelin lisäksi USA ja Iso-Britannia, ne pahimmat imperialistit ja niiden asevoimat.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos Eurooppa ottaa Gazan väestön, niin silloin se tekee yhteistyötä Israelin kanssa Gazan alueen etnisessä puhdistuksessa.

  Ny herääkin kysymys, että Kuuluuko EU:n arvoihin mm. kansanmurha ja etninen puhdistus?

  Toisaalta uskaltaako EU ottaa lisää arabeja alueelleen, jossa jo nyt asuvat arabit ovat alkaneet villiintymään.

  • robosombre

   Vastaa

   Uskaltaa ottaa, ja sehän on tarkoituskin. Laitetaan uusi pakollinen tukipakettikolehti jäsenmaiden kanssa aluille sitä varten että kaikki Lähi-idän ei-halutut kulkurit saadaan kuljetettua Eurooppaan. Rahat annetaan suoraan IsraAidille, joka mieluusti järjestää kuljetukset. Hyvästä palvelusta tulee toki maksaa aika tyyriisti, kun kyseessä on näinkin maineikas ja pätevä järjestö, mutta EU tekee sen kyllä ilomielin.

  • Munat irti

   Vastaa

   EU: n arvoihin kuuluu kantaväestön lasten antaminen pököloisten raiskahtavaksi. Turun seudulla 15-vuotias lapsi oli taas raiskattu outonimisten toimesta.

 • TT

  Vastaa

  Tämähän on ’win-win’ sionisteille. Gaza ja kohta kai Länsiranta puhdistetaan palestiinalaisista joko suoraan tappamalla tai työntämällä pakolaiseksi. Euroopan entiset valkoiset maat puhdistetaan kanta-asukeista, jos ja kun koko Lähi-Itä syttyy liekkeihin ja palestiinalaiset ovat vain osa pakolaisaalloista. Eipä ole ihme, että hullu-Ursula riensi heti Israeliin halailemaa maan presidenttiä ja ryntäämään näytösluonteisesti pommisuojaan gazalaisten ”rakettitulen” alla. Vielä karmeampi näky oli, kun Joe Biden ja Netanjahu, nämä kaksi sionismin suurinta mätäsäkkiä kohtasivat ja halasivat. Tämä ei tiedä hyvää kenellekään eurooppalaiselle kanta-asukkaalle. Olemme sionistien puhdistuslistalla.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaista ylivaltaa par excellence.

  Valkoiset kansat, etenkin sen idioottikristittyosastot, suutelevat juutalaisen verestä märkää saapasta, aivan hurmoksessa. Rakas juutalainen, tee mitä haluat, Jumala olkoon kanssasi.

  Uskovaiset kristityt eivät näe mitään pahaa kansanmurhassa, kun tekijä on se ah niin ihana Luvattu Kansa.

  Juutalaiset investoivat 2000 vuotta sitten kristinuskoon ja ovat kuitanneet vuosisadasta toiseen. Minkäs teet, tyhmää kusetetaan aamusta iltaan, ja illasta aamuun.

  Kuvio oli tietenkin selvä jo alusta alkaen.

  Huomatkaa kuinka rubenstillerit rakastavat palestiinalaisia Suomessa, ja toisaalta vaativat palestiinalaisten kansanmurhaa Israelissa. Voiko enää paremmin kuvat juutalaista? Ei voi, juutalainen kysyy aina vain yhdebn kysymyksen: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

  Ja Lännen tuho on hyväksi juutalaisille.

  No, eipä siinä mitään. Nyt kasvatetaan lähimmät vuosisadat islamia Lännessä. Kyllä juutalainen vielä, ennemmin tai myöhemmin, saa mitä juutalainen tilaa. Siihen asti: Allahu akbar!

 • Ilmari

  Vastaa

  Tämä pakolaisuus alkoi kun arabimaat hyökkäsivät Israelin kimppuun 1848. Siitä on kulunut jo 75 vuotta, uusia sukupolvia on syntynyt ja yhä vielä on pakolaisleirejä. 

  Missään muualla ei ole tällaista. Sama kuin Karjalan evakot olisivat perustaneet leirejä Suomen uuden rajan länsipuolelle ja narisseet koko ajan, että pitää päästä takaisin kotiseudulle ja sitä ennen heitä pitää elättää.

 • Tämä on testi

  Vastaa

  Jos juutalaiset hallitsevat todellakin Suomea, yhtään palestiinalaispakolaista EI TULE SUOMEEN.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Eikös niitä juuri silloin tule?
   Miksi kumpaakaan osapuolta kiinnostaisi Suomi ja suomalaiset?

  • suvakki 964

   Vastaa

   Eipä taida kylläkään Suomen juutalaiset vastata Israelin juutalaisten asioista; ei ole määräysvaltaa heillä, eli palestiinalaispakolaisia tulemme täällä näkemään.

 • Late

  Vastaa

  mitäs jos palestiinalaisille luovuttaa sen yhden ison jutkuille tarkoitetun alueen venäjältä. eee mut sillonhan jutkuja alkaa sekin kiinnostamaan. jos palestiinalaiset muuttaa kuuhun niin jutkut tunkee sinnekkin

 • Nationalisti

  Vastaa

  Perussuomalaisille tämä on varmasti ok, hehän ovat nyt kovaa vauhtia sitoutumassa tähän uuteen ”taakanjakomalliin”.

  Ihmettelen suuresti, jos Persujen kannatus ei putoa tällä hallituskaudella radikaalisti, varsinkin, jos SML saa jatkaa toimintaansa, niin luulisi ääniä valuvan, tai sitten ihmiset ovat vaan niin hölmöjä, että Persujen populismi tehoaa edelleen ja takinkäännöt unohdetaan, kunhan he vain muistavat säännöllisin väliajoin mainita olevansa ”maahanmuutto- ja EU-kriittisiä”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi