Juutalainen ylivalta on kaikkien yhteinen vihollinen

Vaikka konservatiivit tekisivät kaikkensa puolustaakseen Israelin juutalaista olemusta ja juutalaisyhteisöjen intressejä, näitä asioita eivät juutalaiset vastavuoroisesti myönnä yhdellekään eurooppalaisille kansalle nyt tai tulevaisuudessa.

Sionismi

Viime lauantaina alkanut Hamasin yllätyshyökkäys Israelin maaperälle muokkasi perustavanlaatuisesti sitä tapaa, jolla Israel on tottunut käymään sotaa alistamiaan Palestiinan arabeja vastaan. Aiemmin turvallisesti yläilmoista käydyn yksipuoleisen tuhoamissodan sijasta Israel joutuikin Jom kippur ‑sodan tavoin vastustajan maaoperaation uhriksi. Sota tuotiinkin nyt sinne, minne muurit, lennokit, konekivääritornit ja miinoitteet olivat aiemmin estäneet pääsyn. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan israelilaiset pääsivät näkemään silmästä silmään vihollisensa, joka kykeni yllätyksen turvin taistelemaan sotilaallisesti ylivoimaista vastustajaansa vastaan huomattavasti aiempaa paremmassa asemassa. Iskun raivokkuus aiheutti Israelissa valtavaa tyrmistystä – kuinka sotilastiedustelun ja militarismin suurvalta paljastui näin kyvyttömäksi vastaamaan islamilaisen vastarintaliikkeen muodostamaan uhkaan?

Hamasin hyökkäys oli yllättävyydestään ja mittaluokastaan huolimatta Palestiinan alueen konflikteille melkoisen tyypillinen. Siihen kuului palestiinalaisten nopea isku vihollisen sotilas- ja siviilikohteita kohtaan sekä hallittu vetäytyminen takaisin omien tukialueidensa suojiin. Nopeaa iskua vastaan seuraa yleensä välitön Israelin vastaisku, joka on mittaluokaltaan aina moninkertainen palestiinalaisten hyökkäyksiin verrattuna, minkä vuoksi lähes 90% juutalaisten ja palestiinalaisten välisten sotien uhreista on ollut palestiinalaisia, ja näistä kuolleista suurin osa on ollut muita kuin taistelijoita. Juutalaisten tapa markkinoida sodan oikeutus sen siviiliväestöön kohdistuvalla kärsimyksellä on siten valheellinen, sillä Israelin operaatioiden merkittävin kärsijä ovat aina olleet palestiinalaiset siviilit.

Palestiinalaisten asema Israelissa ei ole häävi. Gazan kaistale on alle 400 neliökilometrin kokoinen alue, jossa asuu arviolta pari miljoonaa ihmistä äärimmäisen surkeissa oloissa. Puhdas vesi, sähkö ja kriittisten materiaalien saatavuus on aina kortilla, sillä alue on Egyptin ja Israelin piirittämä. Samaan aikaan, kun palestiinalaiset on toisaalla ajettu selkä Välimerta vasten lännessä, joutuvat heidän Länsirannalla asuvat maanmiehensä kärsimään alati laajenevasta juutalaisesta kansainvälisen lain vastaisesta siirtokuntaverkostosta. Israelin armeijan suojelemissa siirtokunnissa asuu yli 700 000 juutalaista, ja ne ovat ajan saatossa liittäneet itseensä alueen parhaimmat makean veden lähteet ja viljelysmaat, työntäen arabeja jatkuvasti pienemmälle alueelle, vaarantaen samalla tuhansien arabiperheiden elinkeinon. Rauhanomaisuuteen sitoutuneet maltillisemmat palestiinalaiset liikkeet eivät ole kyenneet millään tavoin estämään juutalaisvallan häikäilemätöntä laajentumista, mikä on lisännyt entisestään radikaalien islamististen vaihtoehtojen suosiota. Etnisessä konfliktissa siviilien ja sotilaiden raja hämärtyy helposti, sillä taistelua ei käydä kahden valtiollisen toimijan, vaan kahden toistaan poikkeavan kansan välillä. Kynnys nähdä raskaana oleva äiti tulevan vihollissotilaan kasvattajana on silloin hyvin matala.

Palestiinalaisten taistelu juutalaista ylivaltaa vastaan on synnyttänyt lukuisia tukimielenosoituksia eri puolilla länsimaita, ja niihin on osallistunut vasemmistolaisten ihmisoikeusaktivistien lisäksi kymmeniä tuhansia muslimitaustaisia maahanmuuttajia. Muslimimaahanmuuttajien nopea politisoituminen on herättänyt huolen monissa Euroopan juutalaisissa ja näiden eurooppalaisissa tukijoissa, osan heistä todetessa jopa ääneen, ettei monikulttuurisuus selvästi toimi. Hamasia ja palestiinalaisia tukeneet mielenosoitukset ovat saaneet eurooppalaiset päättäjät monissa maissa vaatimaan poliisivoimien välitöntä mobilisointia, sekä parhaimmissa tapauksissa, kuten esimerkiksi Ranskassa ja Isossa-Britanniassa, jopa Hamasia kannattavien ihmisten massakarkotuksia. Monikulttuurisuus muuttui siten eurooppalaisten päättäjien ja juutalaisyhteisöjen mielestä epäonnistuneeksi kokeiluksi vasta siinä vaiheessa, kun se alkoi suoraan uhkaamaan juutalaisten ja heidän todellisen kotimaansa Israelin poliittista valtaa. Kymmenet tuhannet maahanmuuttajien tappamat, raiskaamat, ryöstämät ja pahoinpitelemät valkoisen kantaväestön edustajat eivät siihen selvästi riittäneet.

Maahanmuuttajien ja juutalaisten välinen eturistiriita on monilta osin myös huvittava, sillä juutalaiset ovat toisen maailmansodan jälkeen olleet niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin monikulttuurisuuden ja massamaahanmuuton kiihkeimpiä kannattajia. Nyt Euroopan kaupungeissa Hamasin ja palestiinalaisten puolesta mieltään osoittavat maahanmuuttajat ovat Euroopassa monilta osin juuri sen työn ansiota, mitä juutalaisyhteisöt ja heidän tahtoaan mukailevat päättäjät ovat vuosikymmenten ajan lännessä tehneet. Samanlainen ilmiö nähtiin myös amerikkalaisen Black Lives Matter-liikkeen kanssa, jonka nousu tapahtui käytännössä täysin juutalaisen rahan avulla. Juutalaiset yhteisöt kannattivat liikettä täysin rinnoin niin kauan, kun se kohdisti tuhoavan raivonsa valkoisia amerikkalaisia vastaan. Siinä vaiheessa, kun liike osoittikin tukensa ”värillisille” palestiinalaisille ”valkoisia” juutalaisia vastaan, moni juutalainen alkoi syyttämään liikettä antisemitistiseksi, sekä osoittamaan varovaista tukeaan aiempia inhokkejaan, eli valkoisia konservatiiveja kohtaan.

Hamasin sota ei tosiasiallisesti ”herättänyt” juutalaisyhteisöjä mihinkään suuntaan, saati tehnyt niistä yhtään aiempaa myötämielisempiä valkoista nationalismia kohtaan. Aiempien liittolaisten, eli vasemmistolaisten, maahanmuuttajien ja mustien, siirtyessä tukemaan palestiinalaisia, joutuivat juutalaiset pakon edessä etsimään kannatusta uusista viiteryhmistä. Keksityt tarinat neljästäkymmenestä teloitetusta vauvasta sekä muista vastaavista yliampuvista veritöistä olivat omiaan herättämään valkoisten ”vastajihadistien” raivon, jotka näkivät palestiinalaisten operaatioissa maailmanlaajuisen Jihadin siemenen, jonka ainoa suojamuuri Israel tällä hetkellä on. Mitään yhteistä rintamaa nousevaa islamia vastaan ei kuitenkaan ole olemassa. Juutalaisyhteisöt ja Israelissa toimivat kolmannen sektorin järjestöt ovat jo vuosikymmenten ajan olleet kehitysmaista länteen kohdistuvan maahanmuuton suurimpia edistäjiä. Israel taas saa keskittyä röyhkeästi ajamaan omia intressejään Lähi-Idässä, aiheuttivat ne kuinka monta pakolaisaaltoa Eurooppaan tahansa.

Monikulttuuristuvan lännen suurimmat häviäjät ovat ne valkoiset konservatiivit, jotka yrittävät nähdä juutalaisissa liittolaisen kasvavaa muslimimaahanmuuttajien joukkoa kohtaan. Vaikka nämä konservatiivit tekisivät kaikkensa puolustaakseen Israelin juutalaista olemusta ja juutalaisyhteisöjen intressejä, näitä asioita eivät juutalaiset vastavuoroisesti myönnä yhdellekään eurooppalaisille kansalle nyt tai tulevaisuudessa. Pahimmillaan länsi ajautuu kollektiivisesti samaan tilanteeseen kuin Iso-Britannia, jossa kaksi suurinta puoluetta käytännössä kilpailee siitä, kumpi ajaa paremmin vieraiden kansojen, kuten juutalaisten ja muslimien etuja. Samaan aikaan vuosi vuodelta kuihtuva kantaväestö sysätään hiljaisen sivustakatsojan rooliin. Manipulointiyritykset, joilla yritetään mobilisoida valkoinen väestö taisteluun muslimien tai juutalaisten puolesta, ovat äärimmäinen loukkaus kaikille niille eurooppalaisille kansoille, joiden läsnäolosta molemmat edellä mainituista ryhmistä ovat riippuvaisia, mutta joita yksikään eurooppalainen kansa ei itse tarvitse.

Vaikka liikkeemme vastustaakin arabien ja muiden muslimitaustaisten maahanmuuttajien oleskelua niin Suomessa kuin Euroopassa, se tukee palestiinalaisten vapaustaistelua näiden omassa kotimaassaan paikallista miehittäjää vastaan. Aiemman ulostulomme mukaisesti kannatamme Israelin asettamista Euroopan laajuiseen boikottiin, kunnes juutalaisten laittomat siirtokunnat on purettu ja palestiinalaisille on viimein annettu mahdollisuus omaan kansalliseen itseilmaisuunsa omassa itsenäisessä kotimaassaan. Sinimusta Liike myös kehottaa juutalaisia noudattamaan omaa opetustaan etnisen monimuotoisuuden tuomasta rikkaudesta ja avaamaan Israelin rajat Euroopassa tällä hetkellä majaileville maahanmuuttajille!

Lähde: Sinimusta Liike

Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Eipä israelin agressioilta ole muutkaan välttyneet, Yk:n porukka on myös saanut tuta juutalaisen ylimielisyyden ja übermenchiyden ilman mitään muuta seuraamusta kuin soosoon.
  Kaikki muuthan ovat ali-ihmisiä heidän mielestään, eikä ole väärin jos he surmaavat toisen juutalaisen jos tämä on asettunut väärälle puolelle/kannalle.
  Aikoinaan kun geeniteknologia muokkasi Dolly lampaan ja muita klooneja, nousi esille geeniteknologian käyttö sotilaalliseen tarkoitukseen juuri biologisissa aseissa. Israelhan paukutteli muutamaa vuotta myöhemmin henkseleitään, että heidän tiedemiehensä ovat kehittäneet viruksen joka aktivoituu arabien tietyn geenin vaikutuksesta, mutta huomasivat virheensä että suuri osa omasta porukasta kantaa myös tätä perimää ja puheet hiipuivat ”keksinnöstä” hyvin nopeasti.
  Jossainhan uumoiltiin, että korona olisi ollut tällainen kehitelmä myös ja rahoittajat juuri tuosta kuppikunnasta.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Olipa hyvä artikkeli!. Tuossa viikon takaisessa yllätyshyökkäyksessä voittamattomana pidetty Israelin armeija syyllistyi siihen ikiaikaiseen ja klassiseen virheeseen, mihin on niin monta kertaa aikaisemminkin syyllistytty ja tullaan vielä monta kertaa syyllistymään. Se virhe oli tietenkin YLIMIELISYYS ja VASTUSTAJAN ALIARVIOIMINEN, ja sen vuoksi seuraukset oli todella ikävät. Jos Israelin tiedustelu olisi ollut hereillä, koko iskua tuskin olisi tapahtunut!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella hienosti ja avartavasti kirjoitettu artikkeli, Israel esiintyy niin uhrina kuin vaan voi esiintyä, vaikka todellisia syyllisiä he tähän kaikkeen ovat.

  ”Monikulttuurisuus muuttui siten eurooppalaisten päättäjien ja juutalaisyhteisöjen mielestä epäonnistuneeksi kokeiluksi vasta siinä vaiheessa, kun se alkoi suoraan uhkaamaan juutalaisten ja heidän todellisen kotimaansa Israelin poliittista valtaa. Kymmenet tuhannet maahanmuuttajien tappamat, raiskaamat, ryöstämät ja pahoinpitelemät valkoisen kantaväestön edustajat eivät siihen selvästi riittäneet.”

  Juurikin noin!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Näin se on.

  Valkoisia maita tuhotaan järjestelmällisesti kaikilla rintamilla ja syyllinen on: Juutalainen ylivalta. Ja piste.

  Katsotaan rauhallisesti lähihistoriaa.

  Ruotsi oli vielä muutama kymmenen vuotta sitten hyvinvoinnin ja turvallisuuden peruskivi valkoisten maiden keskuudessa. Nyt, juutalaisen ylivallan alla, Ruotsi on taantumassa kolmannen maailman perseenreiäksi. Maa tuhoutuu silmiemme edessä. Lähellä on jo aika, jolloin jäljellä olevat valkoiset pakenevat juutalaisen ylivallan helvetistä.

  Entä USA? Juutalainen ylivalta on totaalisestui tuhonnut tämän ennen niin vauraan maan. USA ei ole pelkästään rutiköyhä, se on tyypillinen juutalaisen ylivallan illuusio. Valtio on keppikerjäläinen, sillä ei ole mitään muuta kuin illuusio valuutasta ja ydinkärjet. Suurkaupungit ovat nopeasti vajoamassa kolmannen maailman perseenrei’iksi. Kaduilla makoilee asunnottomia laittomia maahantulijoita, nuoret kuolevat huumeisiin, koko ikänsä työtä tehneet ihmiset ovat käytännössä rutiköyhiä ja ostovoima romahtaa. Samaan aikaan rikkaimmat juutalaiset ovat tähitieteellisen rikkaita.

  Kuinka paljon Rothschild omistaa? Satatuhatta miljardia? Miljoona miljardia? Vai kenties miljardi miljardia? Veikkaan jälkimmäistä.

  Entä Eurooppa? Kuten USA, nopeati vajoamassa äärimmäiseen köyhyyteen. Huomatkaa yksi suuri yhteinen tekijä: Euroopan ja USA:n eteläraja on vitsi. Afrikan ja Latinalaisen Amerikan massat tulevat vapaasti yli rajan. Venäjän raja osataan sulkea, mutta eteläraja on seula.

  Sanalla sanoen: Nyt korjaamme vuosikymmeniä jatkuneen juutalaisen ylivallan myrkyllisä hedelmiä

  Meidät tapetaan. Meille ai anneta armoa. Me olemme Hamas, me olemme palestiinalaiset. Meidänkin maamme täytetään vieraalla kansalla.

  Pankaa merkille, kuinka kaikki vuosisatojen aikana saavutettu hävitetään yhden sukupolven aikana. Vanhukset ovat vahvoilla, he sentään kuolevat kohta. Nuoremmat sukupolvet eivät enää saa mitään. Heidän eläkkeensä eivät osta mitään, terveydenhoito on juutalaisen ylivallan tyypillinen vedätys: sitä heille ei ole eikä tule. Tulevaisuudessa vain juutalaisen ylivallan nöyrät orjat ansaitsevat sen verran, että saavat, jos saavat, oikeaa terveydenhoitoa.

  Mutta se rakas musta maahanmuuttaja saa kaiken heti, kyselemättä. Valkoinen vanhus väistyköön, valkoinen nuori poistukooan. Juutalainen ylivalta puhuu ja se puhuu kärsimystä ja tuhoa, dystopiaa ja kurjuutta.

  Mielelläni kuulen, jos joko on eri mieltä. Mielellään esimerkkejä siitä valkoisesta maasta, jolla on toivoa.

  Minäpä kerron, mikä voisi olla se maa. Miettikääpä, kuka voisi nitistää tämän kirotun ylivallan? Miettikääpä.

 • TT

  Vastaa

  Sinimusta liike on tällä hetkellä ainoa puolue, jolla on oikea näkemys sekä maahanmuutosta että Lähi-Idän politiikasta. Gazan alueelle on Israelin kostonhimon vuoksi muodostumassa karmea tilanne, joka synnyttää paitsi viattomiin kohdistuvan kansanmurhan myös mahdollisesti taas uuden pakolaisaallon kohti Pohjolaa.

  Gazan kaistalla asuu noin 2.3 miljoonaa ihmistä, jotka Israel haluaa joko teurastaa tai karkottaa autiomaahan. Alueen keski-ikä on noin 18 vuotta eli siellä asuu noin miljoona ala-ikäistä. Pikkulapsia on varmastikin satoja tuhansia. Alueen asukkaista noin 30% on kristittyjä. Näiden joukkotuhoa meidän PS- ja KD-puolueet sitten kiihkeästi ajavat. Ne joita Israel ei surmaa, ajetaan autiomaahan Egyptin puolelle siten, että kansainvälinen yhteisö kustantaa näille valtavan telttakylän ja sinne surkeat elämisen edellytykset. Israel ei aio tästä maksaa penniäkään, vaan kaikki sen varat kuluvat uusien vainoharhaisten sotaoperaatioiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, joihin se tosin saa mm. USA:lta valtavasti sekä rahallista että sotilaallista tukea. Lännen Ukrainalle aiemmin annettu tuki ollaan aikeissa osin suunnata uudelleen Israelille sitä myötä, kun se toteuttaa raivohulluuttaan. Tästä Zelenskyi on jo osoittanut huolensa.

  Todistamme silmiemme edessä irvokasta näytelmää, johon suomalaisten enemmistökin osallistuu konnan roolissa vähintäänkin passiivisesti kannattamalla roistovaltio Israelia ja sen silmittömiä ja runsaasti sivullisia uhreja vaativia kostotoimia ja raivonpuuskia ja toisaalta sen erittäin kyynisiä laajentumisssuunnitelmia, joista on jatkuvaa haittaa koko maapallolle.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kommentoin ylläolevaa.

  Vaalijärjestelmämme ja toisaalta saatanallinen juutalaisen ylivallan ote medioista estää mahdollisuuden muutokseen poliittisesti.

  Väitän, että Nordfront mediana ja Ruotsin Vastarintaliike liikkeenä toimii eniten siihen suuntaan, johon on mentävä. Poliittisesti vaalien kautta ei pääse mihinkään.

  Niin vaikeaa kuin se onkin, suorastaan toivottoman oloista, niin aidon vastarinnan pitää näkyä ja kuulua kaduilla. Olemme menossa kohti aitoa taloudellista konkurssia. USA romahtaa sataprosenttisen varmasti muutaman vuoden sisällä, sillä juutalaisten petoksella rakentama USD-korttitalo huojuu jo ja seuraava globaali talouskriisi tuo mukanaan hyperinflaation. Se tarkoittaa taloudellista tuhoa ja saamme kaikki kokea juutalaisen ylivallan käytännössä. Elintaso romahtaa, vuosisatojen työ häviää – puff!

  Nyt pitää näkyä – ja kuulua. 

  Kannatusta tulee, kun eläkkeellä saa litran maitoa ja puoli voita. Samaan aikaan ylivallan eliitit sipsuttavat nappakenfissään festareille.

  Nyt on oikea aika kansallismieliselle ”bolshevismille”. Eli osoitetaan kansalle nykyiset ”porvarit” eli ylivallan herrat ja heidän kätyrinsä.

  Ei tarvita laittomuuksia, osoitetaan vain ne, jotka kurjuuden toivat ja kurjuudesta rikastuivat. Se on helppoa, sillä tuleva kurjuus on raamatullinen, suoraan Mooseksen käsikirjasta palavine swidun pensaineen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi