Aatos Erkon juutalaisuutta käsiteltiin maikkarin blogissa vuonna 2008

Blogi ei ole enää löydettävissä maikkarin sivuilta. Juutalaisten mediamonopoli ja Erkkojen juutalaisuus ovat aiheita, jotka suomalaiset sionistit kiistävät jyrkästi.

Sionismi

Syyskuussa 2008 Pertti Nyberg kirjoitti MTV:n Kaupunkilainen-blogiinsa jutun nimeltä Narinkka-torin juutalaiset. Blogi ei tietenkään löydy enää maikkarin sivuilta, mutta se on edelleen luettavissa kokonaan Wayback Machinen avulla.

Blogissa Nyberg toteaa muun muassa seuraavaa:

Kuka on juutalainen?

Hyvä kysymys tietenkin on, kuka on juutalainen. Juutalaisuuteen on perinteisesti kuulunut, että vain juutalaisesta äidistä syntynyt on “oikea” juutalainen – tämän logiikan mukaan esimerkiksi Aatos Erkko on juutalainen mutta Ruben Stiller ei ole. Toisaalta Erkko ei ole koskaan tuonut juutalaisuutta esille, kun taas Stiller on.

Biologia ja historia riitelevät

Jotta asia ei olisi näin “yksinkertainen”, Israeliin on perustettu erilaisia väestön alkuperän tutkimiseen perustuvia laitoksia, joissa molekyylibiologian voimin pyritään todistamaan nykyjuutalaisten dna:n olevan samantyyppinen kaikilla juutalaisilla – osin tässä on onnistuttukin ja on pystytty osoittamaan, että suurella osalla juutalaisista on todellakin sama geneettinen perimä.

Dna-tutkijat eivät ole kuitenkaan pystyneet selittämään käännynnäisten (kuten kasaarien) vaikutusta juutalaisuuden leviämiseen.

Lähde: Wayback Machine

Aatos Erkko Israel Kotimaa Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Kasaarit ovat alkuperältään turkkilais-mongoloidista kansaa, eivät seemiläisiä ja he muodostavat nykyisin yli 90 % Israelin västöstä. Suomen ja pääosin Euroopan juutalaiset ovat näitä kasaareja!

  • Salomon

   Vastaa

   Ei tarvi olla niin tarkka, paskarotu riittää

 • Otto

  Vastaa

  Aatos Erkko oli erinomaisen vaikutusvaltainen henkilö, mutta hänen kautensa ajoittui enimmäkseen Kekkosen aikakauteen. Hesarin politisoituminen nykyisen kaltaiseksi roskalehdeksi alkoi tiivistyä hänen jättäydyttyään täysin sivuun toimituksen asioista. Tämä johtuu siitä, että USA:sta johdetun informaation pakottaminen ja/tai ostaminen alkoi tuolloin saada uusia häikäilemättömämpiä muotoja.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  On hyvä muistaa myös että tämä niin sanottu yksityinen valtiomies eli Aatos Erkko piti vuonna 2000 Tarja Halosta parhaana presidenttiehdokkaana Suomessa. Lehtijutusta paljastuu muutakin mielenkiintoista A. Erkosta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005639868.html

 • iffoyxxlyxlylxy

  Vastaa

  Miten hemmetissä Aatos Erkko saattoi olla juutalainen, kun Erkon äidin tyttönimi Sutcliffe on täysin tavallinen brittiläinen sukunimi eikä juutalaisnimi, ja jokainen täysjärkinen tietää, että juutalaisilla on pelkkiä juutalaisnimiä, kuten Horowitz, Weinstein, Cohen jne. joita kellään muulla ei ole.

  • Plääh

   Vastaa

   Surkea valehteluyritys. Ottaneet isäntäkansan nimiä joka maassa. Cohen on suojattu rabbiininen sukunimi, joka on vai juutalaisilla. Muut tuossa eivät

  • Salomon

   Vastaa

   Olikohan tää nyt sarkasmia, vai oletko vain ihan helvetin tyhmä

 • lol

  Vastaa

  Sutcliffe sukunimenä ei ole koskaan ollut juutalaisilla käytössä, niin kuin Suomessakin juutalaisilla on omat sukunimensä eivätkä ole mitään perus-Virtasia tai Lahtisia. Aatos Erkon äidin Violet Sutcliffen vanhemmat ja suku löytyvät brittiläisistä kirkonkirjoista, joten ne ovat olleet kristittyjä.

 • Plääh

  Vastaa

  Jopas yriottää trolli vämgätä tässä asiassa.Suomen juutalaisilla on historiallisista syistä yleensä ruotsalaisten sukunimiä, mutta kyllä supisuomalaisiakin nimiä on. Olette valheen ammattilaisia eikä teissä totutta ole

 • Tööt

  Vastaa

  Itsepähän ”vämgäät” ilman mitään todisteita. Pääasia kuitenkin on se, että Erkot eivät ole mitään sukua juutalaisille.

 • Plääh

  Vastaa

  Missä sinun todisteesi mielipuolisille väitteillesi? Jokainen tietää, että juutalaisen vaimon poika on juutalainen jo. Ei tarvita kahta vanhempaa. Tosiasiassa Erkon äidin juutalaisuus on vahvistettu ja natsitkin tiesivät siitä. Kun juutalainen nainen nai suomalaisen, saa lapsi suomalaisennimen. Vastaavaa on kaikkialla. Lisäksi juutalaisety ovat ottaneet paljon isäntöäkansojen sukunimiä nimiö vaihdellessaan.

  Kovasti tätä Erkon juutalaisuutta koetetaan salata, vaikkka mies oli korvien välistäkin täysin juutalainen. Muutenkin yleensä juutalaisen kanssa avioituneiden lapset ovat poikkeuksetta juutalaismielisiä.

  Erkn juutalaisuushan tuli ilmi mm. Kärkkäisen oikeusprosessissa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi