Elon Musk kritisoi rajusti juutalaisen Anti-Defamation Leaguen johtajaa

ADL on vaatinut mainosboikottia Twitteriä vastaan alustalla esiintyvän "antisemitismin" vuoksi.

Sionismi

Elon Musk.

Tesla-automerkin ja nykyään myös Twitterin omistajana tunnettu Elon Musk jatkaa julkista konfliktiaan johtavien juutalaislobbaajien kanssa. Tällä kertaa Muskin kritiikin kohteena on juutalainen äärijärjestö Anti-Defamation League (ADL), joka on yksi suurimmista poliittisen sananvapauden vihollisista Yhdysvalloissa.

Kiista ADL:n kanssa alkoi pian sen jälkeen, kun Musk oli verrannut juutalaislobbaaja George Sorosia vaaralliseen Magneto-nimiseen sarjakuvamutanttiin ja todennut Sorosin paitsi vihaavan ihmiskuntaa myös pyrkivän tuhoamaan sivilisaation. Kommentit suivaannuttivat ADL:n johdon, jonka mukaan goyimin (ei-juutalaisten) ei tulisi missään olosuhteissa kritisoida Sorosia.

ADL yritti läksyttää Sorosia kritisoinutta Muskia julkisesti, mutta Musk ei alistunut vaan antoi ADL:lle samalla mitalla takaisin. Osapuolten välit olivat kiristyneet jo aiemmin, koska Musk ei ollut taipunut ADL:n vaatimuksiin poistaa valkoisten kansallismielisten käyttäjätilejä Twitteristä.

”[Muskin kommentit] tulevat olemaan polttoainetta ääriajattelijoille, jotka jo nyt levittävät juutalaisvastaisia salaliittoteorioita ja ovat hyökänneet Sorosia sekä juutalaisyhteisöjä vastaan tämän vuoksi,” ADL:n johtaja Jonathan Greenblatt jyrähti.

Jonathan Greenblatt.
Jonathan Greenblatt.

ADL vaatii boikottia

American Jewish Committee ‑lobbausjärjestön toimitusjohtaja Ted Deutch liittyi kuoroon ja totesi: ”Valhe sivilisaatioita tuhoavista juutalaisista on johtanut juutalaisvainoihin useina eri vuosisatoina. Muskin täytyy tulla järkiinsä.” Myös Israelin ulkoministeriö syytti Muskia ”antisemitismistä”.

Kun Musk alun perin osti Twitterin, ADL ja muut vaikutusvaltaiset juutalaiset yrittivät saada hänen suosionsa ylistämällä julkisesti hänen bisnesvaistoaan. Mielistelyn tavoitteena oli varmistaa, että Musk saataisiin taivuteltua jatkamaan hänen edeltäjänsä viitoittamaa kulttuurimarxistista sensuuripolitiikkaa Twitterissä.

Juutalaislobbaajat havaitsivat kuitenkin pian, ettei Musk kokenut tarvitsevansa heidän tukeaan: juutalaisten vaatimukset kovista sensuuritoimista sosiaalisessa mediassa ovat kaikuneet kuuroille korville. ADL käänsikin nopeasti kelkkaansa ja on vaatinut muun muassa mainosboikottia Twitteriä vastaan alustalla esiintyvän ”antisemitismin” vuoksi.

ADL perustettiin 1913 puolustamaan juutalaista pedofiilia, raiskaajaa ja murhaajaa, Leo Frankia. Sittemmin ADL:stä on kasvanut globaali järjestö, jonka kannanotoista uutisoidaan säännöllisesti myös Suomen valtamediassa.

Aiheesta lisää: Elon Musk vertaa George Sorosia juutalaiseen sarjakuvamutanttiin – ”Hän vihaa ihmiskuntaa”

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

American Jewish Committee Anti-Defamation League Elon Musk George Soros Jonathan Greenblatt Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Pedofilia Politiikka Raiskaus Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Ted Deutch Tesla Twitter Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  ADL on äärettömän vaarallinen ja vaikutusvaltainen järjestö myös USA:n ulkopuolella, joten Musk on todella rohkea henkilö.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rohkea mies on tämä mies. Luoja rakastaa rohkeaa toisin ajattelijaa. Kuka tahansa pystyy ajattelemaan toisin, olemaan vaarallinen ajatus rikollinen, he muuttavat maailman.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Missä pienet hatut,siellä isot ongelmat!

 • Luiro Nakula

  Vastaa

  Juutalaiset, kiinalaiset, lahkolaiset ja muut tuontimarakatit/romaanit; kusettavat heti ensi tapaamisella ja hymyn takana aivan eri tarkoitusperät kuin normaalit ihmiset luulee.

  • Late

   Vastaa

   kuten myös neekerit (eritoten somalit), ählämit ja lgbt yhteisöt. näihin kaikkiin pesiytyy pedofiilit, raiskarit ja valehtelevat varkaat

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kulttuurimarxistinen sensuuripolitiikka on yksinkertaisesti Juutalaista Ylivaltaa.

  Sionistien patologinen tarve hallita kaikkea mediaa on luonnollinen seuraus Juutalaisesta Ylivallasta.

  Juutalainen Ylivalta on näkyvillä kaikkialla, kaiken aikaa, kaikessa. Siinä ei ole mitään salaista, siinä ei ole salaliittoja, se on silmiemme edessä, kaikki näkevät sen oikein hyvin, mutta koska meitä hallitsee Juutalainen Ylivalta, kukaan ei saa sanoa sitä ääneen.

  Juuri tätä ON Juutalainen Ylivalta.

 • Aivovaurioko?

  Vastaa

  Leo Frank… Onkohan sukua Anne Frankille?

  Kun katsoo tuota kuvaa tuosta Greenblattista niin ensimmäisenä kiinnittää huomionsa siihen että se ei saa nostettua silmäluomiaan ylös asti. Se kertoo aivovauriosta, usein alkohollivauriosta odotusaikana.

  Jos ne kerran ovat olevinaan yli-ihmisiä niin luulis että ne edes tuon tietäis ja nostais silmäluomensa ylös asti. Muutenhan käry käy.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Muskin kommentit] tulevat olemaan polttoainetta ääriajattelijoille, jotka jo nyt levittävät juutalaisvastaisia salaliittoteorioita ja ovat hyökänneet Sorosia sekä juutalaisyhteisöjä vastaan tämän vuoksi,” ADL:n johtaja Jonathan Greenblatt jyrähti.”

  Jutkut syyttävät aina ”salaliittoteorioiden” levittäjäksi, sillä he eivät voi syyttää näitä ”ääriajattelijoita” valehtelijoiksi.

 • TT

  Vastaa

  Vaikka Elon Musk on itse melko epäilyttävä hahmo, niin nyt hän käyttäytyy terveen teollisuusmiehen ja teknologiapioneerin tavoin ja haluaa työrauhaa ja kukoistusalustaa omille projekteilleen. Kaaoksessa ja rappiossa elävä sivilisaatio ei voi ihailla tai hankkia hänen tuotteitaan ja siksi sivilisaatio on pidettävä terveenä. Ilmiö ei ole uusi, vaan monet teollisuusmiehet kuten Henry Ford ovat haistaneet tiettyjen juutalaistahojen haitallisuuden jo kauas. Nämä tahot puolestaan ovat raivanneet pois teollisuusmiesten itselleen aiheuttaman uhan siirtämällä pääomia puhtaaseen keinotteluun, viihteeseen, rappioon tai sotateollisuuteen ja nykyisin yhä enemmän Vihreään Siirtymään, jossa vaativat kansalaisilta itsensä ja elinympäristönsä kurjistamista ilmaston pelastamisen nimissä. Asetelma ei ole yksinkertainen, sillä Musk on itsekin hyötynyt esim. sähköautobuumista.

 • Jones

  Vastaa

  ”Kiista ADL:n kanssa alkoi pian sen jälkeen, kun Musk oli verrannut juutalaislobbaaja George Sorosia vaaralliseen Magneto-nimiseen sarjakuvamutanttiin ja todennut Sorosin paitsi vihaavan ihmiskuntaa myös pyrkivän tuhoamaan sivilisaation.”

  Ehkä tämä pitää paikkansa, etenkin jos hän pyrkii toteuttamaan uskontoaan.
  Viides Mooseksen kirja:
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.

 • Topi

  Vastaa

  Eikö ADL itse edusta juuri tätä fanaattista ajattelua, joka kaikenlisäksi perustuu valheisiin? Esim. ”13/56” on ADL:n mukaan koodi, jolla valkoisen ylivallan edustajat esittävät neekerit ”väkivaltaisina villeinä”. Kiistääkö ADL tilastot? Vai onko ADL tyytyväinen, kun joku muu sanoo ääneen epämukavan totuuden? Hollywoodin on aika tehdä taas kivoja tai vahvoja mustia hahmoja teatterien valkokankaille, joita kukaan ei käy katsomassa.

 • Salomon

  Vastaa

  Mutta mutta.. tuota tuota, eikös vanguard ja blackrock omista teslan käytännössä kokonaan. Elonilla taitaa olla ihan lupa olla äänessä

 • ErkkienLiiga

  Vastaa

  Elon kuulostaa aika juutalaiselta nimeltä omiin korviini, mutta saattaa toki olla puoli tai neljäsosajutku.

  Aika outoa että jotkut vapaan markkinatalouden kannattajat pitävät Muskia sankarina vaikka on tehnyt miljardinsa aivan järkyttävien sähköautotukien avulla. Ja tietysti sen takia että öljytuotteita verotetaan niin sairaasti. Juutalaisomisteinen media on myös vuosia pyrkinyt luomaan miehestä sankarihahmoa, aika onnistuneesti, eli vähän epäilyttää mikä on todellisuudessa miehiään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi