Elon Musk vertaa George Sorosia juutalaiseen sarjakuvamutanttiin – ”Hän vihaa ihmiskuntaa”

Musk vertasi juutalaista finanssielitisti George Sorosia Marvel-sarjakuvista tunnettuun vaaralliseen mutanttiin, Magnetoon.

Sionismi

George Soros.

Tesla-automerkin ja nykyään myös Twitterin omistajana tunnettu Elon Musk on jälleen kiivastuttanut kansainvälisen juutalaisyhteisön. Tällä kertaa Musk vertasi juutalaista finanssielitisti George Sorosia Marvel-sarjakuvista tunnettuun vaaralliseen mutanttiin, Magnetoon.

Marvelin X‑Men-mytologiassa Magneto on äärimmäisen voimakas mutantti, joka pitää omaa rotuaan ylivertaisena. Ylimielisyytensä vuoksi Magneto ei usko mutanttirodun ja ihmisten väliseen rauhanomaiseen yhteiseloon. Sen sijaan hän tavoittelee maailman valloittamista ja mutanttien rodullista ylivaltaa planeetalla. Soros puolestaan edistää valkoisten valtioiden väestönvaihtoa ja juutalaista ylivaltaa.

Magneto on lisäksi ”holokaustiselviytyjä”. George Soros asui lapsuudessaan saksalaisten vapauttamassa Unkarissa toisen maailmansodan aikana. Vaikka ”holokausti” onkin sodan voittajavaltioiden fiktiivistä propagandaa, pitivät monet Muskin tekemää rinnastusta liiankin osuvana. Muskia onkin syytetty ”antisemitististen salaliittoteorioiden” levittämisestä.

Muskin vastaus kriitikoille oli kuitenkin tyly: ”Te oletatte, että he tahtovat pelkkää hyvää. Se ei ole totta. Hän [Soros] tahtoo raunioittaa koko sivilisaation. Soros vihaa ihmiskuntaa.”

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Elon Musk George Soros Holokausti Holokaustihuijaus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen ylivalta Politiikka Rotu Sionismi Twitter Ulkomaat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalainenkin valtamedia esittää Soroksen jonain ”hyväntekijänä”, vaikka hän on itse yksi pahimpia olentoja maapallolla.
  Onneksi monet ovat havahtuneet julkisenkin kommentoinnin perusteella siihen, mikä tuo sionisti on oikeasti miehiään.

  • Siinä syy

   Vastaa

   Suomen valtamedia on noiden samojen siionistien omistuksessa tai ohjauksessa, samoin kuin eduskuntakin.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Niin on, ollut jo pitkään ja heidän ote vain tiukentunut, saas nähdä mihin tämä vielä tästä kehittyy.
    Suomen eduskunnalla ei muutenkaan edes ole sellaista päätäntävaltaa mitä annetaan ymmärtää, päätöksenteko pitää sovittaa EU-lainsäädännön kanssa yhteneväiseksi, sellainen ei ole itsenäinen kansallisvaltio, joka kyselee muilta miten saa ja pitää toimia.

    Kansalla ei ole riittävää älyä seurata muuta kuin valtamedian mielipidemuokkaukseen perustuvia artikkeleita, varteenotettava keino muuttaa suuntaa tuntuu olevan talousromahdus, mikä laittaa kotitaloudet pohtimaan asioita muistakin näkökulmista.

 • otto suni

  Vastaa

  Soros on toimillaan osoittanut vihaavansa erityisesti valkoista rotua, joten Muskin vertaus on erittäin osuva. Suomessa Martti Ahtisaari toimi koko uransa ajan edistäen Soroksen tavoitteita ja on onnistunut muuttamaan Suomen väestökehitystä kielteiseen suuntaan mikä on myös nykyisen presidenttimme tavoite.

  • Että näin

   Vastaa

   Soroshan oli ajamassa ja antamassa pääomaa Ahtisaaren perustamalle vakoilufirmalle CMI:lle.
   Myös Stubbido on ollut kyseisen ”rauhanloitonnus” yhdistyksen leivissä, josta sai ponnahdusvoimaa piireihin, samassa kioskissa vaikuttaa Al taee.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Musk nostaa pisteitään roimasti tällä ulostulolla.

 • TT

  Vastaa

  Jos joku on upporikas ja samanaikaisesti subversiivinen kommunisti, niin hän on todennäköisesti juutalainen.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Siannaamainen lörppäkulli ei ole saanut naista lkinä. Eihän sillä ole edes esinahkaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Hienoja, osuvia kommentteja.

  Olisiko Musk oikeasti ymmärtänyt kuvion? Tietenkin. Mutta kysymys kuuluukin?

  Uskaltaako hän aidosti nousta Juutalaista Ylivaltaa vastaan?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Lisää Soroksesta.

  Soros on ehdottomasti Sionistisen Helvetin yksi pääarkkitehti.

  Yhdysvalloissa, Sionistisessa Huoratalossa, Soros tunnetaan esimerkiksi ns. Soros-syyttäjistään ( Soros-DA). Yhdysvallat on jo niin syvällä Sionistisessa Helvetissä, että oikeuslaitos on traaginen farssi.

  Soros-syyttäjät tunnetaan siitä, että he luopuvat hyvin helposti syyttämästä mustia erilaisista väkivallanteoista ja toisaalta he vainoavat valkoisia samoista asioista säälimättä. Niinpä Yhdysvalloissa monissa suurkaupungeissa, ja aivan erityisesti, mustien johtamissa kaupungeissa, tilanne alkaa olla Haitin luokkaa. Kaaos vallitsee ja oikeutta ihminen ei saa. Mustat idiootit pitävät hovia ja kokonaisten sukupolvien työ tuhotaan näissä perversseissä mustan väkivallan karkeloissa.

  Soros on sana, joka merkitsee yksinkertaisesti arkista Juutalaista Ylivaltaa.

  Kannattaa panna merkille, että Juutalainen Ylivalta on brutaalia valtaa. Se hyökkää kaikkia kansoja vastaan ja sen tavoitteena on, ei enempää eikä vähempää, kuin Totaalinen, Barbaarinen Juutalainen Ylivalta. Siinä, swidu, kaikki.

 • Sielunkierto

  Vastaa

  …ja mikä pahinta, niillä on tiedossa sielunkierto. Ja ne tulee uudelleen tänne kiusaamaan meitä. Ihan niinkuin David Rockefellerkin.

  Siksi niiden Cabbalistien uskonjuuret ja rituaalit ovat meitä sen 4000 vuotta vanhempia. Ja ne tietää sen minkä muinaiset Faaraotkin.

 • Pave

  Vastaa

  Soros aloitti massiiviset valuuttakaupat 1992 ja näin ollen oli pääarkkitehti pankkilamaan.

 • Pisteet Muskille

  Vastaa

  Kyllä Muskissa on jotain plussaa tossa superrikkaiden eliitissä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa Elon Musk. Naulan kantaan! Eikö toi perkeleen kammotus voisi potkaista jo tyhjää? Kai Soros on jossain cryo arkussa letkuissa missä saa geeniterapiahoitoja ja siirränäisiä. Kuoleeko noin paha olento koskaan?

 • Follow the money

  Vastaa

  Soroksen säätiön limaista lonkerot ulottuvat niin Usan demareihin kuin Suomen vihervasemmistoon. Mikään valtio, joka on Suomen tapaan velkaantunut, ei voi olla itsenäinen, vaan on näiden multimiljardöörien sätkynukke.

 • Jupi

  Vastaa

  menee aika monta vitsiä pilalle kun tuokin valhe vielä kumotaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi