Tiedusteluasiantuntija: Israel on laittoman vaalivaikuttamisen kansainvälinen keskus

"Israelista on tullut vaalipetosten, valeuutisten, yksityisten sähköpostien hakkeroinnin ja disinformaation kansainvälinen keskus," James Bamford summaa.

Sionismi

Media on vaiennut kuoliaaksi Benjamin Netanjahun ja Donald Trumpin yhteisen rikollisen vaalimanipulaatiohankkeen.

Useita palkintoja työstään saanut tutkiva toimittaja ja tietokirjailija James Bamford kritisoi viimeisimmässä kirjassaan rajusti Israelin laitonta vaalivaikuttamista maailmalla. Bamford, jota pidetään yhtenä amerikkalaisen tiedustelupalvelu NSA:n (National Security Agency) toiminnan alkuperäisistä paljastajista, syyttää valtamediaa nyt Israelin vakoilu- ja vaalimanipulaatio-operaatioiden järjestelmällisestä peittelystä.

Bamford paljastaa kirjassaan aiemmin julkisuutta vaille jääneitä viranomaisten asiakirjoja, joista selviää, että juutalaiset vakoojat suorittivat Yhdysvalloissa laittomia vaalivaikuttamisoperaatioita varmistaakseen Donald Trumpin voiton 2016. Syy Trumpin tukemiselle oli se, että sittemmin presidentiksi noussut kiinteistömoguli ja talousrikollinen oli vannonut Israelille hyökkäävänsä radikaalisti muun muassa Palestiinaa ja Irania vastaan. Voitettuaan vaalit Trump myös täytti juutalaisille antamansa lupaukset esimerkiksi tukien Jerusalemin julistamista Israelin pääkaupungiksi ja tuhoten diplomaattiset välit Iraniin perumalla maan kanssa solmitun ydinsopimuksen.

Bamfordin mukaan valtamedia ja vaikutusvaltaiset poliitikot ovat olleet viime vuosina ”Venäjä-fiksaation” vallassa, vaikka Israelin laittomasta vaalivaikuttamisesta on olemassa huomattavasti laajemmat tekniset todisteet kuin Venäjän harjoittamasta vaalimanipulaatiosta ulkomailla. Lehdistön ja vallanpitäjien into puolustaa ”demokratiaa” kuolee välittömästi, kun demokratian uhkaajat paljastuvat juutalaisiksi.

Israelin vaalivaikuttamisesta paremmat todisteet kuin Venäjän

Bamford muistuttaa, että niin sanottu Mueller-tutkinta ei onnistunut koskaan löytämään yksiselitteistä todistusaineistoa siitä, että Trumpin vaalikampanja olisi toiminut salaliitossa Vladimir Putinin hallinnon kanssa. Sen sijaan FBI löysi yksiselitteiset todisteet rikollisesta salaliitosta Trumpin vaalikampanjan sekä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun ja tämän korkea-arvoisimpien vakoojien välillä. Valtamedia reagoi löydöksiin kuitenkin jatkamalla Venäjä-teorioiden äänekästä toistelua vaieten samalla Israelin roolin kuoliaaksi.

Todisteita Israelin ja Trumpin kampanjan välisestä salaisesta sopimuksesta alkoi tihkua 2020, kun Mueller-tutkintaan liittynyt kotietsintälupa vuodelta 2018 tuli julki. Bamford selvitti, että FBI:n kotietsintälupa koski israelilaista vakoojaa, joka toimi Netanjahun suorassa alaisuudessa.

Bamfordin mukaan Israelin vaalivaikuttamisoperaatio Yhdysvalloissa oli rikollisuutta sanan puhtaimmassa merkityksessä. FBI:n tutkinnan rikosnimikkeisiin lukeutuivat muun muassa korruptioon liittyvä rahanpesu, yllytys ja avunanto rikokseen, petos sekä tietomurto. Bamford toteaa, että listan viimeinen nimike on osoitus siitä, että Israel suoritti Yhdysvalloissa todennäköisesti rikollisia hakkerointioperaatioita manipuloidessaan presidentinvaaleja.

Hakkeroinnin, petosten, manipulaation ja valehtelun kansainvälinen keskus

Bamford kirjoittaa, että Israeliin on syntynyt hakkeroinnin, vakoilun, petosten, korruption, valeuutisten tehtailun ja poliittisen manipulaation ekosysteemi, joka tarjoaa rikollisia palveluitaan globaaleille asiakkaille kymmenissä eri maissa. Vaikka suuri osa alan toimijoista on yksityisomisteisia yhtiöitä, niillä on yleensä erittäin läheiset suhteet juutalaisvaltion hallitukseen ja tiedustelupalveluihin. Ekosysteemiin lukeutuva Archimedes Group esimerkiksi lupaa voivansa ”muuttaa todellisuutta asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi”.

Muita alalla toimivia juutalaisia organisaatioita ovat esimerkiksi NSO Group, Unit 17, Percepto International, Psy Group ja Fifth Dimension, jonka johtajat ovat entisiä korkea-arvoisia Mossad-upseereja. Israelilainen Haaretz-lehti onkin kirjoittanut avoimesti maassa toimivista ”Internet-valheiden tehtaista”. Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa juutalaiset vakoojat ja hakkerit loivat muun muassa valeuutissivuja sekä valekäyttäjäprofiileja vääristääkseen julkista keskustelua. Pelkästään Psy Groupin Project Rome ‑niminen disinformaatio-operaatio maksoi Trumpin vaalikampanjalle yli 3,5 miljoonaa dollaria.

Bamford siteeraa The Times of Israelin haastattelemaa juutalaisvaltion virkamiestä, jonka mukaan ”valeuutisten ja äänestäjien manipuloinnin ulkoistamisesta on tullut taloudellinen kasvusektori Israelissa”, eikä Israelin hallitus edes pyri estämään kehitystä. Bamfordin mukaan Netanjahu on sen sijaan ottanut kehityksen avosylin vastaan, koska se on tarjonnut tilaisuuden ”manipuloida salaisesti muita valtioita Israelin eduksi”.

Poliisilla ja medialla laput silmillään, kun kyseessä Israel

”Israelista on tullut vaalipetosten, valeuutisten, yksityisten sähköpostien hakkeroinnin ja disinformaation kansainvälinen keskus,” Bamford summaa. ”Sattuneista syistä” esimerkiksi Suomen valtamedian johtotähti, juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat, on vaiennut ilmiöstä täysin, vaikka se pyrkiikin samalla esittämään itsensä tärkeimpänä demokratian ja sananvapauden puolustajana.

Bamford ei peittele ärtymystään siitä, kuinka tehokkaasti vallanpitäjät ovat onnistuneet sensuroimaan tiedon juutalaisten valhetehtaiden toiminnasta eri puolilla maailmaa ja erityisesti Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa: ”Vaikka Yhdysvaltojen lakeja selvästi rikottiin kuukausia kestäneessä salaisessa vaalivaikuttamisoperaatiossa, poliisiviranomaiset eivät oma-aloitteisesti julkaisseet yksityiskohtia tutkinnoista eikä aihetta käsitelty saati tutkittu kongressissa. Lehdistössä tapaukseen ei koskettu pitkällä tikullakaan, vaan kaikki huomio suunnattiin kohti Venäjää.”

Bamford vaatiikin FBI:tä ja mediaa viimein ”poistamaan Israeliin liittyvät laput silmiltään”. Bamfordin aihetta käsittelevän kirjan nimi on Spyfail: Foreign Spies, Moles, Saboteurs, and the Collapse of America’s Counterintelligence. Hän on aiemmin julkaissut muun muassa NSA-aiheisen trilogian, jota pidetään yleisesti parhaana selvityksenä maailman tehokkaimman tiedustelupalvelun historiasta ja rikoksista: The Puzzle Palace, Body of Secrets ja The Shadow Factory.

Lähde: The Nation (arkistoitu)

FBI Helsingin Sanomat Iran Israel James Bamford Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Mediakritiikki Mielipiteiden manipulointi Mossad NSA Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Signaalitiedustelu Sionismi Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Vaalit Vaalivaikuttaminen Vakoilu Valtamedia Venäjä Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaista Ylivaltaa.

  Tottakai juutalaisvaltio terrorisoi kaikin tavoin koko maailmaa. Kuten hyvin näemme, juutalaisvaltio ei kykene elämään rauhassa naapureidensa kanssa.

  Syyriaa pommitetaan jatkuvasti. Gazan ihmisiä teloitetaan ja terrorisoidaan päivittäin. Libya tuhottiin Natohuorien toimesta. Irak tuhottiin Natohuorien toimesta. Jemeniä kuritetaan sionistien käskystä. Iran halutaan tuhota vaikkapa ydinaseilla.

  Huomatkaa, kuinka juutalaisten tulo Lähi-Itään tuhosi rauhan alueella. Nyt ei muuta tehdä kuin tapetaan ja terrorisoidaan.

  Tätä on Juutalainen Ylivalta.

  Meidänkin presidenttimme polvistuu tämän Ylivallan edessä ja koko Eurooppa vannoo nyt loputtoman sodan puolesta. Kuolemaa ja kurjuutta ! Juutalaisen Ylivallan motto: Kuolemaa ja kurjuutta!

 • otto suni

  Vastaa

  Bamford on aivan oikeassa, mutta jokainen ymmärtää, että täysin rakenteellisen korruption maa Suomi ei muuta suhtautumistaan Israelin toimintaan, sillä presidenttimme on vähintään yhtä suuressa määrin sidoksissa Israeliin kuin kaikki USA:n presidentit J.F. Kennedyn jälkeen.

  Mossad on onnistunut luomaan täydellisen vakoiluverkoston lähes koko tunnettuun läntiseen maailmaan jopa ylittäen brittien MI6 tiedustelujärjestön kattavuuden ja tietotekniikkaan erikoistuneet agentit valvovat myös kaikkia suomalaisia sivustoja 247, jopa Partisaania!

 • TT

  Vastaa

  Hirviövaltion meriittilista sen kun kasvaa.

 • Jutkuja siellä ja jutkuja täällä

  Vastaa

  Historia taas osoittaa parhaan mahdollisen esimerkin totuudesta! Lähi-idän ”demokratia” pistää parastaan niin ettei kukaan taho saati desantti Johan Bäckman arvostele edes mainitse näistä. Hänen pääsponsorinsa on itse judepäällikkö.

 • Mieli järkkyy

  Vastaa

  Kamalaa, kauheaa , hirveää !!!

  Miten mää nyt loppuelämäni jaksan elää kun se ei olekkaan Putin joka sekottaa vaaleja ja jakaa ruplasalkkuja??? Miten nyt enää mihinkään voi luottaa? Edes siihen että Putin on paha??

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Viisi kärkivaikuttajaa Suomessa: USA, Venäjä, Iso-Britannia, Kiina ja Israel. Entä onko suomalainen minkäänlainen vaikuttaja edes omiin asioihin. Pelkkä maksaja ja ÄÄNETÖN YHTIÖMIES.

 • Erityistason tunneliagentti

  Vastaa

  Väittävät, että VKK/Ano Turtiainen saa Putinilta rahaa. Miten se toimitetaan? Ehkä maanalaista tunnelia pitkin Petroskoista Juvan ABC:lle.

  Raja-aitoja rakennetaan, mutta älkää unohtako maanalaista tunneliverkostoa, salaliittolaiset.

 • Eksymätön anekauppias

  Vastaa

  Kuolemaa ja kurjuutta gojimeille, rahaa ja hyvinvointia meille, valituille., jotka on valinnut näkymätön uskonto-olento, Karl Marx ja ilmastonmuutosuskonto. Kaikki maksamaan oikeuksista ilmastoon eli uusanekauppaa. Paavi johtaa aakkos- ja ilmastouskontoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi