Wall Street Journal: Uutta tietoa pedofiili-Epsteinin ja juutalaisen ex-valtiovarainministerin ystävyydestä

Yhdysvaltojen taloutta vuosien ajan kontrolloinut juutalainen jatkoi tapaamisia Epsteinin kanssa myös sen jälkeen, kun tämä oli suorittanut ensimmäisen vankeustuomionsa pedofiliasta.

Sionismi

Jeffrey Epsteinin (vas.) ja Lawrence Summersin (oik.) yhteinen etninen tausta selviää nopeasti stereotyyppisistä kasvonpiirteistä.

Kuollut juutalainen pedofiilijohtaja Jeffrey Epstein on jälleen otsikoissa, sillä talousjulkaisu The Wall Street Journal (WSJ) on julkaissut uusia tietoja hänen kalenteristaan, sähköposteistaan ja muista aiemmin piilossa olleista dokumenteista.

Tiedot ovat aiheuttaneet paniikkireaktioita kansainvälisessä sionistiyhteisössä. Dokumenteista selviää, kuinka tiiviisti pedofiili piti jopa vankeustuomionsa jälkeen yhteyttä johtaviin kansainvälisiin juutalaisiin pankkiireihin, akateemisiin guruihin ja poliitikkoihin.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt rahaelitisti Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin lukeutuivat muun muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak sekä Israelia ihannoivat amerikkalaispresidentit Bill Clinton ja Donald Trump.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiään. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat jo vuosia olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta, eivätkä tuoreet löydökset ainakaan paranna tilannetta.

Yli kymmenen tapaamista tuomitun pedofiilin kanssa

WSJ:n julkaisemat dokumentit vahvistavat jo aiemmin laajasti tiedostetun tosiasian, että Epsteinillä oli lämpimät välit Yhdysvaltojen entiseen valtiovarainministeriin, juutalaiseen Larry Summersiin. Summers tunnetaan myös eliittiyliopisto Harvardin entisenä johtajana sekä yhtenä 2008–2009 finanssikriisin ja 1990-luvulla suoritetun entisen Neuvostoliiton kuppaamisen pääarkkitehdeista.

WSJ kirjoittaa, että Yhdysvaltojen taloutta vuosien ajan kontrolloinut Summers jatkoi säännöllisiä tapaamisia Epsteinin kanssa myös sen jälkeen, kun tämä oli suorittanut ensimmäisen vankeustuomionsa pedofiliasta ja ihmiskaupasta. Lisäksi Summers pyysi Epsteiniltä rahalahjoituksia muun muassa vaimonsa ”runoprojektia” varten.

Eräässä sähköpostissaan Epsteinille Summers totesi, että tämän ”elämänlaatu kohenisi huomattavasti”, mikäli pedofiili voisi järjestää miljoonan dollarin rahoituksen tämän vaimolle. Summersin vaimo Elisa New on Harvard-professori.

Summers tapasi Epsteinia yli 10 kertaa vuosien 2013–2016 välillä. Summersin edustaja antoi WSJ:n uutisen julkaisun jälkeen tiedotteen, jonka mukaan juutalainen ex-valtiovarainministeri ei puhunut pedofiilin kanssa järjestämillään illallisilla lasten raiskaamisesta vaan ”kansainvälisestä taloudesta”.

Lue myös: Rothschild, Noam Chomsky ja joukko muita eliittijuutalaisia paljastuivat pedofiili-Epsteinin kalenterista

Lähteet: The Wall Street Journal, Forbes, The Harvard Crimson, Rolling Stone, The Nation, The New York Post

Elisa New Finanssiala Finanssikeinottelu Harvard Jeffrey Epstein Juutalainen ylivalta Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Larry Summers Mossad Pedofilia Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Tiedustelu Tiedustelupalvelut Törkeä lapsenraiskaus Ulkomaat Vakoilu Valkoinen talo Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Köyhä renki

  Vastaa

  Semmosia ne rahamiesten bakkanaalit tuppaa olemaan. Eipä ne lait heitä koske kun itse ovat lait säätäneet. Rahalla saa kaiken, paikan myös taivaasta, rahamiehen taivaasta

 • otto suni

  Vastaa

  Olisi hyvä myös täällä Suomessa tarkastella kuka suomalainen politiikko on ollut mukana tässä pedofiilien huippujoukossa? Kuka käyttää usein kipaa?

 • TT

  Vastaa

  Hassunhauskoja nämä jenkkien juutalaishahmot. Amerikassa kaikki on suurempaa kuten myös kauppiaskansan kujeilu. Ikävä kyllä homma säteilee rajusti myös Suomeen, josta on tullut sionistinen agendoja auliisti tukeva paskavaltio.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ahvenanmaalainen Paroni kutsui Bill Clintonshitin puhumaan syntymäpäivillään. Maksoi siitä muutaman satatuhatta ja kuluja toisen saman. Mutta eipä hätää, kuten Nätti-Jussilla, pankkikirjassa luki vain, Paroni otti vähän ja jäljelle jäi vielä paljon.

  Puhuikohan Bill-poika siitä, että hän oli kantakirjaori Epsteinin Pedofiilipippaloissa. Bill kävi lapsia ja nuoria panemassa 34 kertaa. Hänellä oli Lisenssi. License to Fuck. On varmaan vieläkin. 

  Huomatkaa, hän on entinen Yhdysvaltain Presidentti.

  Näin toimii Juutalainen Ylivalta.

  Surkein nostetaan ylimmäksi ja lapset ja nuoret naiset alistetaan. Juutalainen Ylivalta in action.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi