Amerikkalaisella Bush-presidenttisuvulla tiiviit yhteydet juutalaiseen hakkeriryhmään, taustalla poliittinen murha

Jeb Bushin pääomasijoitusrahasto on käynyt salaisia neuvotteluita NSO:n kehittämien virusten myymisestä amerikkalaisten vakoojien ja yhtiöiden hyödynnettäväksi.

Sionismi

Pahamaineinen amerikkalainen presidenttisuku on liitetty poliitikko ja finanssikeinottelija Jeb Bushin kautta juutalaiseen NSO-hakkeriyhtiöön, joka on sekaantunut muun muassa poliittiseen murhaan. Jeb Bushin isä, presidentti George HW Bush, ja veli, presidentti George W Bush, perustivat poliittisen uransa Israelin kritiikittömään nöyristelyyn.

Myymistään haittaohjelmista tunnettu israelilainen NSO on saanut aiemmin paljon palstatilaa myös Suomen mediassa. NSO-yhtiötä pidetään yleisesti kybermaailman likaisimpana toimijana. Sen kehittämä Pegasus-virus on esimerkiksi saastuttanut älypuhelimia kymmenissä eri maissa. NSO on rakentanut murtautumistyökaluja muun muassa Microsoftin, Facebookin, Applen ja Amazonin ohjelmistoja vastaan.

NSO myy diktaattoreille, rikollisille, poliiseille, poliitikoille ja yksityisille yhtiöille haittaohjelmia, joiden avulla nämä voivat murtautua, häiritä ja vakoilla esimerkiksi kilpailijoitaan sekä poliittisia toisinajattelijoita. NSO on yhdistetty suoraan saudiarabialaisen toisinajattelija Jamal Khashoggin salamurhaan.

Bush olisi toiminut yhteysmiehenä FBI:n ja CIA:n suuntaan

Jeb Bushin pääomasijoitusrahasto Finback Investment Partners on Financial Timesin mukaan käynyt salaisia neuvotteluita NSO:n kehittämien virusten myymisestä amerikkalaisten vakoojien ja yhtiöiden hyödynnettäväksi. Bushin rahasto piti yhteyttä NSO:n perustajiin 2020, kun uutiset juutalaisyhtiön rikoksista olivat jatkuvasti kansainvälisissä otsikoissa.

Finback suunnitteli ostavansa osuuden Gideon Cyber Systems LLC ‑nimisestä yhtiöstä, joka perustettiin myymään Pegasusta ja muita NSO:n haittaohjelmia yhdysvaltalaisilla markkinoilla. Tavoite oli, että Jeb Bushista olisi tullut juutalaisen virustehtaan yhteyshenkilö CIA:n ja FBI:n kaltaisiin toimijoihin. NSO tahtoi päästä presidenttisuvun kautta käsiksi ”amerikkalaisen sotilas- ja vakoiluteollisuuden korkeimpiin päättäviin elimiin”.

Bush ei tahtonut kommentoida neuvotteluita medialle. Myös NSO ja Israelin puolustusministeriö ovat pysyneet vaiti haastattelupyynnöistä huolimatta. Asiasta tekee diplomaattisesti erityisen mutkikkaan se, että NSO:n viruksia on löydetty viime vuosina myös amerikkalaisten poliitikkojen ja virkamiesten älylaitteista.

Aiheesta lisää: Suomalaisviranomaiset ostaneet vakoiluviruksia juutalaisilta hakkereilta

Lähde: Financial Times

CIA FBI Hakkerointi Israel Jamal Khashoggi Jeb Bush Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Korruptio Kyberaseet Kybersota Kybervaikuttaminen Murha NSO Pegasus Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Signaalitiedustelu Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Tietomurto Tietoturva Ulkomaat Vakoilu Valkoinen talo Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Suomessa kohkataan yhä venäläisistä oligarkeista ja mafiosoista samalla, kun USA:ta johtavat erinäiset rikollisperheet, joista tunnetuimmat ovat Bush crime family, Biden crime family sekä Clinton crime family. Nämä yhdistettyinä vaikutusvaltaisiin kasaarisukuihin, joista monet ovat pankkiireita tai muuten vain upporikkaita, tekevät USA:sta todellisen hirviövaltion, jota tosin ollaan nyt ajamassa alas NWO:n tieltä. Israel on tietenkin tässä tärkeä pikku apulainen tai itseasiassa joskus Israel suoraan käskyttää USA:ta ja vaatii siltä itselleen myötämielistä ulkopolitiikkaa. Tunnetuin tapaus ovat USA:n sotaretket Lähi-Itään 2000-luvulla. USA pehmitettiin näihin 911 terrori-iskun avulla. Uusin tapaus on kasaarien juonittelema proxy-sota Ukrainassa kasaarien vihaamaa Venäjää vastaan, mihin on valjastettu paljon USA:n ja Naton sotilasmahtia kuitenkin säännöstellen apua niin, että Ukrainan slaavilainen väestö jauhautuu veriuhriksi kasaareille.

  • Jupi

   Vastaa

   Suomi valitsi NATOn, eikä kenelläkään ole siihen sanottavaa. 

   itseäni vituttaa sellainen että ne, jotka eivät uskoneet USAn ja median valheet Saddamista, ja niitä jotka ovat varmoja että Libya pommitettiin kivikaudelle koska vaativat dollareiden sijaan kultaa öljystä ja haaveilivat kultadinaarin käytöstä.

   miksi niin monet tästä ryhmästä nyt uskoo kun sama media kertoo että paha Putin on pysäytettävä muuten Venäjä valloittaa koko Euroopan?

   Meillä on yhteinen vihollinen, eikä se ole Venäjä. todellinen vihollinen on jo soluttautunut syvälle lännen joka hallitukseen, korruption voimalla, samalla aikajanalla jolloin esim Kiina ja Venäjä ovat kitkeneet oman korruptionsa?

   • Putin on juutalaisten sätkynukke

    Vastaa

    No kun se Putin on vihollinen, ihan sama vaikka ”sama media” sattuisi vihaamaan häntä. Ethän ihan oikeasti muodosta mielipiteitäsi vain sen perusteella, mitä mieltä ”sama media” milloin mistäkin on, ethän?

    Putinilla on vain omat intressinsä, eivätkä ne ole mitenkään linjassa valkoisten nationalistien kanssa. Työvoimapulaa korvataan kiinalaisilla ja isovenäläisen heimon syntymävajeesta ei välitetä hittoakaan, sellainen valkoisen rodun pelastaja Putin on. Mitä mieltä olet Tesakin kuolemasta? Tai valkoisten nationalistien vankeustuomioista?

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Faktat faktoina, se joka Suomen alueita miehittää ei ole usa, vaan Ryssä saatana.
  Vaikka olisi joka kaupungissa usa-joukko-osasto niin se ei ole mitään verrattuna alueriistoihimme ja menetettyihin kansantaloudellisiin menetyksiin kaikilla aloilla kaikilla mittareilla.
  Pysytään tosiasioissa https://miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com
  Seppo Lehto

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi