Suomalaisviranomaiset ostaneet vakoiluviruksia juutalaisilta hakkereilta

Suomen viranomaiset ostavat vakoiluohjelmistoja poliittisiin rikoksiin ja jopa murhiin kytkeytyvältä juutalaisliigalta.

Sionismi

The New York Timesin toimittaja Nicole Perlroth kertoo tuoreessa kirjassaan, että Suomen viranomaiset ovat ostaneet haittaohjelmia pahamaineiselta juutalaiselta hakkeriyhtiöltä. Kauppojen tarkoitus oli helpottaa kansalaisiin kohdistuvaa salaista vakoilua.

Haittaohjelmakaupankäynnistä kerrotaan lyhyesti Perlrothin suurta huomiota saaneessa kybersotaa käsittelevässä teoksessa ”This Is How They Tell Me the World Ends: The Cyberweapons Arms Race”. Toimittaja ei kuitenkaan tarkenna, edustiko suomalaisviranomainen poliisia vai sotilastiedustelua.

Haittaohjelmaa kaupitellut juutalainen hakkeriryhmä NSO on saanut aiemmin paljon palstatilaa myös Suomen mediassa. Israelissa perustettua NSO-yhtiötä pidetään yleisesti kybermaailman likaisimpana toimijana. Sen kehittämä, älypuhelinten vakoilua varten suunniteltu Pegasus-virus on esimerkiksi saastuttanut laitteita kymmenissä eri maissa. NSO on rakentanut murtautumistyökaluja muun muassa Microsoftin, Facebookin, Applen ja Amazonin ohjelmistoja vastaan.

Suomen viranomaiset rahoittavat salamurhiin sekaantuneita sionisteja

NSO myy diktaattoreille, rikollisille, poliiseille, poliitikoille ja yksityisille yhtiöille haittaohjelmia, joiden avulla nämä voivat murtautua, häiritä ja vakoilla esimerkiksi kilpailijoitaan ja toisinajattelijoita. NSO on yhdistetty jopa saudiarabialaisen toisinajattelija Jamal Khashoggin salamurhaan.

On äärimmäisen hälyttävää, että Suomen viranomaiset ostavat vakoiluohjelmistoja poliittisiin rikoksiin ja jopa murhiin kytkeytyvältä juutalaisliigalta. Sionistista murhabisnestä rahoitetaan vieläpä veronmaksajien euroilla ilman, että asiasta käydään lainkaan demokraattista keskustelua. Vieläkin hälyttävämpää on se, ettei Suomen valtamedia tahdo kirjoittaa asiasta, jotta kansa pysyisi täydellisessä pimennossa.

Kansalaiset voivat pyrkiä suojautumaan vakoilulta harjoittamalla hyvää tietoturvaa kaikissa laitteissaan sekä kieltäytymällä kaikesta yhteistyöstä poliisin kanssa. Luottamuksellisimpia asioita on käsiteltävä manuaalisen kryptauksen kautta tai mieluummin pelkästään kasvotusten.

Älypuhelimet Hakkerointi Internet Israel Jamal Khashoggi Korruptio Kotimaa Kryptaus Kyberaseet Kybersota Kybervaikuttaminen NSO Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset PolPo Rikos Sensuuri Sionismi Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Tietokoneet Tietomurto Tietoturva Vakoilu Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suo sielä vetelä täälä

  Vastaa

  Mieluummin aina kasvotusten, puhelimet poissa taskuista autoissa jotka ovat noin 50–100m päässä toisistaan. Ja mahdollisimman kaukana ympäröivistä ihmisistä joilla kuitenkin on puhelimet mukana. 

  Olenhan jo vuosia tuonut esille sen faktan että viruksentorjunta ohjelmissa on pitkä access-lista ohjelmista joita ei saa tunnistaa viruksiksi. Siksi venäläinen kaspersky tai kiinalainen 360 Safeguard ovat hyviä vaihtoehtoja. Ei ainakaan niiden pääviholliset vakoile. Toisaalta, joku muu voi, mutta onko sillä sitten mitään väliä?

  • anonymous

   Vastaa

   Ei kannata käyttää antivirusta jos ei oikeasti tarvitse, antivirus yhtiöt kerää dataa puhelimesta.

 • Että näin

  Vastaa

  Hieman on näennäistä, jos kioski tehtailee murtautumistyökaluja microsoftin, facebookin yms. ohjelmistoihin, koska nehän on jo juutalaisten omistuksessa ja eivät jätä mahdollisuutta tienata kokoamallaan informaatiolla.
  Nso:lla ja Nsa:lla on todennäköisesti ”herrasmies”sopimus tietojen jaosta, Nsa:lla kun on näppinsä pelissä monessakin digitaalitekniikan sovelluksessa peleistä ohjelmistoihin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalaiset viranomaiset ovat pääsääntöisesti todella kuvottavaa sakkia, he vakoilevat omia kansalaisiaan monilla eri keinoilla ja kuten moni varmasti tietääkin, todella iso osa tästä vakoilusta kohdistuu kansallismielisiin.
  On tärkeää muistaa lisäksi, että puhelimessa ei kannata puhua mitään sellaisia asioita, mitä et muiden kuullen haluaisi puhua missään.

  • Johan Alfred Johansson

   Vastaa

   Juuri näin. Kaikki keinot ovat käytössä eikä kiinni jäämistä tarvitse pelätä, koska urkkijat ovat aivan kaikkien lakien yläpuolella. Vallassa oleva rosvojoukko haluaa kitkeä pois mahdolliset vastustajat pois jo alkumetreillä ettei ongelma ehdi paisua liian suureksi.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Mikä on juutalaisen määritelmä? Israelilainen vai jonkun juutalaisen jälkeläinen. Mihin sukupolveen saakka määritelmä ulottuu?
  Eikö olisi parempi keksiä tällä rahan ahneelle aaterikollisryhmälle jokin muu nimitys, koska monet juutalaista alkuperää olevat eivät liity uskonnollisesti tai muuten tähän ryhmään. Luultavasti näitä vallan himoisia aaterikollisia on juutalaisten joukossa samassa suhteessa kuin taparikollisia on suomalaisista.

  • Anonymous

   Vastaa

   Juutalaisen määritelmä on kanaanilais-edomilais-kasaari. 

   https://christiansfortruth.com/who-are-jews/

  • Kosti Holo

   Vastaa

   Esinahan poisto vauvaikäisenä aiheuttaa trauman. Ajattelu että ”jumala” on valinnut minut mutta ei noita muita, heijastuu supremasistisena mikroaggressiona ei-valittuja kohtaan. Samalla tulee helposti lipsahdettua äärirasistiseksi, harrasteltua holodomoreita jne.

  • Että näin

   Vastaa

   ”Jonkun” juutalaisen jälkeläinen ei ole juutalainen jollei perimä ole äidin puolelta. Ihan samoin juutalaisuuden voi määritellä kuin he määrittelevät holohoaxin uhrit, joiden jatkumoa on jatkettu 3. sukupolveen jotta uhriutuminen ja rahavirta eivät lopu.
   Israelissa alkuperäisiä juutalaisia ei ole kuin 2%, loput ovat enimmäkseen kasaari- ja ashkenazi juutalaisia ts. venäjältä ja euroopasta tulleita.
   Juuri näitä Soroksia, Rothchildeja kutsutaan venäjällä Oligarkeiksi ja se nimike onkin hyvin laajalla käytöllä, vaikka sen käyttöä on yritetty kieltää ”loukkaavana”.
   Sionisti taasen voi olla myös uskontoon kuulumaton, koska se on poliittinen ajattelusuunta.
   Minkälainen määritelmä on suomalainen taparikollinen, myös suomalaisuuden määritelmä pitäisi tarkentaa tässä kohtaa.

 • pers aukko rappari

  Vastaa

  Ei suomi mihinkään tuhoudu ilman juutalaisia ja vapaamuurareita jotka ovat maanpettureita! Muslimit/neekerit ovat tuhon juoksupoikia joita kansainvälinen juutalaisuus käyttää hyödykseen kuin myös heikkoluonteisia maanpetos rappareita!

  https://www.goyimtv.tv/channel/3026352318/HandsomeTruth/videos

  grizzom.blogspot.com

  https://nordicresistancemovement.org/radio/

 • Santeri

  Vastaa

  Ei näihin vehkeisiin ole luottamista. Kaikki mitä täällä kirjoittaa on jonkun silmälläpidon alaisena aina. Mutta toisaallta ei tässä jaksa olla kieli keskellä suuta siittä pelosta että joutuu raastupaan. Kyllä asiat on sanottava äänehen. Mitä sitten tulee hys hys asioihin niin ne on parasta puhua tosiaankin naamatusten tai ihan pännä ja paperi metodilla ja käyttäen esim vic chiper salakirjoitus järjestelmää, mikä on käytännössä murtamaton koodi jos salasanaa ei tiedä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Edesmenneen amerikkalaisen bisnesmiehen David Goldbergin kassakaapistaan löytyi nauhoitus, jossa mainitaan valkoisen talon salaiseksi luokitellut muistiot, projektit: Pogo ja Zyphr. Goldbergin sanotaan kuolleen rytmihäiriön aiheuttamiin sydänongelmiin, mutta hänen ystävänsä ovat sitä mieltä että hänet murhattiin.

  Pogon perusajatus: Koska ”haitallisen” informaation leviäminen on mahdoton estää ja kaikkia netin kanavia ei pystytä sulkemaan on päädyttävä toisenlaiseen ratkaisuun. Perustetaan disinformaatio sivustoja ja niin sanottuja pyydyksiä. Disinformaatiosivuilla kansalaisille syötetään väärää tietoa totuutena. Pyydykset ovat sivustoja, joissa kansalaiset saavat vapaasti esittää mielipiteitään ilman sensuuria. Hyvä esimerkki pyydyksestä olisi juuri tämä sivusto :). Toimintamalli on TTID eli tag, track and ID. Eli suomeksi; mielipiteen esittänyt tai vain sivustolla vieraillut henkilö jäljitetään ja identifioidaan.

  Zyphr on projektin seuraava vaihe. Jäljitetyt henkilöt vangitaan ja eliminoidaan. Operaatio on tarkoitus suorittaa mahdollisimman huomaamattomasti. Ensimmäisissä muistiossa mainitaan henkilöiden eliminointi tartuttamalla heihin jonkinlainen flunssavirus. Myöhemmissä muistioissa todetaan, että näitä väärinajattelijoita (amerikkalaisia) on liian paljon, miljoonia.
  Myöhemmässä muistiossa esitetään erilaisten sulkutilojen perustamista. Sulkutilat voivat olla valtakunnan laajuisia ja paikallisia. Näiden sulkutilojen (ulkonaliikkumiskieltojen) aikana viranomaiset hakevat yöllä jäljitetyt henkilöt ja kuljettavat heidät keskitysleireille tai vievät heidät eliminoitavaksi. Toimintamalli on kopioitu suoraan Neuvostoliitosta, jossa ihmiset haettiin yöllä ja vietiin kidutettavaksi Ljubljankaan, lähetettiin junalla Siperiaan kulakkileirille tai vietiin hiekkakuopan reunalle ja ammuttiin niskalaukaus. 

  Salaliittoteoriaa? Kuka tietää? Huomatkaa, että David Goldberg kuoli tai murhattiin 1.5.2015! COVID 19 epidemiasta ja siihen liittyvistä sulkutiloista ei tietty vielä mitään!

  • rellinen

   Vastaa

   ”…henkilö jäljitetään ja identifioidaan”. Minkä jälkeen:
   ‑otetaan seurantaan(laittomaan)
   ‑kohteen heikkoudet, elämänpiiri, rakkauden kohteet ja mielenkiinnon kohteet selvitetään
   ‑pyritään löytämään raskauttavaa, rötöksiä ym.
   ‑mikäli kohde vaikuttaa värväykselle alttiilta hänet värvätään ja korruptoidaan
   ellei, niin:
   ‑henkilön ympäristö värvätään ja masinoidaan kyseistä henkilöä vastaan
   ‑kohteeseen pyritään vaikuttamaan manipuloinnin keinoin
   ‑henkilölle herkkään ja heikkoon kohtaan isketään
   ‑kohdetta pyritään ärsyttämään kaikin tavoin
   ‑kohteen ja hänen lähipiirinsä välille pyritään synnyttämään eripuraa
   ‑kohde pyritään eristämään
   ‑kohde pyritään sotkemaan rötöksiin
   ‑syöttien tyrkytys, naiset, alaikäiset tytöt jne.
   ‑kohteelle tärkeät asiat tai jopa tavarat voidaan ottaa hävityksen ja rottailun kohteeksi
   ‑seurantaa harjoittava rottalauma voi ”esittäytyä”, tuomalla seurantansa ja jo toteuttamansa rottailut selvästi havaittavalla tavalla esille
   ‑vainoharhaistaminen todellisen vainoamisen kautta
   ‑värvättyjen lähipiiriläisten kautta tapahtuva ”onkiminen” ja ronklaaminen, jossa kohdehenkilö pyritään saamaan kertomaan kohtaamastaan rottailuista ja vainoamisista
   ‑kohteen mielenterveyden kyseenalaistaminen
   jne.
   Tämänkaltainen toiminta lienee miljoona kertaa yleisempää kuin suoranainen fyysinen eliminointi. Jokapäiväistä normihommaa suomenkin punikkipolpoloisille.
   Eipä siis tarvitse ihmetellä kokoomuksen, kepun, rkp:n ym. punaisuutta tai kansallismielisten voimattomuutta tai sitä miksi vähemmistöä edustava vasemmisto vie kansaa kuin pässiä narussa teuraaksi..

 • Nimetön

  Vastaa

  David goldbergin sanotaan kuolleen 8.6.2019. Goldberg voi olla täysin keksitty henkilö, koska hänestä ei löydy tarkempia tietoja. Koronavirusta hän ei mainitse nauhalla

 • Nimetön

  Vastaa

  1.5.15 kuollut Goldberg on eri henkilö. Pogo ja Zyphr teoriasta on vain ”goldbergin” nauhoite. Mitään osaa muistiosta ei ole julkaistu

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi