Viron juutalaiset raivoissaan kansallisradikaalin EKRE:n jäsenen nimityksestä kulttuuriministeriön työryhmään

Juutalaisjohtajan mukaan työryhmän ei tulisi keskittyä Viron kansallisen identiteetin vaalimiseen, vaan rakentamaan uudenlaista identiteettiä, jossa "Viro on monikulttuurinen ja multietninen yhteiskunta".

Sionismi

Ruuben Kaalep ja EKRE-puolue ovat jo pitkään olleet Viron juutalaislobbyn silmätikkuja.

Viron juutalaisyhteisö on käärmeissään siitä, että kansallisradikaalin EKRE-puolueen kansanedustaja Ruuben Kaalep on nimetty maan kansallista identiteettiä vaalivan integraatioelimen (Integratsiooni Sihtasutus, IS) hallitukseen. Kaalep on tuttu monille suomalaisillekin kansallisradikaaleille.

IS toimii Viron hallituksen alaisuudessa. Viron juutalaisen yhteisön puheenjohtaja Alla Jakobson pöyristyi Kaalepin nimityksestä ja otti yhteyttä suoraan maan kulttuuriministeri Piret Hartmaniin vaatien tätä perumaan päätöksen. Jaksobsonin mukaan Kaalep on nimittäin pahamaineinen antisemitisti eli juutalaisvihaaja.

Juutalaisjohtajan mukaan IS:n ei tulisi keskittyä Viron perinteisen kansallisen identiteetin vaalimiseen, vaan rakentamaan uudenlaista ”kansallista” identiteettiä, jossa ”Viro on monikulttuurinen ja multietninen yhteiskunta”. Myös Virossa juutalaisyhteisö ajaa siis avoimesti väestönvaihtopolitiikkaa ja paikallisen kulttuurin rappeuttamista.

”Näemme, että nationalistisia ja antisemitistisiä mielipiteitä ilmaisseen ihmisen nimittäminen IS:n hallitukseen on ristiriidassa IS:n tavoitteiden kanssa, minkä lisäksi se lähettää väärän viestin koko yhteiskunnalle,” juutalainen kynäili valituksessaan.

Kulttuuriministeriö on puolustanut päätöstään todeten, että IS:n hallituksessa täytyy istua jokaisen eduskuntapuolueen edustaja. Kaalep itse on kertonut medialle, että hän aikoo tehdä IS:ssä kaikkensa suojellakseen nimenomaan syntyperäisten virolaisten kansallista identiteettiä ja perintöä.

Lähde: ERR

Alla Jakobson Antisemitismi EKRE Globalismi Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Piret Hartman Politiikka Ruuben Kaalep Sionismi Väestönvaihto Viro Viron juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Näemme, että nationalistisia ja antisemitistisiä mielipiteitä ilmaisseen ihmisen nimittäminen IS:n hallitukseen on ristiriidassa IS:n tavoitteiden kanssa, minkä lisäksi se lähettää väärän viestin koko yhteiskunnalle,”

  Minä taas näen, että juutalaisten sekaantuminen Euroopan kansallisvaltioiden sisäpolitiikkaan ajaa yhteiskunnat monikulttuuriseen kaaokseen ja se on ristiriidassa pyrkimyksenä luoda turvallinen Eurooppa.

 • Taas yksi paljasti itsensä

  Vastaa

  Ja ihan pelkkää teatteria koko ”raivostuminen”. Kaveri näyttää 666-merkkiä joten se kuuluu Luciferin joukkoihin/talliin. Sanoisin että farmiliigaan nimeltä Vapaamuurarit. Muuten et ylene mihinkään.

  • Kansallisnihilisti

   Vastaa

   Välillä sitä miettii että onko tämmöiset kommentit parodiaa vai jonkun rehellinen mielipide…
   Anna arvaan, katselet vielä vuonna 2023 YouTubesta illuminati videoita?

   • Topi

    Vastaa

    Kaikki ovat satanisteja. Ihan jokainen. Vain minä ja sinä emme ole. Ja et voi olla varma minustakaan.

    • Taas yksi paljasti itsensä

     Vastaa

     Ikävä kyllä, tosiasioiden kieltäminen on suurin peto: Itsepetos. 

     Joskus nuorempana ihmettelin miksi rakennusurakoiden saaminen ja sähkötöiden saaminen oli niin vaikeaa. Sitten kaverini vinkkasi että ”Liity Roundtabeliin ja/tai Lions Clubiin”. Johan rupesi satamaan urakoita kunnilta ja kaupungilta. Mutta aina tietty prosentti piti käyttää johonkin ”sponsorointiin”.

     Ja tämä oli jo ‑80 luvulla.

     Niin että, en minä ole vieläkään lopettanut tutkimustyötäni enkä lopeta ennekuin tiedän riittävästi. Kukaan ei vissiin ihmetellyt kun entiset Outokummun insinöörit saivat tehdä kaivosvarauksia ja myydä niitä eteenpäin monikansallisille kaivosyhtiöille. Mistä ne sai malmisuonte datat ja paljonko ne maksoi niistä? GTK:lta eikä se kartta-aineisto jonka Outokumpu aikoinaan kartoitti 3D-reikinä, maksanut kuin 120 000e

     Tiesittekö muuten että kaikki, KAIKKI, maailman kaivostoiminta on neljän yksittäisen henkilön hallussa. Tavalla tai toisella. 

     Onneksi ei tarvitse tehdä enää mitään kauppaa tai töitä noiden kanssa. Ja aina kun yksi paljastuu niin lopetan kanssakäymisen välittömästi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Olisiko Viron juutalaisten aika lähteä Israeliin? Kukaan ei jäisi kaipaamaan heitä.

 • Jäi lyhyeksi

  Vastaa
 • TT

  Vastaa

  Kaikki kansallisradikalismi on hienoa ja ihailtavaa, mutta haasteet ovat valtavia. Virolla voisi olla edessään huikea tulevaisuus valkoisena etnomaana. Venäläisvähemmistö on maassa paha ongelma, koska Viro ei halua tai ei pysty hoitaman suhteitaan Venäjään asiallisesti. Natoon tukeutuminen on Virolle kuolemanloukku, mutta ratkaisuna ymmärrettävä, koska hädässä tartutaan mihin hyvänsä. Suomi sen sijaan olisi melko vahvoine omine sotilasvoimineen ja Venäjä-suhteita vaikka hampaat irvessä ylläpitäen voinut valita muun tien kuin Naton, mikä loppujen lopuksi ei ole kuin jättiprovokaatio kohti itää ja tuottaa iivanan maahamme lännen ohjusjärjestelmiä poistamaan, kenties ennaltaehkäisevästi.

 • Vapaussoturi eduskuntavaaleissa

  Vastaa

  Ei vain judet, vaan tyhmät suomalaiset virkaloiset:
  Näin härskisti käytettiin Suomen maksamaa kehitysapua – Rahaa Tansanian virkamiehille, hämäriä konsulttipalkkioita ja ravintolakuluja
  Päivitetty
  3.1.2023

  Suomalaisten kehitysavulla maksettiin tansanialaisille virkamiehille ”avustuksia”. Tansanian ministeriö esitti Suomelle, että väärinkäytösten selvittely lopetettaisiin.

  Lukuaika noin 4 min
  Suomen rahoittamissa kehitysapuhankkeissa on valunut rahaa myös vääriin tarkoituksiin, kuten tansanialaisille virkamiehille maksettaviin avustuksiin, hämäriin konsulttipalkkioihin ja ravintolakuluihin sekä täydeltä huijaukselta vaikuttavaan aurinkoenergiahankkeeseen.

  Talouselämä pyysi ulkoministeriöstä tiedot Suomen rahoittamien kehitysapuhankkeiden takaisinperinnöistä viime vuosilta.

  Tilaa tästä Talouselämän maksuton uutiskirje – Kokoamme kiinnostavimmat artikkelit sähköpostiisi joka päivä
  Ulkoministeriö toimitti tiedot runsaasta 20 takaisinperintäpäätöksestä, jotka on tehty vuoden 2020 alun ja syksyn 2022 välillä. Tällaisia tapauksia on niiden joukossa:

  MAINOS ALMA TALENT
  Osa-aikaisen työntekijän pyyntö kokoaikaiseen työhön – milloin siihen on suostuttava?

  ”Avustuksia ja palkanlisiä” Tansanian virkamiehille
  Suomi tuki Tansanian tietoyhteiskunnan ja ICT-sektorin vuosien 2011–2017 TANZICT-kehittämishanketta 5,8 miljoonalla eurolla. Avustuksesta 3,5 miljoonaa euroa annettiin teknisenä tukena ja 2,3 miljoonaa euroa päätettiin kanavoida Tansanian viestintä‑, tiede- ja teknologiaministeriö MCST:n ja Tansanian tiede- ja teknologiakomissio COSTECH:n kautta.

  Suomen ulkoministeriön muistion mukaan tilintarkastukset osoittivat puutteita vastuuministeriö MCST:n toiminnassa. Ulkoministeriön mukaan Suomen varoja käytettiin ”ei-hyväksyttävästi” muun muassa tansanialaisille virkamiehille ja paikalliselle henkilökunnalle maksettaviin ”avustuksiin ja palkanlisiin”.

  ”Lisäksi kirjanpidossa oli puutteita päivärahojen ja matkakulujen tilityksissä ja muita epäselviä kuluja”, kerrotaan muistiossa.

  Tilintarkastukset osoittavat myös, ettei Tansanian ministeriössä ole noudatettu maan omia verolakeja. Muistion mukaan veroja on jätetty maksamatta hankkeessa noin 180 000 euron verran.

  Tansanian ministeriöstä vastattiin Suomeen kirjeessä, jossa toivottiin, että avustusrahojen käytön selvittely voitaisiin lopettaa ja alkaa katsoa eteen päin ”tulevaisuuden yhteistyöhön viestintäsektorilla”.

  Viime elokuussa Suomen ulkoministeriö teki päätöksen periä takaisin Tansanian hallitukselta 184 000 euron edestä varoja, joiden käyttö ei ole ollut Suomen ulkoministeriön päätöksen mukaan hyväksyttävää. Ulkoministeriön toimittamien tietojen mukaan Suomi ei ole saanut rahoja takaisin.

  Hämäriä konsulttipalkkioita ja ravintolakuluja
  Suomen ulkoministeriö myönsi joulukuussa 2017 vietnamilaiselle Vietstar-yhtiölle jätevesihankeselvitystä varten avustuksen, jota maksettiin runsaat 140 000 euroa.

  Hankkeen jälkeen tarkastuksessa selvisi, että yhtiö oli nostanut kerralla varat ulos pankista ja maksanut kulut käteisellä. Paljastui ”kirjanpidon epäselvyyksiä”, jotka liittyivät muun muassa Vietstarin oman emoyhtiönsä konsulteille maksamiin palkkioihin, lentolippuihin, majoitus- ja ravintolakuluihin.

  Ulkoministeriön toimeksiannosta hanketta tarkistanut KPMG-yhtiö teki Vietstariin pyynnön toimittaa tietoja, jotka koskivat käteisellä maksettuja konsulttipalkkioita ja matkakuluja. Vietstar vastasi, ettei tietoja anneta. Myöhemmin yhtiö toimitti dokumentaatiota, joka ei tuonut lisäselvyyttä asiaan. Esimerkiksi toimitetut tiedot konsulttien lentolipuista ja majoituskuluista eivät täsmänneet päivämäärien osalta.

  Lopulta Vietstar lupautui maksamaan takaisin osan avustuksesta. Ulkoministeriö teki marraskuussa 2021 päätöksen 83 000 euron takaisinperinnästä. Vietstar on maksanut summan takaisin.

  Tansanialaisista ”aurinkoenergiayrittäjiä”
  Suomen Tansanian-suurlähetystö myönsi vuonna 2015 päätöksellään 110 000 euroa Light for Life ‑säätiön hankkeeseen, jossa oli määrä kouluttaa paikallisista nuorista ”aurinkoenergiayrittäjiä”. Summasta ehdittiin maksaa 99 000 euroa.

  Hanke meni pahasti pieleen – ainakin Suomen ulkoministeriön näkökulmasta. Säätiöstä ei suostuttu toimittamaan raportteja hankkeen rahankäytöstä tai selventämään muutenkaan asiaa.

  ”Koska järjestö ei ole toimittanut asianmukaista raportointia, suurlähetystöllä ei ole tiedossa, miten suurlähetystön myöntämä rahoitus on käytetty”, kerrotaan takaisinperintää koskevassa päätöksessä.

  Suurlähetystö teki kesäkuussa 2020 säätiötä koskevan takaisinperintäpäätöksen. Light for Lifelta päätettiin periä takaisin 99 000 euroa. Ulkoministeriöstä kerrottiin, ettei Suomi ole saanut rahoja takaisin.

  ”Vakavia epäilyjä väärinkäytöstä”
  Ulkoministeriö myönsi Kansainväliselle solidaarisuussäätiölle valtionavustusta kehitysyhteistyöhön 7,6 miljoonaa euroa vuosille 2018–2021. Solidaarisuussäätiö on Sdp:n perustama ja enemmistö sen hallituksen jäsenistä on demareita.

  Solidaarisuussäätiö toteutti Keniassa Mungaano Gender Forum ‑nimisen tasa-arvohankkeen. Solidaarisuussäätiön teettämässä vuoden 2020 tilintarkastuksessa paljastui ”vakavia epäilyjä varojen väärinkäytöstä”.

  Epäilyn mukaan hankkeen paikallinen henkilö oli pyytänyt ennakkovarojen käyttöä ja raportoinut kulut todennäköisesti väärennetyillä kuiteilla. Jatkoselvitykset paljastivat, että väärinkäytettyjä varoja oli 45 000 euron verran. Solidaarisuussäätiö irtisanoi väärinkäytöksistä epäillyn ja teki asiasta rikosilmoituksen Kenian poliisille.

  Ulkoministeriö teki viime huhtikuussa päätöksen periä Solidaarisuussäätiöltä takaisin runsaat 45 000 euroa. Solidaarisuussäätiö on maksanut summan takaisin.

  UM:n kehitysapu lähes 800 milj. euroa
  Ulkoministeriö toimitti Talouselämälle tiedot yli 20 kehitysavun takaisinperintäpäätöksestä vuosien 2020–2022 ajalta. Päätöksissä mainitut takaisinperittävät summat olivat yhteensä noin 560 000 euroa, mutta osassa tapauksissa summaa kohtuullistettiin.

  Suurin osa takaisinperinnöistä kohdistui kehitysyhteistyötä harjoittaviin suomalaisiin järjestöihin.

 • Vapaussoturi eduskuntavaaleissa

  Vastaa

  Joo aiempi copy paste muuttui mössäksi otti mainoksetkin mukaan, pahoittelen.
  Ohessa
  UM:n kehitysapu lähes 800 milj. euroa
  Ulkoministeriö toimitti Talouselämälle tiedot yli 20 kehitysavun takaisinperintäpäätöksestä vuosien 2020–2022 ajalta. Päätöksissä mainitut takaisinperittävät summat olivat yhteensä noin 560 000 euroa, mutta osassa tapauksissa summaa kohtuullistettiin.

  Suurin osa takaisinperinnöistä kohdistui kehitysyhteistyötä harjoittaviin suomalaisiin järjestöihin.

  Ulkoministeriön hallinnoiman kehitysyhteistyön osuus oli 772 miljoonaa euroa vuonna 2022.

  #Kohtuullistaminen iso vitsi, sinä maksat

 • kontrolli

  Vastaa

  Tämä Kaalep on myös rappari eli kontrolloitua oppositiota näöjään. Tuo merkki kertoo ja myös eräässä hastattelussa hän pitää tiiviisti pitkään käsiään tai sormiaan siinä kolmio asennossa jossa sormien päät ovat toisissaan kiinni.

  • tahtomatta

   Vastaa

   Ei ole rappari, revit juttuja omasta mielikuvituksestasi. Jokainen sormi tai sormen asento ei tarkoita liskoeliitin salaliittoa. Esimerkiksi tuo OK-merkki on tunnetut merkki valkoisten nationalistien merkkinä tarkoittamaan ”valkoisuus on OK”.

   • tymä

    Vastaa

    Tässä valeoppositio kokoontumisessa Ruuben mukavasti yhdessä juutalaisen Laura Loomerin kanssa
    https://www.amren.com/2022-american-renaissance-conference/

   • Tomaatti-Tommi

    Vastaa

    Tai sitten se onkin vain ok-merkki
    *järkytys*

    Onnea EKRElle ja Ruubenille!

   • Herätkää jo

    Vastaa

    Ikävä kyllä on. Kun pistää kavein nimen kuvahakuun niin liian monessa näyttelee 666:ta. Itsensä Marine Le Peninkin kanssa samassa kuvassa ja Marinen taustathan tiedetään. Kuuluu rapparien naisjaostoon.

    Ja yhdessäkin kuvassa pitää Baphomedin lailla käsiään. Toinen käsi ylhäällä ja siinä kaksi sormea yhdessä ja suorana. Ihan samalla tavalla kuin meidän Manna Sarin viittaa eduskunnan kyselytunnilla puheevuoroa. Osoittaen näin olevansa Luciferin naisjasoton käskyteettävänä ja ajavansa niiden asiaa.

    Onko tosiasioiden tunnustaminen näin tuskallista?

    • Negwar

     Vastaa

     Minä näin kerran kun yksi ihminen raapi korvaansa etusormella. Ihan selvä rutanistin merkki. 

     Yksi bussikuski oli tauolla ja söi voileipää oikea käsi taskussa, taatusti buhanetilainen liskoeliitin kätyri. 

     Ja oli yhdessä kaupassa myyjällä sormessa sormus ja se sillä sormella näpytteli kassaa. Taattu huijari ja belsepuupin ottolapsi. Kamalaa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Tekstissä mainitun juutalainen Alla Jakobsonin isä oli sotavuosina ja niiden jälkeen Viron kansan suurin pyöveli (mikä fakta ei ole estänyt Viron juutalaisyhteisöä valitsemasta pyövelin tytärtä puheenjohtajakseen!)
  Valitettavasti täytyy kuitenkin todeta, että EKRE-puolue on vahvasti juutalaismielisissä käsissä.
  Viron parlamentin Israelin-ystävyysryhmään kuuluu EKREn kansanedustaja Helle-Moonika Helme, puolueen entisen puheenjohtajan puoliso. Tämä entinen puheenjohtaja taas, entinen sisäministeri Mart Helme (nykyisen puoluejohtajan Martin Helmen isä) on peräti perustanut parlamentin Israelin rukousaamiaisten tukiryhmän, johon kuuluu yhdeksän jäsentä: kaikki EKRE-puolueesta! ”Israelin rukousaamiaisten” agendana on saada kristityt kaikkialla maailmassa rukoilemaan juutalaisten ja Israelin valtion puolesta.
  Kaalep on puolueessaan myönteinen poikkeus, mutta hän tuskin pystyy puolueen suuntaan vaikuttamaan.

 • mr.flipflop

  Vastaa

  Voi vain kuvitella minkälaisen subversion ja manipulaation alaisena Viro ja muut itä-Euroopan maat ovat kun hylkivät tätä ”liberaalia demokratiaa ja oikeusvaltiota”!

  Onko Partisaanin joukoilla mitään käsitystä asiasta? Onko teillä yhteyksiä em. maiden nationalisteihin ja ymmärretäänkö siellä, että heillä on vastassaan Vihollinen, jolla on käytettävissään lähes rajattomat resurssit ja loputtomasti aikaa, energiaa ja kärsivällisyyttä? Vihollinen joka ei IKINÄ aio antaa periksi.

  Uskoisin, että niissä maissa kyllä hyvin nähdään mitä lännempänä on tapahtunut ja osataan olla kovia! Toivotaan ainakin niin…

 • Topi

  Vastaa

  Tässäpä tehtävä teille: etsikää jotakin tietoa henkilöstä Silvester Silverberg. Noin korvani perusteella olisi todennäköisesti kirjoitusasu. Henkilö on Eestin sisäministeriön neuvonantaja. Antoi Ylelle kommenttin englanniksi Ukrainan sodasta. En löytänyt mitään tuolla nimellä netistä. Onko tuota edes olemassa?

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisko taas hallittua ” oppositiota” käsien vapaamuurarimerkkeineen. Äänestely auta muutenkaan kuin vihollista koska kuitenkin ”laskevat” äänet.

  • Jami

   Vastaa

   Oletko laskenut jo numeroarvot sanoille ”EKRE” ja ”Ruuben Kaalep”?

   • Nimetön

    Vastaa

    Joo, EKRE ja Ruuben Kaalep, EKRE:ssä on 4 kirjainta, arvaa missä muussa on 4 kirjainta?
    EULH eli Euroopan Unionin Lisko Hallitus.

    No entäs Ruuben Kaalep? 6+6 kirjainta, ja tähän kun lisää Rubenin työmatkan pituuden (6 kilometriä) tulee yhteissummaksi 6+6+6 eli 666 eli pedon numero!!!!!!

    Baphomenttisen lucifer- jaoston jäseniähän tuo Ruuben on, eikä todellakaan mikään aito kansallismielinen!!!

 • Orvinkellari

  Vastaa

  Minäkin kerran laskin kirjaimia ja tulin siihen tulokseen että maailmaa hallitsee mustan aukon pieraisema kaasumonsteri, jonka yhteenlaskettujen merkkien muuttaminen kirjaimiksi muodostaa lauseen ”kaikkeen soopan siitä ihmiset uskovat”. Takaperin laskettuna lauseesta tulee ”hakeutukaa hyvät ihmiset hoitoon”.

 • Emily

  Vastaa

  Tämä on todistukseni siitä, kuinka lopulta liityin uuteen maailmanjärjestykseen, Illuminatiin, kun olen yrittänyt liittyä nyt yli 2 vuotta, mutta huijarit veivät minulta rahaa useita kertoja. Olen etsinyt liittymistä Illuminatiin niin kauan, mutta huijarit vievät rahani tämän vuoden alkuun asti, kun tapaan Lord Felix Morganin verkossa, otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle kaiken ja hän suositteli käytettävää rekisteröintiä ja maksoin iso jäsen saa minut alkuun, ja minut vihittiin maailmanjärjestykseen, ja saan 4 000 000 dollarin summan vihkimiseni jälkeen. Olen erittäin onnellinen! Ja lupaa levittää lordi Felix Morganin hyvää työtä. Jos olet kiinnostunut liittymään uuteen maailmanjärjestykseen Illuminatiin tänään, ota yhteyttä lordi Felix Morganiin tänään, hän on paras mahdollisuutesi saada jäsenyyttä illuminatiin, jota aina haluat. Ota yhteyttä Lord Felix Morganiin Sähköposti: Illuminatiofficial565@gmail.com tai WhatsApp +2348055459757

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi