Israel lietsoo kurdien avulla Iranin mellakoita

Juutalaisvaltion mukaan iranilaisnaisten ja näitä tukevien äärivasemmistolais- ja feministimiesten tulee jatkaa mellakointia.

Sionismi

Juutalainen rikollisvaltio Israel ja äärivasemmistolaiset kurdiryhmät ovat viime viikkoina lietsoneet levottomuuksia Iranissa feminismin nimissä. Israel on pyrkinyt kaatamaan Iranin hallituksen jo vuosikymmenten ajan siksi, että Iran on aseistanut sionistien laajentumispyrkimyksiä vastustavia arabiryhmiä.

Iranissa on viime viikkoina mellakoitu hallitukseen jyrkkää islamismia vastaan, mitä sionistit ja kurdit ovat tekopyhästi käyttäneet hyväkseen.

Radikaali islamin tulkinta yleistyi Lähi-idässä 1900-luvun jälkipuoliskolla, kun Israel tuki muun muassa Iranin šaahi Mohammad Reza Pahlavin korruptoitunutta diktatuuria ja ääri-islamistista Hamasia Palestiinassa. Israel tuki Hamasia, koska hajota ja hallitse ‑periaatteen mukaisesti sionistivaltio tahtoi heikentää vaarallisempana uhkana pitämäänsä sekulaaria palestiinalaista Fatah-itsenäisyysliikettä.

Ääri-islamismi nousi Israelin vuoksi

Šaahin hallinnon korruptio ja rikokset siviilejä vastaan johtivat lopulta siihen, että Iranissa tapahtui radikaalien muslimien johtama vallankumous 1979. Palestiinassa radikaali Hamas puolestaan vahvistui osittain Israelin tuen vuoksi ja osittain siksi, että liikkeen jyrkkä ideologia teki Hamasista Fatahia tehokkaamman vastarintaliikkeen sionisteja vastaan.

Israelin harjoittama hajota ja hallitse ‑ulkopolitiikka aiheutti toisin sanoen lopulta sen, että eri puolilla Lähi-itää antisionistinen liike siirtyi sekulaarien nationalistien käsistä radikaalien islamistien käsiin. Sionistit eivät ole mielellään myöntäneet tätä vaan pyrkineet 2000-luvulla leimaamaan kaikki vihollisensa vaarallisiksi fundamentalisteiksi, jotka vastustavat Israelin sotarikoksia vain siksi, että nämä ovat uskontonsa sokaisemia.

Nyt Israel on opportunistisesti asettunut tukemaan kurdinaisen kuoleman jälkeen syntyneitä feministisiä mellakoita islamistista hallintoa vastaan. Israel ei kuitenkaan tosiasiassa välitä naisten oikeuksien toteutumisesta Iranissa, vaan sionistien tavoite on syöstä maa hajaannukseen, jotta se ei kykenisi tarjoamaan sotilaallista tukea esimerkiksi Syyrialle, Hizbollahille ja palestiinalaiselle vastarinnalle. Tämä puolestaan johtaisi siihen, että juutalaiset voisivat viimein jatkaa Suur-Israel-hankettaan valloittamalla merkittäviä alueita eri puolilla Lähi-itää.

Kurdien ja juutalaisten liitto

Israelin ulkoministeriö julkaisi hiljattain propagandavideon, jonka mukaan ”Israel rakastaa iranilaisia naisia”. Juutalaisvaltion mukaan iranilaisnaisten ja näitä tukevien äärivasemmistolais- ja feministimiesten tulee jatkaa mellakointia, jotta naiset voitaisiin vapauttaa teokratian ikeestä.

Israel ilmoitti tukevansa ”urheita naisia, jotka ovat nousseet vastustamaan ajatollahien väkivaltaista hallintoa”. Juutalaiset kutsuivat persialaisnaisia jopa ”siskoikseen”, mikä on harvinaisen röyhkeä valhe, kun Talmudin rotunäkemykset otetaan huomioon.

Israelin tavoin Iraniin vallankaappausta ajava Kurdish Peace Institute osoitti tukeaan mellakoille. Kurdit ovat jo pitkään käyneet sissisotaa Iranin hallintoa vastaan suorittaen muun muassa terrori-iskuja iranilaiskohteisiin. Kurdit ja juutalaiset ovat lisäksi sukulaiskansoja, joiden ulkopoliittiset tavoitteet ovat perinteisesti olleet yhteneväiset.

Lähteet: i24, Reuters, NPR

Ääri-islamismi Äärivasemmisto Fatah Feminismi Hamas Hizbollah Islam Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Kurdish Peace Institute Kurdit Kurditerrorismi Nationalismi Palestiina Politiikka Rikos Sionismi Syyria Talmud Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Israel ilmoitti tukevansa ”urheita naisia, jotka ovat nousseet vastustamaan ajatollahien väkivaltaista hallintoa”. ”

  Ihan sita itseaan, silla mina sain 85 paivasakkoa kirjoitettuani Iranin hengellisen johtajan pedofiiliataipuksista. Suomen oikeuslaitos totesi, etta ”islamin pyhina pitamiaan asioita ei saa loukata” viitaten tahan pedofiilian harjoittamiseen. Sittemmin minua varjosti jokin taho ilmeisesti pegasuksen avulla, todennakoisesti varjostaa vielakin. Ai niin, oikeuslaitos olisi halunnut minulle ehdollista poliittisesta kirjoittelustani, mutta tuomari totesi, etta koska minulla ei ole rikosrekisteria ja olen muutenkin nuhteeton, niin han antaa minulle vaan 85 paivasakkoa silla ehdolla, etta lopetan kirjoitteluni ja menen yliopistoon pois politiikasta.

  Tietysti voi ajatella, etta koska minua ei pegauksella varjostamisesta huolimatta ole tapettu, niin ehka Israel hyvin kierosti tuki minua lopettamalla poliittisen urani. Sain vihia jostakin silloin (oikeuslaitoksen korkeimmalta taholta), etta minulla on korkea vaara joutua islamistien tappolistoille vaarista kirjoitteluistani…

 • Jones

  Vastaa

  Näytelmää, että he voisivat taasen tulla pakolaisiksi. Tämä on koko jutun juoni.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset

  • Jns. Man

   Vastaa

   Minkä ’juutalaisten’? Mikäli tarkoitetaan mm. Israelissa asuvia Itä-euroopan ’juutalaisia’, ovat he turkkilaisen kasaarikansan jälkeläisiä. Kaikista ’juutalaisista’ heitä on n. 90%.
   Entä mustalaiset? Heidän perimänsä on selvitetty. Kyseessä on Intian kastittomat, joita siellä pidettiin niin saastaisina ettei heitä voinut edes hipaista ilman että täytyi pestä itsensä ja vaatteet tämän kontaktin jälkeen. Intiassa mustalaiset tekivät kuitenkin duunia – tyhjensivät vessojen alusia… Muistakaa tämä kun näette mustalaisen seuraavan kerran.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitä nuo naisoletetu kuvittelee, luuleko ne että maitorauhasten heiluttelu pelottaa vain mikä itu noita meijereitä on heiluttaa?

 • Vladimir

  Vastaa

  Haistakaa iranin mullahien perseennuolijat paska!!!!!!

 • Kannattaa varautua

  Vastaa

  Tätähän se on ollut kautta aikojen. Pelkurit piiloutuvat aina toisen selän taakse ja koittavat saada sotia syttymään asettelemalla muita vastakkain. Mitenkäs kävi Georgiassa? Tai nyt Ukrainassa?

  Amerikkalaispankkien dollareista 2/3‑osaa on maan rajojen ulkopuolella. Ja nyt kun Brics maat eivät tarvitse niitä enää, ne palautuvat sisämarkkinoille. Kuka niillä tekee yhtään mitään kun niitä on painettu kuin paperia? USA:lla on edessä hyperinflaatio ja käynnistelemällä sotia israelin kanssa joka puolella, se koittaa pelata aikaa.

  Ostin juuri kierroksen renkaita autoihini, jos vaikka ei satu saamaan ensi vuonna. Suosittelen teille muillekkin. Siinä missä pyöränlaakereita ja vetoniveliä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Oottako te Partisaanien perseennuolijat ihan pöljiä, kun juutalaisia ja Israelia mollaatte olemattomista omista hulluuksistanne?! Siis koettakaa rauhoittua !

 • Julli

  Vastaa

  Lähi-idässä ei ole mitään muuta hyvää kuin öljy. Tapelkoot siellä keskenään viimeiseen mulliturpaan saakka. Maailma kiittää.

 • juha II

  Vastaa

  Shaahin korruptoitunut ja pröystäilevä hallinto sekä USA ja Iranin uskonnollisia piirejä suututtanut länsimaisuus. Joka ”hyppäsi heidän silmilleen” etenkin naisten epäislamilaisesta pukeutumisesta sekä naisten tasa-arvona kuten lännessä oli. USA nosti shaahi Mohammad Reza Pahlavin valtaan tavoilleen uskollisena vallankaappauksella, koska pääministeri Mohammad Mossaddegh aikoi kansallistaa Iranin öljyntuotannon. Eikä sellainen sopinut ollenkaan Yhdysvalloille, joka nytkin varastaa öljyä Syyriasta tankkiautokolonnittain. Syrjäytetystä Mossaddegh:sta vielä sen verran, että hänet teloitettiin näytösoikeudenkäynnin jälkeen. Hän oli maallinen politiikko, joka tunnusti islamia, muttei ollut fundamentalisti halusi kehittää tuolloin köyhää Irania ja sen vaurautta iranilaisten hyväksi. Aivan kuten Suomikin teki kahden sodan jälkeen. Suomea on varjellut näinkin pitkään vain se, ettei meillä ole ollut mitään strategisia luonnonvaroja. Myös se, etteivät silloiset poliitikot olleet vielä yhtä umpoihulluja ja vain omaa etuaan etsiviä maanpettureita. Ja, jos jotakuta nirsoo presidentti Urho Kekkonen, niin sen isänmaallisempaa ja rohkeampaa valtiomiustä ei löydy nykyeuroopasta kuin Unkarin presidentti Viktor Orban! Kekkonen piti päänsä Neuvostoliiton suhteen niin paljon kuin se vain oli mahdollista ja Orban tekee samaa samanlaista hirviötä eli EU:ta vastaan.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Tämä kirjoitus oli Partisaanin pohjanoteeraus. Kertoo, millaisen maailman te haluaisitte naisille. Lopettakaa juutalaisten syyttäminen myös silloin kun asioita tehdään OIKEIN. Mikä helvetti teidän ongelma oikein on?

  • Nimetön

   Vastaa

   Mä oon ihan nevahööd käsitteestä värivallankumous

   • Bella

    Vastaa

    Kasitat vaarin. Iranin naisten huivipakosta vapautumista vastaan ei ole kukaan jarkeva ihminen, vaan Israelin tekopyhaa ja valheellista tapaa ”tukea” sita. Tasta on kyse. (Lue tuo edella oleva kommenttini, niin ymmarrat, mita tarkoitan ”tekopyhalla”).

 • TT

  Vastaa

  Kuinka ollakaan, juutalaiset hajottamassa ei-juutalaista valtiota ja kansaa ja jakamassa sitä toisilleen vihamielisiin leireihin. Kuinkas sattuikaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi