Englannin keskuspankin ex-johtaja siirtyy juutalaiseen rahastoon

Carneyn kaudella globaali finanssieliitti rikastui tähtitieteellisesti Englannin keskuspankin harjoittaman "määrällisen elvytyksen" ansiosta.

Sionismi

päivitetty

Mark Carney World Jewish Reliefin tilaisuudessa.

Englannin keskuspankin johtajana 2013–2020 toiminut Mark Carney siirtyy juutalaisen Brookfield Asset Management ‑rahaston hallituksen puheenjohtajaksi. Siirtymään liittyy vahvaa symboliikkaa, sillä Carney aloitti uranousunsa juutalaisessa Goldman Sachsissa. Carney on esiintynyt aiemmin puhujana World Jewish Reliefin tilaisuuksissa.

Brookfield on yksi Kanadan suurimmista yhtiöistä ja sen taseessa on omaisuutta yli 40 miljardin dollarin edestä. Brookfield on New Yorkin suurin vuokranantaja. Sen pääasiallinen kilpailija on Suomessakin yli 120 miljoonan euron arvosta kiinteistöjä omistava Yhdysvalloissa perustettu Blackstone Group, jonka johtaja on juutalainen Stephen Schwarzman.

Jewish Insider ‑lehden mukaan Brookfieldin perusti pahamaineinen Bronfmanin juutalainen mafiasuku. Bronfmanit rikastuivat 1900-luvun alun kieltolain aikana, jolloin he pyörittivät pimeää viina- ja ihmiskauppaa.

Juutalaista pedofiliaa ja korruptiota

Ihmiskauppa on kulkenut Bronfmanien suvussa eteenpäin vuosikymmenten saatossa. Muutama vuosi sitten paljastui, että Bronfmanien nuori polvi on rahoittanut muun muassa pedofiliaan syyllistynyttä rikollista Nxivm-seksikulttia. Bronfmanit ovat myös Kanadan pääministeri Justin Trudeaun tärkeimmät rahoittajat.

Carneyn kaudella globaali finanssieliitti rikastui tähtitieteellisesti Englannin keskuspankin harjoittaman ”määrällisen elvytyksen” ansiosta. Keskuspankki käytti veronmaksajien rahaa ostaakseen yksityisiltä pankeilta arvonsa menettäneitä rahoitusinstrumentteja, jotta finanssimiesten ei tarvinnut kärsiä surkeiden sijoitustensa synnyttämiä tappioita.

Juutalaiset perustivat Englannin keskuspankin 1694. Tämä johti siihen, että Englannin korruptoitunut johto ryhtyi rahoittamaan julkisia hankkeita juutalaisella velkarahalla, minkä ansiosta juutalaisista tuli Euroopan finanssikeskuksenakin tunnetun maan todellisia johtajia.

Lue myös: Juutalaisten maailmankongressiin liitetyn pedofiilikultin johtajalle 120 vuotta vankeutta

Lähteet: Financial Times, World Jewish Relief, Jewish Insider, BBC

Blackstone Bronfman-klaani Brookfield Englannin keskuspankki Finanssikeinottelu Goldman Sachs Justin Trudeau Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Keskuspankkikapitalismi Korruptio Mark Carney Nxivm Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Stephen Schwarzman Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Vastikkeettoman velkarahan painaminen ja tunkeminen markkinoille luomaan velkakuplaa ja pelastamaan esimerkiksi pulaan joutuneita pankkeja on niin juutalaista politiikkaa kuin vain voi olla. Laita juutalainen tai sen lahjoma loinen keskuspankkiiriksi ja kohta palelet, asut murjussa tai teltassa ja seisot leipäjonossa. Tämä on niin monta kertaa nähty. Politiikka taipuu kuitenkin aina tällaiseksi, koska rahakoneen omistaja voi määrättömästi lahjoa tai kiristää yksittäisiä poliitikkoja. Lopulta koko valtiokoneisto korruptoituu ja mädättyy ytimiään myöten. Näin on jo käynyt useissa länsimaissa, mutta median hallinnan avulla kansan huomio kiinnitetään muualle kuten pahaan ja ilkeään Putiniin tai Erdokaaniin. Näin mätäkaasuja kertyy aina räjähdyspisteeseen asti. Tarvitaan aivan hirveä katastrofi ennen kuin kansa herää ja heittää huijaripoliitikot ulos edustajainhuoneista.

  Nyt on sitten muotia arvostella ja vihata Venäjää ja kertoa, että nuo ”mongolisekasikiöt” tekevät kaiken väärin. Kritiikissä on paljon totta, mutta yhden asian venäläiset tekevät nyt oikein ja ainakin teoriassa pyrkivät takaisin valuuttaan, jonka arvo sidotaan peruuttamattomasti kultaan. Presidentti Nixon irrotti USA:n dollarin kultakannasta vuonna 1971 ja tuloksena oli hillitön inflaatio USA:ssa ja länsimaissa. Henry Kissinger onnistui taivuttamaan saudit ja myöhemmin OPECin myymään öljyään pelkästään dollareissa, mikä varmisti dollarille maailman reservivaluutan aseman ja sen arvo alkoi pysyä vakaampana. Nyt tuo dollarin tai petrodollarin tekohengityksen polku on kuljettu loppuun. Finanssijärjestelmä on saturoitunut velalla ja poliitikot yrittävät peittää systeemin alasajautumista painattamalla loputtomasti lisää rahaa. Hyperinflaatio on tällöin aivan nurkan takana.

  • Marho Rubio

   Vastaa

   Puhut totuuden sanaa. Ei länsi tästä selviä millään ilveellä. Todellista valuuttaa ovat kaasu ja öljy tällä hetkellä. Ilman niitä taloutemme tuhoutuu ja ihan sama millaisen siirtymän länsi tekee, ei sen Great reset tuo uudelle digivaluutalle arvoa koska se ei perustu yhtään mihinkään. Tuotanto on siirretty Kiinaan ja muihin halvan tuotannon maihin ja energia riippuvuuteemme Venäjästä ei ole luvassa muutosta koska korvaavaa energiaa ei saada mistään. Olen kaikessa hiljaisuudessa varautunut siihen hetkeen että kansa muuttuu levottomaksi. Tällöin ei saata olla poliisista apua. Pidät itse omasta väestäsi huolta ja teet selvää niistä jotka sitä uhkaavat.

   Eliitti kaikkialla Euroopassa voi paksusti. Heidät siirretään turvaan siinä vaiheessa kun kansa liikehtii levottomasti. Suomi julistaa poikkeustilan ja nostaa valmiutta vedoten Venäjän muodostamaan uhkaan. USA suorittaa meidän rajoiltamme provokaation joka saa Venäjän aloittamaan sotatoimet. Lyhyestä virsi kaunis kun naapuri ryhtyy pommittamaan meitä. 

   Tätini kertoi 1997 minulle ennustuksesta joka annettiin jo 80 luvulla. Ennustus kertoo että venäjä irroittaa Lapin suomesta ja ottaa meiltä itämeren satamat+ maarianhaminan. Nauroin tällöin ennustukselle koska Venäjä oli surkeassa tilassa. Näyttää siltä että ennustuksen toteutuminen ei olekaan nykyvalossa enää mahdoton. Pidetään itsestämme ja rakkaista huolta! Peace and love! <3

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi