Mediapoolin hybridikouluttaja on juutalainen

Hybridiosaamiskeskuksessa työskentelee juutalainen globalisti, joka kouluttaa Mediapoolin kautta suomalaisia tiedotusvälineitä ja viranomaisia vastustamaan kansallismielisyyttä.

Sionismi

Jakub Kalenský.

Suojelupoliisin uuden lakiehdotuksen jälkeen Suomessa on alettu puhua jälleen aktiivisesti ”hybridivaikuttamisesta”. Narratiivin mukaan esimerkiksi EU- ja maahanmuuttovastaisuus eivät ole aitoja tai hyväksyttäviä poliittisia kantoja vaan Vladimir Putinin ”hybridiaseita”, jotka tulisi kieltää Suomen kansallisen turvallisuuden nimissä.

Valtiollisella tasolla ”hybridivaikuttamiseen” liittyvää propagandakampanjaa johtaa Huoltovarmuusorganisaation alaisuudessa toimiva Mediapooli. Muun muassa virkamiehistä ja valtamedian päättäjistä koostuvan ryhmän tehtävä on edistää julkisuudessa globalisteille ja rahaeliitille hyödyllisiä hankkeita sekä häiritä esimerkiksi vaihtoehtomedioiden toimintaa.

Mediapoolin kotisivuilta ilmenee, että tänä kesänä ryhmä järjesti ”Suomalainen media hybridivaikuttamisen kohteena” ‑nimisen tilaisuuden Helsingissä. Tilaisuutta markkinoitiin seuraavasti: ”Hybridivaikuttamisen asiantuntija Jakub Kalenský on Mediapoolin aamiaisvieraana 16.6. klo 10–12 Ravintola Lasipalatsin Palmusalissa. Kalenský on Hybridiosaamiskeskuksessa työskentelevä, journalistitaustainen hybridivaikuttamisen huippuasiantuntija.”

Juutalainen kouluttaa suomalaismedioita vastustamaan kansallismielisyyttä

Kalenský on Tšekissä syntynyt ”journalisti”, joka on vuosien ajan toiminut esimerkiksi Euroopan unionin leivissä vaihtoehtomedioiden vastaisissa toimintaryhmissä. Hän johti esimerkiksi EUvsDisinfo-kampanjaa.

Kalenský on yleinen tšekinjuutalainen sukunimi. Saksasta peräisin olleet Kraus-nimiset juutalaiset muuttivat sukunimensä ”tšekkiläisempään” Kalenský-muotoon viime vuosisadalla, jotta heidän juutalaisuutensa ei tulisi helposti ilmi.

Suomen Hybridiosaamiskeskuksessa työskentelee juutalainen globalisti, joka kouluttaa Mediapoolin kautta suomalaisia tiedotusvälineitä ja viranomaisia vastustamaan kansallismielisyyttä. Asetelma on stereotyyppisyydessäänkin röyhkeä.

Lähteet: Mediapooli, Anna Hájková, Atlantic Council

Huoltovarmuusorganisaatio Hybridiosaamiskeskus Hybridisota Jakub Kalenský Juutalainen lobby Juutalaiset Kotimaa Mediapooli Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Vaihtoehtomedia Valtamedia Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Hybridivaikuttamisen asiantuntija Jakub Kalenský on Mediapoolin aamiaisvieraana 16.6. klo 10–12 Ravintola Lasipalatsin Palmusalissa. ”
  Hän on itse niitä ”hybridivaikuttajia”, kun on kouluttamassa valheellisen tiedon levittämiseen kansallismielisistä ja totuudenvastaiseen sanomaan maahanmuutosta.
  Ei ole mikään salaliittoteoria, kun sanotaan, että juutalaiset hallitsevat käytännössä koko mediakenttää.
  Tieto tästä aiheesta on jokaisen saatavilla.

 • enkeksinimee

  Vastaa

  Miksi juutalainen aina pahan teossa

 • TT

  Vastaa

  Ihminen on tietoa prosessoiva eläin. Ihmiskarjalta on kiellettävä omaehtoinen ajattelu ja tiedon hankinta. Tieto elukoille syötetään suoraan virallisen rehulaarin kautta. Näin varmistetaan karjatuotannon tasalaatuisuus, ohjattavuus ja ennakoitavuus. Nykyisin on muotia ohjata laumaa erilaisten psyop-operaatioiden avulla. Näin elukat saadaan pysymään karsinoissaan vikisemättä jopa toinen toisiaan pakottaen. Kun näin tarpeeksi kauan tehdään, elukat unohtavat vapautensa ja voidaan laatia perustuslain ja terveen järjen vastaisia lakeja, jotka ohjaavat viranomaisia ja näin karjalauma on totaalisessa hallinnassa. Ne ottavat kiltisti jopa itsetuholääkkeitä, koska ne on aivopesty muka suojelemaan maapalloa eli isoa karsinaansa, jonka ME omistamme. Karjalaumat voidaan myös usuttaa toisiaan vastaan erilaisilla psykotekniikoilla. Näin saadaan esimerkiksi suomi-lammas hyökkäämään isoa karhua vastaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Meneillään on hybridivaikutusoperaatio ja Kalensky on vieraan vallan agentti. Supo herätys tehkää jotain palkkanne eteen.

  • Topi

   Vastaa

   USA:n ja Israelin vaikuttaminen on kosheria. Kyllä Suomessa saa olla pedofiili, raiskari, huumediileri ja tappajakin, kunhan vain väri on oikea. Kotimaahansakin pääsee sitten lomailemaan Kelan rahoilla, jossa Kela-eurolla on 20-kertainen ostovoima eli täältä 2000 € saatua lomailurahaa muuttuukin 40 000 euroksi.

 • Valtiollisen tahon vakoilu

  Vastaa

  Kansalaisten vakoilu valtiollisen tahon toimesta vaikeutuu: Tails 5.3.1 is out: ”emergency release to fix a security vulnerability”

  ”could be performed by a strong attacker, such as a government”

  https://yle.fi/uutiset/3–12293637

  ”epäillään käytetyn muun muassa toimittajien, ihmisoikeusaktivistien, yritysjohtajien ja poliitikkojen vakoiluun ympäri maailmaa”

  ”Welcome to The Hidden Wiki! Our official Hidden Wiki url in 2022 is”

  http://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5xgfuvpdf6otjiycgwqbym2qad.onion/wiki/index.php/Main_Page

 • Waffenfabrik

  Vastaa
 • juha II

  Vastaa

  Taas saatanan jutkun piru!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Lähimpään lyhtypylvääseen

 • Marionetit

  Vastaa

  Leikkokikkelit mädättävät valtion valtiolta soluttautumalla sen keskeisiin osiin. Sieltä ne sitten käskyttävät päättäjiä jotka tekevät kansansa vastaisia päätöksiä. Päättäjät saavat vihat niskaansa ja leikkokikkelit hierovat käsiään kun käydään oikeutta. 

  Kansalaisten pitäisi ymmärtää että kansanedustajista ei yksikään pääse päättävään asemaan ellei se ole luvannut jotain. Ja silloin se on mennyttä.

 • RahanKirkko

  Vastaa

  Hasbara on kapitaali-imperiumin työkalu mädättää kansallisvaltiot.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Totta kai on. Ota mikä tahansa instanssi, jossa suunnitellaan ja toteutetaan valkoisten ihmisten ja yhteiskuntien tuhoa niin aina, joka kerta, juutalainen ylivalta näkyy. Aina, joka kerta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi