Hallitus lähettänyt viralliset varoitukset useille juutalaisjärjestöille Venäjällä

The Jerusalem Postin mukaan kieltouhan alla toimivat järjestöt ovat saaneet valtaosan rahoituksestaan Amerikan ja Israelin juutalaisyhteisöiltä.

Sionismi

Venäjän hallituksen ja paikallisten juutalaisjärjestöjen välit jatkavat kiristymistään. Uutisoimme jo aiemmin siitä, että hallitus pyrkii kieltämään vaikutusvaltaisen sionistijärjestö Jewish Agencyn toiminnan.

Moskova on lähettänyt useille juutalaisjärjestöille kirjeet, joissa näitä varoitetaan mahdollisuudesta, että niiden toiminta kielletään. Järjestöt voidaan lakkauttaa, jos ne luokitellaan esimerkiksi vieraan vallan agenteiksi.

The Jerusalem Postin mukaan kieltouhan alla toimivat järjestöt ovat saaneet valtaosan rahoituksestaan Amerikan ja Israelin juutalaisyhteisöiltä. Sen sijaan paikallisten rahoittamat juutalaisjärjestöt ovat voineet jatkaa toimintaansa normaalisti.

Lähde: The Jerusalem Post

Israel Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Juitsujen, jurpakkeiden ja juutanoiden kanssa ei koskaan voi olla liian varovainen.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Kiellon voisi laittaa päälle kaikkialla, maailmasta tulisi huomattavasti parempi paikka.

  • Saatanan synagooga

    Vastaa

    Sama tänne, mitä pikemmin sen parempi!

  • IZMyTube Pöyristely

    Vastaa

    Jonkun on oltava edelläkävijä.
    Eräs on jo yrittänyt…

  • Känkkä

    Vastaa

    Oliko se nyt keskiajan Espanjassa, missä näiden piti pukeutua keltaiseen kaapuun ja valkoiseen päähineeseen, että erottuivat kaukaa ja tavalliset ihmiset osasivat kiertää kaukaa. Samaan aikaan eliitti (aateli) oli kuitenkin kovin velkaantunut kaikkialla Euroopassa ja hakivat juutalaisilta lainaa, jolloin nämä pääsivät kaikesta huolimatta käyttämään valtaa. Vuosisatojen saatossa rahanlainaajista on tullut epäsuorassa vallankäytössä suoranaisia mestareita.

  • Salomon

    Vastaa

    Missä ongelma siellä juutalainen. Onhan tää jo ihan absurdia, että sama mihin suuntaan käännät päätäsi niin se helvetin patalappu vaan vilahtaa

    • TT

      Vastaa

      Patalappu tai drakula-stetson.

  • Maukka

    Vastaa
  • J.K.

    Vastaa

    Venäjän kaukoidässä olevaa juutalaisten autonomista aluetta kun on seurannut jokusen aikaa ja josta on noussut eripuolille Venäjää ja maailmaa vaikuttavia ns. rahastojenhoitajia, ei asia yllättäen olekaan niin purppuraista. Tsekatkaa lukijat mitä tällä tarkoitan. En jaksa tähän nyt, mutta laittakaa ko. alue DDG + magneetti + kiina. Löytää mielenkiintoista juttua tuollakin, vaikken niitä kaikkia voi pitää todellisena.

  • juha II

    Vastaa

    Ainoa valtio, joka uskaltaa ja omaa rohkeutta noust Israelia ja yleensäkin juutalaisia vastaan suoraan haastamalla nuo maailman valtiaat!

  • Plääh

    Vastaa

    Ikävä kyllä haiskahtaa kylmän sodan tapaan asetelmalta kommunistijuutalaiset vs sionistijuutalaiset

  • Ylikessu

    Vastaa

    Eihän sille mitään voi kun ovat niin älykkäitä, että 0,2 prosentilla hallitsevat maailmaa.
    ” Juutalaisten poikkeuksellinen edustus palkinnonsaajien joukossa on ollut nähtävissä läpi Nobel-palkinnon 110-vuotisen historian. Juutalaisten osuus maailman väestöstä on 0,2 prosenttia, mutta noin 850:stä Nobel-palkinnon saajista yli viidesosa on ollut juutalaistaustaisia.”

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi