Upporikas juutalaisperhe tahtoo tehdä ranskalaiskylästä ”monikulttuurisen Nooan arkin” väkisin

Juutalaiset ovat ilmoittaneet olevansa valmiita investoimaan miljoonia euroja hankkeen toteuttamiseksi.

Sionismi

Juutalainen Marine France Cohen.

Ranskan suihkuseurapiireihin kuuluva upporikas Cohenin perhe tahtoo luoda monikulttuurisen utopian pieneen 2 000 asukkaan Callac’n kylään paikallisen väestön vastustuksesta huolimatta. Marine France Cohenin johtama juutalaismiljonäärien suku on tehnyt selväksi, ettei se tule kuuntelemaan korkeasta työttömyydestä kärsivän yhteisön mielipiteitä asiassa.

Cohenit kutsuvat väestönvaihtohanketta ”Horisontti-projektiksi” ja ”moderniksi Nooan arkiksi” raamatullisen kertomuksen mukaisesti. Juutalaisten mukaan valkoisista ranskalaisista toistaiseksi koostuvasta kylästä on tehtävä väkisin monikulttuurinen laboratorio, jossa uusi väestö koostuu arabi- ja afrikkalaisryhmistä.

Väestönvaihtoprojektin kaavaillaan koostuvan 70 ei-eurooppalaisesta perheestä, joista ensimmäiset tullaan asuttamaan vanhaan koulurakennukseen. Myöhemmin tunkeutujia pyritään asuttamaan valkoisten naapureiksi, jotta ”paikalliset oppisivat monikulttuurista elämää”.

Resurssit juutalaisrahastosta ja veronmaksajilta

Juutalaiset ovat ilmoittaneet olevansa valmiita investoimaan miljoonia euroja hankkeen toteuttamiseksi. Varojen lähde on Cohenien omistama Merci-rahasto. Juutalaiset aikovat hankkia projektille myös veronmaksajarahoitusta. Juutalaiset kertovat sitoutuneensa tempputyöllistämään tunkeutujat omilla ja yhteiskunnan varoilla 10 vuodeksi, mutta tämän jälkeen Cohenien vastuu Callac’n kohtalosta päättyy.

Cohenit toivovat, että Callac’n malli voidaan kopioida myöhemmin muihinkin pieniin valkoisten ihmisten asuttamiin kuntiin ja kaupunkeihin, jotta monikulttuurisuus rantautuisi viimein Pariisin kaltaisista metropoleista myös maakuntiin.

Callac’n asukkaat ovat olleet pöyristyneitä suunnitelmasta. Paikalliset ovat aloittaneet vastakampanjan, johon lukeutuu muun muassa pormestarille suunnattu julkinen vetoomus ”Horisontti-projektin” perumisesta.

Yksikään juutalainen finanssielitisti ei asu Callac’ssa

Paikalliset pelkäävät muun muassa, että Pariisista tutut monikulttuurisuuden oireet, kuten vakava väkivaltarikollisuus rantautuu nyt myös heidän kyläänsä. Paikallisten mukaan juutalainen hanke tulee tuhoamaan heidän kulttuuri-identiteettinsä ja pahentamaan jo entisestään rumia työttömyystilastoja.

Callac’n asukkaat vaativat pormestaria kertomaan, miksi ”Horisontti-projektiin” haaskattavia miljoonia veroeuroja ei mieluummin käytettäisi paikallisen infrastruktuurin kunnostamiseen ja korkeiden energiakustannusten kompensoimiseen. Vastaus tähän on luonnollisesti se, että kyseiset projektit eivät edistäisi millään tavalla finanssijuutalaisten ajamaa Euroopan väestönvaihtoa, minkä vuoksi pormestarin ei ole syytä edistää niitä.

Yksikään juutalaisen miljonääriperheen jäsenistä ei tietenkään itse asu Callac’ssa, joten he eivät tule kärsimään hankkeen aiheuttamista seksuaali‑, väkivalta- ja omaisuusrikoksista.

Lähde: Remix

Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Marine France Cohen Merci-rahasto Monikulttuurisuus Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Niin kauan kun juutalaiset saavat pyörittää rahakonettaan eli velkarahataloutta, jossa normaali säästäminen ei onnistu ja joka pakottaa ihmiset osallistumaan finanssikeinotteluun, niin valkoisen rodun kohtalo on selvä. Kohti sukupuuttoa mennään ja yhä kiihtyvällä tahdilla. Velkarahataloudessa vain rehellistä työtä tekemättömät keinottelijat rikastuvat ja jossain vaiheessa he politisoivat kaiken rahan ja alkavat toteuttaa kasaarimafiosojen suunnitelmaa maailman hallitsemiseksi. Tässä suunnitelmassa valkoisen miehen osa on orjan osa tai hävitä kokonaan pois maan päältä sitten, kun hän on osansa tehnyt itseään orjuuttavan teknologian kehittelyssä. Keskuspankkimafiosojen rahakone on siis kaiken keskiössä ja sitä pyörittää Sveitsissä BIS- pankki (Bank of International Settlements).

  • OPC

   Vastaa

   Ei suomalaisia tai ketään muitakaan kiinnosta. Ihmiset ovat liian typeriä. Joku saattaa hiffata jotakin, mutta on kivempaa tai helpompaa elää pumpulissa. Oivaltavien ajatusten pyörittely pienessä pääkopassa yön pimeinä tunteina on myös suomalaiselle miehelle tai naiselle aivan liian pelottavaa touhua. Ja ”isänmaalliset” ovat sitten osastoa ”persu” tai ”uunit päälle!”, niin eipä tässä oikein tällä maalla tulevaisuutta ole. Äänestäminen ei vaikuta mitään ja jos meinaat suoraa toimintaa, niin ajatusrikollisetkin haetaan jo koppiin tässä maassa. Kaikki vastarinta on kiellettyä – tappele siinä sitten vastaan.

 • Schlageter

  Vastaa

  Paikallisten kannattaisi muistaa, että protestikirjelmiä paremmin voisi auttaa se, että vanha koulurakennus sattuisi palamaan. Siltä varalta juutalaiset ovat tietysti vakuuttaneet koulun kunnolla, ja se voikin olla koko bisneksen idea.

  • Jotain se auttaisi

   Vastaa

   Mietin ihan samaa. Tietty mörskön vois polttaa sit, kun se on käytössä.

   • Antisionisti

    Vastaa

    Koulun sotkeminen sian verellä ja mätien sian palojen kylvämienn kouluun toisi paljon tehokkaamman tuloksen. Eikä mädät kalatkaan huono idea olisi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti paikalliset taistelevat tosissaan vastaan!

  Ja jotkut vielä kehtaavat väittää, ettei juutalaisilla ole mitään roolia Euroopan väestönvaihdossa… Todellisuudessa he ovat pääarkkitehtejä koko projektissa.
  Karkoittaa nuo sionistit pitäisi kaikkialta, menkööt tekemään näitä monikulttuurisuusprojektejaan Israelin omiin kyliinsä.

 • Paavo

  Vastaa

  Italiassahan oli samanlainen neekerikylä. Meni pieleen. Suomeenkin tarvitaan lisää somaliklubeja, joissa somalit voivat olla somaleja. Työllisyys ja talous täten nousuun.

 • Vai vielä juutalaispelle...

  Vastaa

  Kylläpä naurattaa… meinaan, luin ensin väärin. Luin että ”Upporikas juutalaispelle…”. Pitäis varmaan laittaa lasit päähän että näkee pientä pränttiä.

 • Salomon

  Vastaa

  Mikäs amiraali täällä nyt irvistelee

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Ihan saman huomasin. Tuo ”akka” on ihan sen transuamiraalin näköinen.

   Koukkunenillä on jatkuvasti tämä oman agendan ajaminen päällä. Koko Eurooppa pitäisi neekeröidä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansanvaihto ja valkoisten kansanmurhaa ovat totta. Vielä on aikaa muuttaa kurssi.

 • Joonas

  Vastaa

  Harmi että Hitlerin paskan poisto operaatio meni pieleen.…

 • Julli

  Vastaa

  Jokainen afrikkalainen Afrikan ulkopuolella pitää joko palauttaa Afrikkaan tai varata hänelle mahdollisuus tehdä oma-aloitteinen jälkiabortti.

 • Artturi K.

  Vastaa

  Onko se tämä Bretagnen kylä?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Callac

 • Keiju

  Vastaa

  Noin pienessä (reilun 2000:n asukkaan) kunnassa saattaa jonkinasteista integraatiota vielä tapahtuakin, koska siihen on kovat yhteisön luomat paineet. Sekin kehitys menetetään kyllä siinä vaiheessa kun kehitysmaalaisista suurin osa oletettavasti muuttaa suurempiin kaupunkeihin omiensa pariin.

 • Ketku

  Vastaa

  juutalaisilla on yliluonnollinen kyky tehdä rahaa„ Suomessakin turun tupajumi vai mikä jötikä se oli on taikonut itselleen hirmu omaisuuden muutamassa vuodessa.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  USAn hyvä pommittaa ja sotia ulkomailla. Asia olisi eri jos olisivat naapurivaltioita. Viedä asein ”demokratiaa”…

 • Hh1488

  Vastaa

  Kaikki jotka sotivat saksaa vastaan toisessa maailman sodassa, tämä on heidän perintönsä.

 • Jones

  Vastaa

  Näin juutalaiaset levittävät omaa rotuaan Eurooppaan. Sekä heille uskollisia renkejä eli afrikkalaisia. Tarkoituksena lienee maiden valloitus siirtolaisuudella.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS
  ‑In Vienna and Kyiv, HIAS helps Jews and others from 43 countries receive protection and seek asylum or resettlement. In 2016 HIAS opened an office on the Greek island of Lesvos to provide legal services for refugees arriving by sea, predominantly from Syria.
  ‑Wienissä ja Kiovassa HIAS auttaa juutalaisia ​​ja muita 43 maasta saamaan suojelua ja hakemaan turvapaikkaa tai uudelleensijoittamista. Vuonna 2016 HIAS avasi toimiston Kreikan Lesvoksen saarelle tarjotakseen lainopillisia palveluita meritse saapuville pakolaisille, jotka saapuvat pääasiassa Syyriasta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tyypillistä, klassista juutalaisuutta.

  Ylimielisiä, narsistisia, lipeviä valehtelijoita. Sanalla sanoen, juutalaisia.

  Aina, joka kerta, jos juutalaiset ovat jossakin asiassa mukana niin tähtäimessä on valkoisten kansanmurha, tavalla tai toisella. Käärme on ylevä heihin verrattuna, tietenkin, mikä käärmeessä olisi pahasta?

  Naamataulusta sen aina näkee, itseään täynnä oleva paskiainen.

  Swidu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Supon mielestä Euroopan väestönvaihto neekereihin ja ählyihin on edelleen ”salaliittotteoria” vaikka jutikat asian tuossakin avoimesti myöntää. Onko Pelttarikin stalinisti?

 • Salomon

  Vastaa

  Ni ketä niitä orjia alunperin rahtailikaan…?

 • Inflaatio ja hintojen nousu

  Vastaa

  https://www.ts.fi/lukijoilta/5717760

  ”Tähän ei olisi missään kuvitelmissakaan pystynyt huolellisellakaan taloussuunnittelulla varautumaan. Tervetuloa lama!”

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Juutalaiset. Nuo saastaiset oliot. Tämä kaikki heidän masinoimansa väestönvaihto tulee vielä kostautumaan heille itsellensä islamistien toimesta. Euroopan ja eritoten Saksan pitää nyt herätä ja palata kolmannen valtakunnan Saksan oppien pariin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi