Iranilaiset hakkerit kalastelivat haltuunsa korkea-arvoisten israelilaisten tietoja

Hakkeroinnin kohteeksi joutuivat muun muassa erittäin arkaluontoisessa asemassa palvellut Israelin armeijan kenraali, Israelin johtavan turvallisuusajatushautomon puheenjohtaja, tutkimuskeskuksen puheenjohtaja, Israelin aseteollisuuden ylin johtaja ja entinen Yhdysvaltojen suurlähettiläs.

Sionismi

Israelilainen kyberturvallisuusyritys Check Point Research paljastaa raportissaan, että iranilaiset hakkerit onnistuivat kalastelemaan korkea-arvoisten virkamiesten ja poliitikkojen, kuten entisen ulkoministeri Tzipi Livnin, tietoja.

Hakkerit muodostivat laajan listan tekaistuja sähköpostiosoitteita luotettujen tahojen nimillä ottaakseen haltuunsa kohteiden tilit, jotta varastetulla tiedolla voitaisiin jälleen hyökätä uuden kohteen kimppuun.

Esimerkiksi erään kenraalin hakkeroidulla tilillä pyydettiin Tzipi Livniä syöttämään hänen sähköpostinsa salasana konferenssikutsuksi naamioituun troijalaiseen.

Israel on joutunut ennenkin iranilaisten hakkerien kynsiin. Iranilla on nykyään yksi maailman parhaista kyberjoukoista, koska se joutui vuonna 2010 Israelin ja Yhdysvaltojen epäonnistuneen Stuxnet-haittaohjelman kohteeksi.

Lähde: Southfront

Antisionismi Hakkerointi Iran Israel Kybersota Sähköposti Sionismi Teknologia Tietoturva Ulkomaat Vastarinta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Alkaako holokaustiselviytyjien yliote maailmasta jo lipsua?

 • Bella

  Vastaa

  Iranin alueeltako se maailma vähitellen taas valloitetaan, kuten antiikin aikaan, kun indoiranilaiset kansat alkoivat valua Eurooppaan ja toivat mukanaan idean raskaasta ratsuväestä, haarniskoista ja pitkämiekan idean, joista tuli myöhemmin Euroopan keskiajalla keskiaikaisen ritarin ja soturin tunnuskuvia? Eurooppalaiset sulkivat kuitenkin naiset pois soturin ammatista, missä taas indoiranilaiset naiset toimivat. Ilmeisesti kreikkalaisten taru amatsoneista tulee näistä indoiranilaisista naissotureista. Tosin nykyisen Iranin alueella asuvat etniset ryhmät – tai missään muualla kuin pienellä alueella Kaukasuksella – eivät enää ole noita samoja ryhmiä kuin yli parituhatta vuotta sitten. Kaikki muut heimot paitsi pieni joukko alaaneja Kaukasuksella ovat kuolleet sukupuuttoon.

  • Nimetön

   Vastaa

   Holokaustisen paljastuessa Israelin kusetukseksi, alkaa kyyti olla kylmää yhdellä ja toisella holokaustisella säälipisteitä ja rahaa keränneillä siionisti sioilla.

   Ja hyvä niin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi