Venäjä järjestää historian ensimmäisen globaalin antifasistisen kokouksen

Venäjän hallituksen mukaan tavoite on "yhdistää kansainvälisen yhteisön resurssit taistelussa natsismin ideologiaa ja uusnatsismia vastaan aatteen kaikissa muodoissa nykymaailmassa".

Sionismi

Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu ilmoitti tiistaina, että Venäjä tulee järjestämään historian ensimmäisen globaalin antifasistisen konferenssin. Tilaisuudessa tullaan pohtimaan, kuinka kansainvälinen yhteisö voisi ”taistella natsismia vastaan”.

Tilaisuus järjestetään elokuussa. Venäjän hallituksen mukaan tavoite on ”yhdistää kansainvälisen yhteisön resurssit taistelussa natsismin ideologiaa ja uusnatsismia vastaan aatteen kaikissa muodoissa nykymaailmassa”.

Presidentti Vladimir Putin ja ulkoministeri Sergei Lavrov ovat antaneet viime päivinä vastaavia lausuntoja, joiden mukaan Ukrainan sodassa on kyse alueen ”denatsifikaatiosta”. Venäjän mukaan juutalaisen Volodymyr Zelenskiyn johtama Ukraina on tosiasiassa ”uusnatsien” hallinnoima valtio. Zelenskiyn tärkein rahoittaja on juutalainen oligarkki Ihor Kolomoiskyi, joka on rikastunut kavaltamalla maan suurimman pankin varat itselleen.

Putin käsitteli aihetta hiljattain puheessaan, jossa hän totesi muun muassa: ”Isänne, isoisänne ja isoisoisänne eivät taistelleet natsimiehittäjiä vastaan äiti-Venäjän puolesta siksi, että uusnatsit voisivat ottaa vallan Ukrainassa.”

Lähde: The Post Millenial

Antifa Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Poliittiset viholliset Rotu Sionismi Sota Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Venäjä Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisilla on vahva ote myös Venäjästä.

 • aivokuollut goyim

  Vastaa

  Kyllä goyim on tosiaan tyhmä ei muuta sanottavaa. Molemmat osa puolet ovat jutkujen täydessä kontrollissa. Valkoihoinen eurooppalainen massa täysin menetettyjä ihmisiä. Aivopesu on sanoin kuvaamatonta.

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Aivopesu on sanoin kuvaamatonta.”

   Kyllä, mutta miten, paitsi todistat sen aivopestyille, myös purat heidän aivopesunsa? Sen jälkeen pitäisi vielä keksiä miten siitä jatketaan.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  EUrokommunismi täällä vallitsee ja internatsismi. Mutta nykyVenäjää voi sanoa kansalliseksi sosialismiksi. Ei se kunnon demokratia ole vaikka kommunismi ”kaatui”. Olkoon siellä vallassa kuka vaan niin Ukrainan 8 vuotinen sota oli saatava loppumaan. Ukraina ei hyväksynyt venäläisalueiden irtautumista.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Naurettavaa. Osallistujia tulee varmaan Venezuelasta, Kuubasta, Nicaraguasta ja Pohjois-Koreasta. Jos nykymeno jatkuu niin tuohon mennessä Venäjän talous on niin ruvella että ketään ei kiinnosta tällaiset ja maan maine on ties kuinka pitkäksi aikaa roistovaltion tasoa. Kremlin lääkäri voisi kirjoittaa Putinille saikkua ja lähettää datshalle eheytymään.

 • Juho

  Vastaa

  Vaikka Neuvostoliitto on kaatunut ja valta vaihtunut, niin antifasistinen taistelu jatkuu Venäjällä ja sen johtamana ympäri maailmaa. Suomalainen äärivasemmisto pienine järjestöineen ja yhdistyksineen on saanut vuosia isoja rahasalkkuja Putinilta. Suurin saaja on ollut Varisverkosto. Putinin ja äärivasemmiston ideologia ovat täysin yhteneväiset, jossa antifasismi on elämän suurin arvo ja suurin tehtävä on ”natsien” tappaminen inhimillisyyden nimissä. Vasemmisto on näinä kaikkina aikoina pyrkinyt viemään huomion pois saamastaan Putinin rahoituksesta ja vierittämään perinteisesti syyn vastapuolelle. Ukrainan sodan myötä kaikki nämä heidän luomansa valheet tulivat esiin. Kaikki mitä äärivasemmisto yrittää vakuuttaa, esimerkiksi tukea Ukrainan puolesta on täyttä valhetta ja pisteiden keruuta.

 • Antifat ovat Putin-trolleja

  Vastaa

  Äärivasemmiston ”tuki” Ukrainalle on 100% valetta. Valheeksi sen tekee jo se, että heidän pitäisi silloin tukea ”natseja”. Taistelu ukrainalaisilta puolustajilta vaatii vahvaa nationalistista ajattelua suojellakseen maataan, kansaansa, perhettään, kotiaan, kulttuuriaan, uskontoaan ja muita sellaisia maan geopoliittisessa sijainnissa, sekä historiassa syntyneitä arvoja joita vain ukrainalainen yksin voi kansallisesti tuntea. Nämä ovat niitä natsiaatteita joita antifa vastustaa henkeen ja vereen.

 • Tunnettu

  Vastaa

  Antifat ovat kapitalistien huoria.

 • Nimetön

  Vastaa

  Antifat ja muut kommarit muuttakaa Venäjälle, Putin pitää teistä huolen.

 • Nimetön

  Vastaa

  No jo nyt on paskaa koko juttu!!! Miksi Venäjä kyttää toisten valtioiden liittymistä Natoon? Uhkailee Suomeakin. Ei meillä ole tekemistä natsien kanssa vaan länsimaisen mallin kanssa. Putinilla on jälkifobia toisesta maailmansodasta ja näkee muut natseina. Pakkohoitoon!!!!

  • Anonymous

   Vastaa

   Tuntuu olevan paljon liikkeellä tuota tautia minkä oireisiin kuuluu, että näkee natseja kaikkialla. Toivottavasti historia toistaa itseään, mutta niin että valo voittaisi pimeyden, kansallissosialismi ja nationalismi nousisi kaikkialla! Toivottavasti joskus näemme sen päivän kun kansanpetturit saavat maksaa äärimmäisen hinnan rikoksistaan vallankumousten pyyhkäistessä ympäri Eurooppaa! Toivottavasti joskus näemme terroristivaltiot Venäjä, USA ja Israel tuhoutuneena!

 • Mummo-66

  Vastaa

  Afat niitä oikeita Putinin rahoittamia ekstremistejä, huutista!

 • Anonymous

  Vastaa

  Äiti-Venäjä voi imeä isoa arjalaista kyrpää! Taitaa vieläkin olla ryssillä paskat housuissa toisen maailmansodan tapahtumat mielessä, PELKÄSTÄÄN Talvisodassa kuoli noin 600 000 ryssää, yli 200 000 kuollutta ja 400 000 kadonnutta (eli ruumiita ei ole tunnistettu tai löydetty) Nyt raukkamaiset ja verenhimoiset ryssät haluaa taas pullistella hyökkäämällä Ukrainaan, Eurooppalaiseen valtioon. Ei ole sekään mennyt venäjän kannalta ihan suunnitellusti, yli 8 000 kuollutta sotilasta ja paljon tuhottua kalustoa. Diktaattori Putin ja hänen juutalaiset kätyrinsä pitää pysäyttää! On alkanut aika kun jälleen Pohjan pojan on aika tarttua aseisiin KODIN, USKONNON ja ISÄNMAAN puolesta ja taistella verivihollistamme, ryssää vastaan! Kansanpetturihallituksen takia en sodi, mutta isänmaata, rotua ja kulttuuriamme on puolustettava! Kannattaa alkaa valmistautua tähän.

  • Rokottamaton

   Vastaa

   Suosittelen lämpimästi katsomaan toisen puolen taustoja. Kuusikannan kulttia, joka rahoittaa Azovia jne. 

   Varhaiskeskiaikainen kasaarien valtakunnan eli nyky-Ukrainan maaperä janoaa nyt goyimien verta. En lähtisi sinne verta vuodattamaan, koska en halua roolia tästä teatterista.

 • Zardex

  Vastaa

  Kannattaa muistaa, että ISIS ja Al Qaeda, sellaisena kuin ne tunnetaan, ovat CIA luomuksia. Jos haluaa aatettaan edistää on pidettävä ykköstavoitteena omat periaatteet ja totuus.

  Mitään liittolaisuuksia ei pidä sokeasti lähteä rakentelemaan vain sen mukaan jos jokin järestö käyttää Hitleriä kunnioittavaa symboliikkaa ja retoriikkaa. Myös toiminnan pitää olla kunniallista ja esimerkillistä. Ei kannata ainakaan tukea suoraan CIA:n toimintaa.

  Paljon on puhetta, että konfliktialueen varsin epämääräisiä järjestöjä aiotaan käyttää ponnahdusalustana tarinasta uuden kansallissosialistisen terroriverkoston muodostumiselle.
  Kansallissosialismi ei voi olla terroria. Terrori ei palvele mitään sellaista tavoitetta, jolla voitetaan mitään kansalllissosialistisia päämääriä.
  Toisaalta terroriksi leimataan paljolti kaikki sellainenkin joka ei sitä ole, ja pelkän leimaamisen takia ei pidä perääntyä. Jopa Al Qaedan status terroriorganisaationa ja varsinkin se, että Osama Bin Laden henkilökohtaisesti olisi koskaan tukenut terroristisia toimia on tosiasiassa vahvistamaton ja kyseenalainen asia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi